Azt én is eltudom képzelni, hogy a suna nincs azon a szinten, hogy képes legyen átgondolni mikor mit mondhat. Illetve az sem kizárt, hogy Iker mesél otthon a Real Madriddal kapcsolatos dolgairól. (ezzel gondolom minden játékos így van) Ennek köszönhetően ez-az kikerülhet a médiába, DE azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy tudatosan és szándékosan szivárogtatna ki bármit a kapitány.R.M.C.F írta:Nem tényként emlegetem,nem vagyok tudatlan kisgyerek....mindössze valószínű így volt,főleg mert a bnője egy élő műsorban kotyogott olyant ami belső infó volt,JM ellen.....ott azért kiderülhetett hogy a gerle pár benne lehet....na meg ramost és ikert is két két meccsre levágta anno ősszel a padra.....ilyent szerintem sehol sem csinált régebben,és ezek eléggé összefüggő dolgok a problémával kapcsolatban.Abszurd, hogy ilyen dolgokat szinte tényként emlegettek
Az biztos hogy a két kapitány sáros dolgokban....ez 100%...hogy pontosan miben azt sajna nem fogjuk megtudni,mert JM mondta,hogy ezeket nem fogja elmondani.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De lehet. És az nem lehet, hogy Mourinho egy egoista, nagypofájú paraszt, aki nem viseli el , ha nem ő van a központban és nem ő az atyaúristen mindenki szemében? Az is lehet...Nem lehet?
Nem tudjuk, hogy mi van a háttérben, nem tudjuk, hogy milyen szivárogtatás volt, nem tudunk az egész témáról semmi konkrétat. Csak annyi a biztos, hogy fejreállt a klub, mindenki utál mindenkit, és ezt nyiltan a média előtt is kiteregetik. Nagyon úgy tűnik, hogy nem megoldható a helyzet, illetve csak egy megoldás van, ha kivágják Mourinhót. Lényegtelen, hogy ki kezdte, mit kezdett, a jelelegi helyzetre kell megoldást találni. Vagy a fél keretet kell kivágni, Ikerestűl, Pepéstűl, lassan CR-estűl, vagy az edzőt.
Nehogy azt hidd már, hogy a többiek nem beszélik meg a feleségükkel, barátnőjükkel, családdal, akárkivel a gondjaikat. És miért ne tehetnék meg? Akkor van baj, ha akivel beszélnek, az egyrészt szokott a médiában is magyarázni, másrészt olyat is, amit nem kéne.mindössze valószínű így volt,főleg mert a bnője egy élő műsorban kotyogott olyant ami belső infó volt,JM ellen.....ott azért kiderülhetett hogy a gerle pár benne lehet....
Persze, majd pont a barátnőjének fogja szivárogtatni az infókat Azért látom, nem tartjátok túl eszes gyereknek Casillast. Például konkrétan mit szivárogtatott, azt le tudjátok írni?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát akkor vegyük le a rózsaszín szemüveget, de tényleg.Én személy szerint nagyon sajnálom azokat a madridistákat,akik nem nagyon látják be,hogy a két kapitány volt itt a genyó és nem JM.
Azért próbáljuk levenni a rózsaszínű szemüveget
Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a két jómadár rájátszott az edző kirúgatására, még ha akaratlanul is, de okuk nem volt rá? Vizsgáljuk már meg két oldalról a dolgokat, mert te úgy adod elő, hogy Mourinho tökéletesen, hibátlanul, a madridizmus szellemével megegyezően vezette a klubot, de a két belső ellenség, Iker Casillas, és Sergio Ramos direkt megpróbálta megfúrni a számukra egyébként tökéletes edzőt.
Az nem lehet, hogy nekik is elegük volt a parasztságból, a beszólogatásokból, a kétszínűségből - mert lehet Mourinho bármekkora igazságosztó, ő egyben az egyik legnagyobb álszent mártír. Az nem lehet, hogy elegük lett abból, hogy teljesen szembe megy mindennel, ami Real Madrid? Nekik nem lehet elegük Mourinhoból? A védekező fociból? Az idióta hozzáállásból? Abból, hogy idegenben elég az iksz, otthon 1-0-nál álljunk vissza? Ez már elég ok, és ki tudja edzésen hogy viselkedett velük. Engem nem érdekel, hogy ilyen Materazzik meg Sneijderek meg Drogbák rajonganak érte, nyerje el Iker szeretetét is, én személy szerint kötve hiszem hogy ez olyan nehéz feladat lenne, ő az első eddig, akinek nem sikerült...
Plusz Iker azért csak együtt dolgozott egy Del Bosquéval is, van viszonyítási alapja, hadd döntse már el ő, hogy melyik edző áll közelebb az ő szívéhez. Az meg hogy Mourinho emiatt dacból kikezdi - mert a legutóbbi nyilatkozata, hogy amíg ő van itt, addig Lopez fog védeni, pontosan ezt jelenti. Nem érdekli, hogy Iker visszanyeri-e a formáját, nála Lopez fog védeni. - ez az egész sztori csak Mourinho emberi nagyságát bizonyítja. Ugyanúgy ahogy Pedro Leon, Sahin és a többiek esete is, de ebbe már nem is mennék bele.
És nem, nem mondom hogy Iker hibátlan, bár imádom és a kedvenc játékosom, de egyértelmű hogy benne van az idei pocsék szezonunkban, de legalább ennyire sáros ebben az egészben Mourinho is. Szóval vegyük le azt a rózsaszín szemüveget és ne állítsuk be tökéletesnek őnagyságát, mert sajnos nagyon nem az. Nagyon közel lehetne a tökéleteshez, ha képes lenne túllépni a saját idiótaságán, de sajnos képtelen rá, és ezért nem idevaló.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tényként emlegetem,nem vagyok tudatlan kisgyerek....mindössze valószínű így volt,főleg mert a bnője egy élő műsorban kotyogott olyant ami belső infó volt,JM ellen.....ott azért kiderülhetett hogy a gerle pár benne lehet....na meg ramost és ikert is két két meccsre levágta anno ősszel a padra.....ilyent szerintem sehol sem csinált régebben,és ezek eléggé összefüggő dolgok a problémával kapcsolatban.Abszurd, hogy ilyen dolgokat szinte tényként emlegettek
Az biztos hogy a két kapitány sáros dolgokban....ez 100%...hogy pontosan miben azt sajna nem fogjuk megtudni,mert JM mondta,hogy ezeket nem fogja elmondani.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nagy plusz egy, és ezzel nem védeném Mourinhot, mert rengeteg hibája van és legfőképp idegesítő hibája van, de az elmúlt években ROHADT sok belsős információja volt az újságoknak (Marca)...Nem lehet(csak kérdem....) hogy a mi szeretett klubbunkban,a kapitányok nem viselték el,hogy valaki más dönt helyettünk.......valaki más a fönők, és az edző VÉGRE nem egy báb mint eddig az összes kókler aki itt volt?
->Én előbb hiszek Ikernek és a klub legendáinak akikkel érdekes módon eddig egy edzőnek sem volt gondja és Mourinhonak sem első 2 évében majd elszakadt nála a cérna ahogy megtörtént chelseanél is és összeveszett mindenkivel ez nem újdonság nála..
edző VÉGRE nem egy báb mint eddig az összes kókler aki itt volt?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
R.M.C.F írta: Nem lehet(csak kérdem....) hogy a mi szeretett klubbunkban,a kapitányok nem viselték el,hogy valaki más dönt helyettünk.......valaki más a fönők, és az edző VÉGRE nem egy báb mint eddig az összes kókler aki itt volt?
Nem lehet?
mondjuk úgy, hogy több ennek az esélye, mint annak, hogy Casillas a szent
csak hát az a baj, hogy ezt csak azok látják át, akik nagyon otthon vannak minden hírrel és átlátják a dolgokat teljesen, most az is mi volt már, hogy mindenki gratulált Modricnak előző meccsen a padról kivéve Casillast
azoktól kérdezem akik Casillast védik az ügyben (és Ramost), hogy szerintük mi a helyzet? csak a semmiért utálja Casillast ezek szerint? Már magában az is elég, hogy rettentő formában volt egy jó ideje, ahhoz, hogy padozzon, de erre még rájön 99%-os valószínűséggel, hogy egy undorító f g az emberünk.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Szerintem ez már tényleg újságírói kacsa mivel Mourinho is tudja, hogy ezt sosem engedte volna a vezetőség ennyire haragtartó, utálatos nem lehet senki, hogy szándékosan ne nevezze a csk-t csak azért, hogy ő megmutassa, hogy ezt is megteheti
Nem jöhet elég korán ez a kupadöntő és azonnal utána az edzői búcsú majd rövid időn belül az új szakvezető kinevezése, hogy végre tiszta viszonyok legyenek!!!
Én előbb hiszek Ikernek és a klub legendáinak akikkel érdekes módon eddig egy edzőnek sem volt gondja és Mourinhonak sem első 2 évében majd elszakadt nála a cérna ahogy megtörtént chelseanél is és összeveszett mindenkivel ez nem újdonság nála...
Nem jöhet elég korán ez a kupadöntő és azonnal utána az edzői búcsú majd rövid időn belül az új szakvezető kinevezése, hogy végre tiszta viszonyok legyenek!!!
Én előbb hiszek Ikernek és a klub legendáinak akikkel érdekes módon eddig egy edzőnek sem volt gondja és Mourinhonak sem első 2 évében majd elszakadt nála a cérna ahogy megtörtént chelseanél is és összeveszett mindenkivel ez nem újdonság nála...
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Engem meg pont az bosszant, hogy Casillast és Ramost kiáltjátok ki páran téglának, holott erre semmi bizonyíték nincs. Ha volt is ilyen, és nem csak kifogás az egész, sokkal valószínűbb, hogy a szakmai stábból valaki, mint egy játékos. Abszurd, hogy ilyen dolgokat szinte tényként emlegettek.R.M.C.F írta:Én személy szerint nagyon sajnálom azokat a madridistákat,akik nem nagyon látják be,hogy a két kapitány volt itt a genyó és nem JM.
Azért próbáljuk levenni a rózsaszínű szemüveget és belátni,JM már közel egy éve nyilatkozta hogy van egy tégla,aki belső dolgokat szivárogtat,amivel az edzőt lehet fúrni,ez által a klubot is támadta hátulról.......ez pedig nagyon úgy néz ki,a szent Iker volt.
Ha így volt,valószínű igy.....akkor egy gennyes kis pat***ny Iker,aki nem méltó a klubhoz.......
JM-ot mindenhol imádták ahol dolgozott,az őszintesége,a klub iránti elkötelezettsége miatt.......a mai napig visszasírják mindenhol....
Nem lehet(csak kérdem....) hogy a mi szeretett klubbunkban,a kapitányok nem viselték el,hogy valaki más dönt helyettünk.......valaki más a fönők, és az edző VÉGRE nem egy báb mint eddig az összes kókler aki itt volt?
Nem lehet?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én személy szerint nagyon sajnálom azokat a madridistákat,akik nem nagyon látják be,hogy a két kapitány volt itt a genyó és nem JM.
Azért próbáljuk levenni a rózsaszínű szemüveget és belátni,JM már közel egy éve nyilatkozta hogy van egy tégla,aki belső dolgokat szivárogtat,amivel az edzőt lehet fúrni,ez által a klubot is támadta hátulról.......ez pedig nagyon úgy néz ki,a szent Iker volt.
Ha így volt,valószínű igy.....akkor egy gennyes kis pat***ny Iker,aki nem méltó a klubhoz.......
JM-ot mindenhol imádták ahol dolgozott,az őszintesége,a klub iránti elkötelezettsége miatt.......a mai napig visszasírják mindenhol....
Nem lehet(csak kérdem....) hogy a mi szeretett klubbunkban,a kapitányok nem viselték el,hogy valaki más dönt helyettünk.......valaki más a fönők, és az edző VÉGRE nem egy báb mint eddig az összes kókler aki itt volt?
Nem lehet?
Nem lehet?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt inkább gondold át még egyszer. A kupát nem Mourinho vagy Casillas nyeri, hanem a Real Madrid. Kell a kupa.
Félreértés ne essék, én nem azt akarom, hogy elveszítsük, vagy hogy az Atletico nyerje, egyszerűen csak még mindig frusztrál ez a bl dolog, nem tudok túllépni rajta még most sem. Nekem ez a kupa nagyon sovány vigaszt jelent, sőt inkább semmilyent. De ez nagyon szubjektív vélemény, nem akarok vitát szítani, úgyhogy nálam téma lezárva.
na de mindjárt jön RMCF és megmondja, hogy mekkora kötsögdivatdrukker vagyok.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1Realista24 írta:Ezt inkább gondold át még egyszer. A kupát nem Mourinho vagy Casillas nyeri, hanem a Real Madrid. Kell a kupa.Semennyire nem tudnék most örülni a győzelemnek, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy egymásután háromszor búcsúztunk a béell célegyenesbe.
A kupát meg kell nyerni,már így is nagy kudarc ez az év,nem kell tovább zuhanni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt inkább gondold át még egyszer. A kupát nem Mourinho vagy Casillas nyeri, hanem a Real Madrid. Kell a kupa.Semennyire nem tudnék most örülni a győzelemnek, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy egymásután háromszor búcsúztunk a béell célegyenesbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
+1Amúgy tessék erősen kételkedni a hír valóságában. A sajtó vs Mou harc újabb lépcsőfokát vélem felfedezni ebben.
Azért nem kell mindent elhinni a sajtónak, ez nagyon kacsa szagú...azért ez még mindig a Real MAdrid és nem a pitypang óvoda.
Azért inkább nyerjük meg. A kupa teljesítményünkkel rászolgáltunk.Komolyan azt se bánom ha nem nyerjük meg, ennyi öröme se legyen ennek a tahó murinnyónak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
kupát sem emelhette volna magasba.
Komolyan azt se bánom ha nem nyerjük meg, ennyi öröme se legyen ennek a tahó murinnyónak.Semennyire nem tudnék most örülni a győzelemnek, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy egymásután háromszor búcsúztunk a béell célegyenesbe. Lehet ge*i vagyok, de milyen durva lenne, ha pont edzőbá utolsó tétmeccsén törné meg a hosszú átkot az Atletico. ami mellesleg nagyon érik...
-
Ha a hírek igazak voltak,és tényleg Iker szivárogtatott(szinte biztos) akkor nem lepődnék meg egy ilyen húzáson......
Kár hogy soha sem fogjuk megtudni a teljes igazat,mivel JM már jelezte NEM FOGJA elmondani......Iker meg biztos nem, mivel nagyon úgy tűnik,ő eléggé sáros ezekben.
Nagyon jó lenne tudni mi is történt.....
Kár hogy soha sem fogjuk megtudni a teljes igazat,mivel JM már jelezte NEM FOGJA elmondani......Iker meg biztos nem, mivel nagyon úgy tűnik,ő eléggé sáros ezekben.
Nagyon jó lenne tudni mi is történt.....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem véletlen rúgott ki teletippRealista te jobbnál-jobb híreket varázsolsz ide elénk.
Amúgy tessék erősen kételkedni a hír valóságában. A sajtó vs Mou harc újabb lépcsőfokát vélem felfedezni ebben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Realista te jobbnál-jobb híreket varázsolsz ide elénk.Realista24 írta:Egy spanyol forrás (CC) szerint Mou azt tervezte, hogy nem nevezi Casillast a Király-kupa döntőjébe és így nem vehetett volna át sem érmet, kupát sem emelhette volna magasba. Elvileg a vezetőség gyorsan helyrerakta a portugált, hogy ezt nem teheti meg.
Azt hittem ennél jobban nem áshatja el magát már nálam ez az ember, sikerült újra meglepnie. Erre már nincsenek szavak.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ha ez igaz,akkor a szememben végérvényesen egy utolsó senki lesz.Realista24 írta:Egy spanyol forrás (CC) szerint Mou azt tervezte, hogy nem nevezi Casillast a Király-kupa döntőjébe és így nem vehetett volna át sem érmet, kupát sem emelhette volna magasba. Elvileg a vezetőség gyorsan helyrerakta a portugált, hogy ezt nem teheti meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy spanyol forrás (CC) szerint Mou azt tervezte, hogy nem nevezi Casillast a Király-kupa döntőjébe és így nem vehetett volna át sem érmet, kupát sem emelhette volna magasba. Elvileg a vezetőség gyorsan helyrerakta a portugált, hogy ezt nem teheti meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema