és az mivel jobb ha 90 helyett 190 be kerül egy neymar ?
Látsz valahol 190-et írva? De komolyan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 8., szerda 14:44
és az mivel jobb ha 90 helyett 190 be kerül egy neymar ?
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 8., szerda 14:44
Ebből a kvarttetből csak Lewandowski üti meg a szintet. Őt én is elhoznám, Higu árából simán kijönne, és lenne végre még egy ember, aki képes gólt rúgni CR mellett.Remy írta: Én 2. számúnak, Lewa, Gomez, Torres, Benteke 4-esből hoznék valakit. Egyik se lenne olyan hűde drága szerintem. 2. számúnak meg tökéletesek.
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 8., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 8., szerda 14:39
Atyaég...a Real Madridról van szó, hála az égnek, hogy Higu elmegy erre ilyen neveket hoznál ideÉn 2. számúnak, Lewa, Gomez, Torres, Benteke 4-esből hoznék valakit. Egyik se lenne olyan hűde drága szerintem. 2. számúnak meg tökéletesek.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. május 8., szerda 14:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 8., szerda 14:36
Én 2. számúnak, Lewa, Gomez, Torres, Benteke 4-esből hoznék valakit. Egyik se lenne olyan hűde drága szerintem. 2. számúnak meg tökéletesek.Nzedge írta:Lewa tipikusan az a csatár aki szarja a gólokat...én simán elnézegetném itt.A labdákat nagyon jól tartja meg és mezőnyben sem jön zavarba.nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.
Határozottan nem hoznám. egyszerűen nem tetszik a játéka, unszimpatikus a csávó
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 8., szerda 14:27
Lewa tipikusan az a csatár aki szarja a gólokat...én simán elnézegetném itt.A labdákat nagyon jól tartja meg és mezőnyben sem jön zavarba.nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.
Határozottan nem hoznám. egyszerűen nem tetszik a játéka, unszimpatikus a csávó
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 8., szerda 14:26
Kondogbiánál erősen kérdéses az ár, mert nála össze-vissza vannak a játékjogok, elméletileg nem is a Sevillaé ,nem fizettek érte.(legalábbis az edzőjük ezt nyilatkozta)kondogbia 5 sevilla mindig is nagyvonalú volt mikor eladni kellett játékost. sőt még partnerek is voltak és úri emberek. 15 alatt nem lesz kondigbia érzésem szerint.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. május 8., szerda 14:17
Állítólag nem Mou kerül a helyére, hanem David Moyes, az Everton managere....numberone1 írta: mas:
Fergie bejelentesen meglepottem.Kivancsi leszek ezek utan Mou a MU menne e, esetleg mar regota tudta, h az oreg vissza vonul e, a cselzis dolog meg csak alca volt e. Aztan lehet, h cselzibe megy mert ott nincs annyagi korlat, neki nem lesz ellenfele a premier ligaba, mivel Fergie visszavonul Mancini meg nem ellenfel. Ebben is van racio Mou-t ismerve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 8., szerda 14:09
Ez most hogy jön ide?Gondolom a Leverkulsen elleni BL döntő után is eladták volna anno...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 14:09
azert Vucsinics kepzettek jatekos mint Higu, leglabbis nala nem sir a labda.kelemen.istvan írta:Higu azért lenne ideális a juvenak,mert minden csatáruk vak,és ugye vakok közt a félszemű az úr.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 8., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 8., szerda 14:06
A 2002 utáni időszakról beszélek,amikor az általad felsorolt csapatnak voltak ugyan kiváló mérkőzései,de eredményességben koránt sem alkottak maradandót.Nem véletlen hogy El Presidente megbukott,ugyanis a szép játékot ötvözni az eredményes játékkal kva nehéz.Ha a galaktikus érára gondolsz akkor adja az Isten, hogy Perez intézzen mindent és legyen ugyanúgy. Megközelítőleg hasonló focit se láttam az elmúlt 10 évben (a Realtól.. persze a barcától láttam...) mint ami volt Raul-Ronaldo-Figo-Zizu-Becks-Guti-RC idejében...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 8., szerda 14:05
ja biztos...kelemen.istvan írta:nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 14:03
Szerintem is meglepődne sok ember...nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.Gerr90 írta:Szerintem meglepődne a többség, ha Lewandowski idejönne. Most azt mondjuk, hogy Benzema mögé jó lenne, és én sem voltam valami nagy véleménnyel róla, de az utóbbi időben nézegetek Dortmund meccseket. Azt kell mondanom, hogy simán benne van, hogy nem Karim lenne az első számú csatárunk. Nem akkora ász összjátékban, mint a francia, de szerintem a többi "csatárerényben" veri.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 8., szerda 14:02
ezt fájtVanillaSky írta:a teljesítménye neki sem megismételhetetlen, facebookon mondjuk nincs párja.
ha Mou megy, akkor ingyen megy.Mike írta:Higu árából egy az egybe lehetne hozni Lewát, Benzema mögé tökéletes lesz. DM árából megvan Verratti. Ezek csak a biztos távozók, ésmég tuti lesz bevételünk ezen kívül. (például nagyon remélem h Mou-ért is pengetni fognak)
Kell még kb 20 Gündoganra, 8 Carvajalra, Kondogbia kb 5, és akkor egy nagy igazolásra amennyi marad. Ez simán megoldható.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 8., szerda 14:01
Pláne, ha Sánchezt is megveszik tőlünk (ne tegyék, ha lehet)... Jó lenne a helyzetkihasználásuk.kelemen.istvan írta:Higu azért lenne ideális a juvenak,mert minden csatáruk vak,és ugye vakok közt a félszemű az úr.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 8., szerda 13:59
kondogbia 5 sevilla mindig is nagyvonalú volt mikor eladni kellett játékost. sőt még partnerek is voltak és úri emberek. 15 alatt nem lesz kondigbia érzésem szerint.Mike írta:Higu árából egy az egybe lehetne hozni Lewát, Benzema mögé tökéletes lesz. DM árából megvan Verratti. Ezek csak a biztos távozók, ésmég tuti lesz bevételünk ezen kívül. (például nagyon remélem h Mou-ért is pengetni fognak)
Kell még kb 20 Gündoganra, 8 Carvajalra, Kondogbia kb 5, és akkor egy nagy igazolásra amennyi marad. Ez simán megoldható.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 8., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 13:53
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem