Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 11:15

Ugye ismét Calderónnal tudok példálózni, egészen másként ültek le vele tárgyalni mint most és azelőtt Perezzel.
Már ha leültek vagy felvették neki a telefont :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 24., hétfő 11:15

Nyilván vannak negatív hatásai Perez elnökségének, de eleve ő teremtette meg a feltételeit a sikereinknek. Nekem mindem bajom volt, amikor Gagótól és társaitól kellett a csodát várnom a Calderón-éra alatt. Perez első elnöksége alatt, és most is, mintha új fokozatra kapcsolt volna a Real Madrid.
Látom a hibáit, látom hogy óriási problémák is vannak, túl nagy a befolyása szakmai téren, és nagyon hiányzik a folytonosság különösen az edző személyét illetően. DE az van hogy nincs nála alkalmasabb személy a Real Madrid élére. Plusz olyan reputációja van a legmagasabb körökben, amit nem lehet ellensúlyozni, mással elfedni. Ugye ismét Calderónnal tudok példálózni, egészen másként ültek le vele tárgyalni mint most és azelőtt Perezzel. Középszer játékosok adtak nekünk kosarat, nem egy, nem kettő... én addig vagyok nyugodt amig Perez az elnök.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 11:14

Mindig könnyebb erre fogni. De tekerjetek vissza a klub vb utáni időszakra, hogy miket írtatok.
A Don szimpatikus, imádom, de képtelen volt a váltásra, ez is lett a veszte, nyilván közrejátszott benne Pérez is, de ha az eredmények jöttek volna, akkor biztos a maradása.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 24., hétfő 11:10

Realista24 írta:
istimester írta:Pérez nyilván roppant módon diplomatikus volt.

De az üzenet lényegi része ettől még ugyanaz maradt.
És akkor miért nem okoz neki gondot hogy James alig játszik? Pedig, ha valaki, akkor a kolumbiai kirakatember.

Azt is leírta Carlo hogy a kezdot mindig ő rakta össze.
Mert Balenek van posztja, jamesnek pedig nincs. És ki tudja? Lehet james egyáltalán nem kapna lehetőséget, ha nem sztárigazolásként lett volna anno bemutatva.

Ja, a kezdőt ő rakta össze, csak az első "szótfogadatlansága" után elvesztette a vezetőség bizalmát, és repült is az év végén. Amit sem a szurkolók, sem a játékosok, de még a sajtó sem értett.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 10:59

istimester írta:Pérez nyilván roppant módon diplomatikus volt.

És akkor miért nem okoz neki gondot hogy James alig játszik? Pedig, ha valaki, akkor a kolumbiai kirakatember.

Azt is leírta Carlo hogy a kezdot mindig ő rakta össze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 24., hétfő 10:55

Pérez nyilván roppant módon diplomatikus volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 10:36

Igen, lényeges, mert rhuni azt sugallta, hogy Pérez felhívta, hogy lekúrja, pedig nem erről ír az önéletrajzi könyvében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. április 24., hétfő 10:33

Ancelotti: "Jól mentek a dolgok, de volt két probléma. Az első az volt, hogy az UEFA statisztikái szerint a Real Madrid kevesebb időt töltött edzéssel, mint más csapatok. Fantasztikus győzelmi szériában voltunk, de a klub további nyomást helyezett rám. Szerintük keményebben kellett volna dolgoznunk. A játékosoknak pihenésre volt szüksége, sok volt a sérülés, de a klub jobban bízott a számokban, mint a munkámban. A második probléma Gareth-tel kapcsolatos. Január 4-én, egy Valencia elleni mérkőzésen lecseréltem őt. Másnap megkeresett az ügynöke. Elmondta, hogy Bale középen szeretne játszani. Az elnök úr azt kérdezte, hogy mit fogok tenni az ügy érdekében. Azt feleltem, hogy semmit. Nem változtathattam játékrendszert a szezon közepén. A válaszom után már sosem volt olyan a kapcsolatunk Florentinóval, mint előtte."
[/quote]

Annyira lényeges különbség, hogy Perez nem önként és dalolva, hanem csak a befektetése utáni eszmecsere végeztével hívta az edzőt, hogy belepofázzon olyan dolgokba amihez köze nincs?

Sajnos az egyértelmű, hogy a mélyen tisztelt Florentino nemcsak a fórumon örvend nagy népszerűségnek, de a lényegi helyeken is, pedig egy kártevő, Berlusconihoz mérhető.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 24., hétfő 10:22

realistahuni írta:
Kerlon írta:ZZ tavaszi tevékenysége a Bayernt leazamitva rohadt nagy csalódás. Azt hittem egy okos edző, erre nyilván nyomatja a szar BBCt tegnap is, amikor ott a padon 2-3 jobb variációs lehetőség. Ennyire toketlen, ennyire csak ehhez mer nyúlni, amikor a cserék rendre bizonyitanak. És itt is kijon az, hogy én bízok mindenkiben, nekem fontos mindenki. Tiszta szégyen.

Ancelotti bár eddig titkolta, most nemrég kiderült, hogy az egyik meccsen ahol lecserélte Balet, meccs után rögtön hívta már perez. Az utóbbi idők jobb eredményei talán elfeledtették, de még mindig az a nagy büdös helyzet, hogy perez a legnagyobb fék itt.
Legalább pontos infót írnál.
Ancelotti: "Jól mentek a dolgok, de volt két probléma. Az első az volt, hogy az UEFA statisztikái szerint a Real Madrid kevesebb időt töltött edzéssel, mint más csapatok. Fantasztikus győzelmi szériában voltunk, de a klub további nyomást helyezett rám. Szerintük keményebben kellett volna dolgoznunk. A játékosoknak pihenésre volt szüksége, sok volt a sérülés, de a klub jobban bízott a számokban, mint a munkámban. A második probléma Gareth-tel kapcsolatos. Január 4-én, egy Valencia elleni mérkőzésen lecseréltem őt. Másnap megkeresett az ügynöke. Elmondta, hogy Bale középen szeretne játszani. Az elnök úr azt kérdezte, hogy mit fogok tenni az ügy érdekében. Azt feleltem, hogy semmit. Nem változtathattam játékrendszert a szezon közepén. A válaszom után már sosem volt olyan a kapcsolatunk Florentinóval, mint előtte."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 10:14

realistahuni írta:
Kerlon írta:ZZ tavaszi tevékenysége a Bayernt leazamitva rohadt nagy csalódás. Azt hittem egy okos edző, erre nyilván nyomatja a szar BBCt tegnap is, amikor ott a padon 2-3 jobb variációs lehetőség. Ennyire toketlen, ennyire csak ehhez mer nyúlni, amikor a cserék rendre bizonyitanak. És itt is kijon az, hogy én bízok mindenkiben, nekem fontos mindenki. Tiszta szégyen.

Ancelotti bár eddig titkolta, most nemrég kiderült, hogy az egyik meccsen ahol lecserélte Balet, meccs után rögtön hívta már perez. Az utóbbi idők jobb eredményei talán elfeledtették, de még mindig az a nagy büdös helyzet, hogy perez a legnagyobb fék itt.
Akkor a kötelezettségeknek eleget téve remélem a meccs után Zidane meglátogatta az őszes öreg urat az irodájában és elmondta neki, hogy a csapatot és a kezdőt és mindent ami a futballpályához kapcsolódó döntés, azt bízza rám, én sem szólok bele, hogy kikkel szponzorál, maga se szóljon bele, hogy kit küldök pályára. :vivo:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 24., hétfő 10:07

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 24., hétfő 10:00

Szerintem ha nem is a szezon, de a tavaszi szezon legeltaktikázott meccse volt ez. Felküldeni a Gálakezdőt úgy, hogy ki vannak hajtva, semmi váratlan húzás, semmi taktikai elképzelés, és akkor még belemegyünk egy nyílt sisakos orosz rulettbe, ahelyett, hogy okosak lettünk volna. És akkor még beteszi a porcelánt is, hátha eltörik megint... Rossz döntések sorozata, és ha James nem lő gólt, az is az lett volna. De hogy még a nyilatkozatában is azt mondja, hogy nem bánja Bale kezdetését... na ez nekem valami abszurd. Legalább azt mondaná, hogy igen hibáztam stb.
Teljesen elvagyok képedve. A Bayern ellen egy taktikailag, mentálisan egy erősen felkészült csapatot láttam, mindkét meccsen, de főleg az elsőn... most meg egy összevisszaságot. Annyi mindenen változtathatott volna, nem is kellett volna a gálakezdő. Modric, Kroos, Casemiro, Bale, Benzema... ezekből az emberekből lehetett volna variálni, hogy kit küld és nem kit nem küld fel a pályára, aztán a 2. félidőben jöttek volna fel a klasszisok. Tanuló lecke. És remélem tényleg tanult belőle.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 24., hétfő 6:31

ZZ tavaszi tevékenysége a Bayernt leazamitva rohadt nagy csalódás. Azt hittem egy okos edző, erre nyilván nyomatja a szar BBCt tegnap is, amikor ott a padon 2-3 jobb variációs lehetőség. Ennyire toketlen, ennyire csak ehhez mer nyúlni, amikor a cserék rendre bizonyitanak. És itt is kijon az, hogy én bízok mindenkiben, nekem fontos mindenki. Tiszta szégyen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 23., vasárnap 23:58

Ramos kiállítása: „A bíró úgy döntött, hogy pirosat ad, és mi elfogadjuk ezt.”
Ezt imádom én ezt a klubban.
Barcáék ezt nem fogják átérezni soha. :sziv:
ZIDANE

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 15., szombat 19:09

___Samy___ írta:Azért azt be kell valljuk, hogy erre a Zidane féle FIFA rotálásra már majdnem megint ráfáztunk. Viszont piszok jó érzés, hogy egy ilyen csapatot is ki tudunk állítani a gálakezdőn kívül, és hozzák is a meccseket.
Nem lett volna itt semmi baj, ha a vedelem megint nem olyan amelyien. Ket tamadas ket gol volt kb a Gijom statja. Igy hogy bejott nem is alakulhatott volna jobban. Sok piheno jatekos a kezdobol, akik meg jatszottak remekul hoztak magukat es a csapatszellem valszeg megint emelkedett ket szintet. :) Minden Zidanet igazolja, valamit nagyon tud. 15 eve vagyok Real szurkolo, de meg nem lattam soha hogy ezek a sztarok igy kuzdenenek es kaparnak ki a gyozelmet rendszeresen.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 15., szombat 19:09

szoros volt de ezt a rotálást ma abszolút meg kellett húzni a következő 2 meccs miatt ezért nem tudom elővenni Zidane-t igazság szerint én még Nachot is leraktam volna nehogy ne lehessen a Barca ellen de lehozta lap nélkül. B csapat 3 pont menni tovább

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 15., szombat 19:05

Azért azt be kell valljuk, hogy erre a Zidane féle FIFA rotálásra már majdnem megint ráfáztunk. Viszont piszok jó érzés, hogy egy ilyen csapatot is ki tudunk állítani a gálakezdőn kívül, és hozzák is a meccseket.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. április 15., szombat 18:37

egyet se. nekik már az is gond ha 3 játékos nem játszik a legerősebb 11-ből.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 15., szombat 18:36

Kerlon írta:A kezdő csapatból csak Ramos volt ott és nyertünk. Azért ez, amit szerintem más csapat nem tud magáról elmondani egész európában. És James helyett még valami nevetlenebb, de lelkes ember is többet adhat ehhez. :-*
Pont azon gondolkoztam, hogy a Barca hány ilyen meccset húzna be amikor a kezdőből 2-3 ember játszik?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 15., szombat 18:25

Lucas túl van használva kicsit, ilyenkor jönnek ki a határai. Ma jó hogy kezdett, de remélem a BM ellen Isco fog, máskor meg Asensio kap több percet .
Nem illik.

Vissza: