En is kulfoldon vagyok te pöcshehetheoriginal írta: igen mert te kivalasztott vagy R és ner tag, hisz engedik, hogy weboldalad és fórumod legyen
amugy sztem összefügg azzal, hogy gondolom shutter is es en is kulfoldon tartozkodunk - nehogy elvigyen a fekete volga -, onnan meg akarmilyen vpn vagy akarmi, az oldal nem elerheto.
mindenesetre izzik a net, a facebook a tematol perpill, ahogy latom, sikeresen szakad ketté az ország ezekben a percekben teljesen.
gg.
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
13ezer röhögős reakció, 6ezer lájk:D'shutterisland írta: bar maga a hangfelvetel lehet nem eleg ahhoz, hogy kiszabja a biztositekot, de judit (rogan) reakcioja szerintem minden normalis gondolkodasu ember szerint olaj kell, hogy legyen a tuzre.
amugy en mar nem is talalom VJ oldalat.
Én még látom, de ráeresztek egy röhögőst. Deák Bálint ezért tiltott le pár hete:D
Egyébként sajnálatos, ha tényleg ez történt.
De ez két egymástól külön kezelendő ügy.
Szépen összemossák, már rögtön nem is arról beszélünk, hogy mi volt a felvételen, hanem hogy szegény Jucuskát bántották, pedig három gyereket is szült. Micsoda érdem
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igen mert te kivalasztott vagy R és ner tag, hisz engedik, hogy weboldalad és fórumod legyen
amugy sztem összefügg azzal, hogy gondolom shutter is es en is kulfoldon tartozkodunk - nehogy elvigyen a fekete volga -, onnan meg akarmilyen vpn vagy akarmi, az oldal nem elerheto.
mindenesetre izzik a net, a facebook a tematol perpill, ahogy latom, sikeresen szakad ketté az ország ezekben a percekben teljesen.
gg.
gg.
thereisonly1ronaldo
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mondhatni zsánered?Realista24 írta:Ha VJ Varga Judit, akkor nalatok a gond, nalam bejon, meg a posztja is.hehetheoriginal írta: ez a tartalom jelenleg nem erheto el
amugy kibaszottsok negativ komment erkezett ra, gondolom ezert offoltak az oldalt.
ennyire ostobak amugy ezek a karmelitaban, viszont ezt is meg fogjak forditani a kommunikacioval, hogy a baloldal milyen undorito modon viselkedett egy 3 gyermekes anyaval, aki lelki es fizikai terror elszenvedoje volt 16 even keresztul......
a sok roncsember meg nyeli be...
ennyire átlátszó és transzparensen látható, hogy mennyire szociopaták és aberráltak, teljes retardáltak a nernél, a kormányban amúgy még sosem volt ennyire tisztán látható - már azok számára, akiknek nagyobb az iq-ja, mint a lábmérete.....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha VJ Varga Judit, akkor nalatok a gond, nalam bejon, meg a posztja is.hehetheoriginal írta:ez a tartalom jelenleg nem erheto elamugy en mar nem is talalom VJ oldalat.
amugy kibaszottsok negativ komment erkezett ra, gondolom ezert offoltak az oldalt.
ennyire ostobak amugy ezek a karmelitaban, viszont ezt is meg fogjak forditani a kommunikacioval, hogy a baloldal milyen undorito modon viselkedett egy 3 gyermekes anyaval, aki lelki es fizikai terror elszenvedoje volt 16 even keresztul......
ennyire átlátszó és transzparensen látható, hogy mennyire szociopaták és aberráltak, teljes retardáltak a nernél, a kormányban amúgy még sosem volt ennyire tisztán látható - már azok számára, akiknek nagyobb az iq-ja, mint a lábmérete.....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez a tartalom jelenleg nem erheto elamugy en mar nem is talalom VJ oldalat.
mondom teljes ostobák, ezek is csak jöttment idióták, senkik, mint te vagy én vagy bárki, csak szépen összeálltak maffiába, meg apu-anyu pénzén és kapcsolatain keresztül megszervezték magukat, de amiben különbek nálunk, hogy gátlástalanul, szociopata módon, kokaingőzben, hatalomvágytól ittasan.semmi újat szép beismerés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. március 26., kedd 12:36-kor.
thereisonly1ronaldo
-
Magyar Nemzet: "Kipukkadt a lufi: semmi újat nem mutatott Magyar Péter"
semmi újat szép beismerés.
semmi újat szép beismerés.
hallatlanEl Sie7e írta: MP még bent van az Ügyészségen, ekozben reagált volt felesége Fb posztjára
masba nem tudnak belekapaszkodni a narancsek?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bar maga a hangfelvetel lehet nem eleg ahhoz, hogy kiszabja a biztositekot, de judit (rogan) reakcioja szerintem minden normalis gondolkodasu ember szerint olaj kell, hogy legyen a tuzre.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ilyen ez a zinternet...El Sie7e írta: MP még bent van az Ügyészségen, ekozben reagált volt felesége Fb posztjára
Annyira látszik Juci szövegén, hogy ezen vagy 3 napja dolgoznak, tökéletesen megírt drámai szöveg Kajak mintha valami AI írta volna
Annyira szánalmas...
Amúgy meg nyílt titok, hogy Orbán csapkodja az asszonyt, erre ezzel támadják MP-t.....
Annyira szánalmas...
Amúgy meg nyílt titok, hogy Orbán csapkodja az asszonyt, erre ezzel támadják MP-t.....
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
MP még bent van az Ügyészségen, ekozben reagált volt felesége Fb posztjára
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Rogán Tóni tetszésindexe biztosan a mínusz végtelenben van nagyon sok belső körös Fidesz arcnál. Még azt is el tudom hinni, hogy Orbán is hintapolitikázik valamennyire vele kapcsolatban, szóval ha nagyon úgy alakul a helyzet, részben elengedheti a kezét. Ennek az egész MP ügynek szerintem nem a rendszer és pláne nem OV megdöntése a célja, hanem Rogán meggyengítése. Minden bizonnyal van, aki csak a partvonalról szurkol nagyokat vigyorogva, viszont simán lehetnek olyanok, akik látva a hullámverést tevőlegesen is ráerősítenek kicsit az ügyre, természetesen MP árnyékában maradva. Ez lehet egy kis szivárogtatás a sajtónak, odahatás az ügyészségre hogy egy-két kozmetikázott nyomozati anyag eredetijét is csak elő kellene húzni, néhány egyéb jól ismert Tóni-gate újramelegítése stb.
- BlancoMark
Sot, amikor el akartak valni, akkor Roganek meg fel evre visszakuldtek ebbe a bantalmazo kapcsolatba a valasztasok elott.Anthony írta: És egy ilyen volt az igazságügyi miniszter, értitek. Egy igazságügyi miniszter, aki 16 éven keresztül nem állt ki magáért?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És egy ilyen volt az igazságügyi miniszter, értitek. Egy igazságügyi miniszter, aki 16 éven keresztül nem állt ki magáért?
- RealMadridFanatic
Amennyiben előre készült ez a szenny, akkor elég szánalmas, hogy ezt sikerült kihozni belőle, hogy azt mondtam amit hallani akar, hogy előbb szabaduljak.
Olyan szinten nézik hülyének az embereket már, hogy siralmas. Simán ráhúzzák a tagra, hogy asszonyverő állat, bíróság előtt meg elmondja ugyanezt Varga Judit és teljesen mást vall eskü alatt.
Egyébként még ha igaz is, hogy abuzálta, ezeknek az ügyeknek nem gondolnám, hogy közük van egymáshoz.
Olyan szinten nézik hülyének az embereket már, hogy siralmas. Simán ráhúzzák a tagra, hogy asszonyverő állat, bíróság előtt meg elmondja ugyanezt Varga Judit és teljesen mást vall eskü alatt.
Egyébként még ha igaz is, hogy abuzálta, ezeknek az ügyeknek nem gondolnám, hogy közük van egymáshoz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez a Varga Judit poszt is mutatja, dübörög a propaganda gépezet.
most tudjuk, mit érzett, amikor Magyar Péter terrorját érezte. ha ez igaz, akkor ezt MP nem teszi ki a kirakatba, és hatalmas idióta.
de valaki kérdezze meg már tőle, hogy mit érzett akkor, amikor egy pedofilnak adott mentelmi jogot... utána miért nem írt ilyen szónoklatot bocsánatkérés gyanánt, az áldozatoknak címezve?
és közben aktívan törlik a kommenteket a posztja alatt.
most tudjuk, mit érzett, amikor Magyar Péter terrorját érezte. ha ez igaz, akkor ezt MP nem teszi ki a kirakatba, és hatalmas idióta.
de valaki kérdezze meg már tőle, hogy mit érzett akkor, amikor egy pedofilnak adott mentelmi jogot... utána miért nem írt ilyen szónoklatot bocsánatkérés gyanánt, az áldozatoknak címezve?
ez lesz a lényeges az egészben. majd VJ bemondja a bíróságon, hogy hazudott MP-nek, hogy mentse a bőrét, és az egész csak kitalációA sajtóban megjelenő pletykákat felolvasta és mivel már napok óta terrorizált, azt mondtam, amit hallani akart, hogy minél előbb szabaduljak.
és közben aktívan törlik a kommenteket a posztja alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2024. március 26., kedd 10:38-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Persze hogy Rogánék írkálnak mindent ki.
Ez egyértelmű.
Az a baj hogy sokan ezt sem látják sajnos.
Gulyás is előkerült hirtelen.
Ez egyértelmű.
Az a baj hogy sokan ezt sem látják sajnos.
Gulyás is előkerült hirtelen.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Amúgy nagyon profi a szöveg, biztos hogy nem a videó meghallgatása után kezdték el megírni. Részletes és nagyon manipulatív, kb bármelyik 8bites embert berántja.
-
;DDDDDDDDhehetheoriginal írta:
ezek bazmeg pszichopaták/szociopaták egytől egyig.
tényleg mindet agyon kéne lőni.
Amúgy hehe minden szavával egyetértek!