Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:45

morientes írta:
s itt lép remélhetőleg a képbe Perez.
Hát mondjuk az elnök sincs mostanság a helyzet magaslatán,mintha nem tudna rendet tenni a portán,egyrészt ha valóban megfordulna a fejében hogy eladja Ramost és Casillast,azzal magára haragítaná a sociokat,másrészt Mouval se akar tengelyt akasztani,lévén ő ruházta fel olyan nagy hatalommal.Szóval elég hülye helyzetbe kormányozta bele magát.

Mou meg... :D én írtam hogy ne igyatok előre a medve bőrére,mert koránt sem biztos hogy elmegy...B :cens: ok meg még a végén igazam lesz. :lol:
Aztán marad Khedira,marad Di Maria,meg jön Béla aztán annyi. :agree:
Ha marad is Mourinho már leírtam, hogy szerintem mi lehet. Belátta ő is, hogy kevés a keret és nincs minőségi cserénk se... Tuti lesz a nyáron megint 4-5 új arc a keretben, de a több se elképzelhetetlen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 7., kedd 15:39

s itt lép remélhetőleg a képbe Perez.
Hát mondjuk az elnök sincs mostanság a helyzet magaslatán,mintha nem tudna rendet tenni a portán,egyrészt ha valóban megfordulna a fejében hogy eladja Ramost és Casillast,azzal magára haragítaná a sociokat,másrészt Mouval se akar tengelyt akasztani,lévén ő ruházta fel olyan nagy hatalommal.Szóval elég hülye helyzetbe kormányozta bele magát.

Mou meg... :D én írtam hogy ne igyatok előre a medve bőrére,mert koránt sem biztos hogy elmegy...B :cens: ok meg még a végén igazam lesz. :lol:
Aztán marad Khedira,marad Di Maria,meg jön Béla aztán annyi. :agree:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:39

Realista24 írta:Holnap ez lesz a védelem:
Diego López, Albiol, Varane, Nacho és Coentrao.
Na...Nacho végre a saját posztján? :hmmm: :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 15:38

Holnap ez lesz a védelem:
Diego López, Albiol, Varane, Nacho és Coentrao.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:37

Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.
+1
Szerintem is igaza van. Egyedül azt nem érzem,hogy olyan nagy bátorság lett volna betenni Varane-t.Főleg Pepe helyett,aki sajnos az utóbbi időkben nem hozott túl magabiztos formát.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 7., kedd 15:29

hozzáteszem igazat mondott, de azért ezt így lenyilatkozni világnak..erős.
Az a ku**va nagy igazság, hogy nagyon sok mindenben igaza van/volt a portugalnak.....csak a média más sulykol belénk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:28

Nzedge írta:
Mourinho: "Pepe nyilatkozata? Nagyon könnyű elemezni azt, amit mondott. Pepének egyetlen problémája van, a neve: Raphael Varane. Egy 31 éves játékos elveszítette a helyét egy 19 éves miatt. Ez az élet rendje. De kinek lett volna bátorsága beállítani Varane-t? Hát nekem volt."
Nem hiszem,hogy ehhez olyan nagy bátorság kellett volna.Az első szezon,majd a mostani idény elején amikor megkapta a lehetőséget rendre bizonyított. Utána már sok mindenki berakta volna tartósan a kezdőbe.Sőt lehet előbb is.
Azért ezt az "érdemet" ne vegyük el tőle. Már a City ellen is bedobta, aztán igaz, hogy kicsit kényszerből, de berakta és bejött. Aztán bent is hagyta. Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:19

Mourinho: "Pepe nyilatkozata? Nagyon könnyű elemezni azt, amit mondott. Pepének egyetlen problémája van, a neve: Raphael Varane. Egy 31 éves játékos elveszítette a helyét egy 19 éves miatt. Ez az élet rendje. De kinek lett volna bátorsága beállítani Varane-t? Hát nekem volt."
Nem hiszem,hogy ehhez olyan nagy bátorság kellett volna.Az első szezon,majd a mostani idény elején amikor megkapta a lehetőséget rendre bizonyított. Utána már sok mindenki berakta volna tartósan a kezdőbe.Sőt lehet előbb is.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 15:17

Kerlon írta:Lehet marad és elviszi a gyenge évet a gyenge keret. Kipucoljuk a selejtet+pár nevesebb embert, aztán újratervezés.
ha marad mou, akkor jön carvajal, bale meg max egy csatár (agüero) szerintem. a kp-ra meg esetleg egy kiegészítő ember, nem hiszem, hogy nagyobb váltatásokat eszközölne.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 7., kedd 15:17

aztakurva, megint rendesen megmondta mourinho. mi lesz itt bazdmeg. :lol: :lol:
lassan már tényleg nem lesz játékos lopezen és khedirán kívül (még varane) aki elfogadja a portugált.

hozzáteszem igazat mondott, de azért ezt így lenyilatkozni világnak..erős. :mrgreen:

eddig biztos voltam a kupa győzelemben, de azért ilyen nyilatkozatok után, ilyen széthúzások után, hááát nem tudom. azért be kell húzni. egyrészt azért abban bízom, h mourinho döntőt még nem veszített, másrészt van akkora lúzer csapat az atletico, h így sem fognak megverni minket.

de, ha pont most vernek meg 14 év után, egy kupa döntőben, ráadásul a bernabeuban, hülyét kapok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. május 7., kedd 15:19-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:13

Lehet marad és elviszi a gyenge évet a gyenge keret. Kipucoljuk a selejtet+pár nevesebb embert, aztán újratervezés. Ilyet még Mourinho úgy se csinált... "Normális" csapatoknál ezt szokták amúgy... Mondjuk a kibékíthetetlen ellentétek miatt gondolom, hogy nem marad.
Realista24 írta:Én 25-ért is eladnám Higut. BL-ben ennyire impotens csatára nem tudom mikor volt utoljára a csapatnak.
Persze álmodozhatunk 35 milliókról, de csoda lenne, ha annyiért elmenne, főleg, hogy egyre jobban kihal a szerepköre. Egy támadótól már többet várnak attól, hogy megkapom a labdát, valahogy átveszem, lehajtom a fejem, aztán belerúgok egyet, majd lesz valami.
2 csatáros játékban ez bőven elég. A Juvenak tökéletes lesz. :Đ
K

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 7., kedd 15:11

az igen jól megmondta az öreg :D
és ha úgy nézzük igaza is van bár én szeretem Pepét..de tényleg úgy nézki lejárt az ideje Ramos-Varane kettős kirobbanthatatalannak tűnik.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 15:10

Én 25-ért is eladnám Higut. BL-ben ennyire impotens csatára nem tudom mikor volt utoljára a csapatnak.
Persze álmodozhatunk 35 milliókról, de csoda lenne, ha annyiért elmenne, főleg, hogy egyre jobban kihal a szerepköre. Egy támadótól már többet várnak attól, hogy megkapom a labdát, valahogy átveszem, lehajtom a fejem, aztán belerúgok egyet, majd lesz valami.

Meg mire fel kérnénk többet? Évek óta stagnál a teljesítménye, sőt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:07

Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere. :ike:
Szerintem tuti nem marad. :coffee:
Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés
Simán 30 felett kell kapni érte.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 15:07

vicces lesz, ha mou tényleg maradni fog még egy évet. mi meg már nyomattuk ezerrel a felállásokat, h mi lesz :mrgreen:

4-3-3, labdabirtoklós foci, kispasszos játék? ugyanmár :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára accel 2013. május 7., kedd 15:07-kor.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:06

hehe írta:
továbbra is azt mondom, hogy ide nem egy statisztika- és taktikahajhász, számítógéppel és könyvekből focizó edző kell, hanem egy olyan, akiért a tűzbe mennek a játékosok, és örömmel, felszabadultan, boldogok a pályán, mert ilyen a focifelfogása. wenger, klopp például ilyen.
Akkor Ancelottiért miért vagy oda? Fapofával végig néz mindent. Akit te leírtál az többnyire a fiatal lelkes edzők... Én is őket favorizálnám. Amúgy Mourinho is él a játékkal, ha van kedve hozzá... Szerintem lenne innét még visszaút, de ahhoz mindenkinek változtatnia kéne egy keveset. Bár ebben én sem hiszek, hogy bekövetkezne.

Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés. Még is csak egy Európában befutott csatárról beszélünk, aki az idei szezont leszámítva rendre jól termelt. ( A bl-t ne nézzétek :Đ )
K

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 7., kedd 15:03

Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere. :ike:
Nekem már nagyon elegem lett belőle, bármennyire is örültem mikor jött...
Ha megint ezzel az ívelgetős sz :cens: al büntet jövőre..
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 7., kedd 15:02

Ez lenne aztán az igazi meglepetés :lol: Még mindig tartom, hogy távozik,ez már csak népriogatás :D

Attii
Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,

HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 7., kedd 14:54

Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere. :ike:

csibi

HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 7., kedd 14:51

higuain mehet. mourinhoval meg már kihúzzuk ezt a kis időt. tipikus esete a mindjárt vége, már csak csendesen eltűjük egymást szituációnak. hehe jól mondja, olyan edző kell, akivel élvezet játszani. látni lehet kloppot, amit leművel a pálya mellett, a játékosaival. oltári.

Vissza: