Kommentáld a híreket
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Most olvastam a teljes nyilatkozatát José-nak és... hát nagyon kemény edző, senkitől nem tartva, mindenkit leolt. Ez kész.
Hasonlít a suliban levő tanárra, aki már fél éve szeretne kirúgatni magát, úgy hogy a diákokkal egy igazi bu i köcsögként bánik és folyamatosan azt hangoztatja, hogy jelentsük fel. Agybaj.
Hasonlít a suliban levő tanárra, aki már fél éve szeretne kirúgatni magát, úgy hogy a diákokkal egy igazi bu i köcsögként bánik és folyamatosan azt hangoztatja, hogy jelentsük fel. Agybaj.
Nem kell izgulni, nagy kamuzó Mourinho. Hetek kérdése már csak, hogy elhúzzon.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Lassan dislikeolni fogom az összes oldalt és csak a madridom marad.
csak ijesztgeti a népet, remélem. azt nyilatkozta pár napja, hogy csak a szezon végén fog dönteni a sorsáról.Nzedge írta:Fb-m ilyenekkel van tele.Lemaradtam valamiről?
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
mekkora balfasz ez a mou, már bocsánat. nyilatkozik casillasról ilyeneket és akkor csodálkozik, hogy kifügyülik, mikor elmegy akkor ő a sz*r ember és sajnáltassa magát. tudja jól, h casillas mit jelent a madridistáknak..
miért nem fogja be a pofáját és nyáron szépen csendesen mennyen londonba vagy ahova akar és akkor már szebb lesz valamivel az elválás.
csak nehogy mi még egyszer vissza sirjuk
nincs semmi ilyen még
miért nem fogja be a pofáját és nyáron szépen csendesen mennyen londonba vagy ahova akar és akkor már szebb lesz valamivel az elválás.
csak nehogy mi még egyszer vissza sirjuk
s a végén ott van casillas és kaká siralmas pofávalNzedge írta:Fb-m ilyenekkel van tele.Lemaradtam valamiről?Váratlan fordulat : "Úgy döntöttem, hogy folytatom a Real Madrid kispadján."
nincs semmi ilyen még
carvajal.bale.vidal.jesé
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Fb-m ilyenekkel van tele.Lemaradtam valamiről?Váratlan fordulat : "Úgy döntöttem, hogy folytatom a Real Madrid kispadján."
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ugyan ezt fejtegettem pár nappal ezelőtt, hogy pont emiatt Pepe-t inkább piacra kellene dobni annyit kb. Albiol is lehoz mint Pepe vagy akár Garay... akivel megint jobban járnánk mint a favágó Pepe-vel.Nzedge írta:+1Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.
Szerintem is igaza van. Egyedül azt nem érzem,hogy olyan nagy bátorság lett volna betenni Varane-t.Főleg Pepe helyett,aki sajnos az utóbbi időkben nem hozott túl magabiztos formát.
De akkor aztán mindenki nekem esett , hogy így Pepe meg úgy Pepe... még se látom, hogy a nagy Pepe-t bárki is kezdő pozicióba szánná jövő évre a saját kis "megálmodott" csapatába...
Pepe mehet .... hírével amerre lát amíg kapunk érte pár millió eurot.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
most olvasom mou nyilatkozatát, senkit se kímélt, mindenkinek beszólt. sztem most vágja el maga mögött az utolsó hidakat is, hogy nyáron távozzon.
azért én még bízom benne, hogy ancelotti marad a psgnél és hozzuk kloppot, aki már csak a real hívására vár
azért én még bízom benne, hogy ancelotti marad a psgnél és hozzuk kloppot, aki már csak a real hívására vár
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Az én kezdőcsapatom (meg a jövő évi keret is) az aláírásomban olvasható. Amit írtam az a Worst Case Mourinho Scenerio.hehe írta:aki benzema helyére beírja a kezdőcsapatába.
TE
(tudom hogy szted nem, de inkább biztosra megyek )
In Benítez we trust!ericco írta:Benítez megmondta a frankót. José csak altat, nehogy a kupadöntőn is kifütyüljék.
Itt nem csak a biztonságról van szó. Ettől függetlenül, szerintem most sem kapunk kevesebb gólt, mint Iker alatt, csak most nem ívelésből. (Kéne az a nyelvöltögetős smiley. ) Komoly lelki pluszt adhat az, ha valaki olyan mint Casillas -akire sokan felnéznek, és adnak a szavára- "Vamosozik a kapuból". Én így látom, nem kell velem egyetérteni. :-)ericco írta:Hát szerintem a csapaptnak ebből a szempontból tök mindegy, hogy ki van a kapuban. Az a nem mindegy számukra, hogy az íveléseket fogja a kapus, jól jön ki és a kirúgásai emberhez mennek. Ez ad biztonságot a csapatnak, nem az, ha Iker végig Vamosozik a kapuból, emelett pedig minden ívelés potencionális gólveszély.Toky írta: De a SportTv-s "szakértőkkel" annyiban egyetértek, hogy nem mindegy, hogy "csak egy" Diego Lopez vagy "az" Iker Casillas van a hátuk mögött.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
aki benzema helyére beírja a kezdőcsapatába.Toky írta:Ki állította, hogy az? :-)hehe írta:cavani semelyik univerzumban nem jobb, mint benzema.
TE
(tudom hogy szted nem, de inkább biztosra megyek )
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Benítez megmondta a frankót. José csak altat, nehogy a kupadöntőn is kifütyüljék. Jók voltak a megérzéseim, túl gyáva ahhoz, hogy valamit véghez vigyen. Ez volt a Chelseanél is.
Hát szerintem a csapaptnak ebből a szempontból tök mindegy, hogy ki van a kapuban. Az a nem mindegy számukra, hogy az íveléseket fogja a kapus, jól jön ki és a kirúgásai emberhez mennek. Ez ad biztonságot a csapatnak, nem az, ha Iker végig Vamosozik a kapuból, emelett pedig minden ívelés potencionális gólveszély.Toky írta: De a SportTv-s "szakértőkkel" annyiban egyetértek, hogy nem mindegy, hogy "csak egy" Diego Lopez vagy "az" Iker Casillas van a hátuk mögött.
Merci Zizou!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Ki állította, hogy az? :-)hehe írta:cavani semelyik univerzumban nem jobb, mint benzema.
Amúgy valamelyik nap volt a hír, hogy Neymarra áldoznánk 100 millió eurót. 45 millió a kivásárlási ára, szóval csak a családját kell megvenni. Még érdekesebb, hogy az igazolásának csak az 55%-a a Santos tulajdona.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nos abban egyetértek hogy jönnek új arcok,de hogy lesz e szemléletváltás a játékfelfogásban,az meg egy másik kérdés.HA marad.Mert azért ez nagyon nem biztos.Ha marad is Mourinho már leírtam, hogy szerintem mi lehet. Belátta ő is, hogy kevés a keret és nincs minőségi cserénk se... Tuti lesz a nyáron megint 4-5 új arc a keretben, de a több se elképzelhetetlen.
Csak akkor ne az legyen a forgatókönyv,hogy jön Bale mint "sztár igazolás"aztán egy Kondogbia szint Khedira MÖGÈ,meg Carvajal aztán ennyi volt...mer ez a legrosszabb lehetőség.Remélem túl tud jutni önnön makacsságán HA MARAD,mert ha nem,akkor megint adtunk a szarnak egy nagypofont...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Toky
Varane emlékeim szerint azért került a kezdőbe, mert Pepe lesérült. Azt mindenki látta, hogy jobb Albiolnál. Én sem látom, hogy hol van ebben a nagy bátorság.Nzedge írta:Szerintem is igaza van. Egyedül azt nem érzem,hogy olyan nagy bátorság lett volna betenni Varane-t.Főleg Pepe helyett,aki sajnos az utóbbi időkben nem hozott túl magabiztos formát.Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.
És azt sem látom, hogy miért olyan nagy igazság az, hogy amíg Ő itt van, Casillas nem fog védeni. (Nem az, hogy küzdjön meg a helyéért!) Hogy Casillasnak alanyi jogon járna a kezdő? Nem. De a SportTv-s "szakértőkkel" annyiban egyetértek, hogy nem mindegy, hogy "csak egy" Diego Lopez vagy "az" Iker Casillas van a hátuk mögött.
Ha marad, akkor szerintem Verratti nem jön, helyette Kondogbia Khedira mögé. Jön még Carvajal a padra, Arbeloa mögé. Bale, hogy jobban menjen a kontrázás, Cavani, hogy legyen kire ívelgetni. Alonso-Khedira tengely végignyomja a szezont (legalábbis addig, amíg versenyben vagyunk). Marcelo, Modric és Benzema meg néha majd beállhat pihentetni valakit. Kakát meg majd bedobja a 60-70.percekben a BL-ben korábbi játéklehetőség nélkül, hogy "mentsd meg a seggem". Kaká meg jön, lát, és fújunk rá. Talán még Carvalho is kap egy év pluszt, mivel a lelépő Pepe és Ramos helyére kell valaki. Ki lesz majd a cserekapus Lopez mögött?L.Miki írta:Most már egyre jobban kíváncsibb vagyok a szezon végére, hogy mi várható, mi lesz a csapatnál. Nagyon mennek a szövegek, a találgatások, José is egy nagyon érdekes hangnemben beszél... No majd mindenre fény derül.
Aztán jövőre megint minden porondon elverjük a Barcát, így lesz egy újabb szuperkupánk és spanyol kupánk, 8 ponttal mínusszal végzünk a 2. helyen a Ligában, és az elődöntőben kiver minket a PSG (vagy a Bayern, de a PSG pikánsabb lenne a mostani hírek miatt).
És akkor az álom kezdő a szokásos (mostani) álomjátékkal:
Lopez
Arbeloa - Varane - Carvalho/Albiol - Coentrao
Khedira - Alonso
Bale - Özil - Ronaldo
Cavani
Aztán lehet, hogy szeptember-október táján meg mégis lelép, mondván a gyerekei Angliában tanulnak, a családja ott él, és az öltözőben sincs minden rendben. És ekkor találjunk egy értelmes edzőt.
(Nyilván túloztam.)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha Mourinho marad, akkor a sok kolosszális hülyesége után tenne valamit, amivel kiérdemelne nálam egy kis tiszteletet. Csak azért nem tartottam semmire (nem nem sokra, konrétan semmire), mert ahogy beütött a krach, máris lépni akart.
Ha a portugál mégis úgy dönt, hogy marad, és nem hagyja másra a trágyadombot, amit itt hagyott, annak nem fogok örülni a taktika és a játék képe miatt, de legalább tökösséget fog mutatni a madridisták felé.
Ha a portugál mégis úgy dönt, hogy marad, és nem hagyja másra a trágyadombot, amit itt hagyott, annak nem fogok örülni a taktika és a játék képe miatt, de legalább tökösséget fog mutatni a madridisták felé.
Merci Zizou!
- L.Miki
pheco írta:altatták a világot Khedirával meg Di Maríaval, aztán nyáron jön a Carvajal-Vidal-Verratti-Bale-Agüero pakk és jövőre agyonverjünk az egész világot
Álmodj, királylány, ahogy a mesében, oly békén!
Álmodj, királylány, az is álom volt, hogy éltél!
Most már egyre jobban kíváncsibb vagyok a szezon végére, hogy mi várható, mi lesz a csapatnál. Nagyon mennek a szövegek, a találgatások, José is egy nagyon érdekes hangnemben beszél... No majd mindenre fény derül.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Én biztosra veszem, hogy megy. Látszik, hogy nincs olyan szoros kapcsolatban a csapattal, mint az előzőekkel. Néha 1-2 meccsen idén is örült, pl City elleni hazai, meg a Dortmund elleni visszavágót is szépen végigcsinálta, nem törődött bele a vereségbe. De szerintem tisztán látszik, hogy nem igazán boldog itt. Aztán lehet, hogy az egész egy színjáték, altatták a világot Khedirával meg Di Maríaval, aztán nyáron jön a Carvajal-Vidal-Verratti-Bale-Agüero pakk és jövőre agyonverjünk az egész világot
most ezt sem nagyon akarom elhinni hogy marad de azt sem hogy megy. megmondta hogy szezon végén dönt. és akkor elmondja. én örülnék a legjobban ha maradna és valszeg iker bánná a leginkább de teszek rá. lópez jó.nincs oka padoztatni őt