Csabi írta:Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
És a CR-ért kapott 4 játékost meg akiket még veszel, hogy rakod 3 ember helyére a kezdőbe?
Nem mindenki menne a kezdőbe, de ez egy erős kezdőt és erős cseresort jelentene. Azért mondjuk egy Vidal,Modric,Verrati kp-sor odabaszna. Elől Neymar, Falcao alap és még valaki jobb oldalra. Oscart írtam, mert elsőre ő jutott eszembe, aki 30-35ért megvehető lenne...
Egyébiránt nekem az a véleményem, hogy a Real cseresora jelenleg értékelhetetlen. Higu, Kaká, Callejón, Morata, Modric. Idén ez volt a cseresor a támadórészleget tekintve. Na most Modricot leszámítva az összes többi cserejátékos idén leszerepelt. Nem volt olyan ember a padunkon, aki lendíteni tudott volna a csapaton. Részben ez is az oka annak, hogy ilyen rosszul sikerült a szezon. Ha a kezdőből valaki szarul játszott, nem volt, aki a helyét átvegye, és minőségben pótolja.
Az a legviccesebb, hogy idén akkor tudnánk sikeres átigazolási időszakot zárni, ha Higu helyett jönne egy jobb kvalitású csatár (nyilván némi ráfizetéssel), és ezen kívül igazolnánk egy jobbszélsőt a kezdőbe, meg egy vkp-t a kezdőbe, s közben maradna a padra DM és Khedira. Na akkor mondhatnánk, hogy minőségi a cseresor. De sajnos ez így ebben a formában 100-120 milliós költekezés lenne, és lényegében csak fillérekért adható játékosok távoznának (Callejón, Kaká, Adán - Higu kivétel). Ez pedig ebben a formában nem fog megvalósulni. De azt sem hiszem, hogy DM helyett 2 szélsőt veszünk...
Ennyiért én is odaadnám, de Fellaini-t hagyjátok már a fenébe!! Olyan lassú és körülményes, hogy rossz nézni
Csak egy példa volt, aki kijönne a távozók árából...
Alig van néhány poszt, ahol megvagyunk minőségben, de persze csesszük el azt is, igazoljunk oda is új embereket...
Leírtad a lényeget. Alig van pár poszt, ahol megvagyunk minőségben. Feláldozunk még egy posztot, ráadásul egy olyan játékost, akinek még max 3 éve van a csúcson, de inkább kevesebb (Ronci is a sebességéből és az erőnlétéből él, ha ez elkezd kopni...), és megleszünk minőségben 3 másik poszton biztosan (csatár, vkp, balszellő), de inkább 5-6 poszton (még 1 vkp, jhv, és kis szerencsével jobbszellő -ide Oscar nem minőségi megoldás, de akár írhattam volna Reust is...), és van még cserében minőség is.