Kommentáld a híreket
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Kommentáld a híreket
Lehet meg mondta a frankót , de hülyeség volt , és ezért biztos hogy menni fog . Ilyet nem nyilatkozna ha maradna ... Minek keltené a feszültséget , ha maradna ? Azért érdekes lesz a továbbiakban , ha új edző jön és Casillas kezdeni fog , ami valószínű Lopezben meg ott lesz , hogy a világlegjobbja szerint jobb vagyok ,mint Casillas ...
Azért remélem olyan edző jön helyette , aki rendet rak a fejekben , emg helyre tesz mindenkit és egy normális egységes csapatot hoz létre , ha ez még lehetséges ezzel a kerettel ...
Azért remélem olyan edző jön helyette , aki rendet rak a fejekben , emg helyre tesz mindenkit és egy normális egységes csapatot hoz létre , ha ez még lehetséges ezzel a kerettel ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha Mou marad,akkor Casillas megy...Ezt szerintem nem sokunk szeretné..Azért Casillas csak Casillas..Barokkos túlzás azt kijelenteni,hogy Lopez jobb kapus..Maximum jelenleg jobb formában van..Lesz rá egy nyár, hogy bebizonyítsa a "Kapitány",hogy mit is tud..
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Azért eladatni Casillast elég érdekes lenne, legyen itt akárki az edző. Eladni a RM ikonját, akinek még legalább 10 éve lehetne hátra, mert hogy elengedtük Gutit és Raúlt az még oké, nekik már nem sok volt a pályafutásukból, de itt más a helyzet.CS0ki írta:Ha Mourinho marad, Casillast el kell adni, mert csak
Egy kapusnak ha megvannak a képességei akkor azokkal eléldegél akár 40 éves koráig, sőt, talán minnél idősebb, annál jobb. Hullámvölgyei lehetnek, de attól még ugyanolyan jó képességű.
és Ikernek megvannak a képességei.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mourinhonál valószínűleg di María, Özil és Khedira is jobb mint más. Így érthető, hogy Ők kezdenek nála, és di María kivételével nem is akarja lecserélni egyiküket sem.Csabi írta:Nem, nem fog. Tehát Mourinhónál valószínűleg López lesz a jobb kapus. Így érthető módon ő fog védeni nála.Innentől kezdve Casillas minek csináljon akármit? Sosem lesz 190 centi, nem fog 31 évesen változtatni a képességein.
Érdekes, hogy aki Casillast szeretné látni a kapuban, az szégyellje magát, hogy alanyi jogon ott tartaná. Míg Mourinho csak azért, mert nem bírja Ikert (tehát szintén alanyi jogon), tartaná bent Lopezt a kapuban, de ő ezt máris milyen jól teszi.
Teljesen mindegy, hogy Casillas mit csinál edzésen. Lehet már rég jobb formában van mint Lopez, lehet hogy nincs. De ha van/lesz is, akkor sem fog játszani. Ezt mondta most José.Tádám írta:Az meg igaz, hogy tényleg ők látják a kapusokat is edzésen is meg minden... jelenleg én is azt mondom, hogy López bőven elfér a kapuban.
Már ideérkezésekor akart igazolni valakit Casillas helyett, mert szerinte Iker egy törpe, és neki a kapuba egy magas ember kell. Ez nem új dolog. Iker sérülése csak pont kapóra jött neki.
Elküldte Raúlt, Gutit, Valdanot, Zidane-t. Most jöhet majd Casillas, talán Ramos. És ha Pérez nem szereti őt eléggé, akkor távozhat a presidente is.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
szilamer írta:Mourinho most égeti fel maga után a maradék álló dolgot.
De viszont ha marad akkor Casillas helyébe elmennék egy évet amig Mou marad egy Arsenalba első számú kapusnak.
Ki tudja, még megnyeri a premier leaguet
Nem nagyon látok rá esélyt, hogy elmenjen. Akkor inkább talál magának más tevékenységet, de ha megy is akkor meg nem biztos, hogy vissza is jön. Mondván, ha egyszer nem voltam jó, akkor másodjára se legyek. Ez nagyon nehéz ügy.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Mourinho most égeti fel maga után a maradék álló dolgot.
De viszont ha marad akkor Casillas helyébe elmennék egy évet amig Mou marad egy Arsenalba első számú kapusnak.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
mourinho is kénytelen megérezni így a harmadik év végére hogy bizony elhasalt a real madridnál, nem szembesült még ilyennel hogy egyedül kell elvinnie a balhét, na ná hogy magával rántja néhány játékosát is .
mondhat akármit esély sincs a maradására, tisztában van ezzel ő is . csalódás nekem az emberünk, hosszútávon meghaladta a képességeit a feladat.
mondhat akármit esély sincs a maradására, tisztában van ezzel ő is . csalódás nekem az emberünk, hosszútávon meghaladta a képességeit a feladat.
Nem is kell tudni, elég az, amit a résztvevők gondolnak.Erre még nem volt példa, tehát nem tudhatod, hogy mi lenne HA.
Innentől kezdve viszont Perezen múlik a dolog. Ha Mourinho marad, Casillast el kell adni, mert csakNem, nem fog. Tehát Mourinhónál valószínűleg López lesz a jobb kapus. Így érthető módon ő fog védeni nála.
Ja, annyit még hozzátennék, hogy nálam is Lopez lenne a kapus, ha a mostani formájából, illetve Casillas sérülése előtti formájából indulok ki. Viszont egyértelműen azt erőltetném, hogy formafüggő legyen a választás, ha Casillas úgy dolgozik, hogy jobb lehet Lopeznél, akkor meglegyen az esélye annak, hogy visszakerülhet a kapuba. De ezt ilyen kommunikációval nem lehet...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Most olvastam csak Josét... elég meleg.
Odatette rendesen, mondjuk legalább őszinte volt és nem a sablont mondta, ennyi.
Az meg igaz, hogy tényleg ők látják a kapusokat is edzésen is meg minden... jelenleg én is azt mondom, hogy López bőven elfér a kapuban.
Mondjuk szerintem ezzel is a távozását készítette elő José..
Odatette rendesen, mondjuk legalább őszinte volt és nem a sablont mondta, ennyi.
Az meg igaz, hogy tényleg ők látják a kapusokat is edzésen is meg minden... jelenleg én is azt mondom, hogy López bőven elfér a kapuban.
Mondjuk szerintem ezzel is a távozását készítette elő José..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem szeretem murinnyót, de az éremnek 2 oldala van mindig...CS0ki írta:Olvastam. Elmondott képességbeli dolgokat. Ha hozzáteszi, hogy amíg Lopez ilyen formában véd, addig nála ő a kezdő, akkor oké. De konkrétan kijelentette, hogy nála Lopez a kapus, aztán kész, mert olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiket ő szeret. Innentől kezdve Casillas minek csináljon akármit? Sosem lesz 190 centi, nem fog 31 évesen változtatni a képességein. Ez alapján soha nem kerül vissza a kapuba, mert ha Lopez bénázik, az se számít, ha megsérül, akkor meg hozat egy kapust, aki hasonló stílusú. Mourinhoról állandóan elmondják, hogy milyen jól érezteti a csapat minden tagjával, hogy milyen fontos. Hát itt ez nagyon nem jön össze...végig is olvastad? megindokolta...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Erre még nem volt példa, tehát nem tudhatod, hogy mi lenne HA.Ez alapján soha nem kerül vissza a kapuba, mert ha Lopez bénázik, az se számít, ha megsérül, akkor meg hozat egy kapust, aki hasonló stílusú.
Nem, nem fog. Tehát Mourinhónál valószínűleg López lesz a jobb kapus. Így érthető módon ő fog védeni nála.Innentől kezdve Casillas minek csináljon akármit? Sosem lesz 190 centi, nem fog 31 évesen változtatni a képességein.
Olvastam. Elmondott képességbeli dolgokat. Ha hozzáteszi, hogy amíg Lopez ilyen formában véd, addig nála ő a kezdő, akkor oké. De konkrétan kijelentette, hogy nála Lopez a kapus, aztán kész, mert olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiket ő szeret. Innentől kezdve Casillas minek csináljon akármit? Sosem lesz 190 centi, nem fog 31 évesen változtatni a képességein. Ez alapján soha nem kerül vissza a kapuba, mert ha Lopez bénázik, az se számít, ha megsérül, akkor meg hozat egy kapust, aki hasonló stílusú. Mourinhoról állandóan elmondják, hogy milyen jól érezteti a csapat minden tagjával, hogy milyen fontos. Hát itt ez nagyon nem jön össze...végig is olvastad? megindokolta...
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
szerencsére nem barca szurkoló lettem..
nem is értem aki tényleg nekik szurkol és nem csak divatból azok mit gondolnak az áll szent nyilatkozataikról ,persze azt is csak addig nyomatták amíg ment a szekér
persze mindenkinek az jött le (kivéve akibe szorult egy kis ész is)ebből hogy milyen szimpatikusok
itt legalább meg mondják a frankót és ettől leszünk mi a csúnya fiúk
nem is értem aki tényleg nekik szurkol és nem csak divatból azok mit gondolnak az áll szent nyilatkozataikról ,persze azt is csak addig nyomatták amíg ment a szekér
persze mindenkinek az jött le (kivéve akibe szorult egy kis ész is)ebből hogy milyen szimpatikusok
itt legalább meg mondják a frankót és ettől leszünk mi a csúnya fiúk
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak jelezte ezzel,hogy szerinte Marcelo jobb.Sztm is.coentraonak is odatett egyet pedig nem hiszem hogy rászolgált volna.
Az meg hogy idehaza veretlenek vagyunk,nem úgy mint a bayern,MU,Juve,stb...azért is jár valami kupa?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Szerintem meg marad. Perez maximálisan mellette áll. Nem tudom miért, de szerintem maradni fog.
Én úgy vagyok ezzel a Mourinho nyilatkozattal, hogy teljesen korrekt és gondolom pár embernek felháborítóan őszinte, de Josét senki se az udvarias oldaláról ismerheti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem sem marad, szinte kizárt, főleg az idei szezon után... óriási flop volt az egész. Azért az remélem, hogy pár barátját viszi magával, legfőképpen Khedirát meg Di Maríát. Pfejj, de jó lenne ha elhúznának azok is.
az a baj hogy tito elérte ezzel a célját. az nézik hogy messi nélkül csinálták ezt. pedig messivel sem lett volna több esélyük. lehet itt a sérülésére fogni csak mindeki tudja hogy kamu. akkor előtte levő bajnokin nevezve sem lett volna nem hogy beküldik vész esetén. na mindegy. az a lényeg hogy láthattuk messi a kispadon is első sorból a segédedzők mellől vereti. nem a csapattársakkal hátulIniesta kritikájáról: “Iniesta azt gondol, amit csak akar. Szerintem azonban jobb lenne, ha a saját csapatával foglalkozna és a saját csapattársaival, valamint a Bayern ellen mutatott teljesítményükkel. A csapata ennyit tudott a Bayern ellen Messi nélkül.”
casillasos részt meg adom.
viszont szerintem úgyis megvan a chelseavel a szerződés ezért beszélt ilyen keményen mindenkiről.
coentraonak is odatett egyet pedig nem hiszem hogy rászolgált volna.
josé ez tény
Iniesta gyerek nem kicsit lett beoltva. Gyakorlatilag megmondta, hogy Messi nélkül egy nagy zsák sz*r vagytok.