Én sem tartom őt túl sokra,és nagyon nem lennék elégedett,ha hozzánk igazolna.A vele kapcsolatos hírek kb. akkora aggodalmat váltanak ki bennem,mint tavaly a L.Biglia-val kapcsolatos pletykák. Ráadásul a Sevillából nem fogunk olcsón igazolni,szerintem amennyiért elengednék Kondogbiát,annyiért találunk egy jobb képességű embert is bőven.PEEtör írta:Kondogbiát megvenné a fél fórum, Khedirától meg hajukat tépik...hát megnézném mit csinálnának, ha összejönne a sevillai transzfer (istenments).
Bennem speciel mindig meghal egy darab, amikor ezt a franciát meg a csapatot olvasom egy mondatban.
Kommentáld a híreket
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Kommentáld a híreket
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Minek vennék meg? Megvették tavaly is Songot, aztán kb 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy hány meccsen játszott. Oda tök felesleges vásárolniuk, amikor ott van Buszkecc, mert őt úgyse fogja senki se kiszorítani abból a pozícióból. Cseréjének meg ott van Song.A hírek szerint a Barcelona is szeretné megszerezni Gündogan-t a Dortmund-ból, akiért 25 milliót sem sajnálnának adni
Vidal meg biztos nem egy rossz játékos, el is határoztam, hogy megnézek egy Juve-meccset, de 20 percnél nem tudtam tovább nézni ezt a híg fos olasz focit. Pogba detto, egyszerre kezdtek azon a meccsen.
Verratti még talán, de Gündogan egyértelműen instant get, ugyanúgy, ahogy Lewandowski, ha Higany dobbant. Aztán meg jól megbeszélni a bankokkal, hogy mennyi pénzt fogunk visszatörleszteni nekik és bankot robbantani egy sztárigazolás érdekében.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Egy stabil középpályával a támadóknak egyszerűbb dolga lenne sokkal. Ezért kellene egy jó labdaszerző ember, meg egy aki jól megjátssza a megszerzett labdát. Utóbbi itt van, Modric személyében például.Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
Szárnyalás címszó alatt mit értesz? 3-4 gól meccsenként? Szerintem bőven jó az, ha már konstans hozna jó teljesítményt, netalán meccsenként 1 gólpassz, következőn meg 1-2 gól. De ehhez meg olyan emberek kellenek, akik tudnak is labdát átvenni, üresbe mozogni, cselezni és jól lőni. Lássuk be, a jelenlegi keretbe kevés ilyen ember van..
Nem mondom, hogy Benzema az atyaúristen, de még 1 év kijár neki, hogy bizonyítson.. Csak rajta áll, hogy tud-e élni majd vele.
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen, mivel nem csatárok.Itt most Özilt, Kaká-t és DM-et is középpályásnak számolod?
Valóban nincs, de arra sem, hogy egy másodhegedűs beválna. Ha igazolunk, igazoljunk jól, ne dobjunk ki 20 milliókat tucatra, csak ennyit akartam kifejezni.Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Realista24 írta: Továbbra is gondok vannak az olvasással, de segítek.
A szerkezto a hibas.szoval Neymar 90-ert hozhato
Nem szamit, h Neymar a barcaba akar e menni vagy sem, de mar csak azert is, h ala tegyunk a katalanoknak. Viszont ha sem Bale sem Neymar v Gotze akkor gondba leszunk a jobboldalunkal. Hacsak nem kacsa ez a 90 misi es Bale.
Kicsit sok erte, es meg enyhen fogalmaztam.Johet Belhanada mas mar nincs a piacon.
Reust direkt nem irtam, mert ha hozzuk Gundogant esetleg Levat(remelem nem), akkor Reus targytalan lenne.
szerk:
egyebkent nem elvetendo otlet.Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. május 8., szerda 15:21-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vállalná! Mondta is anno, hogy akár a padot is koptatná, csak had maradjon itt. Az átigazolási szezon utolsó perceiben is, éjfél előtt, várta a telefont, hogy csörrenjen, de sajnos nem így történt. Nagyon bírom a tagotkelemen.istvan írta: Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Hát attól mentsen meg minket a Jóisten...Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel.
Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
Számomra még mindig Agüerö kéne vagy Lewa!
Neymar vagy Bale nekem mindegy de inkább az utóbbi
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Itt most Özilt, Kaká-t és DM-et is középpályásnak számolod?? Mert hogy a Benz-Morata kettős bődület karcsú lenne sztem még spanyol kupában is ha sorozatról beszélünkRealista24 írta:Látod ez a baj. Te csak azért kiadnál 15-20 milliót, hogy egy tucatjátékos legyen a padon és meglegyünk létszámban.Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe?
Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel. De ez már csak az én kattanásom.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Gomez...Benteke--így kell írni? Torres még csak csak emészthető kategória. Lewa hülye lenne amúgy 2.számú csatárnak jönni. Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra is gondok vannak az olvasással, de segítek.Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
Bale van egy mondatban a 90 millióval, nem Neymar.Tottenham vezetősége 90 millió euróra “árazta” be Balet, és ezt túlzónak tartja.
Neymarral kapcsolatban nincs ár megjelölve.A lap szerint Pérez a héten próbálja kideríteni, hogy milyen úton tudná a brazilok csillagát Madridba csábítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista ez csak 1 boldog rész volt a nagyon-nagyon sok közül amikor sokat köszönhettünk neki. Ezt elvileg nem kéne, hogy neked magyarázzam meg. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ő 1 ikon itt, és az is marad! Volt az idén kezdetén pár szar meccse, de nem csak neki hanem az egész csapatnak, amit senki sem vesz figyelembe...
Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért én nem örülnék, ha csak úgy fizetnénk a Barcának 10 milliókat, mert Neymar és az apukája túl kapzsi volt, és mindenféle előszerződéseket aláfirkantottak Rosellékkel.
Amúgy még mindig szinte teljesen biztosra veszem, hogy a Barcába igazol.
Amúgy még mindig szinte teljesen biztosra veszem, hogy a Barcába igazol.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látod ez a baj. Te csak azért kiadnál 15-20 milliót, hogy egy tucatjátékos legyen a padon és meglegyünk létszámban.Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe?
Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel. De ez már csak az én kattanásom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Eleve nem értem miért beszélünk második számú csatár érkezéséről? Olyan jól teljesített idén a két fiú, hogy ne akarjunk eléjük senkit hozni? Nem!Remy írta:Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe? Normális csatárokból sincs elárasztva a piac. (ésszerű keretek között)Realista24 írta: Atyaég...a Real Madridról van szó, hála az égnek, hogy Higu elmegy erre ilyen neveket hoznál ide
Higu megy, de Benzema sem érdemli meg a bérelt helyet. Olyan ember kell, aki akár a kezdőben ragadva is megállja a helyét. A listádon viszont csak egy ilyen ember van, aki ráadásul viszonylag könnyen hozható lenne, és szerintem simán van akkora kaliber, mint az agyonsztárolt Cavani.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
szememmel biztosanRealista24 írta:Milyen száz millió?hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
Van baj, rendesen.
barátok között is csak 10 milla az a 100.Úszómester írta:hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
és neymar sem 90 millió hanem bale lett annyira beárazva. persze ha bárki is hisz ezeknek a szennylapoknak.
a lényeg ha hozzuk neymart akkor ki kell fizetni még +10 milliót a katalánoknak. már ha ez a 10 millió valóban létezik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. május 8., szerda 14:50-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe? Normális csatárokból sincs elárasztva a piac. (ésszerű keretek között)Realista24 írta: Atyaég...a Real Madridról van szó, hála az égnek, hogy Higu elmegy erre ilyen neveket hoznál ide
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
10 millió, nem 100.Úszómester írta:hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen száz millió?hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
Van baj, rendesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
ja vak vagyok bocs 10 milla bocs mégegyszer
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Úszómester 2013. május 8., szerda 14:46-kor.