Jövőre kapja meg mindkettő a lehetőséget a csapatban és akkor kiderül, hogy mi van bennükMorata-ban semmit nem látok én se, Soldado szintjét se fogja sztem soha elérni. Jesé-ben egy kicsivel többet, de ha már utánpótlás, én Mata-ban és Parejo-ban sokkal többet láttam e két játékosnál anno, egyiknek bejött, másiknak nem. Nagyon nehéz megjósolni ki mire viszi a felnőtteknél
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 6., hétfő 16:01-kor.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És? Az egy reggeli történet, amiben Bronzetti beszél, illetve a Radio Montecarlo agymenése olvasható --> míg most maga Ancelotti szólalt meg!mocsok
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Morata-ban semmit nem látok én se, Soldado szintjét se fogja sztem soha elérni. Jesé-ben egy kicsivel többet, de ha már utánpótlás, én Mata-ban és Parejo-ban sokkal többet láttam e két játékosnál anno, egyiknek bejött, másiknak nem. Nagyon nehéz megjósolni ki mire viszi a felnőtteknélRemy írta:Nézel Castilla meccseket? Mert ha nem, akkor Jeséből nehéz kiindulnod, viszont Moratat már láttad a nagyoknál.Danny Smith írta: De bevallom, én se Jesében, se Moratában nem látok semmit. Eddig engem nem győztek meg, mert nincs bennül semmi különleges.
Ha meg nézel, akkor fura, hogy nem nagyon győzött meg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nézel Castilla meccseket? Mert ha nem, akkor Jeséből nehéz kiindulnod, viszont Moratat már láttad a nagyoknál.Danny Smith írta: De bevallom, én se Jesében, se Moratában nem látok semmit. Eddig engem nem győztek meg, mert nincs bennül semmi különleges.
Ha meg nézel, akkor fura, hogy nem nagyon győzött meg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Manapság nagyon nagy mánia lett a szurkolók körében az utánpótlás játékosok erőltetése. A legtöbben úgy vannak vele, hogy ha egy fiatal van egy csapatban az már jobb mindenkinél.Monkey írta:Sajnálom, hogy még mindig a Barcelona utánpótlásáról kell beszélnünk amikor egyáltalán nem ezért dobtam fel hogy használhatnánk többet a fiatalokat. De részemről be is fejeztem aki akarta értette hogy mit szeretnék mondani aki meg nem az ezután se fogja.
Nem kell annyira erőltetni az utánpótlást. Tavaly is azért bukott meg a Barcelona, mert ilyen Cuenca-Tello féléket erőltettek ahelyett, hogy igazoltak volna valakit helyettük minőségi játékost. Kis csapatok ellen villogtak, mert a társak teljesítménye feljavította őket, de a nagyok ellen már nullák voltak
Amúgy nem is nagyon volt játékos Madridban aki erősítést jelentett volna. Egyedül Mata volt ilyen, meg talán Soldado. Javi Garcia meg kb. Khedira szint, erősítést nem jelentett volna ,vele csak bővebb lett volna a keret. Carvajalt meg nagyon jó húzás volt elengedni Leverkusenbe, mert nyáron kész játékosként jön vissza onnan. Ha idén felkerült volna a nagy csapatba nem biztos, hogy a mostani szintjét elérte volna
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 6., hétfő 15:53-kor.
- mocsok
http://madridom.hu/blog/2013/05/06/ance ... szatartanimadridronie írta: Ancelotti határozottan cáfolta a Radio Montecarlo értesüléseit miszerint hosszabbítana 2 évvel és hogy biztosította a PSG játékosait a maradásáról! Jönni fog!
Ezzel szemben viszont a Radio Montecarlo szerint Ancelotti megmondta játékosainak, hogy maradni fog a PSG-nél, és további két évre aláír majd. Az információ így szól: “Az olasz edző ma reggel közölte a PSG sportigazgatójával, Leonardoval, illetve elnökével, Nasser Al-Khelafival, hogy maradni fog. Tegnap ugyanezt elmondta a keret tagjainak is. A csapat több játékosa (T. Silva, Matuidi, Pastore, Verratti, Sirigu) külön találkozott a mesterrel, és ők is ugyanazt a választ kapták: maradni fog.
A Radio Montecarlo továbbá arról is beszámol, hogy Ancelotti jövő héten fogja aláírni új, két évre szóló szerződését. Ráadásul azt is hozzáteszik, hogy az elmúlt órák nyomása ellenére a Real Madridnál már tisztában vannak Carlo válaszával, de az nem kerül nyilvánosságra a francia bajnokság végéig.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ancelotti határozottan cáfolta a Radio Montecarlo értesüléseit miszerint hosszabbítana 2 évvel és hogy biztosította volna a PSG játékosait a maradásáról! Jönni fog!Ancelotti: "Aún no he tomado una decisión sobre mi futuro"
Mouval kapcsolatban meg továbbra is csak ismételni tudom magam! -->
Bukás, vagy nem bukás; ki-ki döntse el magában! Az viszont tény, hogy tavaly 2 évvel meghosszabbította a szerződését, valószínűleg nem véletlenül; miközben azt hajtogatta, hogy idén (2013) vagy jövőre (2014), de megnyeri ezzel a csapattal a BL-t is; ehhez képest az idény közben elvesztette az öltözőt és nyáron magától, önszántából veszi a kalapját!
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Csak magamat tudom ismételni "Én nem azt mondom, hogy játszanak 30 meccset egy szezonban csak, hogy sérülések, formahanyatlások esetén vagy egy 4-0-ás félidő után cserepadról szerintem be lehetne őket tenni aztán bizonyítson aki képes rá."Nem vagyok abban biztos, hogy Mata megállta volna a helyét egyből. Vagy megmutatta volna azt, amit a Valenciában. Itt azért nagyobb a nyomás. A denevéreknél játszani nem ugyanaz, mint a királyi csapatban pályára lépni a Bernabeuban. Szerintem a huszon éves fiatalokat megbénítja az, hogy teljesül a nagy álma és felkerül a nagyok közé. Matát vissza kellett volna venni, ahogy mondjuk Etót is. Nem tettük meg, máshol lettek sztárok. De aki itt is jó lehet, annak a Getaféban, vagy a Rayóban is meg kellene valamit villantania. Sarabia pl soha nem tér vissza, pedig őt is baromira akarta mindenki...
Amúgy az Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo sorodat adom köv évre!! ZSENIÁLIS!
- Danny Smith
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'
Nem vagyok abban biztos, hogy Mata megállta volna a helyét egyből. Vagy megmutatta volna azt, amit a Valenciában. Itt azért nagyobb a nyomás. A denevéreknél játszani nem ugyanaz, mint a királyi csapatban pályára lépni a Bernabeuban. Szerintem a huszon éves fiatalokat megbénítja az, hogy teljesül a nagy álma és felkerül a nagyok közé. Matát vissza kellett volna venni, ahogy mondjuk Etót is. Nem tettük meg, máshol lettek sztárok. De aki itt is jó lehet, annak a Getaféban, vagy a Rayóban is meg kellene valamit villantania. Sarabia pl soha nem tér vissza, pedig őt is baromira akarta mindenki...Monkey írta:Lehet hogy nem lesz belőlük semmi ahogy te mondod de az is lehet hogy pl Mata szintű játékos lesz valamelyikből, akárhogy is ezek mindig Madridon kívül derülnek ki. Én nem azt mondom, hogy játszanak 30 meccset egy szezonban csak, hogy sérülések, formahanyatlások esetén vagy egy 4-0-ás félidő után cserepadról szerintem be lehetne őket tenni aztán bizonyítson aki képes rá.Az a baj, hogy ahogy egyik edző úgy Mourinho se mert olyanokhoz nyúlni, akik a Castillán kívül nem játszottak máshol. Mert féltek, hogy nincs meg a tapasztalatuk az első osztályhoz. Callejón is csak azért térhetett vissza, mert az Espanyolban már bizonyított és felvette a tempót. Abban pl biztos vagyok, hogy Carvajalt csak azért passzoltuk el a Leverkusenbe, hogy edződjön és ne a padon üljön. Ő sztem tuti visszatér. De bevallom, én se Jesében, se Moratában nem látok semmit. Eddig engem nem győztek meg, mert nincs bennül semmi különleges.
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
- Monkey
Sajnálom, hogy még mindig a Barcelona utánpótlásáról kell beszélnünk amikor egyáltalán nem ezért dobtam fel hogy használhatnánk többet a fiatalokat. De részemről be is fejeztem aki akarta értette hogy mit szeretnék mondani aki meg nem az ezután se fogja.Ezért írtam, hogy nem mindeki lesz Xavi/Iniesta/Messi. Most a Barcának összejött egy ilyen generáció. Korábban nekünk is volt, és majd lesz is.
Pontosan!Ez igaz, csak tudod amikor feltavnal a bajnoksag eluszott es a tisztelt szakvezeto meg ki is meri jelenteni. akkor azert nyugottan probalgathatna fiatalokat. a harom ujju kezemen megtudnam szamolni, h hanyszor tette is be vmelyiket kenyszer nelkul amikor a helyzet nem kivanta. Siman megtehete volna, de inkabb makacskodott.
Ahogy évek óta már egyik edzőnk sem. Én elismerem hogy pénz beszél kutya ugat, nyilván több mezt vesznek meg Ronaldoból mint Álex Fernándezből de az egyik nem zárja ki a másikat!Simán lett volna alkalom, lehetőség az ifjak játszatására is, csak a kedves el Unico nem élt a lehetőséggel.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
már megint mit csináltam?
ülök itt és cserpes joghurtot majszolgatok, erre beüt a krach
ülök itt és cserpes joghurtot majszolgatok, erre beüt a krach
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Hé ezeket a szavakat már más is használta előtted és azokat a smyleokat is. Kit utánzol?
numberone1 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ehhez még te nem szoktál hozzá? Egy hírhedettebb fórumozó valamire rázendít, ami nem tetszik neki és sok padavan megy utána, aztán már minden kijön belőle.
ha jol emlekszem sokszor "bologattal"(nevezhetjuk igy) te is az altalad nevezett "hirhedt" forumozo velemnyere.
Az ozilezes is neki koszonheto... nem annak, h mocskosul gyenge az ember. Vagy az agyatlan DM-zes sem annak, h annyira buta az emberunk hanem, h ezt is a szemelytol vettuk at. Amit te is nem egyszer hozol fel, akkor te ezt te is tole vetted at?
Egyebkent az is erdekes, h az egyik stab tag felemeli a hangjat es egybol elo jonnek az emberek. Eddig hol voltak?
Az olyanokrol meg nem is beszelve akik csak annyit tudnak hozza fuzni, h "+1" v "kocsok Pogba".
Nem tagadom soha nem kedveltem Mout, de nem is ocsaroltam sem ot sem mast ide jovetelekor. Bizakodo voltam a sok szar utan ami volt elotte, nem csalodtam benne Remelem osszekerulunk a BL-ben es kip k ot es a milliardos csapatat.
Nagyon meg kell gondolnom, h mit irok nehogy masera hajzzon.
Hé ezeket a szavakat már más is használta előtted és azokat a smyleokat is. Kit utánzol?
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- Danny Smith
Ha valaki egy kicsit is tisztán lát, az pontosan tudja, hogy Özil gyenge. Mert szögletből a nagy Becks is CR fejére tenné a lasztit. Vagy képes oldalról jól centerezni. Utóbbi a minimum elvárás egy focistától... Egy támadó középpályástól azért én többet várok, mint 1-2 jó passzt egy meccsen. Sajnos volt egy olyan játékos a csapatban, aki megoldotta volna ezt a posztot, de José inkább védekezésre/labdaszerzésre használta. Sajnálom szegény Lukát!numberone1 írta:[
Az ozilezes is neki koszonheto... nem annak, h mocskosul gyenge az ember. Vagy az agyatlan DM-zes sem annak, h annyira buta az emberunk hanem, h ezt is a szemelytol vettuk at.
Di Mariával nekem tavaly nem volt bajom, egészen addig, amíg valamiért agyat nem cseréltek nála. Sérülés után kb úgy tért vissza, mintha szoftverfrissítésnél egy 15 évvel ezelőtti verziót töltöttek volna be... Ha kicsit is okos lenne, rájött volna a Dortmund ellen, hogy a 10. beívelés sem fog sikerülni...
Valaki biztos követi ezt a bizonyos fórumozót, de vannak olyanok, akik szimplán csak osztják az Ő véleményét!
Viszlát José! Örültem
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De ő inkább azokat a játékosokat játszotta akiket a BL-ben nem akart a kezdőben látni, de ő inkább azokkal tartalékolt a BL-re akikkel nem akart semmit sem kezdeni, csak csereként. Simán lett volna alkalom, lehetőség az ifjak játszatására is, csak a kedves el Unico nem élt a lehetőséggel.numberone1 írta:Ez igaz, csak tudod amikor feltavnal a bajnoksag eluszott es a tisztelt szakvezeto meg ki is meri jelenteni. akkor azert nyugottan probalgathatna fiatalokat. a harom ujju kezemen megtudnam szamolni, h hanyszor tette is be vmelyiket kenyszer nelkul amikor a helyzet nem kivanta. Siman megtehete volna, de inkabb makacskodott.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez igaz, csak tudod amikor feltavnal a bajnoksag eluszott es a tisztelt szakvezeto meg ki is meri jelenteni. akkor azert nyugottan probalgathatna fiatalokat. a harom ujju kezemen megtudnam szamolni, h hanyszor tette is be vmelyiket kenyszer nelkul amikor a helyzet nem kivanta. Siman megtehete volna, de inkabb makacskodott.mocsok írta:kitől várjátok hogy kisérletezzen a castillásokkal?
azok az edzők akik egy vereség után másnap fuera szöveggel vannak a marca címplapján? nem fognak feleslegesen kockáztatni, mert tudják hogy nincs idejük.
egyedül mourinhonak lett volna erre lehetősége, hatalma, ideje.
de ő is csak az alapkezdőt használta két évig folyamatosan, hogy összeszokjanak.
felesleges a barcával hasonlítgatni, mert teljesen más ott a helyzet.
itt sose fogtok olyat látni, mint ott. emiatt értelmetlen sírni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Monkey
Lehet hogy nem lesz belőlük semmi ahogy te mondod de az is lehet hogy pl Mata szintű játékos lesz valamelyikből, akárhogy is ezek mindig Madridon kívül derülnek ki. Én nem azt mondom, hogy játszanak 30 meccset egy szezonban csak, hogy sérülések, formahanyatlások esetén vagy egy 4-0-ás félidő után cserepadról szerintem be lehetne őket tenni aztán bizonyítson aki képes rá.Az a baj, hogy ahogy egyik edző úgy Mourinho se mert olyanokhoz nyúlni, akik a Castillán kívül nem játszottak máshol. Mert féltek, hogy nincs meg a tapasztalatuk az első osztályhoz. Callejón is csak azért térhetett vissza, mert az Espanyolban már bizonyított és felvette a tempót. Abban pl biztos vagyok, hogy Carvajalt csak azért passzoltuk el a Leverkusenbe, hogy edződjön és ne a padon üljön. Ő sztem tuti visszatér. De bevallom, én se Jesében, se Moratában nem látok semmit. Eddig engem nem győztek meg, mert nincs bennül semmi különleges.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ha jol emlekszem sokszor "bologattal"(nevezhetjuk igy) te is az altalad nevezett "hirhedt" forumozo velemnyere.Kerlon írta: Ehhez még te nem szoktál hozzá? Egy hírhedettebb fórumozó valamire rázendít, ami nem tetszik neki és sok padavan megy utána, aztán már minden kijön belőle.
Az ozilezes is neki koszonheto... nem annak, h mocskosul gyenge az ember. Vagy az agyatlan DM-zes sem annak, h annyira buta az emberunk hanem, h ezt is a szemelytol vettuk at. Amit te is nem egyszer hozol fel, akkor te ezt te is tole vetted at?
Egyebkent az is erdekes, h az egyik stab tag felemeli a hangjat es egybol elo jonnek az emberek. Eddig hol voltak?
Az olyanokrol meg nem is beszelve akik csak annyit tudnak hozza fuzni, h "+1" v "kocsok Pogba".
Nem tagadom soha nem kedveltem Mout, de nem is ocsaroltam sem ot sem mast ide jovetelekor. Bizakodo voltam a sok szar utan ami volt elotte, nem csalodtam benne Remelem osszekerulunk a BL-ben es kip k ot es a milliardos csapatat.
Nagyon meg kell gondolnom, h mit irok nehogy masera hajzzon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is ledöbbentem azon, hogy hol olvastál Te ilyet.Monkey írta:De el sem hiszem, hogy valaki még azt állítja, hogy használjuk az utánpótlásunkat! Ez most ledöbbentett
Lusta voltam kiírni, de látom kellett volna. Szerencsére Danny Smith megtette helyettem:Monkey írta:A korszak amiről te bszélsz (Guti, Raúl, Casillas) már nem éppen tegnap történt.
Ezért írtam, hogy nem mindeki lesz Xavi/Iniesta/Messi. Most a Barcának összejött egy ilyen generáció. Korábban nekünk is volt, és majd lesz is.Danny Smith írta:Azért ne hidd, hogy ez lesz 10 év múlva is. Azért ez egy eszméletlen nagy generáció volt. Messi, Iniesta, Fabregas, Pique. 20 évente, ha sikerül egy ilyen erős utánpótlást kifogni...Előtte semmi se volt. Mert Puyol és Xavi már évek óta a csapatban van, velük pedig egy milliókból összevásárolt csapat nyert BL-t 2006-ban. Csak erről mindenki megfeledkezik és minden játékost Barca nevelésnek tartanak. Mert a Barca mindig nevelt és nem vásárolt.
Ha Carvajal itt marad, akkor kábé 0 játszott perccel fejezi be a szezont, és sosem tudjuk meg, hogy milyen kincsünk van. Mourinho előbb teszi be Essient/Ramost a jobb oldalra, mint egy Castillást. Most is azért van ott Nacho, hogy Essien pihenhessen (és ne sérüljön le). De ha egy picit is szorosabb lenne a bajnokság, megint nem lenne rotálás.Monkey írta:Carvajalt megtartani az amúgy is bitang erős Arbeloa mellé. Vagy Joselu aki rendre jól játszott és gólokat szerzett még azokban az utolsó 10 percekben is amire beküldték
Joselu is jobban járt, hogy folyamatos játéklehetőséget kap, mert itt Higuaín mögött nem sokat kapna. Ha pedig Higuaín lesérül, még mindig ott van a csatár nélküli játék. (Igen, Benzemát direkt nem írtam.)
Negredo nem akart maradni, és szerintem nincs is olyan jó, hogy nálunk kezdő legyen, Soldado dettó. Javi Garciát amikor itt játszott, szívesen megnéztem volna más csapatban. Szerencsére ez így is történt. Azóta nem láttam. Matával meg úgy jártunk kb, mint Eto'o-val. Van ez így.Monkey írta:és akkor még szó sem esett Mataról, Soldadórol, Negredóról vagy Javi Garciaról...
- Danny Smith
Az a baj, hogy ahogy egyik edző úgy Mourinho se mert olyanokhoz nyúlni, akik a Castillán kívül nem játszottak máshol. Mert féltek, hogy nincs meg a tapasztalatuk az első osztályhoz. Callejón is csak azért térhetett vissza, mert az Espanyolban már bizonyított és felvette a tempót. Abban pl biztos vagyok, hogy Carvajalt csak azért passzoltuk el a Leverkusenbe, hogy edződjön és ne a padon üljön. Ő sztem tuti visszatér. De bevallom, én se Jesében, se Moratában nem látok semmit. Eddig engem nem győztek meg, mert nincs bennül semmi különleges.Monkey írta:Nem várok én Messiket, Fabregasokat mindenkiből aki kikerül a Valdebebasból csak hogy játszassuk ezeket a srácokat is. Biztos vagyok benne hogy ahogy akkor nem került fel pl Jesé a keretbe amikor Di Maria sérült volt úgy most se fog amikor gyakorlatilag a bajnokságba már nyugodtan játszhatnának az utolsó meccseken.
Viszlát José! Örültem
- Monkey
Pedro válogatott futbalista, nem akarok hülyeséget írni de 1 vagy 2 szezonnal ezelőtt Ő volt a Barcelona egyetlen labdarugója aki az összes sorozatban betalált + Világ és Európabajnok. De nem hiszem hogy a Barcelona utánpótlása lett volna a hsz.-om lényege. Aki nem érti hogy mit szerettem volna ezzel mondani attól elnézést kérek!Miért, ők kik? De komolyan, tucatjátékosok, akik szerencsések.
Nem várok én Messiket, Fabregasokat mindenkiből aki kikerül a Valdebebasból csak hogy játszassuk ezeket a srácokat is. Biztos vagyok benne hogy ahogy akkor nem került fel pl Jesé a keretbe amikor Di Maria sérült volt úgy most se fog amikor gyakorlatilag a bajnokságba már nyugodtan játszhatnának az utolsó meccseken.Azért ne hidd, hogy ez lesz 10 év múlva is. Azért ez egy eszméletlen nagy generáció volt. Messi, Iniesta, Fabregas, Pique. 20 évente, ha sikerül egy ilyen erős utánpótlást kifogni...Előtte semmi se volt. Mert Puyol és Xavi már évek óta a csapatban van, velük pedig egy milliókból összevásárolt csapat nyert BL-t 2006-ban. Csak erről mindenki megfeledkezik és minden játékost Barca nevelésnek tartanak. Mert a Barca mindig nevelt és nem vásárolt.