Megy a meccs!

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Megy a meccs!

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 16., szerda 22:31

amúgy nem tudom ki a nagyobb fék, Xabi vagy Xavi,
Lehet, hogy lassú Xabi, de szerintem ma nincs baj vele, nagyon sokszor jó ütemben fordul vissza és teszi üres helyre a labdát, ezzel is teret csinálva a többieknek.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 16., szerda 22:30

petiamadridista írta:na hát vezetünk a félidőben,
ez jó.
Bár nem játszunk igazán jól..
Ez a taktika nem lenne rossz, ha normálisan végigvinnénk a kontráinkat.
Most is Benzema úgy törte el a labdát, ahogy megye2ben szokás...
Szedjük össze magunkat, verjünk be 1-2 kontrát és megvan a kupa.
HALA MADRID!

most pedig cigi.

készítsd a tüdőt kolléga, ha sokat balfalloszoskodunk, sokat lesz műszakban a szerv. :D
naná, hogy DM góljáról lemaradtam, sírba visznek aranylábú fiaink :mrgreen:

DM-Isco váltást meglépnék, hátha akkor földre szállt angyalkánk kellően pörögne. Ez a Neymar meg...gusztustalan :cens: szerencsére a sporttárs eddig nem nyalja be.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 16., szerda 22:30

@schranzer: Bale középen játszott az elsõ félidõ 85-90%-ban, Benzema bal, DM jobb.

@El Unico: mi pihenünk hétvégén.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 16., szerda 22:29

El Unico írta:plusz hétvégén bajnoki is van...[/b]
nincs bajnoki a hétvégén :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 16., szerda 22:29

felforgatott felállás, visszaállás.. hányszor csesztünk rá erre az elmúlt 5 évben? tudja valaki számolni? erre ma mit csinálunk? ugyanazt..

csoki is írta.. Carlo direkt mondta nekik, hogy nem kell visszajönni védekezni? egy elcseszett helyzet után, 4-en a Barca 16-osán belül maradtak és söröztek. Di Maria akkor fut ha kontra van, egyébként semmi letámadás, nem jön hátra... katasztrófa, értem, hogy mit akar Carlo, csak ez ellen a Barcelona ellen elég lenne játszani a játékunkat, nem hátratolni a középpályát a gyors embereket meg elől hagyni, hadd kontrázzunk.. az első 10 perc teljesen más volt, mentünk, nálunk volt a labda, aztán a gól után... ha ezt folytatjuk megint beflipperezik majd egy labda a kapunkba.. ne legyen így, húzzuk ki, de szánalmas ez...

Már most félek mit játszunk a Bayern ellen.. és én még azt hittem végre felvállaljuk a játékot..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. április 16., szerda 22:30-kor.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 16., szerda 22:29

Ramos csatár volt anno,majd volt párszor kp-ás is.
Ezt arra írtam hogy nem becsüli meg a labdát. Alibizik,elfejelgeti a labdát,helyezkedik. Ennyit csinál. A többiek meg melóznak,és azzal,hogy felrúgja a labdát,kvázi visszaadja a labdát a Barcának,a többieket szívatja,főleg akik futnak,küzdenek,felszántják a pályát.

Valóban álmos a játék,de ki a rákot érdekel?! Kupát kell nyerni,ha ez kell a sikerhez,akkor ez kell,és különben is,jövőhéten MÜNCHEN,plusz hétvégén bajnoki is van...
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 16., szerda 22:28

amúgy nem tudom ki a nagyobb fék, Xabi vagy Xavi, de amikor ezek összeállnak a válogatottban, ott lesz buli :lol:
Nem illik.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. április 16., szerda 22:27

Az a baj h látszik h kinek bír nagyobb téttel ez a meccs, a Barcának csak ez maradt, mennek is mint a mérgezett, mi meg bár szépen visszaállunk, de presszionálás semmi...hagyjuk adogatni a katalánokat, amire könnyen ráfázhatunk, pedig ha mi is úgy pörögnénk, sokkal több lehetőségünk lehetne, ezt a védelmet azért lehet forgatni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 16., szerda 22:27

sentry írta:Soha nem gondoltam volna, hogy játékost valaha tudjak utálni.

Aztán jött Buszkec, Alves és Alba. De ezeket az személyek unszimpátiája eltörpül Neymar mellett.
Ügyes játékos, de a színészkedésével olyan szintű utálatot, szívből jövő utálatot még soha nem éreztem sem ember, sem focista, sőt senki iránt sem. Ez a srác kőkeményen, minden mozdulatával ezen volt/van és ezt erősíti.

:cens: :cens: kis :cens: :cens: :cens: :vivo: :-@
olvashatott valami szabálykönyvet torrentről, hogy esésre, kiharcolt kamutizikre meg kamulapokra játszák a sportágat..nevetséges és komolyan vehetetlen
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. április 16., szerda 22:26

Soha nem gondoltam volna, hogy játékost valaha tudjak utálni.

Aztán jött Buszkec, Alves és Alba. De ezeket az személyek unszimpátiája eltörpül Neymar mellett.
Ügyes játékos, de a színészkedésével olyan szintű utálatot, szívből jövő utálatot még soha nem éreztem sem ember, sem focista, sőt senki iránt sem. Ez a srác kőkeményen, minden mozdulatával ezen volt/van és ezt erősíti.

:cens: :cens: kis :cens: :cens: :cens: :vivo: :-@

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 16., szerda 22:25

Ez a felido semmire nemvolt jo, max arra hogy szetidegeskedjem magam ... ekkora nezhetetlen fost, komolyan inkabb nyerje meg a Barca, ilyen jatekkal minek kupat nyerni? nemszolok semmit, ha mondjuk 5 evvel ezelott jarnank, hogy csak kontrabol tudjuk megverni a Barcat ... de egy spanyol masodosztalyu csapat szintjén játszunk, annyi kulonbseggel, hogy azok valszeg nem vedekeztek volna ki mindent, nekunk meg szerencse h nem masodosztalyu vedoink vannak ... már nemazért, de minek kell kontrázni a Barca ellen egy olyan csapatnak, aki eleve nemtud kontrazni olyan hatekonysaggal, hogy ezt megengedhetné maganak ? José min. 3-0ra menne, mert az o vezette Real kontrai sokkal hatekonyababk voltak, es kb. nem 30 percenkent lotunk kapura .... meg vagdossuk elore a labdat, de lagalabb pontosak lennenek, de nem ... az elso gol is nagy szerencse hogy beakadt ... kurva ideges vagyok, ennyire mar reg nembasztak fel az agyam ....

Azt meg most mar vegkepp nemértem, hogy Ancelotti nem eloszor csinalja meg, hogy felrugja az alap felallast a nagyobb meccseken, es mindig csak szopas a vege ... most vagy szklerózás, vagy egyszeruen idiota ... de h miert tette DM-et jobb oldalra, es ki a szélre???? mikor a KP-n mar reg szetfutotta volna oket .... Balet meg balosra teszi ... Bale egyaltalan a palyan van? :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 16., szerda 22:24

Látszik,hogy Ramos életében nem játszott még középpályást vagy támadót.
Ramos csatár volt anno,majd volt párszor kp-ás is.
GT37 írta:Alba, Neymar és Iniesta akarja a győzelmet. A többieknek mindegy. És ez kurvára nem lesz jó így.
Neymar pirosat és sárgát akar.....mást nem. Ezt azért illik észrevenni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 16., szerda 22:24

R.M.C.F írta:
Remy írta:Azt mondjuk nem tudom felfogni, hogy egy olyan kaliberű edző, mint Carlo nem veszi észre, hogy ismét beleesünk abba a hibába, amit már ezerszer elkövettünk?

Ja.....Dm kpára isco feljebb....kb ennyi.
Kontrára játszunk és azért választotta ezt... Csak azt nem tudom, hogy miért kontrázunk!? Hozzá teszem, hogy ha így nyerünk akkor nagyon nem fogok haragudni...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 16., szerda 22:23

Dm a gólja ellenére felszab...Nem a megszokott kifutja a belét stílus van, hanem szépen sétálgat visszafelé, amikor az oldalán ketten támadják Carvajal-t, szerencsétlen Modric meg rohangál kifelé. Vegye már észre magát, mert nem egszer játszotta ezt el.

Stabilabb a védelmünk, az kétségtelen, kevesebb lesz a gól most talán, de mi is bőven lőhettünk volna még egyet-kettőt. Bale-nek elsülhetne végre a lába egyszer...

Egyébként elég felkészülési meccs hangulata van, nem nagy az iram.

Nem tudom...Még egy góllal jó helyzetbe kerülhetünk, de az egy gólos előny az ugye..

továbbra sem értem, hogy mit kell folyton csereberélni, Bale jobbra, Isco balra, Dm a középpályán bal oldalt azt kész. Ez a mostani felállás sokkal kevésbé tűnik jónak.

Benzema eltalálhatna végre jól egy ilyen szélről bejövő labdát...Amúgy megint jól megtartja a labdákat, meg a passzai is ülnek, de a nem nagyon jut el hozzá a labda. A játékunk összességében csalódás, Barcaé meg semmilyen.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. április 16., szerda 22:23

Carlo szerintem túl akarja biztosítani a kp-t (amire lehet ráb :cens: szunk), ezért játszik DM jobb szélen. Ott szoktunk gyengébben muzsikálni, így védekezésben 4-4-2-t tudunk játszani, míg támadásban 4-3-3 lehetne, ha eljutnánk odáig. Ennek DM issza meg a levét, aki fut, mint egy félőrült, de sokszor nem ér vissza védekezésben, ami nem jó, illetve Alonso az, aki fékezi folyamatosan a csapatot és a játékot. Továbbra is az az álláspontom, hogy ennek a csapatnak Alonso a legnagyobb rákfenéje, aki mellé csatlakozni látszik Ramos is...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 16., szerda 22:22

Látszik,hogy Ramos életében nem játszott még középpályást vagy támadót. Egyáltalán nem becsüli meg a labdát,néha találkozik vele,aztán felrúgja a francba. Nem hiszem el,hogy még nem szólt rá senki,hogy ne rúgd már fel a francba... teljesen felesleges. Szokjon már le erről,vagy lassan kénytelen vagyok Madridba utazni és tarkón b :cens: ni egy péklapáttal.

Jól védekezünk,szépen visszazárunk,de a kontrákat nem tudjuk végig vinni... Pepe is eladja,ahelyett hogy passzolna. Ramos előrevágja,mikor 3 perc után végre megszereztük. Becsüljük már meg a labdát,és vagy tartsuk meg,és építkezzünk szépen lassan,vagy vigyünk végig egy kontrát.

Szerintem jól csináljuk azt,amit Ancelotti kitalált,4-4-2-ben játszunk,két soros védekezés,a két sor egymáshoz nagyon közel helyezkedik,középen lezárjuk a területeket. Amíg nem jön be Pedro és Alexis,addig jó lesz,utána viszont nagyon figyelni kell a szélekre,mert ott fognak próbálkozni.

Messi egy nagy nulla.

Csak így tovább! HALA MADRID! MA ESTE ÜNNEPELÜNK!!!
:goat:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 16., szerda 22:21

revolver írta:
Ennyi, amúgy védekezésben egy klasszik 4-4-2 rajzolódott ki nekem, DM sokat jött be 4. embernek.

Amúgy a Barcának még mindig hihetetlen jól megy a kispályás kipasszolás, csak szerencsére nem mozognak sokat.

Sonny: csak a 10 gólon megakadt a szemem, nem olvastam végig, szorri
hátrébb megy nekik jól, mikor a toppon voltak a 16osnál ment nekik úgy
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 16., szerda 22:21

egy ilyen védelmet hülyére kéne verni...

ez kupadöntő aztán itt óvatoskodni kell ugye...

a kontráink siralmasak lettek...

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 16., szerda 22:20

Alba, Neymar és Iniesta akarja a győzelmet. A többieknek mindegy. És ez kurvára nem lesz jó így.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 16., szerda 22:20

Ennyi, amúgy védekezésben egy klasszik 4-4-2 rajzolódott ki nekem, DM sokat jött be 4. embernek.

Amúgy a Barcának még mindig hihetetlen jól megy a kispályás kipasszolás, csak szerencsére nem mozognak sokat.

Sonny: csak a 10 gólon megakadt a szemem, nem olvastam végig, szorri

Vissza: