Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
A Barca a legnagyobb, az Atma a leggyűlöltebb rivális. Mondom, a szaros és hugyos gödör esete
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Remy írta:Kint lehet, hogy számít, Én itthonról pont leszarom, ha az Atletico nyer bármit is. Városi rivális ide vagy oda, nem tényezők hozzú távon. A Barcelona az, és ha azt nézem, hogy hány címet nyertek az elmúlt évtizedben, kösz de nem. Maradjon csak közöttünk a különbség a bajnoki tórfeák tekintetében.
Igen, nekem is így van. Mindkét brigádod utálom (bár a Barcát semmi nem tudja überelni, megint ami ment a 147000 meccs után befújt tizivel - igazi gerinctelen, semmirevaló népség ez), de ha választani lehet, akkor sokkal inkább az Atletico. Hiába városi rivális, fele akkora "veszélyt" nem jelentenek a Realra nézve, akkor sem, ha leesik nekik pár bajnoki cím.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kint lehet, hogy számít, Én itthonról pont leszarom, ha az Atletico nyer bármit is. Városi rivális ide vagy oda, nem tényezők hozzú távon. A Barcelona az, és ha azt nézem, hogy hány címet nyertek az elmúlt évtizedben, kösz de nem. Maradjon csak közöttünk a különbség a bajnoki tórfeák tekintetében.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de az se jó ha az atleti nyer mi meg a harmadik vagy még rosszabb negyedik helyen végzünk, simán eltudom képzelni hogy ahogy haladunk előre a bl-ben annál inkább szarunk a bajnokikra, ezért sem zavar már amit művelnek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem nagyon egyszerű a dolog. Ha a barca bármit is nyer, az nem jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rohadtul nem tudom melyik győzelmét utálnám jobban. Meg kell nyerni a BL-t, és ha nem a barca nyeri a bajnokságot akkor ez annyira nem rossz szezon, de ha nem lesz bl, és főleg ha azt is a barca húzza be,akkor nálunk jöhetnek a rossz döntések újabb fejezetei
igazából Coutinho saját nevelés, mert 19 évesen az espanyol játékosaként párszor elhaladt a la masia közelébenTorquemada írta:Nem én fogom eldönteni, de szerintem is inkább spanyol csapat nyerjen. Amúgy meg mi egy senkiházi, max 3-4-5. helyezett csapat lenne ez messzi nélkül, hiába kutinnyó meg a többi, kilóra megvett méregdraga arc.
Most azért újra meghallgatnám a barszás a mocskolódókat arról, hogy ki mennyit költ játékosokra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem én fogom eldönteni, de szerintem is inkább spanyol csapat nyerjen. Amúgy meg mi egy senkiházi, max 3-4-5. helyezett csapat lenne ez messzi nélkül, hiába kutinnyó meg a többi, kilóra megvett méregdraga arc.
Most azért újra meghallgatnám a barszás a mocskolódókat arról, hogy ki mennyit költ játékosokra.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
tenyleg tizit fujtak a barca ellen? azt hittem soha nem er veget a sorozat pedig...
- Mester77
Ha nem mi, akkor nem is igazán érdekel, h ki. Igyekszem csak magunkkal foglalkozni. De a két rossz közül nalam is a matrac a kisebb. Úgyhogy hétvégén húzzák fel szépen Katalóniat
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Süti
Madridban biztos fordítva gondolják, de inkább nyerjen a 'tico. Nem akarom a barca szurkolókat hallgatni (szevasz fater.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Az a baj, hogy idén a saját szarunkban fürdünk.Realista24 írta:Essen ki mind a kettődannen írta:ezerszer inkabb az atleti nyerje, mint a barca.
Amúgy nem tudom, ez olyan, mint hogy melyik gödörbe ugranál inkább, ami tele van szarva, vagy amelyikbe hugyoztak...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Essen ki mind a kettődannen írta:ezerszer inkabb az atleti nyerje, mint a barca.
Amúgy nem tudom, ez olyan, mint hogy melyik gödörbe ugranál inkább, ami tele van szarva, vagy amelyikbe hugyoztak...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezekutan tényleg gáz a vereségünk.
Valverde meg mintha nem tudná mit kezdeni Coutinhoval és Dembelevel.
Valverde meg mintha nem tudná mit kezdeni Coutinhoval és Dembelevel.
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kurvaidegesito, hogy meg ezt a veretlen barcat is meg tudnank szorongatni, ezzel a lagymatag szar jatekunkkal es eredmenyeinkkel.... csak ezeket az apro kis botlasaikat kellene kihasznalni, es amikor dontetleneznek, -2 pont helyett +1-et teszunk a hatranyunkhoz.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A valasz egyszeru: Messi.Ezzel az uborka játékkal hogy lehet még veretlen a Barcelona?
Ha nem lenne mar regesreg kikaptak volna es sok minusz pont.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Amúgy nem is tudom melyiknek "örülnék jobban" (nyilván egyiknek sem), ha az atletico vagy ha a barca nyerné a bajnokságot. Mindkettőt gyűlölöm, de ha az atlético nyerne, akkor legalább a barsza nem közeledne idén hozzánk a bajnoki trófeákat tekintve. Szóval ez egy fokkal jobb opció talán.
- flori
Ezzel az uborka játékkal hogy lehet még veretlen a Barcelona? Szégyen lenne, ha végigvinnék ezt. Most is Messi menti meg őket.
Hétvégén Atleticónak mehet a hajrá, maradjon csak egy kis izgalom a végére.
Hétvégén Atleticónak mehet a hajrá, maradjon csak egy kis izgalom a végére.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Megint közeledhettünk volna 2 ponttal, és ha jól számolom ha az idei (naptári év) barsza botlásokat kihasználjuk, mi hozzuk az összeset, akkor 7 pont lenne a diffi, ami még mindig reményt adhatna. De így sajnos már tényleg el lehet engedni a dolgot.