Az MTKnak jobban kellett a bajnoki pont,az Ujpestnel lenyilatkoztak,hogy a kupa fontosabb,mert dontozni akarnak,es lehetoleg nyerni.
Es ahogy BBarni is mondta,rgykisebb csapatnak(jelen esetben MTK),akik biztos hogy nem mennek 2-3 kort,csak felesleges teher a nemzetkozi porond.
Innentol szerintem egyertelmu. Es ami itthon megy,azert az masabb mint kulfoldon. Szepen lezsiroztak. Igaz,kisebb kulonbsegekkel is megoldhattak volna
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Amit a szurkolokrol irtal azt se tudom mire velni. Egyreszt MOn is mar javult a helyzet,masreszt ahol vannak ultrak,igazi nagy szurkolas megy,ott vannak azert gondok. Szerbek,lengyelek,torokok,stb,ahogy BBarni ezt is mondta. Angliaban is van,egy kemenyebb tabornal akar a stadionban is,de stadionon kivul ugyanugy akadnak gondok. Olaszorszagban is van boven problema. Az hogy a Realnal,a MUnal vagy valahol sak vegigulik legtobben a meccset es neznek a vilagba,ugy hogy sokszot csend van vagy csak kisebb hangok,az se jobb. Szukseg van az ultrakra,bar nem mondom azt hogy a legnagyobb allatokat nem kell kitiltani,vagy nem kellenek korlatok. Es meteres ketrecek se kellenek.
Szerinten inkabb legyen szurkolas nehany balheval mint semmi. Mert sokszor nem talaljak meg a kozeputat hanem radikalisak. Itt is addig volt csesztetve a szurkolotabor is,megami a csapat korul ment az is borzaszto volt,hogy az Ultrak elhallgattak,es ott vannak,egyben vannak a meccseken,neha szurkolnak is,de eleg siralmas csendben vegig nezni a meccseket. Foleg hogy evekkel ezelott nem ehhez szoktam. Hanem 4-5-6000 emberhez,rendes atmoszferaval.
Kozben Egerszegen erdekes terv van. Azt hallani (olvasni is talan) benfentesebbektol,hogy az a cel,hogy jovore ne legyen legios,hanem zalai kitodesu jatekosokkal legyen tele a csapat,es majd igy jussunk vissza. Ez szep es jo csak igy ugy kizugunk szerintem az NB2bol is mint a huzat. Egyreszt a mostani fiatalokon se nagyon latom hogy 1-2 ev mulva meghatarozoak legyenek (oke,talan 1-2,de az keves),masreszt nem tudom miert kene elkuldeni a jrlenlegi legiosainkat. Ok elmehettek volna mar telen,de maradni akartak(!),ami eleg nagy szo. Frizonit a mindenki szereti,mint ember,es szerintem mint jatekos is,igaz neha tulvallalja magat,de nagyon latszik rajta hogy akar,es ha nem nyerunk,vagy hiba van akkor merges.Grbic korrekt a tamadokpn,eliranyitja a csapatot. Sluka amolyan Alonsosan rendezi hatulrol a dapatot,o is kell szerintem. Vedelemben Bogu szerintem fontos,bar vannak gondok neha a gyorsasagaval,az elso osztalyban is elferne meg velemenyem szerint. Tanque mehet amerre lat.
Lendvai is kivancsi vagyok hogy marad-e. Nem tartom rossznak ezt a csapatot,egy kozepsovedo,egy vkp,rgy szelso es egy csatar kene mindenkepp.
Jo lenne ha mindenki maradna jovore
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Szoval roviden,ha tenyleg el akarjak kuldeni a legiosokat es csak magyar,elsosorban zalai jatekosokkal akarnak felmenni,az nem jo itlet. Szerintem eselytelen. (Amugy is ott a harmadosztalyban az Andrashida,sok zalaival. Talan feljutnak,akkor ott majd lehesznek tobben ugyis. Mondjuk nem tudom hogy jo lenne-e ha a Hida masodosztalyu lenne. Sztem a ZTE-nek nem biztos. Marpedig itt az ZTE erdekeit kell eloszor nezni.)
Fradi meg nem kristalytiszta,ez eleh nagy sarkitas. Mindenkk mocskos,legyen az Ujpest,MTK,Fradi,ZTE.