Callejon a leggyorsabb futó a keretben a támadók alatt értve,csak CR gyorsabb nála,ezt egyébként mérési jegyzőkönyvvel is alá tudom támasztani. Semmi mást nem látok benne,mint hogy a végtelenül siralmas és gyenge,a helyzeteit rendre nem belövő higuain helyett meg LEHETETT volna PRÓBÁLNI....ellenben azzal hogy egyre hátrább viszi,ami NEM a posztja.
rohadt jól érzi a beindulásokat, és a helyzeteit is jól használja ki.
Igen,sokkal jobban mint Higuain.
Azért a Juventus, Liverpool messze nem volt akkoriban középszerű csapat. Abban az időben ők voltak ott az elitben helyettünk. Roma meg Lyon már inkább, de a Roma is elég jó volt akkoriban. Szóval ez túlzás, hogy állandóan középszerű csapatok búcsúztattak.
Ezek a csapatok egyike sem esélyesként indult a bl-ben.....második vonal volt.....és minket MINDIG rendre búcsúztattak...nálunk gyengébb kerettel.....kevesebb anyagi háttérrel.
de ha az elit tagjaivá váltunk volna ismét, akkor legalább tavaly meg kellett volna nyerni a BL-t
Az elitbe csak úgy lehet tartozni,ha valaki meg is nyeri a tornát? Az nem lehet az aki rendre ott van a végelszámolásnál és a kezdetekkor mindenki az egyik fő esélyesnek véli.....MERT MINKET ANNAK VÉLTEK.
Abban a bukásban José is vastagon benne van, nem csak a játékosok.
Ezt én is így írtam.....
Jaj szegény Mourinho, sunyi módon bántak el vele.. Biztos a kis érzékeny lelkére vette a dolgokat. Ja persze. Ebben az egészben kizárólag ő a hibás, mindent saját magának generált itt ki (média, játékosok stb).
Nem ezt írtam,azt írtam hogy ő is benne volt......csak nem olvastad el akkor ezek szerint.
De úgy tűnik,hátúlról fogták meg a szarvát a kapitányok.
Hát nálam ez sehol sem siker
Oké. Nálam a siker nem csak a győzelem,hanem a látványos fejlődés,ami a középszerű, szenvedős , esélytelen madridból,újra esélyes, mindenkire veszélyes csapat. Azt is megjegyeztem,hogy JM-nak lépni kellett volna egyet ezek után,de az hogy 3 szaros év év alatt nem nyert BL-t,az nonszensz hogy ez miatt egy lúzer és bukott egér.
Nagyon kicsit múlt....nyilván nem ez számít,de akkor is.