Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kövezzetek meg, de ha itt leperkálnak 200 millió eurót, én odaadnám. 4 top játékos kijön belőle, köztük Neymar. Csak teoretikusan: Neymar (CR helyére), Vidal, Falcao, Verrati + a 8 misis Carvajal. És még eladjuk a fölösleget (DM, Higu, Adán, Khedira), és jön Felliani meg mondjuk Oscar. Deal vagy deal?
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehetőség lehet bárki másnak, de nem CR-nek...Jorge Mendes elismeri, a PSG csapata egy szenzációs ajánlatot tehet a Real Madridnak Cristiano Ronaldo-ért. Jorge Mendes az olasz Radio Mana Mana-nak beszélt az ügyről. “Teljesen normális, hogy a nagy csapatok a legjobb játékosok iránt érdeklődnek, a Paris Saint-Germain is egy lehetőség” – mondta Mendes.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ebbe most egész véletlenül egyetértünk.Már a valenciából vissza kellett volna hozni,nálam ő 10-szer jobb futballista mint Gareth BaleKerlon írta:Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
annyi. majd eladhatják a mu-t meg még hitelt vesznek fel és akkor kártyázhatnak meg beszélgetnetnek edzés helyett fergusonnal.beckham96 írta:Jól tudom, hogy az 1 milliárd euró?Savant írta:Álmodik a pirosppzsgás látom....
Tőlem vihetik Cét. A szerződésében foglalt kivásárlási ár fejében.
- beckham96
Jól tudom, hogy az 1 milliárd euró?Savant írta:Álmodik a pirosppzsgás látom....
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Álmodik a pirosppzsgás látom....
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- beckham96
Hát hozzuk (de a csúzli nem fogja engedni), sőt jövőre Carvajallal, Jesével és Morataval induljunk a bajnokságban!Kerlon írta: Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.
Szerintem nem lenne rossz!
Szerintem meg kifejezetten rossz felfogás. Végre egy világklasszis saját nevelés és eddig folyamatosan fejlődött. Most kéne hazahozni.Remy írta:Ha így állunk a dolgokhoz, akkor sose lesz olyan csapatunk amivel elégedettek leszünk. Nem lesz 11 csúcskategóriás aranylabdavárományos játékosunk. Nem jó felfogás.Mike írta: Nade Mata nem olyan kaliber aki évekig meghatározó játékosunk lenne. Kb minden évben keresnénk a helyére vmi nagykutyát.
.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A klub elnöke lenyilatkozza hogy mindenképp meghosszabbítják CR szerződését.
De kit érdekel, parázzunk mert a Déjli mél szerint 65millió fontja van a Manu-nak, az a biztos forrás.
De kit érdekel, parázzunk mert a Déjli mél szerint 65millió fontja van a Manu-nak, az a biztos forrás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha így állunk a dolgokhoz, akkor sose lesz olyan csapatunk amivel elégedettek leszünk. Nem lesz 11 csúcskategóriás aranylabdavárományos játékosunk. Nem jó felfogás.Mike írta: Nade Mata nem olyan kaliber aki évekig meghatározó játékosunk lenne. Kb minden évben keresnénk a helyére vmi nagykutyát.
.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- beckham96
Ha Jesé eléri Mata szintjét, én boldog leszek. :-) Szerintem Mata jó játékos, tetszik a játéka.
Amúgy egyre több a CR-es hír. Aggódok...
Amúgy egyre több a CR-es hír. Aggódok...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
énis ezt mondtam, h ha elér egy Mata szintet akkor DM-nél bőven jobb lesz. És örülünk. Nade Mata nem olyan kaliber aki évekig meghatározó játékosunk lenne. Kb minden évben keresnénk a helyére vmi nagykutyát.
vagy h ne Matával példálózzak, ha Jesé eléri azt mint Solari, h örök 12. ember, és a "világlegjobb csereembere", már akkor is jól jártunk.
vagy h ne Matával példálózzak, ha Jesé eléri azt mint Solari, h örök 12. ember, és a "világlegjobb csereembere", már akkor is jól jártunk.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jesében én nem látok többet mint egy Mata szint. És érte sem sírom véresre a szemem h nincs itt. Persze DM helyett bőven jobb lenne, de ne az legyen a szint.
Ettől függetlenül fel kell hozni, neki kell lenni Bale(? ) elsőszámú cseréjének, és reméljük bizonyítani fog. De senki ne várja h klasszissá növi ki magát.
Persze lehet, de kicsi az esélye.
Mata szint...ez felüdülés Dm után. Sőt Mata baromi jó játékossá nőtte ki magát. Adja isten, hogy Jesé "csak" erre a szintre ér fel...
Bale-t meg ne már. Egyébként nem fog jönni, Perez nem fog érte 50-60-70 milliokat.
Közel sem biztos, hogy ez a "Vmi Lucas" valaha is lesz ennyire jó játékos, mint Mata. A tehetsége meg van hozzá maradjunk ennyiben.Mike írta:nemigazán szoktam meccset nézni. Csak az nso kommentekből tájékozódom...pulci írta:Te jó ég láttál te már focimeccset?? Láttad már Matát játszani de nem is kell elég ha a számok beszélnek 20 gól és 35 gólpassz kp-ként ehhez nincs mit hozzátenni!!!
Namost az van, h fáradt vagyok és nem akarok sokat gondolkozni, ezért csak egy nevet fogok megemlíteni. Közel sincs ennyi gólja és assistja, de mégis sokkal több van benne mint a spanyolban. Vmi Lucas.
egy szóval sem mondtam h Mata rossz játékos, de soha nem lesz elit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nemigazán szoktam meccset nézni. Csak az nso kommentekből tájékozódom...pulci írta:Te jó ég láttál te már focimeccset?? Láttad már Matát játszani de nem is kell elég ha a számok beszélnek 20 gól és 35 gólpassz kp-ként ehhez nincs mit hozzátenni!!!
Namost az van, h fáradt vagyok és nem akarok sokat gondolkozni, ezért csak egy nevet fogok megemlíteni. Közel sincs ennyi gólja és assistja, de mégis sokkal több van benne mint a spanyolban. Vmi Lucas.
egy szóval sem mondtam h Mata rossz játékos, de soha nem lesz elit.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Pont ezért szerintem nagyon jól tette Mourinho hogy nem hívta fel legtöbbször Jesét , mert nagyon jó szezont futott a Castillaban és nagyon megnehezítette volna a csapat dolgát ha őt kiveszi onnan. Plusz szerintem a fejlődésének is jót tett ez a szezon a második osztályban, épp ezért nem is értettem nagyon amikor Jesé azt nyilatkozta a szezon közben hogy elégedetlen azzal hogy Mourinho nem számít rá. A kupameccsekre behívhatta volna , ez tény de szerintem Jesének ez a szezon kiváló ajánlólevél és a következő edzőnk már a nagycsapatban számíthat rá reményeim szerint.Ez most olyan dolog, hogy Nacho és Morata relative nagyobb kihasználásával is már eléggé meg lett vágva a Castilla ereje, ráadásul nagyon sokáig szűken a kiesési vonal felett ólálkododtt a csapat
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez most olyan dolog, hogy Nacho és Morata relative nagyobb kihasználásával is már eléggé meg lett vágva a Castilla ereje, ráadásul nagyon sokáig szűken a kiesési vonal felett ólálkododtt a csapat. Nem lett volna értelme több embert felhozni, ha ezzel a harmadosztályba lököd vissza a őket, ami nagyon nem jönne a jól az éledező utánpótlásbázisnak.Monkey írta:Simán lett volna alkalom, lehetőség az ifjak játszatására is, csak a kedves el Unico nem élt a lehetőséggel.
Ahogy évek óta már egyik edzőnk sem. Én elismerem hogy pénz beszél kutya ugat, nyilván több mezt vesznek meg Ronaldoból mint Álex Fernándezből de az egyik nem zárja ki a másikat!
Mata idén 64 meccs 18 gól 34 gólpassz. Mindent "beleszámoltam".
K
K
- RealMadridFanatic
Ez honnan van? Vagy összesen mióta a Chelsea-ben van? Vagy hány meccsen? Mi ez?20 gól és 35 gólpassz
Én olyat láttam, hogy: 37(8) - 14G, 18GP. Ez sem rossz amúgy, csak kérdezem, hogy honnan.
Ja, és Mata továbbra is kerülje el Madridot.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Te jó ég láttál te már focimeccset?? Láttad már Matát játszani de nem is kell elég ha a számok beszélnek 20 gól és 35 gólpassz kp-ként ehhez nincs mit hozzátenni!!!Mike írta:Jesében én nem látok többet mint egy Mata szint. És érte sem sírom véresre a szemem h nincs itt. Persze DM helyett bőven jobb lenne, de ne az legyen a szint.
Ettől függetlenül fel kell hozni, neki kell lenni Bale(? ) elsőszámú cseréjének, és reméljük bizonyítani fog. De senki ne várja h klasszissá növi ki magát.
Persze lehet, de kicsi az esélye.