Megfogadom a tanácsod de akkor a Reallal kezdek. Legalább ismerem a keretét meg mindenhala_madrid írta:szilamer írta:Na kirugtak
Egyébként a játékban is sok a pénze a Monacónak. Próbálok én is velük egyet.
Az bajos ha kirugtak a MU-tól és Monacoba akarsz menni. Szerintem ne tedd. Kezdj egyet pl a Bayernnel szerintem.
Football Manager
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Re: Football Manager
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
szilamer írta:Na kirugtak
Egyébként a játékban is sok a pénze a Monacónak. Próbálok én is velük egyet.
Az bajos ha kirugtak a MU-tól és Monacoba akarsz menni. Szerintem ne tedd. Kezdj egyet pl a Bayernnel szerintem.
Modric - Kroos
- szilamer
Na kirugtak
Egyébként a játékban is sok a pénze a Monacónak? Próbálok én is velük egyet.
Egyébként a játékban is sok a pénze a Monacónak? Próbálok én is velük egyet.
In vino veritas.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Az igen nagy spíler. Amúgy kik nyomják a CFC-ben Jonathan Meza, Ryan Wright..Sierra írta:KÉP
Új igazolásokkal ? :-)BBeno írta:monaco. én velük fogok az tuti
Én a Reallal kezdtem lejátszok vagy két évet és valszeg én is velük fogom nyomni azután.
Modric - Kroos
persze hogy kirúghatnak. ha szar vagy repülsz. de magadtól is le tudsz lépni és vissza is tudsz vonulni. na azt a gombot még eddig egyik FMben sem nyomtam meg szóval ott nem tudom mi történik utána.
- szilamer
Van olyan, hogy menesztés? Mert ha van akkor megpróbálom magam nem kirugatni egyelőre a MU-tól
Ha sikerült akkor megpróbálok egy világverő csapatot épiteni.
Ha sikerült akkor megpróbálok egy világverő csapatot épiteni.
In vino veritas.
monaco. én velük fogok az tuti
- szilamer
Akkor melyik másodosztályú csapatot ajánljátok, eljátszadozgatni egy keveset?
In vino veritas.
Huuh mekkora tehetséget igazoltam!
Csatárposztra már nagyon kellett egy fasza spíler, az egyik játékosfigyelőm ajánlotta, hogy le kéne igazolni.
Carlos Russo
Húszévesen kurva jó értékekkel bír azt hiszem. Még a szerelése is 13.
Igaz 20.5 millát kellett kicsengetnem a Lens-nak, de maximálisan megérte, a Chelsea ellen idegenben többek között az ő 6 góljának köszönhetően nyertem 0-7-re.
KÉP
Talán ez a legnagyobb arányú győzelmem egy igazi nagy csapat ellen, pláne idegenben, eddig a Barca elleni 4-0 volt a csúcs. Nem semmi a srác, aztán az ezt követő meccsen az ő mesterhármasával fordítottuk meg az állást a Stuttgart ellen, úgy lett 3-2, pedig szünetben még 0-2-re szoptam. Ha így folytatja, az idény végén minden hazai díjat meg fog nyerni. És még csak 20 éves.
Amúgy néha tényleg ritka szánalom ez a játék, most zsinórban 6 meccsen adtunk 11-es az ellenfélnek, ilyennel még messziről sem találkoztam. Egész évben nem szoktam ennyit adni az ellenfeleknek, nemhogy hatot egymás után.
Csatárposztra már nagyon kellett egy fasza spíler, az egyik játékosfigyelőm ajánlotta, hogy le kéne igazolni.
Carlos Russo
Húszévesen kurva jó értékekkel bír azt hiszem. Még a szerelése is 13.
Igaz 20.5 millát kellett kicsengetnem a Lens-nak, de maximálisan megérte, a Chelsea ellen idegenben többek között az ő 6 góljának köszönhetően nyertem 0-7-re.
KÉP
Talán ez a legnagyobb arányú győzelmem egy igazi nagy csapat ellen, pláne idegenben, eddig a Barca elleni 4-0 volt a csúcs. Nem semmi a srác, aztán az ezt követő meccsen az ő mesterhármasával fordítottuk meg az állást a Stuttgart ellen, úgy lett 3-2, pedig szünetben még 0-2-re szoptam. Ha így folytatja, az idény végén minden hazai díjat meg fog nyerni. És még csak 20 éves.
Amúgy néha tényleg ritka szánalom ez a játék, most zsinórban 6 meccsen adtunk 11-es az ellenfélnek, ilyennel még messziről sem találkoztam. Egész évben nem szoktam ennyit adni az ellenfeleknek, nemhogy hatot egymás után.
Legjobb tudomásom szerint nem. Ahogyan a Barca B sem.szilamer írta:Kérdés: Ha a Castillaval kezdek egyet, akkor feljuthatok az első osztályba?
- szilamer
Kérdés: Ha a Castillaval kezdek egyet, akkor feljuthatok az első osztályba?
In vino veritas.
Southampton 2019/2020
Előzmények:
-angol bajnok, 2016
-Community Shield, 2016
-két FA-Kupa döntő, folyamatos dobogós helyezés.
Liga-Kupa.
Európa Liga.
Bajnokság.
Sajnos a veretlenség nem jött össze, utolsó előtti fordulóban Pool elvert minket, pedig mi is nyerhettünk volna, és akkor kiesnek. EL-ben a csoportkörben volt egy vereségem, illetve FA-kupában WBA viccelt meg bennünket, és nyertek
2-0-ra, az volt az egyetlen meccs a szezonban, ahol teljesen szürkén játszottunk, mind a 2 taktikánkkal kudarcot vallottunk. Pedig utánuk a Bredford, majd a Stoke jött volna, így továbbra is ez az egy trófea, amit nem tudtunk Anglián belül megnyerni.
Keret1.
Keret2.
A szurkolóink így örültek a szezon végén.
Előzmények:
-angol bajnok, 2016
-Community Shield, 2016
-két FA-Kupa döntő, folyamatos dobogós helyezés.
Liga-Kupa.
Európa Liga.
Bajnokság.
Sajnos a veretlenség nem jött össze, utolsó előtti fordulóban Pool elvert minket, pedig mi is nyerhettünk volna, és akkor kiesnek. EL-ben a csoportkörben volt egy vereségem, illetve FA-kupában WBA viccelt meg bennünket, és nyertek
2-0-ra, az volt az egyetlen meccs a szezonban, ahol teljesen szürkén játszottunk, mind a 2 taktikánkkal kudarcot vallottunk. Pedig utánuk a Bredford, majd a Stoke jött volna, így továbbra is ez az egy trófea, amit nem tudtunk Anglián belül megnyerni.
Keret1.
Keret2.
A szurkolóink így örültek a szezon végén.
- szilamer
Nem tudok igazolni... ilyen nincs mert mindjárt kihajitom
A Klubb elfogadja, de az ügynük nem. Arra teszem, amit ő akar de akkor nem tudok tovább lépni, csak a Walk Away opciót tudom használni...
A Klubb elfogadja, de az ügynük nem. Arra teszem, amit ő akar de akkor nem tudok tovább lépni, csak a Walk Away opciót tudom használni...
In vino veritas.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Penalty... Ugy konnyu!! De amugy grat, szep eredmeny. :-)Huni írta:sonic cimbora, Jari bácsi neked dedikálta
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
sonic cimbora, Jari bácsi neked dedikálta
buszkeccen kívül piqué és valdés volt (ő is csak a második félidőben ) a nagyok közül, kicsit furcsálltam is, hogy ennyire magabiztosak.
buszkeccen kívül piqué és valdés volt (ő is csak a második félidőben ) a nagyok közül, kicsit furcsálltam is, hogy ennyire magabiztosak.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- sonic
Fogok is bakker, az tuti.Huni írta:na de majd mindjárt rúgatok egy gólt vele amivel kiverjük a katalánokat, aztán röhöghetsz.
Amugy nekem meg elaszallt a mentesem, ugyhogy kezdhettem ujra a Stuttgarttal. Sikerult az elso meccsen kiszopni a Mainz csapatatol 2-0ra. Lehet kozrejatszott a jo teljesitmenyben hogy olyan 21-22 ev korul volt a kezdoben az atlageletkor... Az oregeknek pihenni kellett az europaliga selejtezo miatt.
A media komment is az volt a meccs utan, hogy a felnottek megpicsaztak a gyerekeket.
Jol megy nekem eddig ez az FM13. :-)
ne bántsd a bácsit, lehet, hogy illendő lenne csókolomot köszönnöd neki
na de majd mindjárt rúgatok egy gólt vele amivel kiverjük a katalánokat, aztán röhöghetsz.
ingyen igazolható volt, mondom jó lesz ő ide. mentálisan és technikailag elég király, és neki való pozíciót meg szerepkört találtam a kezdőben.
na de majd mindjárt rúgatok egy gólt vele amivel kiverjük a katalánokat, aztán röhöghetsz.
ingyen igazolható volt, mondom jó lesz ő ide. mentálisan és technikailag elég király, és neki való pozíciót meg szerepkört találtam a kezdőben.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
- sonic
Latom magam elott ahogy probalja lefutni a kis csiko Puyolt, az meg vigyorog vissza ra a kanyarbol. "Nembaj oreg, pihenj le egy kicsit."
3-as accel. Te atyauristen. Az mar nem is gyorsulas, hanem lassulas.
Honnan kukaztad elo ezt az embert???
3-as accel. Te atyauristen. Az mar nem is gyorsulas, hanem lassulas.
Honnan kukaztad elo ezt az embert???
acceleration már 3-asra fejlődött (!), agility 4, pace 4, szóval futóbolond az öreg.
mindjárt jön a visszavágó, ott majd megmutathatja a volt csapatának, hogy ki is az a litmanen.
mindjárt jön a visszavágó, ott majd megmutathatja a volt csapatának, hogy ki is az a litmanen.
- sonic
Pedig nagyapam ha benne lenne az adatbazisba, tuti hogy jobb pace/accel/agi statokkal szerepelne meg igy 90 felett is... Ez valami borzaszto.
Tuti valami varazslo ez a Jari. Nem az Urinak valami rokona?
Tuti valami varazslo ez a Jari. Nem az Urinak valami rokona?