Testépítés
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Testépítés
Mondjatok fehérjét, ami olcsó és jó. köszi
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
vannak férfiak akik kesztyűt használnak?dannen írta:én kérdeznék, ha már megjelent a topik
joabulicsak
egy kis muzsika, hátha valaki ilyenekre gerjed
http://www.youtube.com/watch?v=T7O526U9 ... e=youtu.be
ma kipróbáltam a napalm nevezetű pörgetőt. nem volt olcsó, 450 huf. viszont mocskosul jó volt, bizsergés.. égett az arcom.. adta a löketet.. valaki próbálta esetleg?
http://www.youtube.com/watch?v=T7O526U9 ... e=youtu.be
ma kipróbáltam a napalm nevezetű pörgetőt. nem volt olcsó, 450 huf. viszont mocskosul jó volt, bizsergés.. égett az arcom.. adta a löketet.. valaki próbálta esetleg?
joabulicsak
Azt az nem szakad le?dannen írta:wxyz írta:15 kgos súlyzók 5 ezer körül??? Azt hiszem akkor szetnézek holnap a Tescóban
Kösz!
általában jó árak vannak és kb. 2 hetente vannak ilyen akciók amikor még a hülyének is megéri én pl 3ezerért vettem egy húzódzkodót, az se volt drága.
Mondjuk a kedvencem az a bot, amit beraksz az ajtó közé és azon húzódzkodnak az emberek, mennyi fail compilation videóba vannak bukták belőle.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
15 kgos súlyzók 5 ezer körül??? Azt hiszem akkor szetnézek holnap a Tescóban
Kösz!
Kösz!
Hervisben vagy hasonló boltokban mennyibe kerül egy 20kgos súlyzókészlet?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
De valamelyest. Gyümölcsöt természetesen ehetsz a diéta alatt is akár, reggeli zabpehelyhez pl egész jó társ. A fontos dolog hogy a napi gyümölcsbevételedet délelőtt, vagy még jobb ha reggel eszed meg.Sierra írta:Igen azt tudom, de a gyümölcscukor azért más, mint amiket azokba a szemetekbe raknak, ami majd élelmiszerként árulnak. Vagy nem?tubatibi írta:A gyümölcsöket nem nagyon eszik diéta alatt, mivel magas a cukortartalmuk.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Na akkor veszek egy 4 kilós tejsavót. Simeon Panda zorall reklámarc,dannen írta:ár/érték arányban az egyik legjobb gyártó a myprotein. bátran merem ajánlani, nagyon korrekt termékeik vannak.BojanKiki írta:Enproteintöl érdemes rendelni? Elég olcsónak tünnek
-
A kókuszt nem tudja az emberi szervezet megemészteni.kókuszzsíron
Mangalicazsír a legjobb.
A gyümölcsöket és zöldségeket inkább a rostok miatt érdemes fogyasztani, vitamintartalmuk az közel nulla.
Igen azt tudom, de a gyümölcscukor azért más, mint amiket azokba a szemetekbe raknak, ami majd élelmiszerként árulnak. Vagy nem?tubatibi írta:A gyümölcsöket nem nagyon eszik diéta alatt, mivel magas a cukortartalmuk.
Gondolom főtt tojásról beszélünk. Tükörtojás kókuszzsíron az okés nem?tubatibi írta:Tojásnak a sárgáját igazából eheted tömegnövelésnél, mondjuk egy olyat, hogy 5 tojás, abból 3 sárgáját is beleraksz. Diétánál viszont ebből az 1 sárga az ideális, a legjobb a 0.
Tésztafélék tiszta, bár teljeskiőrlésűből lehet enni, bár azt is csak tömegnövelésnél olvastam.tubatibi írta:Egyébként meg kikövetkeztheted, hogy tésztaféléket nem nagyon, meg amik fehér lisztből, illetve cukorból készülnek.
De ennek az étrendnek a betartása nagyon nehéz. Egyrészt drága, elég csak a csirkemell árát megnézni egy napra. És a többiről még nem is beszéltünk. Illetve aki nem tud naponta 5-6x enni?
-
- Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
- Kedvenc csapatod: Barca
Enproteintöl érdemes rendelni? Elég olcsónak tünnek
A gyümölcsöket nem nagyon eszik diéta alatt, mivel magas a cukortartalmuk. Tömegnövelésnél viszont lehet enni, de csak módjával.Sierra írta:Köszi a Sárga kapszula ajánlást, tegnap le is szedtem gyorsan telóra, ma már ki is olvastam az úton melóba meg hazafele.
Viszont pár dolgot nem említ meg Bunny. Például a gyümölcsökkel mi a helyzet. Lehet enni vagy sem? Azért azokra is szükség lenne. Bár ahogy olvastam ezek helyett a génkezelt, manipulált szarok helyett egyszerűbb a táplálék kiegészítőkkel bevinni az adott elemet.
Illetve pl. tojással mi van? Sárgáját kerülni kéne? Mintha az olvastam volna hogy sok benne a zsír meg a koleszterin. Rántotta akkor nem is játszik?
Meg az a baj, hogy konkrétan nincs leírva, hogy milyen ételeket kell kerülni, csak annyi hogy a fehér lisztet meg a szénhidrátot (vagyis a cukrot).
Tojásnak a sárgáját igazából eheted tömegnövelésnél, mondjuk egy olyat, hogy 5 tojás, abból 3 sárgáját is beleraksz. Diétánál viszont ebből az 1 sárga az ideális, a legjobb a 0.
Hát igazából alacsony glikémiás indexű termékek fogyasztása a legjobb. Ezeket google-be beírva megtalálod.
Egyébként meg kikövetkeztheted, hogy tésztaféléket nem nagyon, meg amik fehér lisztből, illetve cukorból készülnek.
Zsírból fogyaszthatsz kókuszzsírt, olajból lenmag, illetve kókuszolajat.
Teljes kiörlésű kenyér+kókusz zsír+lila hagyma és kész a diétás zsíros kenyér.
Köszi a Sárga kapszula ajánlást, tegnap le is szedtem gyorsan telóra, ma már ki is olvastam az úton melóba meg hazafele.
Viszont pár dolgot nem említ meg Bunny. Például a gyümölcsökkel mi a helyzet. Lehet enni vagy sem? Azért azokra is szükség lenne. Bár ahogy olvastam ezek helyett a génkezelt, manipulált szarok helyett egyszerűbb a táplálék kiegészítőkkel bevinni az adott elemet.
Illetve pl. tojással mi van? Sárgáját kerülni kéne? Mintha az olvastam volna hogy sok benne a zsír meg a koleszterin. Rántotta akkor nem is játszik?
Meg az a baj, hogy konkrétan nincs leírva, hogy milyen ételeket kell kerülni, csak annyi hogy a fehér lisztet meg a szénhidrátot (vagyis a cukrot).
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
10 perc után meguntam :Đpalesz77 írta:Na hát ezt le kell tesztelni még ma! Valaki próbálta már? Ki meddig jutott?peti_madrid írta:Aki megcsinálja, vendégem egy sörre
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Na hát ezt le kell tesztelni még ma! Valaki próbálta már? Ki meddig jutott?peti_madrid írta:Aki megcsinálja, vendégem egy sörre
Na jólvan.alexoxladjackoxi írta:Tényleg lehet hülyén hangzik, de ez a g/tsgk mit takar?
gramm/testsúly kilogramm
tehát, ha 80 kg vagy, akkor 160-240 gramm fehérje szükséges, stb...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tényleg lehet hülyén hangzik, de ez a g/tsgk mit takar?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Bocs, hogy nem vagyok egy nagy "szaki", de ha jól értem a szálkásítás diétával jár?tubatibi írta:Míg a tömegnövelésben több CH-t kell bevigyél, mint fehérjét, addig a diétában, 2-3 g/tskg fehérjét kell bevigyél, CH-ból pedig kevesebbet.A szálkásítás és tömeg növelés között étrendben mi a különbség?
Olvasd el a Sárga kapszulát, nagyon jól felvilágosítja az embert az étkezésről, az edzésről.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR