Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
nem is a helyen de akkor valszeg kezdett volna asensio es kroosnak is lett volna egy isco csereje
vagy nekik megyunk 442ben.
vagy nekik megyunk 442ben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Isconak nem Bale helyén kellett volna játszani (tegnap sem ott volt), hanem Kroos, vagy Modric helyénBBeno írta:hagyjad... o is megondta bale edzett igy neki mar eleg volt ennyi. vegulis barmiben megtud serulni akkor is ha 100as igy meg foleg... honnan tudhatta volna elore^^
hagyjad... o is megondta bale edzett igy neki mar eleg volt ennyi. vegulis barmiben megtud serulni akkor is ha 100as igy meg foleg... honnan tudhatta volna elore^^
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
látva a tegnapi meccset
nagyon köszi Zizou, hogy kihagytad az alkalmatlan Iscot a klasszikón..
(most még pipább vagyok, mint vasárnap este voltam. Ezzel az Iscoval kivégeztük volna őket.)
nagyon köszi Zizou, hogy kihagytad az alkalmatlan Iscot a klasszikón..
(most még pipább vagyok, mint vasárnap este voltam. Ezzel az Iscoval kivégeztük volna őket.)
Butragueno nyilatkozata kapcsán:
Úgy látszik az elnöki poszt kihalásos alapon változik.
Sztetek tényleg Zidane dönti el? Sztem nem. Meddig fog ez tartani? Mikor dönthet végre az edző a Real Madridnál a dolgokról?Mindenki harcol azért, hogy a kezdőcsapatba kerüljön, és az edző dönt arról, hogy végül ki kap ott helyet.
Úgy látszik az elnöki poszt kihalásos alapon változik.
Statisztika...Ebben pl nincs benne Asensio/Ronaldo helyzete, holott az óriási helyzet volt, cserébe van pár hazaadásnak beillő távoli lövés.14 kaput eltaláló lovesunk volt, ebből kettő gól. Barcaeknak 9/3. Sztem ez minden, csak nem átlagos. Ezekből többet kellett volna a értékesíteni.
- ___Samy___
14 kaput eltaláló lovesunk volt, ebből kettő gól. Barcaeknak 9/3. Sztem ez minden, csak nem átlagos. Ezekből többet kellett volna a értékesíteni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- rolandantal
Nyomás mindkét csapaton van, és igen magas. A remény az, ami leginkább motiválhatja a csapatot, hogy még megnyerhetjük a bajnoki címet. De ha ezt vesszük alapul, akkor nálatok is nagy a motiváció, mert a ligát 2008 óta csak egyszer nyertétek meg és ez mi, ha nem kellő motiváció?L.Miki írta: Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak.
Egyáltalán nem vagyunk lélektani fölényben, az egyetlen előny szerintem az az, hogy nektek két komoly mérkőzésetek lesz a városi riválissal. A véghajrát az fogja megnyerni, aki maximális teljesítményt nyújt mint szellemileg, akárcsak fizikailag. Nagyon kiváncsi és izgatott vagyok.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem hiszem, hogy olyan szarok lennénk helyzetkihasználásban, mások sem értékesítik a helyzeteiket magasabb számban, max egy-egy meccsen. De ha átlagot veszünk, akkor kb ugyanúgy állhatunk.___Samy___ írta:Én meccs előtt is mondtam, hogy azt akarom látni, hogy nekik megyünk már az elejétől. Azt akartam (gondolom ők is), hogy itt és most zárjuk le a bajnokságot, barcáékat küldjük haza nulla ponttal, aztán utána ráfeküdhetünk a BL-re, itt meg lehet többet rotálni. Tetszett, mert nem telibeszart gatyával mentünk ki, mint anno Mourinho idején, és nem is kellett volna sok, hogy bejöjjön a dolog.
Egyedül a kicseszett helyzetkihasználással van itt a probléma. Ha ebben nem javulunk sürgősen, kupa/kupák fognak múlni rajta.
Messi az más tészta, ha ő odajut, akkor kb gól, de minimum rohadt veszélyes, kapufa mellett suhanó lövés, az is csak néha.
Vasárnap is ő volt tarthatatlan. Lehet itt Zidaneozni, taktikázni, keresni a hibákat, de Messi hozta a három pontot a Barcának. Ez van. El kell fogadni
Merci Zizou!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
pont az, hogy ezek után kell is rotálni, a b csapat jobban játszik mostanában a bajnokságban, mint a gálakezdő
ez egyértelmű
ez egyértelmű
- ___Samy___
Én meccs előtt is mondtam, hogy azt akarom látni, hogy nekik megyünk már az elejétől. Azt akartam (gondolom ők is), hogy itt és most zárjuk le a bajnokságot, barcáékat küldjük haza nulla ponttal, aztán utána ráfeküdhetünk a BL-re, itt meg lehet többet rotálni. Tetszett, mert nem telibeszart gatyával mentünk ki, mint anno Mourinho idején, és nem is kellett volna sok, hogy bejöjjön a dolog.
Egyedül a kicseszett helyzetkihasználással van itt a probléma. Ha ebben nem javulunk sürgősen, kupa/kupák fognak múlni rajta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Legyen. Akkor is érhető volt a döntése, ami az általam leírtak miatt, szerintem nem volt hülyeség.CS0ki írta:Nem, dehogy dől el utólag. Az csak a döntés eredménye. A döntés pillanatában a rendelkezésre áélló információk alapján döntött Zidane is, nem az utólagos eredmény okán. Akkor is hülye ötlet lett volna nekik menni, ha mi találunk egy gólt és nyerünk 3-2-re.Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.
Nyilván lehet elemezni utólagosan is a dolgokat, de az elég sokszor nem a döntésen múlt, hanem egyéb tényezőkön is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem, dehogy dől el utólag. Az csak a döntés eredménye. A döntés pillanatában a rendelkezésre áélló információk alapján döntött Zidane is, nem az utólagos eredmény okán. Akkor is hülye ötlet lett volna nekik menni, ha mi találunk egy gólt és nyerünk 3-2-re.Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.
Nyilván lehet elemezni utólagosan is a dolgokat, de az elég sokszor nem a döntésen múlt, hanem egyéb tényezőkön is.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az nem biztos, hogy jó. Ettől függetlenül ők azok, akik semmit sem veszíthetnek és ők azok, akiknek már csak erre kell koncentrálni, és akik nyomás nélkül játszanak... és sajnos most jelenpillanatban bennünk jobban benne van a hibázási lehetőség a BL miatt, mint bennük, akiknek már csak a bajnokságra kell összpontosítani. Kutya nehéz lesz hiba nélkül végig tolni ezt az utolsó néhány meccset, de ha képesek vagyunk rá, akkor senki, de senki sem kérdőjelezheti meg a siker érdemét.Realista24 írta:Lélektani fölényben? Láthattad, hogy minden egyes játékosunk olyan elégedett, mintha nyertünk volna.Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak. De mindegy is ezen mar rágódni, így sikerült ebből kell a legjobbat kihozni!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lélektani fölényben? Láthattad, hogy minden egyes játékosunk olyan elégedett, mintha nyertünk volna.Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak. De mindegy is ezen mar rágódni, így sikerült ebből kell a legjobbat kihozni!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak. De mindegy is ezen mar rágódni, így sikerült ebből kell a legjobbat kihozni!Realista24 írta:Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Nagy kockázatot vállalt(ak), nem jött be. Lezárhattuk volna a bajnokságot, így meg ugyanúgy meg kell nyerni minden meccset. Igaz most csak egy döntetlen fér bele, akkor egy vereség is belefért volna.
Sokat nem változott a helyzet az én szememben. Hibátlan hat meccs kell, döntetlennél is ez kellett volna, ha biztosra akarunk menni.
- Mester77
Jó világos de már csak az elmélet is
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Teljesen más volt a meccs képe az Atma ellen és most. Itt nagyon bennünk volt a gól.KAG írta:Csak, ha ilyen tökös, akkor 1-0 nál minek áll vissza az ATMA ellen hazain?
Ennél már csak az lenne jobb, ha azt írnák, ElJamesito a forrásElColombiano
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
ElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.
Na ezt ne
Na ezt ne
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Nagy kockázatot vállalt(ak), nem jött be. Lezárhattuk volna a bajnokságot, így meg ugyanúgy meg kell nyerni minden meccset. Igaz most csak egy döntetlen fér bele, akkor egy vereség is belefért volna.
Sokat nem változott a helyzet az én szememben. Hibátlan hat meccs kell, döntetlennél is ez kellett volna, ha biztosra akarunk menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema