semmit nem láttam a csapatban, elég tanácstalan volt a játékuk, szélekről próbálták benyomni falcaonak, de semmi eredmény nem volt, hihetetlen milyen gyenge beadások voltak..és kb ennyi volt a tudomány, ez meg nem sok csapat ellen lesz nyerő...persze attól még lehet igazad lesz, én így láttam.Anis írta:szerintem furán látod te a helyzetet. simán ott lesznek a végén az 1-3-as BL helyek egyikén. Első még talán esélytelen és a PSG behúzza újra, de a másik két hely simán fogható. Lyon nagyon gyenge (két győzelem ellenére), Marseille és a többiek meg verhetőek. Monaco simán BL helyes lesz. ezt le merem fogadni így jó előre.
Egyéb bajnokságok
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Egyéb bajnokságok
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
szerintem furán látod te a helyzetet. simán ott lesznek a végén az 1-3-as BL helyek egyikén. Első még talán esélytelen és a PSG behúzza újra, de a másik két hely simán fogható. Lyon nagyon gyenge (két győzelem ellenére), Marseille és a többiek meg verhetőek. Monaco simán BL helyes lesz. ezt le merem fogadni így jó előre.hala real írta:nem egy bajnokesélyes csapat benyomását keltették ezen a meccsen...persze idő kell, hogy összeszokjanak, de szerintem örülhetnek, ha ott lesznek az 5-6. hely környékén.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hala real
nem egy bajnokesélyes csapat benyomását keltették ezen a meccsen...persze idő kell, hogy összeszokjanak, de szerintem örülhetnek, ha ott lesznek az 5-6. hely környékén.
- Anis
én is megtettem őket hazaira, egy másikon meg 2,5 overre. sajnos mindkettő bukta.hala real írta:na megnézem már mit tud ez a monaco
mondjuk közre játszik, hogy megraktam őket tipszmikszen, és horti a kommentátor.
amúgy a Monaco ma (péntek) ott folytatta, ahol a PSG előző héten abbahagyta!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hala real
na megnézem már mit tud ez a monaco
mondjuk közre játszik, hogy megraktam őket tipszmikszen, és horti a kommentátor.
odanézz milyen boldog.
ocampost még 2-3 éve ismertem meg FM-ben azóta mióta a monaco leigazolta követem a játékát. és tetszik is. így vagyok még a mostmár PSV-s Adem Maherral. ő rá is jó lesz odafigyelni a jövőben.
ocampost még 2-3 éve ismertem meg FM-ben azóta mióta a monaco leigazolta követem a játékát. és tetszik is. így vagyok még a mostmár PSV-s Adem Maherral. ő rá is jó lesz odafigyelni a jövőben.
- Anis
azóta már a brazil João Carlos is lelépett a Szpartak Moszkvába.
Elképesztő, hogy leépül a csapat. Nyár elején tele jobbnál jobb játékosokkal, most meg nem marad senki, csak orosz tehetségek, és ki tudja milyen minőségű egyéb játékosok.
kíváncsi leszek Eto'o marad-e (maradhat-e) a 20 milliójával vagy elmegy akár vissza az Interbe, Chelseabe, vagy arabokhoz pénzt keresni?
Clément Chantôme (PSG) ------> kölcsönbe a Toulouseba
Nézte valaki a Monaco első két meccsét (vagy akár csak az egyiket)?
Az első meccsen mondhatni mázlival behúzták még a Bordeaux ellen. Ám a második meccsen elképesztően jól játszottak, és nem is a nagy sztárok. A 19 éves argentin Ocampos és egy belga 19 éves srác (név szerint Ferreira-Carrasco) nagyot játszottak. Ahogy járt a laszti lábról-lábra, guriga ide-oda. Szép volt.
Jó lesz ez a Monaco is, ha nem lesznek mérgesek az ottlévők, a várhatóan megváltozó adózási rendszer miatt. Drukkolok neki hogy jusson vissza a monaco oda ahol jó pár éve voltak.
Elképesztő, hogy leépül a csapat. Nyár elején tele jobbnál jobb játékosokkal, most meg nem marad senki, csak orosz tehetségek, és ki tudja milyen minőségű egyéb játékosok.
kíváncsi leszek Eto'o marad-e (maradhat-e) a 20 milliójával vagy elmegy akár vissza az Interbe, Chelseabe, vagy arabokhoz pénzt keresni?
Clément Chantôme (PSG) ------> kölcsönbe a Toulouseba
Nézte valaki a Monaco első két meccsét (vagy akár csak az egyiket)?
Az első meccsen mondhatni mázlival behúzták még a Bordeaux ellen. Ám a második meccsen elképesztően jól játszottak, és nem is a nagy sztárok. A 19 éves argentin Ocampos és egy belga 19 éves srác (név szerint Ferreira-Carrasco) nagyot játszottak. Ahogy járt a laszti lábról-lábra, guriga ide-oda. Szép volt.
Jó lesz ez a Monaco is, ha nem lesznek mérgesek az ottlévők, a várhatóan megváltozó adózási rendszer miatt. Drukkolok neki hogy jusson vissza a monaco oda ahol jó pár éve voltak.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
újabb távozó az anzsinál. most lassana diarra hagyta el a süllyedő hajót és szállt át a Lokomotív moszkva fedélzetére 12 millió ojróért.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó ez a PSG.
A megfejtés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Busquets
Az Arsenalnak sikerült pár éve nulla kapuralövéssel egy gólt szereznie ellenünk, nem emlékszel?Ewr írta:Jó lesz az 1-nek is. Azért szép teljesítmény lenne 0 kapuralövéssel 1-1-et játszani. :Đ
A megfejtés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Busquets
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Rijkaard soha nem volt kozepso vedo, az egyik legjobb box-to-box kozeppalyas volt.alexoxladjackoxi írta:Szerintetek ki a valaha élt legjobb belső védő? Rijkaard? Baresi? Cannavaro? Maldini? Beckenbauer?
Talan Keomant akartal irni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Jó lesz az 1-nek is. Azért szép teljesítmény lenne 0 kapuralövéssel 1-1-et játszani. :Đ
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az anzsinál tényleg nem viccelnek, elment 4 játékos két nap alatt, nem is akármilyen áron.
kokorin, zhirkov, denisov (mind a három a dinamo moszkvába) és most boussoufa (lokomotiv moszkva)is elhúzott onnan, ezért a négy játékokért kaptak 60 millio eurót.
kokorin, zhirkov, denisov (mind a három a dinamo moszkvába) és most boussoufa (lokomotiv moszkva)is elhúzott onnan, ezért a négy játékokért kaptak 60 millio eurót.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kuttoralexoxladjackoxi írta:Szerintetek ki a valaha élt legjobb belső védő? Rijkaard? Baresi? Cannavaro? Maldini? Beckenbauer?
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ot-2271447
Eto'o nem megy sehova. Húszmillió oka van rá.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintetek ki a valaha élt legjobb belső védő? Rijkaard? Baresi? Cannavaro? Maldini? Beckenbauer?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt nem tudja valaki, hogy a spanyolok u21-es keretét mikor hirdetik ki? Szeptember elején lesz az első selejtezős meccsük, de gondolom előtte azért már tréningeznek majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anis
pár hete egy Chelsea face csoportban valaki be is linkelt róla egy videót, hogy ő kell a kékeknek éppen. Persze nagyon jól tolta a videóban is, de egy 17 évesnek nem nagyon sok babér terem Angliában (általában). De szerencsére Hollandiában is sorra jönnek ki a tehetségek és ott aztán lehet fejlődni, pár év és ha sikeres valaki, akkor simán mehet tovább. Dzsudzsák is kinőtte a PSV-t, de sajnos rosszul váltott. Afellay szintén.Wertz írta:A PSVben új belga tehetség tűnt fel a 17 éves Bakkali, aki első meccsén mesterhármassal mutatkozott be
A belga focin csak ámulok. Valamire nagyon ráérezhettek ott az elmúlt években.
ha valaki jó, azt el fogják vinni!Marci77 írta: Bár már 25 éves lesz,elférhetne egy nagyobb csapatba.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
http://www.youtube.com/watch?v=lIAiuZK-zUc#at=141Itt vannak a góljai. Amúgy ne a belga focin ámulj, hanem a játékosaikon, mert azért ő inkább holland nevelés, mint belga... Persze van pár olyan, akik onnét nőtték ki magukat.Wertz írta:A PSVben új belga tehetség tűnt fel a 17 éves Bakkali, aki első meccsén mesterhármassal mutatkozott be
A belga focin csak ámulok. Valamire nagyon ráérezhettek ott az elmúlt években.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Reakciókba Tadic 11-esekor Horvát Feri azt mondja hogy eddig semmtse csinált. Ez mit nézett? Egész meccsen jó volt.Marci77 írta:Nézem a Feyenoord-Twente meccset, a Twente vezet 4-1-re. A Feyenoord már a 60. perc óta kettős emberhátrányba van. De nem is ez a lényeg,hanem Tadic a Twente 10-ese. Nagyon jól tolja,nagy zsugás a srác. Bár már 25 éves lesz,elférhetne egy nagyobb csapatba.
Taktikussal mondtak most is nem egy hülyeséget.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!