Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Lamine Yamal: "Insults at the Bernabéu? I'm the one on the pitch, I'm only focused on the pitch". "The fans saying nonsense doesn't matter to me".
Good boy marketinget már építi Romano Ugye a youngest is kapott rasszista bekiabálásokat a Bernabeuban, vizsgáljuk is az ügyet. Vini is remélhetően átgondolja ezt a szélmalomharcot most, mert egy aranylabdájába került sanszosan.
Good boy marketinget már építi Romano Ugye a youngest is kapott rasszista bekiabálásokat a Bernabeuban, vizsgáljuk is az ügyet. Vini is remélhetően átgondolja ezt a szélmalomharcot most, mert egy aranylabdájába került sanszosan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az amit ezek az ösztönlény egybites szurkolók művelnek az internet hatalmával egészen veszélyes lett most már. Könyvet lehetne írni a rengeteg baromságról amivel telefosták a világot az elmúlt 10 évben de pl CR-nek a negyed pályafutása ment rá arra, hogy az ellentábor vallási háborút indít mindennel ami Real Madrid. Vinicius nála egy jóval gyengébb játékos fizikálisan és mentálisan is és ez könnyen kettétörheti a pályafutását azért mert mindenhol magas pozícóktol egészen a hajléktalanokig ott vannak ezek az emberek.
És az is simán benne van, hogy ettől erősebb lesz vini nyer még 3 aranylabdát, csak a mai versenysportban egy ilyen rablás sokat számít ha valaki ott akar lenni a legnagyobbak között.
Én nem kedvelem viniciust de mit csinált ami miatt ő nem fér bele a fair play szabályaiba? Kinek ártott a hisztijeivel? Okozott sérülést? Leköpött vagy megharapott valakit? Persze nem szent de semmivel nem rosszab mint a nímand 10 éves gyamal aki egy eldőlt meccsen calmázik a bernabeuban a gólja után.
A legviccesebb, hogy ugyanezek a retek emberek most sokszor úgy jellemzik vinit, hogy CR különb volt pedig akkor ugyanezt művelték vele is.
Azért jött ide a komment, hogy meglegyen mindenkinek aki majd tátott szájjal áll kupa átadáskor, hogy megint miért baszott ki vele a karma. Azért mert egy szar ember vagy.
Tyű de elkezdődött a szezon.
És az is simán benne van, hogy ettől erősebb lesz vini nyer még 3 aranylabdát, csak a mai versenysportban egy ilyen rablás sokat számít ha valaki ott akar lenni a legnagyobbak között.
Én nem kedvelem viniciust de mit csinált ami miatt ő nem fér bele a fair play szabályaiba? Kinek ártott a hisztijeivel? Okozott sérülést? Leköpött vagy megharapott valakit? Persze nem szent de semmivel nem rosszab mint a nímand 10 éves gyamal aki egy eldőlt meccsen calmázik a bernabeuban a gólja után.
A legviccesebb, hogy ugyanezek a retek emberek most sokszor úgy jellemzik vinit, hogy CR különb volt pedig akkor ugyanezt művelték vele is.
Azért jött ide a komment, hogy meglegyen mindenkinek aki majd tátott szájjal áll kupa átadáskor, hogy megint miért baszott ki vele a karma. Azért mert egy szar ember vagy.
Tyű de elkezdődött a szezon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
El sem tudom kepzelni mit muveltek volna ezek, ha ok nyernek 5 ev alatt 4 BL-t, a mediarol nem is beszelve. Nagyon kinosak.
- realbeckham
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mészölydzsi91 írta:Átvesszük a kis fekáinkkal a leszszabályt utána megoldják a srácok.florentino007 írta: Hagyjuk már Yamalt, röhögve mondta amit mondott, nem gondolta komolyan...Pique egy gyökér volt minden szinten.
Lehet öngyilkos taktika csak jöhetne már egy csapat amelyik tud is ölni..mert spanyoloknál nem sok ilyen lesz.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Átvesszük a kis fekáinkkal a leszszabályt utána megoldják a srácok.florentino007 írta: Hagyjuk már Yamalt, röhögve mondta amit mondott, nem gondolta komolyan...Pique egy gyökér volt minden szinten.
Lehet öngyilkos taktika csak jöhetne már egy csapat amelyik tud is ölni..mert spanyoloknál nem sok ilyen lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Hagyjuk már Yamalt, röhögve mondta amit mondott, nem gondolta komolyan...Pique egy gyökér volt minden szinten.
- dzsi91
Tyű gec ott ragadtam véletlenül az interneten
Kemény ami megy.
Ancelotti van ekézve mert a barszakispadon valami elmebeteg nem bírt magával. Vinicius a bekepzelt mert visszaszólt a szerény gavinak közben gyamal pique szinten tolja a nyilatkozatokat
Mindig amikor elakarok sumákolni egy szezont jönnek barszáék és kikényszerítik belőlem, hogy vérre vigyem a szezont
Amúgy flicktől nem jött semmi. Gratula neki egyedül, hogy egy ilyen közegben ember maradt. És sok sikert ehhez az öngyilkos taktikához a továbbiakban
Kemény ami megy.
Ancelotti van ekézve mert a barszakispadon valami elmebeteg nem bírt magával. Vinicius a bekepzelt mert visszaszólt a szerény gavinak közben gyamal pique szinten tolja a nyilatkozatokat
Mindig amikor elakarok sumákolni egy szezont jönnek barszáék és kikényszerítik belőlem, hogy vérre vigyem a szezont
Amúgy flicktől nem jött semmi. Gratula neki egyedül, hogy egy ilyen közegben ember maradt. És sok sikert ehhez az öngyilkos taktikához a továbbiakban
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Megkukiztuk de vissza nézve mikor klasszisokkal jobb volt a csapatunk akkor is max 1-2 góllal nyertünk. Mindig behuzzuk a féket vagy elkonnyelmuskodjuk a helyzeteink. De az biztos hogy ezeknek tényleg ez a lényeg, hogy megverjenek minket, mert ugye a legjobbakat akarják megverni minden áron. Aztán meg ünnepelnek mintha bármilyen trófeát nyertek volna.lestat írta: Valaki tegnap felhozta hogy mi sose kukizzuk meg oket.
https://youtu.be/7feCxgW5vhI?si=Qko-rxanZGE1lnvr
Tegnap nekik jott ki jobban.
De ha ugyanugy lesz mint legutobb es 0-4 utan duplazunk ev vegen en nem banom.
Legyen ez az osszes oromuk az evben.
En voltam. Es irtam is hogy igen, nekunk is vannak szep eredmenyeink a Camp Nou-ban. Bernabeura ertettem a nagy verest, ellenben ok 9 ev alatt haromszor nyertek 0-4-re a Bernabeuban ami eleg cink. Es akkor voltak meg 0-3-ak 2-3 meg 3-4, meg az ominozus 2-6. Ez a 0-4 volt az egyetlen nagy aranyu gyozelmunk a Camp Nouban ellenuk, meg a tavalyi 4-1 a dontoben, de az meg Rijadban volt.lestat írta: Valaki tegnap felhozta hogy mi sose kukizzuk meg oket.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
volt szerencsém nekem is végig nézni a tegnapi meccset.
nem azt mondom hogy egy nagy szakértő vagyok de azért az ami ma megy az interneten az elég komoly. nem is tudom de sztem a legtöbb irás amiota azota szuletett azok közül sztem nem sokan látták a meccset.
de ami számomra a legdurvább az az hogy:
elmegy Busquets, találnak egy bernar-t, lesérül, jön casado
elmegy pique kell egy uj kh, jön cubarsi (meg ugye még araujo)
elmegy bembele jön yamal
stb....
annyi pénzük sincs hogy egy normális játékost vegyenek majd beregisztrálják, de valahogy aztis megoldják sunyiba, fizetnek a biroknak hogy kedvezo itéletek szülessenek -semmi felelősségre vonas azota se-. a klub adossága meg a legmagasabb a történelme során.
De valahogy mindig túllendülnek ezeken a dolgokon. egy szó mint száz, néha ugy érzem hogy valahogy mindig jól jönnek ki ezekből a dolgokból.
A tegnapi mecsről:
néztem az első félidőt és halál nyugodt voltam, ugy éreztem hogy itt a barca nem fog gőlt lőni. Nekem személy szerint egy nagyon jó ötletnek is tünt amit a real eröltetett, labdaszerzés és a védők mögé belött labdák. meg is voltak ebből a helyzetek és még örültem is a szünetnek hogy tudnak egy kicsit pihenni és friss fejjel lehet ezt folytatni. sztem ha mi szereztünk volna vezetést akkor nyerünk. viszont igy hogy ők szereztek vezetést azzal fejben össze is omlottunk. és ami a legjobban boszantott az az hogy nem nézték meg a BM elleni meccset? a barca ugyanazt csinálta velünk mint velük. Azért a sok nagy megmondo barcásnak most elővennem azt amikot 2010 körül megnyilvánultak a kontrafoci iránt. és azzal vernek meg minket
nem azt mondom hogy egy nagy szakértő vagyok de azért az ami ma megy az interneten az elég komoly. nem is tudom de sztem a legtöbb irás amiota azota szuletett azok közül sztem nem sokan látták a meccset.
de ami számomra a legdurvább az az hogy:
elmegy Busquets, találnak egy bernar-t, lesérül, jön casado
elmegy pique kell egy uj kh, jön cubarsi (meg ugye még araujo)
elmegy bembele jön yamal
stb....
annyi pénzük sincs hogy egy normális játékost vegyenek majd beregisztrálják, de valahogy aztis megoldják sunyiba, fizetnek a biroknak hogy kedvezo itéletek szülessenek -semmi felelősségre vonas azota se-. a klub adossága meg a legmagasabb a történelme során.
De valahogy mindig túllendülnek ezeken a dolgokon. egy szó mint száz, néha ugy érzem hogy valahogy mindig jól jönnek ki ezekből a dolgokból.
A tegnapi mecsről:
néztem az első félidőt és halál nyugodt voltam, ugy éreztem hogy itt a barca nem fog gőlt lőni. Nekem személy szerint egy nagyon jó ötletnek is tünt amit a real eröltetett, labdaszerzés és a védők mögé belött labdák. meg is voltak ebből a helyzetek és még örültem is a szünetnek hogy tudnak egy kicsit pihenni és friss fejjel lehet ezt folytatni. sztem ha mi szereztünk volna vezetést akkor nyerünk. viszont igy hogy ők szereztek vezetést azzal fejben össze is omlottunk. és ami a legjobban boszantott az az hogy nem nézték meg a BM elleni meccset? a barca ugyanazt csinálta velünk mint velük. Azért a sok nagy megmondo barcásnak most elővennem azt amikot 2010 körül megnyilvánultak a kontrafoci iránt. és azzal vernek meg minket
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Valaki tegnap felhozta hogy mi sose kukizzuk meg oket.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Hosszú sérülés után becserélték 0-4-nél, végre kiélhette magátp.csabi1 írta:Ezzel a nyomorultal mi volt?
Ezzel a nyomorultal mi volt?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Azt akarod,hogy eszrevegye magat.Remy írta:Szerinted érdekel, hogy mi érdekli Dzsamalt?miro. írta:
Es akkor mi lesz? Szerinted erdekli,hogy a real szurkoloknak szimpatikus vagy sem?
Tehat?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerinted érdekel, hogy mi érdekli Dzsamalt?miro. írta:Es akkor mi lesz? Szerinted erdekli,hogy a real szurkoloknak szimpatikus vagy sem?Remy írta: Nem kell, hogy megsérüljön, de azért egy Pepe féle játékos levasalhatná egyszer, hogy észrevegye magát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Vagy csak haza kell küldeni őket 2-3 góllal, azt eszébe se jut ilyen gaviknak magyarazni, meg öltözőbe se tartanak falu napot.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Es akkor mi lesz? Szerinted erdekli,hogy a real szurkoloknak szimpatikus vagy sem?Remy írta: Nem kell, hogy megsérüljön, de azért egy Pepe féle játékos levasalhatná egyszer, hogy észrevegye magát.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realbeckham
Mi ez a vasalás mánia mostanában remy?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem kell, hogy megsérüljön, de azért egy Pepe féle játékos levasalhatná egyszer, hogy észrevegye magát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots