Tayo írta:Ezek elvitathatatlan érvek amiket felhoztok. Valóban sokat fejlődött, ahoz képest hogy balhátvédként indult tényleg le a kalappal. Egyedül a stílussal van bajom, merőben mást kéne játszanunk a Mourinho alatt látottakkal és ebben én Balet nem tudom elképzelni. Rengeteg területe van kifutni magát Angilában mivel ott nincs olyan hogy egy csapat a meccs elejétől betömörül a másik ellen, mindenki győzelemre játszik . Itt nagyon mást kéne játszania, viszont a képességei az angol bajnoksághoz erősek. A 60 körüli ára meg rengeteg...
Valóban igaz,csak ne feledjük el,hogy ő most magasan kiemelkedik a Tottenhamból,itt nem tudom hogy mennyire tudna dominálni a jobb oldalon.Di Mariahoz képest valóban előrelépés volna,na de ki hozzá ki nem...
A másik,a sokat emlegetett fejlődés mintha megrekedni látszana,talán mert ennyire fel lett kapva a neve,de korántsem dominál mostanság annyira a csapatában mint régebben.Nem csak a tegnapi meccs alapján írom ezt,hanem jópár meccs óta figyelem már,úgy a PL-be mint az EL-be.Kövezzetek meg,de Nani ugyan ezt tudja,sőt ő a jobb szélen is ok,egyvalami szól a walesi mellett,az hogy jóval összeszedettebb mint Nani.
De sztm Robben is ugyan ez a stílus,aki ugye nem sok sót evett meg nálunk...
Ami meg a Neymaral való összehadonlítást illeti,kinek a pap,kinek a papné,van aki a a dinamikus,gyors játékosokat kedveli,meg van aki a játékos,fineszes playakat,de ha csak megnézem Ronaldot,Benzemat,Marcelot,vagy akár ÖZILt(igen nem káprázik a szemetek,sose a tehetségével volt bajom,hanem a hozzáállásával)szal ha ezeket a playakat vesszük,az ő stílusukhoz sokkal jobban megy egy Neymar,mint egy Bale...
És végül...valaki árulja már el,hogy mi az isten kerül ezen az emberen 50M font sterlingbe...