Elektronika
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Bluetooth hangszórót vett valaki közületek? Mit érné meg úgy venni, hogy csupán telefonnal szeretném párosítani, nem TV-vel, semmi extra, nem házibuliba kell hatalmas óriás "zeneállomás". Jó lenne, ha lenne benne USB lyuk. Sajnos ilyenekből én csak jóval drágább modelleket láttam. Van olcsón JBL is, 20e alatt, de azokban csak a töltő kábel csatlakozója van, usb nincsen
Bluetooth fülhallgató. Huawei telefonhoz vettem egy Huawei fülhallgatót. Illetve fordítva is igaz, P30 lite helyett Mate 20 Pro-t. Mert utóbbiban már van Bluetooth 5,0 is, a fülhallgatónak meg az az igénye. Mostmár működnie kéne, de ez is szétlapcsol másfél szám után. Vagy nem lehet mellette mást csinálni? csak zenehallgatás és a telefon "pihenjen"?
Másik: régebbi Xiaomi modell. 4 éves. Vajon miért nem jelennek meg rajta a böngészőben a beépített videók? Másik böngésző kéne? vagy bővítmény, mint szgépen? plusz a messengerben küldött videók se láthatók már. Igen, vélhetően lesz egy új véve a nyár végén, de ez nem normális, hogy nem láthatók a videók.
Bluetooth fülhallgató. Huawei telefonhoz vettem egy Huawei fülhallgatót. Illetve fordítva is igaz, P30 lite helyett Mate 20 Pro-t. Mert utóbbiban már van Bluetooth 5,0 is, a fülhallgatónak meg az az igénye. Mostmár működnie kéne, de ez is szétlapcsol másfél szám után. Vagy nem lehet mellette mást csinálni? csak zenehallgatás és a telefon "pihenjen"?
Másik: régebbi Xiaomi modell. 4 éves. Vajon miért nem jelennek meg rajta a böngészőben a beépített videók? Másik böngésző kéne? vagy bővítmény, mint szgépen? plusz a messengerben küldött videók se láthatók már. Igen, vélhetően lesz egy új véve a nyár végén, de ez nem normális, hogy nem láthatók a videók.
Talan ezek az Acer - Asus - Dell 2in1 cuccok egy fokkal jobbak, bar igen azok dagadtabbak mert azok laptopok igazabol es ugy lehet nyomkodni meg felbehajtani oket.hehetheoriginal írta: teljesértékű windows a lényeg a futtatnivaló progik miatt, és ezt találtam, mint legkompaktabb, legstabilabb megoldást, plusz touchscreen meg pen, néztem méga az asus z13-at, de az dagadtabb, meg az ilyen gamergagyi, ahogy kinéz, bár tény, hogy combosabb a hw benne
En szemelyszerint ezt a surface dolgot elengednem, nem hallottam sose jot roluk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
teljesértékű windows a lényeg a futtatnivaló progik miatt, és ezt találtam, mint legkompaktabb, legstabilabb megoldást, plusz touchscreen meg pen, néztem méga az asus z13-at, de az dagadtabb, meg az ilyen gamergagyi, ahogy kinéz, bár tény, hogy combosabb a hw benne
thereisonly1ronaldo
Ha inteles cuccot akarsz, akkor talan jo (de akkor mar vmi felbehajthatot erdemes keresni inkabb). De szamitasigenyes barmire nem tul alkalmas, es a surface elettartama sem egy was ist das. Akku kapacitasa elmeletileg jo, egy munkanapot kibir. Normal irodai titkarnoi munkara vagy microsoftnal meetingen prezentalni talaltak ki.hehetheoriginal írta: van valakinek mickrofos surface 8 vagy 9 pro-ja?
tapasztalatok kellenének (ami nem csak fizetett hirdetés a youtubeon), üzemidő, proci sebesség, mennyire terhelhető progikkal, mennyire lehet elmenni vele számitásigényes dolgok irányába az excel word ppt dolgokon kivul?
vielen bank
- hehetheoriginal
van valakinek mickrofos surface 8 vagy 9 pro-ja?
tapasztalatok kellenének (ami nem csak fizetett hirdetés a youtubeon), üzemidő, proci sebesség, mennyire terhelhető progikkal, mennyire lehet elmenni vele számitásigényes dolgok irányába az excel word ppt dolgokon kivul?
vielen bank
vielen bank
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kapcsolat:
- Szűrő kitisztítva - alul kis doboz.h3x0r írta:Valoszinuleg valahol bepeneszedett az 1 eves allas ota. Erdemes kiszedni a mososzer adagolot (altalaban az oblitonel van egy kek vagy szurke muanyag, ha azt lenyomod, akkor egyben kijon). Sima mosogatoszeres szivaccsal lemosod amit kihuztal meg a belsejet is. Felul, ahol a vizet adagolja, nem is latszik, de nagyon durvan be tud peneszedni. Vagy az ajtonal a gumi mogott is maradhat mocsok. A szurot is tisztisd ki (alul a kis doboz). Vegen mehet egy 90 fokos mosas 2 liter ecettel (en a mososzer adagolokba meg az oblitohoz szoktam onteni). Ez ki kell tisztitsa az egesz gepet._Bushido_ írta: Tesóméknál volt egy felesleges, 1+ éve nem volt használva, elhoztuk, de sajnos rettenet büdös a belőle kivett ruha.
- öbliítős-mosóporos fiók is kivéve, lyuk és a doboz is kipucolva.
- a mosógép dobnál lévő szürke gumi is áttörölve.
- 90 fokos mosás ecettel lemenetve.
Eredmény ugyanaz. Semmi illata a ruháknak.
"Kuka" = megy vissza a tesómékhoz.
Hozzánk meg jön egy Whirlpool.
Sajnos a Bosch A energiafogyasztásos már 220+, az meg azért drága.
Max 140-et er a tobbi alkatresz fuggvenyeben.
300-400k között annyival erősebb és ami a lényeg hosszabb életű PC-t lehet összerakni, hogy nem érdemes ennyiért venni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Roviden meg, hosszabban attol fugg...lordgabi írta: Nem nagyon értek hozzá, azért kérdezem itt, lesz sógor összerakott egy asztali PC-t, 190ezer az ára, megéri?
Processzor: Ryzen 7 3000.
RAM: 32 GB.
Videókártya: GTX 1660 Super.
SSD: 1 TB.
Nem a legjobb időpont ez most ilyen beruházásra, csak ha esetleg másnak ajánlanám, akkor ne nézzenek teljesen hülyének érte, azért is érdekelne.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem nagyon értek hozzá, azért kérdezem itt, lesz sógor összerakott egy asztali PC-t, 190ezer az ára, megéri?
Nem a legjobb időpont ez most ilyen beruházásra, csak ha esetleg másnak ajánlanám, akkor ne nézzenek teljesen hülyének érte, azért is érdekelne.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Galacticos
Nektek lejatssza a real madridos app az uj videokat?
Real madrid tv azonnal betolt es indul is, de ramegyek erre az uj reszre ahol van brahimos video is es nem tolti be.
Konkretan arra a behing the champions 2 reszre vagyok kivancsi es nem tolti be. Pedig be vagyok jelentkezve, van premiumom is, probaltam wifirol, mobilnetrol, tobbszor ujrainditottam az appot. Mi lehet a baj? eddig jut a dolog.
Real madrid tv azonnal betolt es indul is, de ramegyek erre az uj reszre ahol van brahimos video is es nem tolti be.
Konkretan arra a behing the champions 2 reszre vagyok kivancsi es nem tolti be. Pedig be vagyok jelentkezve, van premiumom is, probaltam wifirol, mobilnetrol, tobbszor ujrainditottam az appot. Mi lehet a baj? eddig jut a dolog.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
köszi a tippet, egy próbát megér.h3x0r írta:Valoszinuleg valahol bepeneszedett az 1 eves allas ota. Erdemes kiszedni a mososzer adagolot (altalaban az oblitonel van egy kek vagy szurke muanyag, ha azt lenyomod, akkor egyben kijon). Sima mosogatoszeres szivaccsal lemosod amit kihuztal meg a belsejet is. Felul, ahol a vizet adagolja, nem is latszik, de nagyon durvan be tud peneszedni. Vagy az ajtonal a gumi mogott is maradhat mocsok. A szurot is tisztisd ki (alul a kis doboz). Vegen mehet egy 90 fokos mosas 2 liter ecettel (en a mososzer adagolokba meg az oblitohoz szoktam onteni). Ez ki kell tisztitsa az egesz gepet._Bushido_ írta: Tesóméknál volt egy felesleges, 1+ éve nem volt használva, elhoztuk, de sajnos rettenet büdös a belőle kivett ruha.
Már nézegetjük az újakat, egy Whirlpool lett kinézve.
A-s fogyasztási szinttel.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Inkább írj vissza pmben!Halfkey írta: Bazdki Nika, a gyereket kádban mosd ne mosógépben!
Nem hiszem el, hogy ezt egy orvosnak mondani kell.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Azt majd csak az oviban kell, amikor el kezd káromkodásokat tanulni a többitől, addig jó a mosógép.hehetheoriginal írta:En azt hittem elég a száját kimosni szappannalHalfkey írta: Bazdki Nika, a gyereket kádban mosd ne mosógépben!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
En azt hittem elég a száját kimosni szappannalHalfkey írta: Bazdki Nika, a gyereket kádban mosd ne mosógépben!
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Valoszinuleg valahol bepeneszedett az 1 eves allas ota. Erdemes kiszedni a mososzer adagolot (altalaban az oblitonel van egy kek vagy szurke muanyag, ha azt lenyomod, akkor egyben kijon). Sima mosogatoszeres szivaccsal lemosod amit kihuztal meg a belsejet is. Felul, ahol a vizet adagolja, nem is latszik, de nagyon durvan be tud peneszedni. Vagy az ajtonal a gumi mogott is maradhat mocsok. A szurot is tisztisd ki (alul a kis doboz). Vegen mehet egy 90 fokos mosas 2 liter ecettel (en a mososzer adagolokba meg az oblitohoz szoktam onteni). Ez ki kell tisztitsa az egesz gepet._Bushido_ írta: Tesóméknál volt egy felesleges, 1+ éve nem volt használva, elhoztuk, de sajnos rettenet büdös a belőle kivett ruha.
Bazdki Nika, a gyereket kádban mosd ne mosógépben!
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Electrolux PerfectCare 800 Imádjuk. Naponta többször megy (kisgyerek).kiserik írta:Mi 2 éve az LG mellett döntöttünk. Egyelőre nem bántuk meg._Bushido_ írta:
Emitt iPhone 4es van, napi használatban. Ha az ember tud kompromisszumot kötni 1-2 dologban, akkor bőven jó lehet még az alapfunkciókra (telefon, sms).
Ugyanitt mosógép érdekelne.
Megdöglött az eddigi Bosh. Tesóméknál volt egy felesleges, 1+ éve nem volt használva, elhoztuk, de sajnos rettenet büdös a belőle kivett ruha. Öblitő+mosópor és öblító+mosószer esetén is. állot víz szaga van a kivett ruháknak, borzasztó. Mosógépszerelő (idős bácsi, egész életében ezt csinálta) tanácsára lemenetünk még egy hipós mosást feláldozható rongyokkal, éjszakára ott hagyjuk, reggel befejezzük a mosást, hátha észhez tér. A korábbi Boshhal élmény volt mosni, olyan illatosan szedtük ki belőle a ruhákat.
De vélhetően újat kell majd venni. Ez az imént említett Indesit. Na, ilyet soha.
Milyen márka, milyen fajta lenne jó most vásárlás esetén? (előltöltős)
Mi 2 éve az LG mellett döntöttünk. Egyelőre nem bántuk meg._Bushido_ írta:Emitt iPhone 4es van, napi használatban. Ha az ember tud kompromisszumot kötni 1-2 dologban, akkor bőven jó lehet még az alapfunkciókra (telefon, sms).hehetheoriginal írta: Csaladban van iphone 6s, mai napig megy gond nelkul, majnem a legujabb official ios frissites van rajta, akksi volt cserelve szinten
Megdöglött az eddigi Bosh. Tesóméknál volt egy felesleges, 1+ éve nem volt használva, elhoztuk, de sajnos rettenet büdös a belőle kivett ruha. Öblitő+mosópor és öblító+mosószer esetén is. állot víz szaga van a kivett ruháknak, borzasztó. Mosógépszerelő (idős bácsi, egész életében ezt csinálta) tanácsára lemenetünk még egy hipós mosást feláldozható rongyokkal, éjszakára ott hagyjuk, reggel befejezzük a mosást, hátha észhez tér. A korábbi Boshhal élmény volt mosni, olyan illatosan szedtük ki belőle a ruhákat.
De vélhetően újat kell majd venni. Ez az imént említett Indesit. Na, ilyet soha.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Emitt iPhone 4es van, napi használatban. Ha az ember tud kompromisszumot kötni 1-2 dologban, akkor bőven jó lehet még az alapfunkciókra (telefon, sms).hehetheoriginal írta: Csaladban van iphone 6s, mai napig megy gond nelkul, majnem a legujabb official ios frissites van rajta, akksi volt cserelve szinten