Konzolok
- ___Samy___
Re: Konzolok
Nekem kell egy! Írok pü-t.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- mocsok
Nem kell valakinek vezeteknelkuli xbox360 kontroller? Teljesen jo allapotban van, ketto is elado. Occo, csak vigyetek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok valakinek valami ötlet hol a legolcsóbb az Xbox Live előfizetés? Nézegettem neten pár helyen, de mindig az jött ki, hogy a legjobb ha az xbox rendszerében fizetek elő. G2A-n nagyon jó árak vannak, de sajnos azt nem lehet onnan venni valami szabályozás miatt vagy mi miatt. Nem gáz az sem ha végül boxon keresztül veszem, de hátha tud valaki valami jobb forrást
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
új a ps, hétfőn vettem.pheco írta:Használt vagy új a ps? Ha hasznalt akkor nezd meg a beallitasoknal nincs e beallitva masik bankkartya, azt torold ki. En is szenvedtem multkor, nem fogadta el a kartyam, mert meglett ujitva es a regivel utkozott.
most kaptam egy e-mailt a pp-től, ez áll benne:
"Sony Network Entertainment International has cancelled a Billing Agreement with you.
Description: Sony PSN BA via Web."
hátha van itt valaki, akinek ez mondd bármit is..
szerk.: most olvasom hogy ez csak azt jelenti hogy kitöröltem a paypal-t a fizetési módok közül, szóval ezzel nem lettem előrébb
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Használt vagy új a ps? Ha hasznalt akkor nezd meg a beallitasoknal nincs e beallitva masik bankkartya, azt torold ki. En is szenvedtem multkor, nem fogadta el a kartyam, mert meglett ujitva es a regivel utkozott.
- 'Az
persze, idén nyáron újíttattam meg, azzal nem lehet gond.. az ember nagy izgatottan nekiugrik, erre már itt elakad az egészP. Krisz írta:Lehet hogy hülye kérdés , de jó a kártya ? Nem járt le az érvényességi idő ?
- P. Krisz
Lehet hogy hülye kérdés , de jó a kártya ? Nem járt le az érvényességi idő ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- 'Az
valaki segítsen pls, hülyét kapok már.
beruháztam egy ps4-re, és a ps store-ból leakarnám szedni a gta 5-öt mert elég jó áron van.
beírok mindent a bankkártya cuccnál pontosan, de folyamatosan azt írja hogy a kártyaszám nem valós.
már vagy 5000x beírtam, átnéztem, semmi.
tud valaki valami okosságot? ja és pc-n is megpróbáltam ugyanezt, úgy sem jó. meg pp-vel sem..
beruháztam egy ps4-re, és a ps store-ból leakarnám szedni a gta 5-öt mert elég jó áron van.
beírok mindent a bankkártya cuccnál pontosan, de folyamatosan azt írja hogy a kártyaszám nem valós.
már vagy 5000x beírtam, átnéztem, semmi.
tud valaki valami okosságot? ja és pc-n is megpróbáltam ugyanezt, úgy sem jó. meg pp-vel sem..
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sziasztok!
Gta V, Nba2k 15 ps4-re ha van valakinek és megválna tőle az írjon már rám egy p.ü-t. Köszi!
Gta V, Nba2k 15 ps4-re ha van valakinek és megválna tőle az írjon már rám egy p.ü-t. Köszi!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
van itt olyan, aki cfw-vel nyomja a multiplayereket ps3-on? nem merek felmenni a netre, de találtam pár homebrew appot ami spoofolja a cfw-t a psn előtt. ez mennyire biztonságos?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Fifa 15 nel XBoxon nemtudja valaki veletlenul hogy lehet ezt az Origin fiokot torolni mert nem igazan jott be nekem...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Kell fizetni mint az xboxnál.LiamGallagher írta:Hallo. Egy gyors kerdesem lenne ps4 hasznalokhoz. A multis jatekok ps4-nel is ingyenesek mint a ps3-nal? Vagy mar kell valami elofizetes mint az xboxnal? Koszi elore is.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Koszi a valaszt:)Béla írta:Ezt olvasd el:http://www.xbox.com/hu-HU/entertainment ... /ea-accessLaMartin írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Járt egy hónapos EA access az xbox one-omhoz. Aktiváltam is, de ezt hogy kell használni? Mit lehet vele csinálni?
Előre is köszönöm
Ameddig tart az access hozzáférésed addig amiket a vault-ban látsz free játékokat letudod tölteni és tudsz velük játszani, pl bf hardline, titanfall meg az EA sportjátékok 15-ös kiadásaihoz. Meg kapsz 10%-ot ha EA digitális tartalmat vásárolsz. EA játékok a megjelenés előtt kipróbálhatóak , a teljes játék nem a demó.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Hallo. Egy gyors kerdesem lenne ps4 hasznalokhoz. A multis jatekok ps4-nel is ingyenesek mint a ps3-nal? Vagy mar kell valami elofizetes mint az xboxnal? Koszi elore is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A ps4 kicsit erősebb a One-nál. Valamelyik játék kisebb felbontással fut One-on.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Ezt olvasd el:http://www.xbox.com/hu-HU/entertainment ... /ea-accessLaMartin írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Járt egy hónapos EA access az xbox one-omhoz. Aktiváltam is, de ezt hogy kell használni? Mit lehet vele csinálni?
Előre is köszönöm
Ameddig tart az access hozzáférésed addig amiket a vault-ban látsz free játékokat letudod tölteni és tudsz velük játszani, pl bf hardline, titanfall meg az EA sportjátékok 15-ös kiadásaihoz. Meg kapsz 10%-ot ha EA digitális tartalmat vásárolsz. EA játékok a megjelenés előtt kipróbálhatóak , a teljes játék nem a demó.
2013.05.28
11.45
11.45
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Tessék itt a PC-Gurus teszt is. Remélem ez segít kicsit.miro írta:Fú ezt az exkluzívot nem értem,olvastam pár helyen,de hogy mi ez..passz.
Teljesítményben,játékélményben,grafikában van valami különbség,engem igazából ez érdekel,mert mindenhol a külsőjét,a joystickot és mi egymás részletet néznek..
Illetve,a one játékokat vissza lehet vinni,és utána féláron lehet megvenni az újat?
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek jövök egy sörrel,ha úgy hozza az élet egyszer!
Még valami, állítólag a Kinect jobb mint az Eye, ha ez számít vmit.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Na igen,ezt olvastam mindenhol hogy nincs sok különbség,de akkor még is melyik legyen
Még megálmodom,várok karácsonyig ahogy írtátok,addig még van idő.
Köszönöm mindenkinek!
rashidm,még két rövid is mellé nem?
Még megálmodom,várok karácsonyig ahogy írtátok,addig még van idő.
Köszönöm mindenkinek!
rashidm,még két rövid is mellé nem?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez az exkluzív annyit takar csak szerintem, hogy csak PS-re vagy csak One-ra jön ki játék. De aztán lehet, hogy nem... Grafikában nincs sok különbség, ahogy olvasom...játékélmény szintén. A kérdésre meg nem tudok válaszolni.miro írta:Fú ezt az exkluzívot nem értem,olvastam pár helyen,de hogy mi ez..passz.
Teljesítményben,játékélményben,grafikában van valami különbség,engem igazából ez érdekel,mert mindenhol a külsőjét,a joystickot és mi egymás részletet néznek..
Illetve,a one játékokat vissza lehet vinni,és utána féláron lehet megvenni az újat?
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek jövök egy sörrel,ha úgy hozza az élet egyszer!
Én mindenképp PS-t akarok majd venni... tehát jövőre , mert valamennyivel olcsóbb talán, nem figyel állandóan, hardverileg ugyanolyan szerintem. Nagyon szívesen, elfogadom a sört... akár kettőt is... ha úgy hozza az élet.