Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 27., csütörtök 7:51

nem is a helyen de akkor valszeg kezdett volna asensio es kroosnak is lett volna egy isco csereje
vagy nekik megyunk 442ben.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 27., csütörtök 7:49

BBeno írta:hagyjad... o is megondta bale edzett igy neki mar eleg volt ennyi. vegulis barmiben megtud serulni akkor is ha 100as igy meg foleg... honnan tudhatta volna elore^^
Isconak nem Bale helyén kellett volna játszani (tegnap sem ott volt), hanem Kroos, vagy Modric helyén

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 27., csütörtök 7:47

hagyjad... o is megondta bale edzett igy neki mar eleg volt ennyi. vegulis barmiben megtud serulni akkor is ha 100as igy meg foleg... honnan tudhatta volna elore^^
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. április 27., csütörtök 7:41

látva a tegnapi meccset

:agree:

nagyon köszi Zizou, hogy kihagytad az alkalmatlan Iscot a klasszikón..

:salute:

(most még pipább vagyok, mint vasárnap este voltam. Ezzel az Iscoval kivégeztük volna őket.)

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 27., csütörtök 0:22

Butragueno nyilatkozata kapcsán:
Mindenki harcol azért, hogy a kezdőcsapatba kerüljön, és az edző dönt arról, hogy végül ki kap ott helyet.
Sztetek tényleg Zidane dönti el? Sztem nem. Meddig fog ez tartani? Mikor dönthet végre az edző a Real Madridnál a dolgokról?

Úgy látszik az elnöki poszt kihalásos alapon változik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 26., szerda 19:17

14 kaput eltaláló lovesunk volt, ebből kettő gól. Barcaeknak 9/3. Sztem ez minden, csak nem átlagos. Ezekből többet kellett volna a értékesíteni.
Statisztika...Ebben pl nincs benne Asensio/Ronaldo helyzete, holott az óriási helyzet volt, cserébe van pár hazaadásnak beillő távoli lövés.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 26., szerda 19:12

14 kaput eltaláló lovesunk volt, ebből kettő gól. Barcaeknak 9/3. Sztem ez minden, csak nem átlagos. Ezekből többet kellett volna a értékesíteni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 26., szerda 18:55

L.Miki írta: Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak.
Nyomás mindkét csapaton van, és igen magas. A remény az, ami leginkább motiválhatja a csapatot, hogy még megnyerhetjük a bajnoki címet. De ha ezt vesszük alapul, akkor nálatok is nagy a motiváció, mert a ligát 2008 óta csak egyszer nyertétek meg és ez mi, ha nem kellő motiváció?

Egyáltalán nem vagyunk lélektani fölényben, az egyetlen előny szerintem az az, hogy nektek két komoly mérkőzésetek lesz a városi riválissal. A véghajrát az fogja megnyerni, aki maximális teljesítményt nyújt mint szellemileg, akárcsak fizikailag. Nagyon kiváncsi és izgatott vagyok.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 26., szerda 18:44

___Samy___ írta:Én meccs előtt is mondtam, hogy azt akarom látni, hogy nekik megyünk már az elejétől. Azt akartam (gondolom ők is), hogy itt és most zárjuk le a bajnokságot, barcáékat küldjük haza nulla ponttal, aztán utána ráfeküdhetünk a BL-re, itt meg lehet többet rotálni. Tetszett, mert nem telibeszart gatyával mentünk ki, mint anno Mourinho idején, és nem is kellett volna sok, hogy bejöjjön a dolog.

Egyedül a kicseszett helyzetkihasználással van itt a probléma. Ha ebben nem javulunk sürgősen, kupa/kupák fognak múlni rajta.
Nem hiszem, hogy olyan szarok lennénk helyzetkihasználásban, mások sem értékesítik a helyzeteiket magasabb számban, max egy-egy meccsen. De ha átlagot veszünk, akkor kb ugyanúgy állhatunk.
Messi az más tészta, ha ő odajut, akkor kb gól, de minimum rohadt veszélyes, kapufa mellett suhanó lövés, az is csak néha.
Vasárnap is ő volt tarthatatlan. Lehet itt Zidaneozni, taktikázni, keresni a hibákat, de Messi hozta a három pontot a Barcának. Ez van. El kell fogadni
Merci Zizou!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. április 26., szerda 18:29

pont az, hogy ezek után kell is rotálni, a b csapat jobban játszik mostanában a bajnokságban, mint a gálakezdő :salute:
ez egyértelmű

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 26., szerda 17:34

Én meccs előtt is mondtam, hogy azt akarom látni, hogy nekik megyünk már az elejétől. Azt akartam (gondolom ők is), hogy itt és most zárjuk le a bajnokságot, barcáékat küldjük haza nulla ponttal, aztán utána ráfeküdhetünk a BL-re, itt meg lehet többet rotálni. Tetszett, mert nem telibeszart gatyával mentünk ki, mint anno Mourinho idején, és nem is kellett volna sok, hogy bejöjjön a dolog.

Egyedül a kicseszett helyzetkihasználással van itt a probléma. Ha ebben nem javulunk sürgősen, kupa/kupák fognak múlni rajta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 16:12

CS0ki írta:
Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.
Nem, dehogy dől el utólag. Az csak a döntés eredménye. A döntés pillanatában a rendelkezésre áélló információk alapján döntött Zidane is, nem az utólagos eredmény okán. Akkor is hülye ötlet lett volna nekik menni, ha mi találunk egy gólt és nyerünk 3-2-re.

Nyilván lehet elemezni utólagosan is a dolgokat, de az elég sokszor nem a döntésen múlt, hanem egyéb tényezőkön is.
Legyen. Akkor is érhető volt a döntése, ami az általam leírtak miatt, szerintem nem volt hülyeség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 26., szerda 15:59

Ha bejön, tökös volt, ha nem, akkor hülyeséget csinált. Ez mindig utólag dől el.
Nem, dehogy dől el utólag. Az csak a döntés eredménye. A döntés pillanatában a rendelkezésre áélló információk alapján döntött Zidane is, nem az utólagos eredmény okán. Akkor is hülye ötlet lett volna nekik menni, ha mi találunk egy gólt és nyerünk 3-2-re.

Nyilván lehet elemezni utólagosan is a dolgokat, de az elég sokszor nem a döntésen múlt, hanem egyéb tényezőkön is.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 26., szerda 15:10

Realista24 írta:
Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak. De mindegy is ezen mar rágódni, így sikerült ebből kell a legjobbat kihozni!
Lélektani fölényben? Láthattad, hogy minden egyes játékosunk olyan elégedett, mintha nyertünk volna.
Az nem biztos, hogy jó. Ettől függetlenül ők azok, akik semmit sem veszíthetnek és ők azok, akiknek már csak erre kell koncentrálni, és akik nyomás nélkül játszanak... és sajnos most jelenpillanatban bennünk jobban benne van a hibázási lehetőség a BL miatt, mint bennük, akiknek már csak a bajnokságra kell összpontosítani. Kutya nehéz lesz hiba nélkül végig tolni ezt az utolsó néhány meccset, de ha képesek vagyunk rá, akkor senki, de senki sem kérdőjelezheti meg a siker érdemét.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 14:59

Csak legalább akkor nem lenne rajtunk ekkora nyomás, es nyomás alatti teljesítés kényszer, ilyenkor meg könnyebben becsúsznak a hibák, a Barca pedig elkezd reménykedni es motiváltak, illetve lélektani fölényben is vannak. De mindegy is ezen mar rágódni, így sikerült ebből kell a legjobbat kihozni!
Lélektani fölényben? Láthattad, hogy minden egyes játékosunk olyan elégedett, mintha nyertünk volna.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 26., szerda 14:52

Realista24 írta:
Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Nagy kockázatot vállalt(ak), nem jött be. Lezárhattuk volna a bajnokságot, így meg ugyanúgy meg kell nyerni minden meccset. Igaz most csak egy döntetlen fér bele, akkor egy vereség is belefért volna.

Sokat nem változott a helyzet az én szememben. Hibátlan hat meccs kell, döntetlennél is ez kellett volna, ha biztosra akarunk menni.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 26., szerda 14:51

Jó világos de már csak az elmélet is
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 14:44

KAG írta:Csak, ha ilyen tökös, akkor 1-0 nál minek áll vissza az ATMA ellen hazain? :kivagyhe:
Teljesen más volt a meccs képe az Atma ellen és most. Itt nagyon bennünk volt a gól.
ElColombiano
Ennél már csak az lenne jobb, ha azt írnák, ElJamesito a forrás :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 26., szerda 14:44

ElColombiano | James távozni szeretne Zidane miatt, azonban Perez ezt nem szeretné, mert az ő mezéből fogy a második legtöbb.

Na ezt ne :fpalm:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 26., szerda 14:43

Most semmi értelme nem volt. Ez nem tökösség, hanem hülyeség volt.
Nagy kockázatot vállalt(ak), nem jött be. Lezárhattuk volna a bajnokságot, így meg ugyanúgy meg kell nyerni minden meccset. Igaz most csak egy döntetlen fér bele, akkor egy vereség is belefért volna.

Sokat nem változott a helyzet az én szememben. Hibátlan hat meccs kell, döntetlennél is ez kellett volna, ha biztosra akarunk menni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: