Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ez nem barcelonában ragadt rá, twitteren is lewy_official ezer éve..
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Salihamidzic rendszeresen Lewaként hivatkozott rá a nyilatkozataiban, a többi minta az amit meccsek alatt hallottam átszűrődni, ott is Lewa volt. Ez viszont már nem ellenőrizhető egyszerűen, és önmagában nem is jelenti azt, hogy mindenki számára Lewa volt, csak nem túl gyakori, hogy egy közegen belül többféle becézés fennmarad.Realista24 írta: Amennyire én tudom mindig is Lewy volt a németeknél is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amennyire én tudom mindig is Lewy volt a németeknél is.dortev írta:Elhiszem, csak rosszindulattól mentes szurkálódás volt, nem kell komolyan venni. Eddig nemzetközi vizeken simán csak Lewa volt, még müncheni csapattársaknak is.csababarca írta: Igen, Lewy a normál becézése, nekem hihetsz, lengyel a menyasszonyom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Elhiszem, csak rosszindulattól mentes szurkálódás volt, nem kell komolyan venni. Eddig nemzetközi vizeken simán csak Lewa volt, még müncheni csapattársaknak is.csababarca írta: Igen, Lewy a normál becézése, nekem hihetsz, lengyel a menyasszonyom.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Igen, Lewy a normál becézése, nekem hihetsz, lengyel a menyasszonyom.dortev írta:
Mármint Lewy. Egy ideje már ő is megkapta a bárszás sztenderdeknek megfelelő becézést.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Mármint Lewy. Egy ideje már ő is megkapta a bárszás sztenderdeknek megfelelő becézést.Babinho írta: Mindkét csapatból hiányzott egy JÓ Lewa
Mindkét csapatból hiányzott egy JÓ Lewa
- BlancoMark
Az mindenesetre tetszik, hogy tobben is a Barcabol 'nagyon jo' teljesitmenykent reflektaltak erre a 2-0-as veresegre. Ez jol mutatja, hogy milyen melyen vannak, orulnek ha sikerul legalabb partiban maradniuk egy masik europai elklubbal. Azert ez Madridban nem fordulhatna elo.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azt én is kiemelném a tagnap látottak után, hogy fizikailag nincs toppon a barca. nagyon nem bírták szuflával a tempót. a 60 perctől full öregfiúsan mozgott mindenki
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
Az elso felidoben a Barca jobb volt, nem ezt a piszi paszi seggbekukit jatszottak, hanem kontraztak, letamadtak, gyorsan vegig vittek a tamadasokat. A Bayernnek nehany tavoli lovesen kivul nem is volt helyzete, mig a Barcanak azert volt par; Pedri es Lewa is kihagyta a nagy helyzetet, ami a bajnoksagban tobbnyire gol. Pont ezert van sokszor eloveve Lewa, hogy a nagy meccseken, mikor tenyleg nagyon kene a gol, gyakrabban kepes benazni, mint a kevesbe fontosakon.
Felidoben Goretzka becserelesevel kb megforditotta a meccset a Bayern, majd azt csinaltak, amit a nagy csapatok (tavaly sokszor rank is jellemzo volt) 5 perc alatt eldontottek az egeszet. Ha mar Pedri, 2-0 utan is volt egy helyzet, amikor 6 meterrol szemben a kapussal kapufat rugott. Kb ott veget is ert a meccs. Fizikailag is elfaradtak. Nagy helyzetek alapjan ez egy x-es meccs volt, a kulonbseg annyi, hogy a Bayern berugta, a Barca meg nem. Utobbiak mindenkepp tartsak meg jo szokasukat.
Felidoben Goretzka becserelesevel kb megforditotta a meccset a Bayern, majd azt csinaltak, amit a nagy csapatok (tavaly sokszor rank is jellemzo volt) 5 perc alatt eldontottek az egeszet. Ha mar Pedri, 2-0 utan is volt egy helyzet, amikor 6 meterrol szemben a kapussal kapufat rugott. Kb ott veget is ert a meccs. Fizikailag is elfaradtak. Nagy helyzetek alapjan ez egy x-es meccs volt, a kulonbseg annyi, hogy a Bayern berugta, a Barca meg nem. Utobbiak mindenkepp tartsak meg jo szokasukat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Barcanak addig tartott a meccs amíg volt szufla tartani a magas pressinget. A bayern erre is készült, beálltak kicsit kontrázni, csak hát épp egy Lewa hiányzott minden támadásuk végéről. Ahogy fáradt a barca és belőtte az elsőt a bayern ott vége is volt.realbeckham írta: Rohadt jo meccs volt a tegnapi, volt izgalom
Szvsz semmi okuk nincs odaat szegyenkezni, sőt, nagyon szép első félidőt toltak. Hogy ez a takarekos bayern miatt vany vagy amiatt
Erre a Gavira azt is nehéz mondani, hogy focista. Ez egy birkózó semmi más, csak annyit tud hogy nekifut az ellenfélnek és földre löki, mint mikor a gyerekek között van egy kétszer olyan súlyos egyén aki nem tud focizni, csak Gavi se nem magas se nem erős
Összességében nem olyan rossz a keretük, de amíg ezt a kp-t nyomják addig sok sikerben nem lesz részük.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Rohadt jo meccs volt a tegnapi, volt izgalom
Szvsz semmi okuk nincs odaat szegyenkezni, sőt, nagyon szép első félidőt toltak. Hogy ez a takarekos bayern miatt vany vagy amiatt, hogy jo formaban van a barca nem tudom, de ami latszik, hogy van tuzero elől. (Meg hogy lewa még mindig bayern szurkolo) elől. Ez a gond. Az a kp szörnyű, a vedelem meg ilyen so so. Az a marcos Alonso, azzala hajjal, a sikló mozgással, meg a leturt sportszarral olyan, mint egy Disney szereplő. Araujo amilyen gyors es agilis, olyan szeszélyes. Főleg idegileg. Kunde meg hajlamos elaludni. Sevillaban is gyakorta megcsinalta.
Rafinha erdekes. Adama is 2 honapig lehozta a jobb oldalt náluk. Nem tudom. Jo is lehet talán. Ficánkol az tuti. Dembele..geci ennél butabb focistat nem láttam még. Alapbol a tekintete is olyan, mint szipus alfonz, de ezek a dontesek, meg helyzetfelmérés. Nem a vinicius féle szar megoldasokra gondolok. Vini szimplan túl bátor es botor. Ez a dembele ez segghulye. Ennyi az egész. Gavirol semmit nem irok. Nincs ertelme, komolytalan. Pedrit birom. Rohadt érett. Nagyon csipem őt. Fasza.
Ferran. Sztem a Lord nevet nyugodtan megkaphatna o is. Citynel hogy rohoghettek, mikor eladtak
De jo meccset toltak. Komolyan. Szép volt, tovabbkutas a csoportbol amugy is az inter elleni 2 meccsen mulik majd.
Csak egy kis mellékes észrevétel és kérdés, csavi miert mindig fekete poloban van? Emlekszem a 2 ezres evek kozepen ugyanilyen szettben, ugyanilyen zseles hajjal, vajszinunadragokban mentunk diszkóba.
Egyre inkabb irrital, mikor rakozelit a kamera es néz azzal a palotapincsi szemeivel, meg ezzel a hajjal, közbe mutogat.
Szvsz semmi okuk nincs odaat szegyenkezni, sőt, nagyon szép első félidőt toltak. Hogy ez a takarekos bayern miatt vany vagy amiatt, hogy jo formaban van a barca nem tudom, de ami latszik, hogy van tuzero elől. (Meg hogy lewa még mindig bayern szurkolo) elől. Ez a gond. Az a kp szörnyű, a vedelem meg ilyen so so. Az a marcos Alonso, azzala hajjal, a sikló mozgással, meg a leturt sportszarral olyan, mint egy Disney szereplő. Araujo amilyen gyors es agilis, olyan szeszélyes. Főleg idegileg. Kunde meg hajlamos elaludni. Sevillaban is gyakorta megcsinalta.
Rafinha erdekes. Adama is 2 honapig lehozta a jobb oldalt náluk. Nem tudom. Jo is lehet talán. Ficánkol az tuti. Dembele..geci ennél butabb focistat nem láttam még. Alapbol a tekintete is olyan, mint szipus alfonz, de ezek a dontesek, meg helyzetfelmérés. Nem a vinicius féle szar megoldasokra gondolok. Vini szimplan túl bátor es botor. Ez a dembele ez segghulye. Ennyi az egész. Gavirol semmit nem irok. Nincs ertelme, komolytalan. Pedrit birom. Rohadt érett. Nagyon csipem őt. Fasza.
Ferran. Sztem a Lord nevet nyugodtan megkaphatna o is. Citynel hogy rohoghettek, mikor eladtak
De jo meccset toltak. Komolyan. Szép volt, tovabbkutas a csoportbol amugy is az inter elleni 2 meccsen mulik majd.
Csak egy kis mellékes észrevétel és kérdés, csavi miert mindig fekete poloban van? Emlekszem a 2 ezres evek kozepen ugyanilyen szettben, ugyanilyen zseles hajjal, vajszinunadragokban mentunk diszkóba.
Egyre inkabb irrital, mikor rakozelit a kamera es néz azzal a palotapincsi szemeivel, meg ezzel a hajjal, közbe mutogat.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
https://youtu.be/gvxiPFiC6wk itt van tömören hogy mi történt a barcával az elmúlt években
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Es mi van az asztallal? Nem úgy volt, hogy egy pacalt eszik CR-rel meg Messivel? ócska senkiházi.gutihaz14 írta: Antoine Griezmann about his situation: "It is what it is, it is out of my hands. I am grateful to God for being here. I'm going to give everything in the minutes I get. I feel like a club man, I'm happy here and I just want to play here and give everything for the club, for Cholo and for the fans."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barça and Atlético are close to agreeing to reduce Antoine Griezmann’s transfer clause from $40M to $25M, according to @lequipe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Hát de ha egyszer így egyeztek meg. Nem kellett volna lastminute ésszerűtlen feltételekkel szerződést kötni. Amúgy meg a legnagyobb trükközők vádolnak mást trükközéssel, ehhez is kell pofagutihaz14 írta: [Ellarguero] JUST IN: Barcelona is preparing to file a lawsuit against Atleti for Griezmann. The Catalan side wants an immediate payment of €40M and believes Antoine is already a permanent Atleti player.
pont tegnap akartam irni hpgy ez a cofidises csorda biztos hogy mar bujjak a szerzodest hogy taljanak valamit
[Ellarguero] JUST IN: Barcelona is preparing to file a lawsuit against Atleti for Griezmann. The Catalan side wants an immediate payment of €40M and believes Antoine is already a permanent Atleti player.
pont tegnap akartam irni hpgy ez a cofidises csorda biztos hogy mar bujjak a szerzodest hogy taljanak valamit
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Antoine Griezmann about his situation: "It is what it is, it is out of my hands. I am grateful to God for being here. I'm going to give everything in the minutes I get. I feel like a club man, I'm happy here and I just want to play here and give everything for the club, for Cholo and for the fans."
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha Lewa szerződésének harmadik évében a meccsek kevesebb, mint 55%án játszik, akkor a szerződése felbontható következmény nélkül.
Első évben nettó 10, majd 13, majd 16 milliót fog keresni, utolsó évében újra 13 millió lehet a fizuja.
Bajnoki cím esetén 300k-t kap, triplázás esetén 1 milliót. Copa del Rey önmagában semmiféle pluszt nem jelent.
Első évben nettó 10, majd 13, majd 16 milliót fog keresni, utolsó évében újra 13 millió lehet a fizuja.
Bajnoki cím esetén 300k-t kap, triplázás esetén 1 milliót. Copa del Rey önmagában semmiféle pluszt nem jelent.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema