Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 7., szerda 11:39

Mondjuk Géci,szerintem is ez egy elore megbeszelt 2 meccs volt.
Az MTKnak jobban kellett a bajnoki pont,az Ujpestnel lenyilatkoztak,hogy a kupa fontosabb,mert dontozni akarnak,es lehetoleg nyerni.
Es ahogy BBarni is mondta,rgykisebb csapatnak(jelen esetben MTK),akik biztos hogy nem mennek 2-3 kort,csak felesleges teher a nemzetkozi porond.
Innentol szerintem egyertelmu. Es ami itthon megy,azert az masabb mint kulfoldon. Szepen lezsiroztak. Igaz,kisebb kulonbsegekkel is megoldhattak volna :D

Amit a szurkolokrol irtal azt se tudom mire velni. Egyreszt MOn is mar javult a helyzet,masreszt ahol vannak ultrak,igazi nagy szurkolas megy,ott vannak azert gondok. Szerbek,lengyelek,torokok,stb,ahogy BBarni ezt is mondta. Angliaban is van,egy kemenyebb tabornal akar a stadionban is,de stadionon kivul ugyanugy akadnak gondok. Olaszorszagban is van boven problema. Az hogy a Realnal,a MUnal vagy valahol sak vegigulik legtobben a meccset es neznek a vilagba,ugy hogy sokszot csend van vagy csak kisebb hangok,az se jobb. Szukseg van az ultrakra,bar nem mondom azt hogy a legnagyobb allatokat nem kell kitiltani,vagy nem kellenek korlatok. Es meteres ketrecek se kellenek.
Szerinten inkabb legyen szurkolas nehany balheval mint semmi. Mert sokszor nem talaljak meg a kozeputat hanem radikalisak. Itt is addig volt csesztetve a szurkolotabor is,megami a csapat korul ment az is borzaszto volt,hogy az Ultrak elhallgattak,es ott vannak,egyben vannak a meccseken,neha szurkolnak is,de eleg siralmas csendben vegig nezni a meccseket. Foleg hogy evekkel ezelott nem ehhez szoktam. Hanem 4-5-6000 emberhez,rendes atmoszferaval.

Kozben Egerszegen erdekes terv van. Azt hallani (olvasni is talan) benfentesebbektol,hogy az a cel,hogy jovore ne legyen legios,hanem zalai kitodesu jatekosokkal legyen tele a csapat,es majd igy jussunk vissza. Ez szep es jo csak igy ugy kizugunk szerintem az NB2bol is mint a huzat. Egyreszt a mostani fiatalokon se nagyon latom hogy 1-2 ev mulva meghatarozoak legyenek (oke,talan 1-2,de az keves),masreszt nem tudom miert kene elkuldeni a jrlenlegi legiosainkat. Ok elmehettek volna mar telen,de maradni akartak(!),ami eleg nagy szo. Frizonit a mindenki szereti,mint ember,es szerintem mint jatekos is,igaz neha tulvallalja magat,de nagyon latszik rajta hogy akar,es ha nem nyerunk,vagy hiba van akkor merges.Grbic korrekt a tamadokpn,eliranyitja a csapatot. Sluka amolyan Alonsosan rendezi hatulrol a dapatot,o is kell szerintem. Vedelemben Bogu szerintem fontos,bar vannak gondok neha a gyorsasagaval,az elso osztalyban is elferne meg velemenyem szerint. Tanque mehet amerre lat.
Lendvai is kivancsi vagyok hogy marad-e. Nem tartom rossznak ezt a csapatot,egy kozepsovedo,egy vkp,rgy szelso es egy csatar kene mindenkepp.
Jo lenne ha mindenki maradna jovore :) (kiveve Tanque)

Szoval roviden,ha tenyleg el akarjak kuldeni a legiosokat es csak magyar,elsosorban zalai jatekosokkal akarnak felmenni,az nem jo itlet. Szerintem eselytelen. (Amugy is ott a harmadosztalyban az Andrashida,sok zalaival. Talan feljutnak,akkor ott majd lehesznek tobben ugyis. Mondjuk nem tudom hogy jo lenne-e ha a Hida masodosztalyu lenne. Sztem a ZTE-nek nem biztos. Marpedig itt az ZTE erdekeit kell eloszor nezni.)

Fradi meg nem kristalytiszta,ez eleh nagy sarkitas. Mindenkk mocskos,legyen az Ujpest,MTK,Fradi,ZTE.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 7., szerda 11:32

Géci írta:
BBarni írta:Tudod Géci nekem egy picit nagyobb rálátásom van a magyar focira munkából adódóan lehet tudni ezt azt, hogy kinek az érdeke ha ez vagy az a csapat veszít vagy nyer, és a magyar foci nem arról híres, hogy csípőből elutasítják a könnyű pénzt! :)
Amúgy meg, miért savaznám a dózsát ha most ezzel nekünk tettek jó?Ugyanúgy megmondanám ha mi nyernénk meccset pénz vagy szívesség fejben, nem először kerülne rá sor(mármint a magyar fociban) és nem is utoljára! :)
Egyébként itt még nem is a tipikus bunda helyzet áll fent, kerestek egy olyan megoldást ami mindenkinek jó! :) Meg hát a dózsa most nagyon sok mindenkinek tartozik....
Érdekelne már amúgy, hogy mivel foglalkozol, mert annyira képben vagy mindig, hogy a mennyeivel kapcsolatban téged sosem lehet megkérdőjelezni ahogy olvasom a topikot. Nagyon ritkán írok akkor is azért mert vannak dolgok amik irritálnak...
BBarni írta:Aha mesélj még! :)
Ezt a viselkedésre értem... De ha úgy gondolod, hogy túlzóan vélekedek akkor bocs... Gondolom ilyen téren is tisztában vagy a dolgokkal, mert hát idehaza nincs rongálás és nem kell x méteres ketrecbe zárni a szurkolókat... :kivagyhe:
hagyd rá. a Bennfentes. nem szabad felfednie magát, mert akkor az magyar fodball elmúlt évtizedeinek minden hazugságára fény derülne. kivéve a Ferencvárost, mert ők kristálytiszták.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 7., szerda 11:03

Géci nekem nem azzal van bajom ha valakinek más a véleménye, csak amikor valakinek fingja nincs a dolgokról, de okoskodik!Fölháborodtál azon, hogy hogyan képzeljük, hogy a dózsa egy lebeszélt/bunda meccsen jutott be a döntőbe!Az elmúlt kb 10 évben szinte mindenki bundázott az egész magyar bajnokságban, vezetőktől kezdve,edzőkön át a játékosokig mindenki!Nem egyszer vagy kétszer hanem folyamatosan!Ez van ilyen a magyar foci(sajnos) most írhatnék erről a dózsa-mtk-mlsz vonalról, de felesleges meg unalmas is, meg gondolom amúgy sem érdekelne mert mint már leírtad te leszarod a magyar focit!(ahhoz képest azért elég sokszor alkotsz véleményt dolgokról, pedig így magamból kiindulva amit leszarok azt nem követem/nem nézem ezért nincs is róla véleményem)

Gondolom ilyen téren is tisztában vagy a dolgokkal, mert hát idehaza nincs rongálás és nem kell x méteres ketrecbe zárni a szurkolókat... :kivagyhe:
Van rongálás, ahol szinte mindenhol kivéve ott ahol nincs szurkolói élet(pld Anglia,Spanyolország) de sőt még Angliában is van, legalábbis alsóbb osztályokban nézz meg egy Millwall-West Ham meccset, mik szoktak lenni előtte,közben és utána vagy nézz meg egy olasz bajnokit(nem kell sokat visszamenni az időben) csak, hogy ne mondjak olyan helyeket mint Szerbia, Törökország vagy Horvátország!Sőt az itt agyondicsért Dortmund szurkolóknál is van rongálás bőven! :) Mert ugye nyugaton már megoldották.... :lol:
Szóval ezt ne állítsuk be úgy mint ha csak mi magyar szurkolók lennénk ilyenek,(egyébként az elmúlt években, bőven kevesebb lett a rongálás, a balhé) és nem, nem kell x méteres ketrecbe zárni a szurkolókat, nem vagyunk majmok! :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 7., szerda 10:22

BBarni írta:Tudod Géci nekem egy picit nagyobb rálátásom van a magyar focira munkából adódóan lehet tudni ezt azt, hogy kinek az érdeke ha ez vagy az a csapat veszít vagy nyer, és a magyar foci nem arról híres, hogy csípőből elutasítják a könnyű pénzt! :)
Amúgy meg, miért savaznám a dózsát ha most ezzel nekünk tettek jó?Ugyanúgy megmondanám ha mi nyernénk meccset pénz vagy szívesség fejben, nem először kerülne rá sor(mármint a magyar fociban) és nem is utoljára! :)
Egyébként itt még nem is a tipikus bunda helyzet áll fent, kerestek egy olyan megoldást ami mindenkinek jó! :) Meg hát a dózsa most nagyon sok mindenkinek tartozik....
Érdekelne már amúgy, hogy mivel foglalkozol, mert annyira képben vagy mindig, hogy a mennyeivel kapcsolatban téged sosem lehet megkérdőjelezni ahogy olvasom a topikot. Nagyon ritkán írok akkor is azért mert vannak dolgok amik irritálnak...
BBarni írta:Aha mesélj még! :)
Ezt a viselkedésre értem... De ha úgy gondolod, hogy túlzóan vélekedek akkor bocs... Gondolom ilyen téren is tisztában vagy a dolgokkal, mert hát idehaza nincs rongálás és nem kell x méteres ketrecbe zárni a szurkolókat... :kivagyhe:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 7., szerda 0:43

bocs, erről az UTe eltiltásról nem tudtam, hogy még mindig él. Hallottam róla korábban hogy megbüntették őket, csak menet közben nem figyeltem, hogy ez meddig is érvényes.
Ferencváros írta:Egyébként akár bunda, akár nem, mégis csak az MB1 négy legjobb csapata megy Európába. (Ha a Fradi-Vidi páros lesz a 3.-4.)
végre. már idény előtt is abban reménykedtem, hogy ők mennek. Illetve idény előtt is már kb borítékolható volt hogy ez a 4es megy a bajnoki címért, amiből utóbbi kettő (most 3. és 4.hely) ilyen-olyan okokból kiszálltak menet közben.

Ha a Fradinak összejönne az EL (márpedig akkor így valószínű meglesz) akkor nagy esélyt látok rá, hogy jönnek játékosok innen-onnan. itt a lehetőség megmutatni magukat, amit a Norwichból nem lehet, Lazioból mondjuk igen, de ott meg vannak jobbak is náluk. viszont akkor hamar össze kell érni...

Mateos és Pavlovic nélkül meg gondolom Besic-Gyömbér páros lesz belül. A meccset nem láttam, de amúgy azt olvastam, hogy Pavlovic eltiltása is elég nevetséges. és ez a második már neki (második olyan hogy két meccsre meszelik el).

Amúgy ha igazak a statok, akkor a Fradi 10+ éve nem nyert ilyen sok meccset egymás után. Zuhanyhíradóban mondták, hogy 10 éve nem nyertek 5 meccset egyhuzamban, de azóta már a 6. is meglett.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 6., kedd 23:57

Tudod Géci nekem egy picit nagyobb rálátásom van a magyar focira munkából adódóan lehet tudni ezt azt, hogy kinek az érdeke ha ez vagy az a csapat veszít vagy nyer, és a magyar foci nem arról híres, hogy csípőből elutasítják a könnyű pénzt! :)

Kivagyok ettől a nagy magyar szurkoló hozzáállástól.
Aha mesélj még! :)
Videoton: Gattuso lehet az új vezetőedző - sajtóértesülés

:mrgreen: kemény lenne.
1 hónapig nem bírná, de amúgy megnézném mit szól a magyar "tehetségek, sztárok" hozzáállásához! :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 6., kedd 23:42

Videoton: Gattuso lehet az új vezetőedző - sajtóértesülés

:mrgreen: kemény lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 6., kedd 23:38

Nem, nem akarom, de ùgy állítod be szerencsétlen UTÉT mintha nem lett volna ilyen a világtörténelemben, hogy csapat letolt bajnokit majd kupát és teljesen más lett a vége... Bejutottak a döntőbe aztán máris csalnak!!! Hányok az ilyentől... Akkor is hánynék, ha a fradira mondanák. Ezt csak mihez tartás véget mondom. Kivagyok ettől a nagy magyar szurkoló hozzáállástól.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 6., kedd 23:23

Mi annyira tipikus?

(most remélem nem a spanyol-magyar foci közeget akarjuk összehasonlítani)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 6., kedd 23:19

BBarni írta:
Akkor gondolom mi is bundáztunk ami az Atletico elleni meccseinket illeti... Annyira tipikus...
Mármint mi? :)
Mi-mi?

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 6., kedd 23:10

Akkor gondolom mi is bundáztunk ami az Atletico elleni meccseinket illeti... Annyira tipikus...
Mármint mi? :)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 6., kedd 23:03

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 6., kedd 22:38

Anis írta:Elég érdekes, hogy hétvégén még UTE-MTK 0-4, most meg UTE-MTK 3-0.
Nem volt elég nyilvánvaló a bunda, ugye? :D

Egyébként még azért nem ártana, ha holnap a Loki bejutna a döntőbe, bár kétlem, hogy olyan jó lenne ez a Diósgyőr, hogy 2-0ra nyerne.

Egyébként akár bunda, akár nem, mégis csak az MB1 négy legjobb csapata megy Európába. (Ha a Fradi-Vidi páros lesz a 3.-4.)
Ezekből jó lenne, ha valakinek sikerülni egy csoportkör, bár ezt legjobban a Fradi-Vidi duóból nézem ki. De messze még a vég, jön a Diósgyőr Pavlovic és Mateos nélkül, aztán Besic is elmegy az utolsó két fordulóról.

Kíváncsi vagyok, hogy ha tényleg megvan az EL, akkor jönnek-e majd a Norwichból, vagy a Lazioból. Reméljük. Illetve, hogy Mume egy jó VB után még egy évet lehúz az EL-be.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 6., kedd 22:35

viszont így kb a DVSC-Győr-Vidi megy BL/EL-ba.
+Fradi mivel a dózsa eltiltása miatt a 4. hely is EL-t ér majd! :)

Elég érdekes, hogy hétvégén még UTE-MTK 0-4, most meg UTE-MTK 3-0.
Ezen meg nem kell csodálkozni, ez le volt beszélve! :) Az MTK-nak a háta közepére sem hiányzik egy európai kupaindulás!Az első kazah csapat hazaküldené őket, a tulajok meg megmondták, hogy ha nem megy a csapatuk legalább 3 kört a selejtezőben valamelyik európai kupában, az nekik veszteséges!Le volt ez beszélve, bajnoki meccs oda, kupa meg ide és mindenki jól járt! :coffee:
Esetleg még az MTK játékosok tipszmikszelhettek egyet a bajnoki meccsük után (ahogy jó szokásuk) és még így nekik is bejön egy kis plusz pénz! :)

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. május 6., kedd 22:19

Nem értem, most a kupából következtetted ki, hogy mi lesz a bajnokságban vagy hogy? :hmmm:

Amúgy ha életbe lép az Újpest eltiltása, abban az esetben nem indulhatnának az EL-ben majd, hanem az a bajnokság 4. helyezettjére szállna át az indulás joga.
#happyshitting

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 6., kedd 21:53

bár tudom hogy a Fradinak is annyi pontja van mint a Vidinek, de így gondolom.

Vidi ellenfelei: Kaposvár, Mezőkövesd, Diósgyőr (+ a gólkülönbség is jobb)
Fradi ellenfelei: Diósgyőr, Haladás, Paks
====> Szerintem a Vidi dolga könnyebb, az utolsó kettővel és a Dióssal játszanak

Bajnoki címért:
DVSC: Újpest, Puskás, Honvéd
Győr: Honvéd, Kaposvár, Mezőkövesd
=======> papíron itt a győrnek a könnyebb dolga.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 6., kedd 20:35

messideco írta:Megvan a kupadöntő! Hajrá Lilák!

Köszönjük! :-*

Egyébként gyönyörűen leüzleteltétek ezt a két meccset az mtk-val! :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 6., kedd 20:29

Megvan a kupadöntő! Hajrá Lilák!
"And my heart will leave you never."

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. május 6., kedd 20:20

A pápai vezetés mindig is idiótákból állt és azok után, hogy a Nagy Misit( :lol: :lol: ) tették meg edzőnek...jézusom hát vannak gondok itt is.Nem tudom mit vár am a vezetés gyenge a játékosállomány,állandóan összekukázzák az embereket minden télen és minden nyáron baromi nagy szerencse, hogy egyáltalán még az első osztályban vagyunk.És ezek kapnak stadionra pénzt ahelyett, hogy lebontanák és megszüntetnék az egész klubbot.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 6., kedd 18:59

Na Tóth Bálintot is kitették Pápáról, ezek tényleg hülyék nem tudom mit gondolnak... :lol: :lol:
11. helyen állnak mit várnak bajnokcsapatot vagy mi? :lol: Vébert is kitették az utolsó 3 meccs előtt zseniális húzás volt, mert majd a játékosok mostantól bedarálják a kövi csapatot! :lol:

Közben itt egy fotó az új Fradi stadion előtt a készülőben lévő turul szoborról

Vissza: