Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 4., vasárnap 18:05

Jól számolom hogy Vini hozott 6 pontot nekünk? :mrgreen: Tibo megint hatalmasat játszott.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. október 4., vasárnap 17:59

Courtois megint hozta a meccset :mrgreen: Azért nem semmi, hogy 5 nagy védést összehozott legalább.

Ramos gólját érthetetlen, hogy miért érvénytelenítették.

Örülök, hogy Vinícius szép gólt lőtt, de azon az oldalon ennek ellenére is többet játszatnám Rodrygot. Szépen kiugrasztotta a gól előtt Benzemát.

Nacho nálam megnyerte ismét a jhv posztot, Carvajal felépüléséig.

Ödegaardnak több idő kellene...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 1., csütörtök 17:30

Realista24 írta: Most már legalább tudja mindenki milyen érzés volt Atma drukkerek lenni majdnem 20 évig. :kalapos:
Te majdnem 20 évig Atma drukker voltál :ozil: :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 1., csütörtök 14:10

füst írta:
Realista24 írta:

Miért, az Atlético olyan sok gólt kapott az elmúlt években?
Nekünk nem parasztok a játékosaink.
De tudnak, ha akarnak :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 1., csütörtök 14:08

Realista24 írta:
füst írta: Hát nem tudom, nekem ez olyan Capellós Juve inkább, betonvédelem, nézhetetlen támadójáték. :mrgreen:
Bár ahogy Zirót elnézem miként egyre jobban Torrentésedik el, tényleg olyan egy kicsit a fíling, mint az Atmánál. :D
Nekünk nem parasztok a játékosaink.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 1., csütörtök 14:07

füst írta: Hát nem tudom, nekem ez olyan Capellós Juve inkább, betonvédelem, nézhetetlen támadójáték. :mrgreen:
Bár ahogy Zirót elnézem miként egyre jobban Torrentésedik el, tényleg olyan egy kicsit a fíling, mint az Atmánál. :D
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 1., csütörtök 13:59

Ha a csapat nem nyújt látványosat, akkor jövök és hozom a peugeot hirdetéseket R24nek, nem kell megköszönni. :mrgreen: :lol:
Nem illik.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 1., csütörtök 13:23

Hát nem tudom, nekem ez olyan Capellós Juve inkább, betonvédelem, nézhetetlen támadójáték. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 1., csütörtök 13:14

Most már legalább tudja mindenki milyen érzés volt Atma drukkerek lenni majdnem 20 évig. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 1., csütörtök 13:10

De ha taktikailag ennyire fogalmatlan, azt hogy tudta leplezni a Sociban? Ott is meg kell felelni bizonyos követelményeknek, stabil középcsapat, ráadásul a la ligára alapvetően a taktikus foci jellemző, egyik csapatban sem futkároznak ész nélkül a játékosok.
Ott se tudott helyezkedni, de egy Sociedad nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen teltséges játékost ne játszasson, ráadásul ott alapember volt, abszolút nem volt meccshiánya, ahogy nálunk. Meg ott a társak közül is könnyebb volt kiemelkedni. Sajnos ugyanúgy benéztük, ahogy Illaramendit, de remélem, azért picit több lehetőséget kap, mint tavaly, mert nem olyan nyomorult, ahogy sokan beállítják.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. október 1., csütörtök 13:08

Az az igazság brutálisan szürke és unalmas ez a csapat. Régebben ilyen csapatok ellen 4-5 gólokat rendszeresen elraktunk. Most örülnünk kell egy kicsikart győzelemnek...

Odriozola brozasztóan gyenge... Egyszerűen nem is értem ezt a srácot. A Sociban emlékszem mennyire szimpi volt és örültem, hogy megszereztük. Ehhez képest botrányosan gyenge. Az a legdurvább, hogy pihentetés céljából sem lehet bedobni mert alkalmatlan arra is.

Isco a másik akiből teljesen eltünt a skill és a magic. Lassú és körülményes. Se egy csel, se egy lövés se egy megnyert párharc. Ez a srác volt amikor mindenkit ámulatba ejtett egy egy meccsen most meg...

Vini nagyon érdekes nekem. Sokat fejlődött játékban, de még mindig szertelen. Jól látszik, hogy ZZ próbálja neki elmagyarázni, hogy amint megkapja nem kell mindig neki menni két védőnek. Ezt általában fél óráig tartja és passzol és okosan játszik. Majd elfogy a türelme és akárhányszor hozzá kerül a labda mindig ugyanazt csinálja. Megtolja majd belebotlik.... Hihetetlen ez a csóka. Nem akarom elhinni, hogy nincs pár ember aki videózná és megmutatná, hogy mit csinál és mit kellene csinálnia. A végén a helyzete is tipikus Vini. A nehezén túl van megfutja a védőt minden jól csinál majd lövésnél leblokkol.Egész nap lőni tanítanám mert ez egyszerűen hihetetlen.

Jovic nekem továbbra sem tetszik. Annyi az előnye, hogy így Benzema szabadabb és jobban tudja szervezni a játékot na meg valaki van bent a boxon belül. De egyszerűen nincs benne akarat. Nme látom rajta, hogy égne a vágy benne, hogy gólt szerezzen. Nem kell neki Ronaldonak lennie aki az 5. gólja után is ment előre, de ez így egyszerűen kevés.

Egy Vardy ezerszer hasznosabb lenne pedig képességekben nem feltétlen jobb ő mint a mi Szerb csodánk... csak egyszerűen akar! Mariano is akar, de ő alkalmatlan még úgy is. Mayoral meg egy rossz vicc. Ilyenek régebben még a kupában sem kaptak meccset.

Voltszezon amikor Morata volt a mostani Mayoral.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 1., csütörtök 13:02

poronty írta: Pedig egyszerű, nagyon jó alapanyag volt. Sokat fut, gyors és robbanékony, nem ügyetlen a labdával, jó érzékkel lép be a támadásokba, csak szerencsétlen taktikailag volt mindig gyenge, amit nem sikerült fejleszteni.
De ha taktikailag ennyire fogalmatlan, azt hogy tudta leplezni a Sociban? Ott is meg kell felelni bizonyos követelményeknek, stabil középcsapat, ráadásul a la ligára alapvetően a taktikus foci jellemző, egyik csapatban sem futkároznak ész nélkül a játékosok.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 1., csütörtök 12:54

ateeemadrid írta: Támadók fikázása után még annyit, hogy Hakimi meg Reguilón tök faszán kezdtek az új csapataikban, mi meg nézhetjük a kiégett 40 éves Marcelot, meg ezt a nulla Odrizolát. Ha már igazolni nem igazoltunk, legalább a saját játékosainkkal erősíthettünk volna, de minek. :lol:
Ezzel maximalisan egyetertek, Big +1
Foleg akkor leszunk szarban, amikor vagy Mendy vagy Carvajal kiesik huzamosabb ideig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2020. október 1., csütörtök 12:45

Elképesztő, hogy ez a gyerek hogy tudta magát eladni a Realnak.
Pedig egyszerű, nagyon jó alapanyag volt. Sokat fut, gyors és robbanékony, nem ügyetlen a labdával, jó érzékkel lép be a támadásokba, csak szerencsétlen taktikailag volt mindig gyenge, amit nem sikerült fejleszteni. Bár ez valahogy nem újdonság nálunk, Marcelot sem tudta a csapat megtanítani védekezni 18 éves korától, pedig abszolút tanulható dolog, ahogy pl Vini is itt van már egy ideje és még mindig nem tud lőni, de vannak, meg voltak még mások is, akiknél szemmel láthat bajok voltak egyes téren, amik kijavíthatók, de senki nem foglalkozott velük.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2020. október 1., csütörtök 12:23

Babinho írta: Ami még érdekes volt az a két szélső bekk. Odriozola iszonyat, egy valladoid ellen nem tudunk rá 90 percet számítani, le kell cserélni mert életveszély. A gyors futáson kívül semmilyen tulajdonsága nincs ami a világklasszis kollégáit jellemzi ezen a poszton.
Beszédes, hogy Flick egy tétmeccsen merte betenni, a kieső Paderborn elleni bajnokin, de ott is le kellett cserélni a második félidő derekán, mert képtelen volt megtartani a szélen az emberét. Elképesztő, hogy ez a gyerek hogy tudta magát eladni a Realnak.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. október 1., csütörtök 12:14

Támadók fikázása után még annyit, hogy Hakimi meg Reguilón tök faszán kezdtek az új csapataikban, mi meg nézhetjük a kiégett 40 éves Marcelot, meg ezt a nulla Odrizolát. Ha már igazolni nem igazoltunk, legalább a saját játékosainkkal erősíthettünk volna, de minek. :lol:

Na mind1, vasárnap 4kor tali, sajnos én hülye ugyanígy nézni fogom. :lol:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. október 1., csütörtök 12:11

Odriozola szerintem nem volt vészes, inkább ő rohangáljon ott mint LV. A probléma ott volt, hogy a másik oldalon Marcelo volt és a kettő egyszerre nem jó. Marcelo is küzdött becsülettel, de megkopott.

Modric még mindig tanár, példát lehetne venni róla hozzáállasból és küzdésből. Ami melót lerakott tegnap is :salute: Nem fogja a szezont végig bírni ha minden meccsen játszik, viszont ha jól lesz memedzselve akkor hasznos lesz. A lövése előtt is mit küzdött, gólt érdemelt volna.

Asensiora meg Vinire nem vesztegetek szavakat, szerintem leírtatok minden jót és rosszat is. Egy győztes gólt lövő játékost meg nem fair egy kihagyott helyzetért ekézni másnap, de ettől a hiányosságai nem tűnnek el.

Jovic tetszik. Több tere van így Benzemának, szabadabban keverhető és mégsem üres a box és így oda is kell védő. Amiket tegnap kihagyott azokat a Frankfurtban eltette. A fejesnél mindent jól csinált nagy védés volt. Ha rendszeresen játszik, lesz egy kis önbizalma és megindul a kecsapos üveg akkor szerintem jó lesz.

Zizu meg biztos lázas volt 55.ben hármat cserélni :mrgreen: ha már a játékosok nem tanulnak meg gólt lőni legalább ő fejlődik és bátran nyúl bele.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. október 1., csütörtök 11:52

A tegnapi meccshez még:

Most kicsit hagyjuk ki a támadósort, arról kár vitázni idén :lol: De miattuk biztos több lesz ősszel a kitiltás a fórumról. Figyeljünk egymásra, ne bántsuk meg egymást, Asensióék miatt :lol:

Szóval a KP.
Nagyon szemet szúrt nekem Kroos hiánya. Az idei 3 meccsünkből az elsőn Casemiro nem játszott, míg most a német. A közöttük lévő kapcsolat nagyon durva. Első meccsen Kroos volt érthetetlenül bizonytalan, tegnap pedig Casemironál éreztem sokkal több eladott labdát (nem tudom a stat, ezt alátámasztja e), és rossz helyezkedést.
Zidane valószínűleg az egyik hiányában azt kéri a másiktól, vegyen át a feladataiból, történetesen Kroos többet védekezzen, legyen mélyebben támadásoknál is, még tegnap Casenak kellett volna több felpasszt adnia. Hát egyiknek sem ment :)
A Betis ellen viszont jók voltak mindketten (Na amíg Kroos meg nem sérült)

Modric munkája iszonyat még mindig, nagyon jó a kis horvát, ő ilyen teljesítménnyel megérdemelné hogy innen vonuljon vissza 2 év múlva.

Isco minősíthetetlenül gyenge, labdával és anélkül is. Az egész kinézete, testbeszéde arról árulkodik, hogy hehehe a sok kolonc közt (James, Bale, Mariano), sikerült a háttérben maradnom és semmit nem csinálnom az elmúlt 2 évben...leépült, Laliga alsóház szint.
Egy percet nem vennék el a Norvég beilleszkedéséből, hogy Isco a pályán legyen. Hadd szokja Öde a csapatot, a mozgásokat, szerezzen önbizalmat, épüljön be.

Ami még érdekes volt az a két szélső bekk. Odriozola iszonyat, egy valladoid ellen nem tudunk rá 90 percet számítani, le kell cserélni mert életveszély. A gyors futáson kívül semmilyen tulajdonsága nincs ami a világklasszis kollégáit jellemzi ezen a poszton.
Marcelo...szegény már csak lötyög. Jók a beadásai, jól kereste Jovicot is többször. De nincs benne kraft. 4-3-3-ban használható kismeccseken, ha van előtte Vini/Hazard, de 4-4-2-ben egyedül a balszélre már kevés. Valószínűleg Mendynek és unblock a csapatnak még sokat tud segíteni, de ne használjuk túl.

Szerk: Ja és megint egy kiscsapat akinek a kapusát megismertettük a világgal. Hát miket védett ez az ördög? Menjen már...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 1., csütörtök 9:39

Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.

én próbálgatnám a 3-5-2öt IS Joviccal, más kérdés hogy nincs elég belső védőnk, max az utánpótlásból kell valakit felhozni.

Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Carvajal-Case-Kroos-Mendy
Odegaard
Jovic- Benzema

Ebben a rendszerben Marcelot is tudnánk még használni.

Mit gondoltok?
Az elmúlt 2 meccs egyes periódusaiban ezt játszottuk. Case bemegy Ramosék közé.

Továbbra sem érzem jónak ezt a 2 csatáros formációt. Tegnap is a cserék után javultunk fel támadásban. Persze megértem ZZ-t, lassan mindenki számára kiderül, hogy Hazard használhatatlan, így nincs kezdő szintű szélsőnk, de nem úgy néz ki, hogy ez lesz a járható út.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 1., csütörtök 9:24

Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.

én próbálgatnám a 3-5-2öt IS Joviccal, más kérdés hogy nincs elég belső védőnk, max az utánpótlásból kell valakit felhozni.

Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Carvajal-Case-Kroos-Mendy
Odegaard
Jovic- Benzema

Ebben a rendszerben Marcelot is tudnánk még használni.

Mit gondoltok?

Ha ilyen felállást akartunk volna, akkor meg kellet volna tartani Hakimit és Reguilont. Így a Carvajal, Mendy duóval nem sok értelmét látom. Marcelo már a támadásokhoz se nagyon tud sokat hozzátenni sajnos, szóval ő se opció.

Vissza: