Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 27., péntek 0:16

Santi írta:Sztem meg védjük meg a BL címünket és vonuljon vissza dicsfényben, amíg még megteheti vagy menjen el védeni a Comosba Raúl mellé.

Bocsánat, de már nem engedett szerkeszteni.

Nem hiszem, hogy Amcsi másodosztályba fog menni, amikor bármelyik első osztályú csapat tárt karokkal várná... :roll: :)
ZIDANE

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 27., péntek 0:10

Én régen szerettem, imádtam. Miután volt a Mourinhos balhéja azután már inkább csak tiszteltem, de eljárt felette az idő és szerencsére ezt kezdi Ő is belátni.

Most is egy nála jobb kapus ül a padunkon.
Oké, hogy mostanában nem hibáz, de semmi extrát nem nyújt szerintem.

Jó lenne már jövőre mást látni a ketrecben kezdőként
ZIDANE

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 27., péntek 0:05

Szerintem a 16-os EB-ig ő kezdőkapus lesz itt, aztán elmegy valahova, de úgy, hogy a 18-as vb-s keretbe még beférjen.
Nekem több nyilatkozatból is rémlik hogy mintha 2017-et jelölte volna meg visszavonulásnak, igaz azóta már ez inkább határozatlanra van véve. Illetve épp tegnap olvastam, hogy az idei szezon végén dönt a sorsáról, de ha elmegy, akkor európai élcsapatba nem menne, mert nem akar olyan csapatot erősíteni, ami összekerülhetne velünk. :) Azaz a Bundás és a PL kiesik, maradt Amerika.

Mondjuk a kedvenc verzióm nekem is az lenne, hogy magasba emeli a Tizenegyediket és visszavonul a csúcson.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 26., csütörtök 22:36

ziro4vr írta:Szerintem a 16-os EB-ig ő kezdőkapus lesz itt, aztán elmegy valahova, de úgy, hogy a 18-as vb-s keretbe még beférjen.

mennyire adja hogy pl VDB őt favorizálja másokkal szemben,holott van nála több jobb is.....vagyis top szinten sem a legjobb játszik ezek szerint,legalábbis vannak ilyenek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 26., csütörtök 19:27

Szerintem a 16-os EB-ig ő kezdőkapus lesz itt, aztán elmegy valahova, de úgy, hogy a 18-as vb-s keretbe még beférjen.
Nem illik.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 26., csütörtök 19:25

Sztem meg védjük meg a BL címünket és vonuljon vissza dicsfényben, amíg még megteheti vagy menjen el védeni a Comosba Raúl mellé.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 26., csütörtök 18:39

Kerlon írta: 2 évet padozhatna De Gea mögött, hogy kitanítsa a "kicsit".
Na csak azt neee. Legyen inkább 1 év, mert nem akarok folyamatos feszültség keltéseket, meg azt látni, hogy minden egyes esetleges De Gea baki után Őt mutassák a padon.
Jöjjön nyáron, csinálják úgy, mint Diego Lopez-zel, hogy rotálják őket, aztán Iker utolsó évébe ossza be a spanyol kupa meccsekkel. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 26., csütörtök 17:04

2,5 év? 2 évet padozhatna De Gea mögött, hogy kitanítsa a "kicsit".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 26., csütörtök 16:51

Casillas kitölti a szerződését - ABC
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 12., csütörtök 19:51

Kifejezte az elégedetlenségét és mellé álltak maximálisan.
Hát akkor? H én pattognék holnap Perez irodája előtt, hogy adjon nekem 10 millás fizetést meg tegyen a kezdőbe, és megtörténne, akkor én vagyok a hülye vagy ők?
Egy játékos ne is legyen elégedett azzal, ha nem játszik. Vagy küzdjön keményebben vagy lépjen le. Az lehet az ő döntése, az, hogy kijátszik a csapatban, az viszont nem.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 12., csütörtök 19:44

Természetesen nem az idei szezonról beszélek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 12., csütörtök 19:37

VanillaSky írta:
Casillasról már nem mondható el.
Casillas is elfogadja a kezdő tagságát, tüntetni csak nem fog, hogy padozhasson. :shifty:
Vagy forditott esetben meg edzot buktat. :mrgreen:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 12., csütörtök 18:06

Casillasról már nem mondható el.
Casillas is elfogadja a kezdő tagságát, tüntetni csak nem fog, hogy padozhasson. :shifty:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 12., csütörtök 17:41

VanillaSky írta:
Arbeloa...
Remélem jól kiröhögte! Lyukból a gödör effektus. Arbeloa ugyanolyan - ha nem gyengébb, mint Casillas - már pattintani kellett volna mindkettőt.
JAJA, pontosan... Hülyeség. Arbeloa tisztában van azzal, hogy milyen szerepet tölt be a csapatban és úgy néz ki, hogy el is fogadja azt. Casillasról már nem mondható el.
CS0ki írta:
MINEK? Mert gyenge és nem látja be azért. Nem tudja elfogadni, hogy eljárt felette az idő és másodhegedűs legyen vagy elmenjen levezetni.
Nem neki kéne belátnia, hanem az edzőnek, a vezetőknek. Továbbra sem tulajdonos Casillas, hogy döntési jogköre legyen. Ha itt van, ha kapuban van, az továbbra is azért van, mert mások így döntöttek.
Kifejezte az elégedetlenségét és mellé álltak maximálisan.
K

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 12., csütörtök 17:09

Sunsky írta:Persze majd a következő meccsen véd kettőt, akkor megvédik, ahogy az lenni szokott. Az nem baj, hogy csak a kötelezőt fogja, vagy azt se..
Lehet neki is jó meccse és ha télleg kurvajól véd azt olyankor el kell ismerni (Dortmund). Az itt a baj, hogy ő ezt anno 10-ből 9 meccsen hozta és imádtuk is, viszont manapság már kb csak 10-ből 1 ilyen káprázatos meccse van, a többin meg ottvannak a kisebb-nagyobb bakik. Elhisszük, amikor van egy ilyen meccse, hogy visszatérhet még a formája, de ez már csak ideig óráig megy, nem lesz tartós ezt be kell látni. Hiába még "csak" 33 éves és kapusoknál ez a legszebb kor, de ő nem az a fajta kapus, mint Buffon vagy van der Sar, hogy a magasságával kompenzálni tud és még 40 évesen is véd top csapatban. Ő 10-15 centivel alacsonyabb, neki reflexei ha megkopnak annyi az egésznek, mert mindig is bravúrkapus volt, viszont ennyi idősen már ez sem fog menni (már nem megy).

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 12., csütörtök 17:03

VanillaSky írta:
Arbeloa...
Remélem jól kiröhögte! Lyukból a gödör effektus. Arbeloa ugyanolyan - ha nem gyengébb, mint Casillas - már pattintani kellett volna mindkettőt.
Tudtommal Arbeloa nem sírt azért, mert nem játszik és nem balhézott. Szerintem ő tisztában van a helyzetével és mindig őszinte volt, megmondta amit gondol.

Casillasból meg tényleg elég. Rohadt sokat hibázik, bizonytalan, bravúrokat meg már nem látunk tőle... Persze majd a következő meccsen véd kettőt, akkor megvédik, ahogy az lenni szokott. Az nem baj, hogy csak a kötelezőt fogja, vagy azt se..

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 12., csütörtök 16:52

Arbeloa...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 12., csütörtök 16:44

Arbeloa...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 12., csütörtök 16:38

Ha igaz a hír kinek lehet annyi vér a pucájában hogy így leoltja ? Ramost és Ronaldot leszámítva más nem hiszem hogy merne arcoskodni vele . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 12., csütörtök 16:00

MINEK? Mert gyenge és nem látja be azért. Nem tudja elfogadni, hogy eljárt felette az idő és másodhegedűs legyen vagy elmenjen levezetni.
Nem neki kéne belátnia, hanem az edzőnek, a vezetőknek. Továbbra sem tulajdonos Casillas, hogy döntési jogköre legyen. Ha itt van, ha kapuban van, az továbbra is azért van, mert mások így döntöttek.

Vissza: