Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 25., kedd 18:31

Berti írta:
Nem változtatnék semmit azokon a dolgokon, amit az El Clásicón csináltunk. Abszolút semmit. Követtünk el hibákat, elsőként én, de nem változtatnék semmin.
Ezt mondjuk nem tudom elfogadni. Ha ő azt belátja, hogy hibázott, akkor miért hibázna újból? Nem arról beszélek, hogy felküldött 6 játékost az utolsó támadásra, hanem arról hogy ő is tudja, hogy hiba volt..
Gondolom azt érti alatta, hogy ugyanígy megpróbálnák a három pontot megszerezni minden mindegy alapon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 25., kedd 18:30

Nem változtatnék semmit azokon a dolgokon, amit az El Clásicón csináltunk. Abszolút semmit. Követtünk el hibákat, elsőként én, de nem változtatnék semmin.
Ezt mondjuk nem tudom elfogadni. Ha ő azt belátja, hogy hibázott, akkor miért hibázna újból? Nem arról beszélek, hogy felküldött 6 játékost az utolsó támadásra, hanem arról hogy ő is tudja, hogy hiba volt..

peto.isti
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 25., kedd 8:24

Szerintem Löw nagyon elvan a Nationalef élén. VB előtt kizártnak tartom, hogy dobbantana. :)
Mia san mia

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 25., kedd 8:04

Én is bízok Zidane-ban ,DE ez a Barca az elmúlt évek leggyengébb barcája. Atletico se olyan félelmetes,mint 2-3 éve. ZZ a valaha volt egyik legjobb/legsokoldalúbb keretet kapta meg. Ne feledjük Carlo Khedirákkal,Illaramendikkel dolgozott. ZZ valami brutálisan top keretet kapott minden szempontból. Szerintem jogos elvárás tőle, legalább a bajnokság megnyerése. Én is szeretném, ha évekig ő lenne az edzőnk, de megnézném azért a megítélését ,ha egy kova/isco páros pl a kevés játék miatt lelép, holott már kezdőnek kellene lenniük a meccsek nagyrészében. Úgyis a szezon vége dönt , de ZZ-nek sokat kell a saját elképzelésein változtatni, amit nem hiszem hogy fog mostmár. Ha lehetősége lesz ,ugyanúgy a alig felépült Bale-t fogja szerintem berakni az Atma ellen, Isco meg jön majd tüzet oltani talán.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 24., hétfő 19:50

Akármi lesz a szezon végén én mindenképpen adnék még időt Zidane-nak...bár ha innen mindent bukunk, azon sem lepődnék meg ha felállítanák őt a kispadról :kivagyhe:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 24., hétfő 19:00

szép lista. vagy mardjon Zidane vagy ha nem bírnak magukkal max Conte. Löw teljesen semmilyen, Pochettino meg szerintem nem olyan nagy szám mint aminek fel van húzva. szép munkát csinál a Spursben de nem egy világ a 2 klub és mellesleg szerintem borzalmasan unalmas sablont játszat de lényegtelen mert maradjon Zidane :agree:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 24., hétfő 18:56

Realista24 írta:Na, a fikaevőt máris bedobták, mint ZZ utód. Ha félremegy a szezon, jön Löw.
Conte és Pochettino is a listán van.
Matt jöhet akkor vissza :lol: Egyébként ha jön Löw többet én nem jövök :(
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 24., hétfő 18:55

Akkor Matt visszatér a forumra :mrgreen:

Amúgy senki nem kell. ZZ marad a seggen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 18:55

Realista24 írta:Na, a fikaevőt máris bedobták, mint ZZ utód. Ha félremegy a szezon, jön Löw.
Esküszöm megharagszom a csapatra, Pérezestül mindenestül ha ezt hagyják!!! :vivo:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 18:53

Na, a fikaevőt máris bedobták, mint ZZ utód. Ha félremegy a szezon, jön Löw.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 24., hétfő 17:33

Én sem érzem úgy, hogy olyan szarul igazolnánk. Nyilván vannak melléfogások is, de James bőven lehetett volna jó vétel, még ha én vártam is volna vele még egy évet a vb hype után, ahogy akkor írtam. És nem is nagyon volt akkor szó más csapatról, szóval a 80 millió az asztalra letéve(nekem úgy rémlik, hogy nagyjából annyi volt) túlzásnak tűnt.
Viszont Danilo a lejáró szerződésével nevetséges összegnek tűnt az első pillanattól kezdve, függetlenül attól, hogy mit ért el itt.

Viszont olcsón elég jól belenyúltunk a tutiba, igazából 10 millió alatti vételeink jól bejöttek. Asencio, Vallejo, Lucas visszahozatala, korábban casemiro, navas vagy varane. Vagy éppen odagaard, aki miatt szintén nem aggódom, hogy vissza fog jönni az eladásból az ára még ha szarul is alakul a pályája madridi szemszögből.

Persze most tudunk nyerni az elszabadult árakon, de nem sok olyan játékosunk van, akit nem tudnánk legalább annyiért eladni, mint amennyiért hoztuk.

Remélem ezt bizonyítjuk most nyáron, amikor szép áron adunk majd el játékosokat. Belegondolni is durva, hogy mondjuk a James, Morata, Bale hármasért 200 millió fölött is zsebelhetnénk úgy, hogy szerintem a legjobb csapatunkba egyik se férne be.

A BBC miatt meg én véletlenül sem Perezt venném elő, szerintem ez Zidane hülyesége...Korábban is mindhárom játékosba szerelmes volt, most sincs ez másképp.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 24., hétfő 12:06

VanillaSky írta: Az, hogy mára ez aprópénz személyesen Perez és a Madrid egyik "legnagyobb" érdeme. Az asztalra letevés Jamesnél 5 meccs a VBről, Danilonál meg a két szép elálló füle. Az új érájának galaktikusaiból bejött CR (világrekord árán) Modric meg Kroos (isteni makk a Bayern garasoskodása miatt) aztán ki is fújt, mellette elment másik 300 millió. Az óriási vonzereje meg (Neymar, Suarez, DDG) kifújt és jöttek a B opciók.
Nyilván befolyásolja Perez munkássága az árakat, mivel klubunk a legtehetősebbek közé tartozik, ezért már helyzetéből fakadóan is piacbefolyásoló tényező a RM. De akkor is ez volt a tendencia amikor nem ő volt az elnök, és akkor is ez lesz ha feláll a székéből, mármint az árak növekednek. Az elmúlt évekből előszőr az angol klubok, valamint most a kínai túlvégen is gondoskodnak erről. A pénz pedig nem szarra ment el, egy hónap alatt 4 topcsapatról akasztotta le a legfontosabb játékosait (CR, Kaká, Xabi, Benzema). Akiket meg kihagytál, Keylor, Xabi, Arbeloa, Di Maria, Özil, és még 1-2 vagy szakmailag, vagy gazdaságilag szintén jó választások voltak. Danilo, James és társairól illik akkor dönteni amikor befejezték madridi pályafutásokat. Akkor tudjuk meg mekkora bukók voltak, persze várhatóan nem jártunk velük jól, mint ahogy egyébként sajnos várható hogy sok igazolás nem térül meg. Vannak kínos befürdések is, de az összképet nézve nincs okunk panaszra. Azért nincs, mert amikor Huntelaar, Drenthe és a holland fogat többi része volt a szenzáció, akkor bizony igencsak sírásra állt a szám, főleg hogy Gago köré akartuk építeni évekre a csapatunkat. Hát inkább bukjunk 50 milliókat Jameson.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 12:05

h3x0r írta:
BlancoMark írta:DDG-t megszerezte, jönni is akart, csak a United direkt keresztbe tett
Nem meglepo, hogy az utolso nap keresztbe tettek, miutan egesz nyaron 10 vagy 15 million izmoztunk.
Bízom benne, hogy most nem fog gondot jelenteni ez a 10-15 millió... fizessük ki és jöjjön! Már júliusban!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 24., hétfő 12:03

BlancoMark írta:DDG-t megszerezte, jönni is akart, csak a United direkt keresztbe tett
Nem meglepo, hogy az utolso nap keresztbe tettek, miutan egesz nyaron 10 vagy 15 million izmoztunk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 11:59

"A válaszom után már sosem volt olyan a kapcsolatunk Florentinóval, mint előtte."
Vagy elhiszem vagy nem, írói fogás is lehet. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 24., hétfő 11:53

Az, hogy mára ez aprópénz személyesen Perez és a Madrid egyik "legnagyobb" érdeme. Az asztalra letevés Jamesnél 5 meccs a VBről, Danilonál meg a két szép elálló füle. Az új érájának galaktikusaiból bejött CR (világrekord árán) Modric meg Kroos (isteni makk a Bayern garasoskodása miatt) aztán ki is fújt, mellette elment másik 300 millió. Az óriási vonzereje meg (Neymar, Suarez, DDG) kifújt és jöttek a B opciók.
- Neymarért nem tudtuk felvenni a versenyt a szabálytalanul játszó Barcelonával
- Suarezről egyértelműen lemondott a vezetőség a Chiellini ellen történő harapása után
-DDG-t megszerezte, jönni is akart, csak a United direkt keresztbe tett

Most akkor hogy is van ez?

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. április 24., hétfő 11:32

füst írta:
VanillaSky írta: Már ha leültek vagy felvették neki a telefont :mrgreen:

Vagy el nem romlott a fax. Mondjuk Gareth Balet 94ért, Danilot 30ért, Jamest 60ért idehozni akkora bravúr, hogy inkább füstjelekkel kommunikáljon, mint bármilyen elektronikus távbeszélőn. A 2szezon/edző szintén zsenijét támasztja alá.
Az van, hogy ennyibe kerülnek a játékosok, akik egy kicsit is igéretesebbek vagy többet tettek le az asztalra. 30 millió mára konkértan aprópénz lett.
Az, hogy mára ez aprópénz személyesen Perez és a Madrid egyik "legnagyobb" érdeme. Az asztalra letevés Jamesnél 5 meccs a VBről, Danilonál meg a két szép elálló füle. Az új érájának galaktikusaiból bejött CR (világrekord árán) Modric meg Kroos (isteni makk a Bayern garasoskodása miatt) aztán ki is fújt, mellette elment másik 300 millió. Az óriási vonzereje meg (Neymar, Suarez, DDG) kifújt és jöttek a B opciók.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 24., hétfő 11:27

Realista24 írta:
istimester írta:Pérez nyilván roppant módon diplomatikus volt.

De az üzenet lényegi része ettől még ugyanaz maradt.
És akkor miért nem okoz neki gondot hogy James alig játszik? Pedig, ha valaki, akkor a kolumbiai kirakatember.

Azt is leírta Carlo hogy a kezdot mindig ő rakta össze.
James sztem nem csak kirakatembernek jött. Kicsit áldozata is a klubon belüli helyzetnek (konkrétan a változó felállásokra gondoltam). Szomorú vége lett, sajnos előfordul néha.

Egyébként nem maga a beszélgetés a lényeg, hanem CA utolsó mondata:

"A válaszom után már sosem volt olyan a kapcsolatunk Florentinóval, mint előtte."

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 24., hétfő 11:26

VanillaSky írta: Már ha leültek vagy felvették neki a telefont :mrgreen:

Vagy el nem romlott a fax. Mondjuk Gareth Balet 94ért, Danilot 30ért, Jamest 60ért idehozni akkora bravúr, hogy inkább füstjelekkel kommunikáljon, mint bármilyen elektronikus távbeszélőn. A 2szezon/edző szintén zsenijét támasztja alá.
Az van, hogy ennyibe kerülnek a játékosok, akik egy kicsit is igéretesebbek vagy többet tettek le az asztalra. 30 millió mára konkértan aprópénz lett.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. április 24., hétfő 11:19

Már ha leültek vagy felvették neki a telefont :mrgreen:

Vissza: