Mostanában elhaltak. Akkoriban jöttek ezek, amikor rendre Marcelo játszott. Ugye tavaly is csak a nagyobb meccseken játszott, idén ősszel már akkor is Marcelo volt a kezdő bal bekk. Akkor haltak el a hírek, amikor Marcelo lesérült, és Ő lett a kezdő. De Marcelo nem sokára felépül, és sokunk szerint (de ami fontosabb, az edzők szerint is) jobb képességű Ő, mint Coentrao, így a portugál megint a padra szorulna.RealRaúl77 írta:Akkor nyilván nem. Nem olvastam ilyen hírről, elnézést, ezt nem kalkuláltam bele.Toky írta:És ha Ő akar távozni, akkor mi van? (Voltak róla hírek.) Akkor is megtartjuk?
Azért Marcelo és Pepe (Higuaín) esete nem ugyanaz. Marcelo a világ egyik legjobb (ha nem A legjobb) bal bekkje (reméljük kerüli a chipset a nyáron ) , ÉS nincs mellette másik hasonló/jobb képességű fiatal konkurencia, illetve Marcelo még fiatal.RealRaúl77 írta:meg azzal sem tudok azonosulni, hogy "nem én(Perez) hoztam eladom." Pont te mondtad Marcelo-t, őt esze ágában sincs eladni, hiába nem ő hozta, szóval ez nem tényező.
Pepénél ott van Varane (és Ramos), és a maga ~30 éve, és Pérezt zavarja az is, hogy mennyire megosztó személyiség.
Na meg nem Ő hozta.
Garay kb 10 millió lenne. A játékjogának a fele még a mienk.RealRaúl77 írta:Meg az, hogy kell a pénz... Oké eladjuk őket, mert kell a pénz, de akkor annak pénznek nagy része elmegy a pótlásukra, mert pótolni kell őket, és minőségi pótlás szükséges. Lehet, hogy még így is marad némi millió, ha pótoljuk is megfelelően őket, (de mondjuk Pepe esetében, akiről olvasni lehetett az Garay, aki kb 20 millióba fájna a hírek szerint, és nem hiszem, hogy sokkal többért tudjuk Pepét eladni, sőt a cikkbem 20-at jelöltek meg. Coentrao helyére is kit?) De jó rendben, tegyük fel, hogy a vezetőség megoldja, pótoljuk őket, de nem hiszem hogy 5 milliónál sokkal több lenne ebből az akcióból a profit.
Coentrao pótlására ne egy 20 milliós bizniszt képzelj el, hanem egy fiatal tehetséget 5 max 10 millió euróért.
Ez így akár már 10-15 millió x2-es haszon. Vagyis 20-35 milliós profit is kinézhet, ami azért nem kevés pénz.
Azt már többen is írtuk, hogy jobb, ha erre felkészültök, hogy a következő 1 évben építkezés lesz. Nem csak az új játékosoknak kell beleszokni az új közegbe, de a most itt lévő játékosoknak is meg kell szokni az új edzőt/rendszert/felfogást. Amíg ez összecsiszolódik, és az edzőnél is letisztul, hogy pontosan mit akar, és tud a csapat, és kitől mire számíthat, az bele fog telleni az első évbe. Így itt ne várjon senki sokat ebben az időszakban.RealRaúl77 írta: akkor ott vagyunk, hogy 2 új emberrel több, beleszokni a légkörbe, összeszokni a játékosokkal, nem elég, hogy így is rengeteg érkezőre lenne szükség, még a nem szükséges esetekben is új embereket akarunk, akiknek idő mire beleszoknak mindenbe, mire újra egységes csapat lesz.
Mourinho is okkal csak a Copa del Reyre összpontosított.