Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 9:23

Kerlon írta:
Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.

én próbálgatnám a 3-5-2öt IS Joviccal, más kérdés hogy nincs elég belső védőnk, max az utánpótlásból kell valakit felhozni.

Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Carvajal-Case-Kroos-Mendy
Odegaard
Jovic- Benzema

Ebben a rendszerben Marcelot is tudnánk még használni.

Mit gondoltok?
Militao helyett ifit raknal be?

Btw semmi ertelme, ez tul defenziv Casemiro meg 4 belsovedo...
Casemiro helyett Modric/valverde.

Nem hiszem hogy defenzív lenne, a kpt viszont lehetne stabilizálni hogy ne átjáróház legyen. De mondom ezt csak akkor ha két csatárral nyomnánk. Ha meg ég a ház ebből elég simán lehet felállást változtatni.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 9:22

Kerlon írta:
Tjacks írta: Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.

én próbálgatnám a 3-5-2öt IS Joviccal, más kérdés hogy nincs elég belső védőnk, max az utánpótlásból kell valakit felhozni.

Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema

Mit gondoltok?

Casemiro helyett Modric/valverde.

Nem hiszem hogy defenzív lenne, a kpt viszont lehetne stabilizálni hogy ne átjáróház legyen. De mondom ezt csak akkor ha két csatárral nyomnánk. Ha meg ég a ház ebből elég simán lehet felállást változtatni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. október 1., csütörtök 9:13

Én is aludtam rá egyet és nem látom annyira katasztrofáslisan. A helyzetek megvoltak elöl tegnap. Odri annyira nem volt szar, ellenben Marcelo szerintem nem jászott jól, de mindketten most igy bekerültek, nem mondanék ítéletet.

A kp is rendben volt, Modric jól játszott. Isconak is jó labdái voltak, ha a csatárok 1-et berúgnak megint más lenne a megítélése. Jovicnak kellenek a percek, de én nem őt kaptam volna le hanem Benzemat, tegnap látszott rajta, hogy nem megy, nem találja a helyét.

A cserék közül Vini az Vini, igértem hogy a gólja miatt nem bántom. Mayoral állt még be, de semmi extra, mondjuk alig volt fent. Beállt Carvajal is, de úgy igazan nagy hatással nem volt a játékra, azért Odrinál egy jobb megoldás.

Na meg Asensio. Hát ez az ember számomra homály. Az ég világon semmi haszna nincs. Egyik oldalról átfut a másikra a labdával és ennyi. Egy lövéssel próbálkozott amit az első védőbe belebombázott maga előtt.

Ki kell mondani, de a szélső támadóink között nincs egy sem akire építenék.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 1., csütörtök 9:11

Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema

Mit gondoltok?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 9:09

Nacho maradása bizonytalan, de nagyjából ok. Én az esetleges sérüléseket is számításba vettem.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. október 1., csütörtök 9:03

Pont, hogy egyedül a belső védő poszt az ahol mennyiségben és minőségben is jók vagyunk, kis túlzással.

Varane-Ramos-Militao-Nacho
ZIDANE

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. október 1., csütörtök 8:51

Én speciál örülök hogy Zidane megpróbálja Jovicot formába hozni, egyszerűen kell valaki Benzen kívűl aki érkezik a kapu elé.

Tibo
Varane-Ramos-Ifi
Odegaard
Jovic- Benzema

Mit gondoltok?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 1., csütörtök 8:42

Én mindenhol azt olvasom, hogy Jovic elmúlt két meccse alapján megérdemli a lehetőséget, tegnap sajnos nem láttam a meccset, mert telón a stream fél percenként reklámot dobott...

A szerb szerintem, ha játszik és marad a jó hozzáállás, akkor előbb utóbb az önbizalma a helyére kerül és az olyanokat beveri, mint amit tegnap egy kicsivel mellé rúgott.

Asensio, Isco felejtős ez fix.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 1., csütörtök 8:25

Jovicban szerintem mindenképp több van, bár nem tudom marad-e végül. A braziloktól nem várok csodát, de tavaszra szerintem kicsivel élesebbek lesznek. Asensio lábában meg benne van vagy 5 gól idén is.
Ödében viszont nagyon bízok, a támadásoknál nagy segítség lehet, hogy lényegesen több helyzetkialakítás legyen. Amúgy idén is a kp és Ramos góljain múlik a szezon, be kell segíteniük, mert az egyszem Benzema nem elég.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. október 1., csütörtök 8:19

persze feljavulunk. de vini,ase,rodry,jovicban kb ennyi van. tavaszig még partiban kell lennünk atleti,barcával, hogy legyen valami értelme. bl az nem is izgat nonsense így. én 40percig bírtam nézni utánna aludtam

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 1., csütörtök 8:14

Professore írta: Aludtam rá egyet de még úgy is tragédia az egész. Hosszú lesz nagyon ez a szezon és fájdalmas. Nem is értem hogy jutott ide egy a BL-ben nemrég triplázó csapat hogy ilyen fazonokat kell nézni hétről hétre és "izgulni" kiesőjelöltek ellen :-( Végül is mindenki választhat magának egy diszpintyet akiben reménykedik hogy hirtelen szintet fog lépni és akkor talán lesz jó irányú változás... Szerintem Jovic még lehet(ne) hasznos csak ahhoz játszatni kellene mint az utolsó két meccsen. Azt értékelem hogy végre akart és centerként próbált üzemelni de egyelőre tompa mint egy rozsdás kenőkés. A többi támadó Benz kivételével nudli...egy Real Madridban...
Feljavulunk tavaszra, mindig feljavultunk. A formaidőzítésben penge a társaság, ősszel meg rendszerint döcög a szekér. Össze fog állni a csapat mint a jó bableves, csak addig is fáj nézni hogy sír a labda amikor a támadóink lábán van.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 1., csütörtök 8:08

Kerlon írta: Én már rég mondom, Asensio egy lofaszjoska, teljesen semmire nem jo, rugotechnikaja van es ennyi.
És valaki adott volna érte 100 millió felett :fpalm:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 1., csütörtök 8:08

Én már rég mondom, Asensio egy lofaszjoska, teljesen semmire nem jo, rugotechnikaja van es ennyi.
K

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. október 1., csütörtök 7:39

Aludtam rá egyet de még úgy is tragédia az egész. Hosszú lesz nagyon ez a szezon és fájdalmas. Nem is értem hogy jutott ide egy a BL-ben nemrég triplázó csapat hogy ilyen fazonokat kell nézni hétről hétre és "izgulni" kiesőjelöltek ellen :-( Végül is mindenki választhat magának egy diszpintyet akiben reménykedik hogy hirtelen szintet fog lépni és akkor talán lesz jó irányú változás... Szerintem Jovic még lehet(ne) hasznos csak ahhoz játszatni kellene mint az utolsó két meccsen. Azt értékelem hogy végre akart és centerként próbált üzemelni de egyelőre tompa mint egy rozsdás kenőkés. A többi támadó Benz kivételével nudli...egy Real Madridban...

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 1., csütörtök 0:08

füst írta: Mondjuk nekem Asensióval is tele volt a zsákom, az utolsó percekben amikor jött a Valladolid, a vén Modric támadta a labdát méterekkel hátrébbról amíg a (spanyol) gólgyáros csak sétálgatott.
ezt nem értem és sem, az edzői stáb nem tud rá hatni, hogy ne lazsáljon a meccseken? :hmmm:
ez akarat,motiváció kérdése
vagy túl jóban van Zizuval, és ilyen hozzáállással is játszani fog? :hmmm:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 1., csütörtök 0:04

Mindig ezt csinalja. Barmikor becserelik, lesprinteli egy ellenfel aki az elso perctol fogva jatszik. Nevetseges az emberunk, az egyik legnagyobb hiba volt nem eladni amikor lobaltak erte a szazast.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2020. október 1., csütörtök 0:02

Mondjuk nekem Asensióval is tele volt a zsákom, az utolsó percekben amikor jött a Valladolid, a vén Modric támadta a labdát méterekkel hátrébbról amíg a (spanyol) gólgyáros csak sétálgatott. És amúgyis, a tavalyi táppénzes éve után sokkal többet várnék tőle, pláne hogy előtte se volt annyira penge, hogy megengedhesse magának ezt a téblábolást. Hogy meri, amikor a 35 éves aranylabdás Modric végighajtja a meccset?

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2020. szeptember 30., szerda 23:49

Az elmúlt 20 év messze legimpotensebb támadósora ez, de ha ez a mostani "rettenet" az ára egy újonnan épülő csoda csapat M'bappé-Haaland duójának, no problem! Viszont, ha tényleg nem igazolunk senkit és Hazard is folytatja a tavalyi oboát, akkor picit luxusnak érzem, ha most még kölcsönbe is adunk egy támadót az 5 csere adta lehetőség mellett, hacsak nem Mariano megy (mert alapesetben ő tényleg nem fog már itt pályára lépni).
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 30., szerda 23:38

Ezzel vallatni lehetett volna. Csoda h bale elment ilyenkor a 80.ban? :lol:
Túl sok a nem real szintű arc vagy teljesítmény itt.
Az egész támadósor egy zsák krumpli.
Marcelot, Iscot már ilyen meccsen se jó nézni nosztalgiából.

Mondjuk itt balet meg hazardot hogy elengedték a topfocit.
És Isco? Mint egy hajlektalan, az egész fizimiskája, a mozgása, a sebessége....mágia bammeg. Hulladék.

Vini, Jovic, Asensio, Lucas, Rodrygo, Mayoral
Ez az idei reménység. Borzasztó bmeg. Ez a névsor...nem akarok pesszimistáskodni de Calderon alatt volt ilyen.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 30., szerda 23:24

két csatár, három meccs, nulla gól. :( :(

győztünk, lapozzunk.

Vissza: