A 20-25 m eurót keveslem Higuért, de megszokhattuk már, hogy minket ilyen szempontból lenéznek és lehúznak.
Úgy gondolom a Juventusnál jó helyen lesz, a bajnokság nem túl technikás, nem túl pörgős, olyan nyugis az egész. Simán ki is tűnhet és oktathat is. Ki tudja?! Minden jót kívánok H20-nak, és követem majd a pályafutását az olaszoknál.
Akkor már fix, hogy lesz egy csatár is, mert én sem hiszem, hogy Morata/Benz kettőssel vág neki az új(?) edző a szezonnak. A legkönnyebb és talán legolcsóbb a jelöltek közül az Lewa, én nem bánnám, és és őt is hoznám! Valamiért szimpatikus srác és a statjai is meggyőzőek.
Ugyan nem volt róla egy darab mondat sem, de nekem Welbeck is jó opció lehetne. Nem tudom mennyi az ára, mibe fájna nekünk. MU-nál úgy is RVP árnyékában él a padon, vagy ott sem. Vagy azért nem látom mostanában mert sérült? Nem vágom. De ellenünk jól mozgott, erős, jól fejel, nehezen lehet elnyomni, ezek mellé még pengés megoldásai is vannak. Mintha a fiatal Adebayor lenne vagy ilyesmi.
Agüerot én nem látnám itt szívesen. Nem utálatból, vagy ellenségeskedésből, hanem mert engem sem az Atmában, sem a Citynél nem győzött meg arról, hogy klasszis. A pozitívum nála nekem csak az lenne, hogy a mezőnyben tényleg jól szerepel és gyors is, de a kapu előtt nem nevezném gyilkosnak. Ha Higu megy, márpedig megy, és Agü jön, semmivel nem lennénk előrébb szerintem. Ugyanúgy lennének a betlik, az impotencia és a ziccerkihagyások. Lehet kövezni....
Falcao offos, nem kell ezen gondolkodni.
Cavani annyit nem ér, amennyit kérnek érte.
Bale kell és jönni is fog. Hiába a hercehurca körülötte, ő jönni fog, ez fix. Más kérdés, hogy ő sem ér(még) annyit, amit kérnek, de ő elengedhetetlen oda, nem tudunk mit csinálni. Azért nem tudunk, mert Lucas-t kizárt, hogy elengedjék szvsz, Neymart, meg hagyom is a francba, rengeteget írtam, meg írtak róla.
Kp-ra, Verratti fix, hogy jön, ami előrelépés. Gündogán kérdőjel nekem, ami a jövetelét illeti, mert hogy tudásban hatalmas + lenne, az tuti. Kondogbia(bár padra jönne) nekem szintén kérdőjel, de ami a tudását illeti.
Pogbát hoznám!!!! (Higut kellene belebótóni, de nem valószínű, hogy Perez, vagy a Juve így oldaná meg)
Carvajal fix.