Realista24 írta:Szerintem jól csináltuk, csak egy percet hibáztak összesen. Az pedig nem ZZ-n múlt szerintem. Bár nem láttam, hogy milyen utasítást adott a 91-ben, amikor szabadrúgáshoz jutottunk az alapvonalnál.
nagyon nagyon tisztelem Zizout, és sok szempontból a lehető legjobb választás.. de
de.. de ezt ő nézte be (a játékvezetői ténykedés hab volt a tortán..)
1. a formán kívüli, meccsben nem lévő, félsérült Bale kezdetése borzasztó döntés
2. a hullafáradt Modric és Kroos meccs végigjátszatása borzasztó döntés
3. Case - Kova csere ---- borzasztóan sült el. oké, hogy oda nincs más, de a horvát nagyon nem gyenge volt. a középpálya látszata is szét esett.
4. ha barcelonai lettem volna, bizonyára előzetesen a csoda formában futtbalozó Iscotól lettem volna beszarva. pályára sem került, az előbb említett sem pihent - sem kreatív holland/német tandem miatt. borzasztó döntés.
5. Benzema játéka. nagyon nem ment Karimnak. helyette egy hipermotivált (bárszá ellen mindig) Morata, vagy egy LV - aki megoldotta volna a szélső védekezést, és Cé mehetett volna centerbe.. Borzasztó döntés.
6. 30 másodperccel a vége előtt nem az eredmény megtartását elérni, és ezt követelni a csapattól.... BORZASZTÓ döntés.
ez a bárszá nagyon verhető lett volna, nagyon. erre mint egy idióta, odaajándékozzuk nekik a győzelmet, meg helyzeti előnybe hozzuk őket. felállítjuk őket a padlóról..
ez bizony ZZ meccse volt, de alaposan.