Mozi, filmek
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Mozi, filmek
Hol lehet olyanokat olvasni?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jajj Remy, most olvastam a barid kritikáját a deadpoolról, hát no komment...inkább akkor már te írj pl.
Nem illik.
- wZoLee7
Mostanában nagyon bünteted magad az ilyen semmi filmekkel, ennyire ráérsz?Remy írta:Vörös zsaru
Talán a leggyengébb Arnoldos film, amit valaha láttam... anno kimaradt, így hiánypótlás volt, de nem számítottam ekkora csalódásra. 1-2 jobb jelenetet és beszólást leszámítva az egész jellegtelen, unalmas, összeszedetlen. Gyenge Arnold és Belushi is. Walter Hill ezt nagyon elcseszte. 4,5/10
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, csak azt elolvashatom akár én is wikipedián. Nyomozós filmet láttam már sokat, de ilyen lelki sérelmekkel küzdő emberek belső vívódását még nem igazán. A szememben kicsit mellément a film, attól függetlenül persze a minőség megvan, ajánlott darab.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ja persze, nem igazán arról szól, én pont a nyomozás miatt bírtam, és azzal együtt a vége szerintem kemény volt.nmate írta:Engem nem vágott gyomorba. Túlságosan eltolt a nyomozás irányába, a szenvedő felek bemutatása kevés.Tádám írta:Spotlight
Itt elég sok minden megtalálható a témáról: http://www.bostonglobe.com/arts/movies/spotlight-movie
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
Engem nem vágott gyomorba. Túlságosan eltolt a nyomozás irányába, a szenvedő felek bemutatása kevés.Tádám írta:Spotlight
Itt elég sok minden megtalálható a témáról: http://www.bostonglobe.com/arts/movies/spotlight-movie
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vörös zsaru
Talán a leggyengébb Arnoldos film, amit valaha láttam... anno kimaradt, így hiánypótlás volt, de nem számítottam ekkora csalódásra. 1-2 jobb jelenetet és beszólást leszámítva az egész jellegtelen, unalmas, összeszedetlen. Gyenge Arnold és Belushi is. Walter Hill ezt nagyon elcseszte. 4,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Spotlight
Eléggé vártam, korábban sokat olvastam a témában...
Remek film, alapból kedvelem az újságírós filmeket, főleg, ha ilyen komoly témát dolgoz fel.
Tetszett, ahogy felépítették, a színészek kiválóak, mindenkinek ajánlom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén rázott ki a hideg az egésztől, amikor mentek az ország és a város nevek, nagyon kemény...
Eléggé vártam, korábban sokat olvastam a témában...
Remek film, alapból kedvelem az újságírós filmeket, főleg, ha ilyen komoly témát dolgoz fel.
Tetszett, ahogy felépítették, a színészek kiválóak, mindenkinek ajánlom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén rázott ki a hideg az egésztől, amikor mentek az ország és a város nevek, nagyon kemény...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ziro4vr
Az álmodozókat biztos megnézem, ha már remekül ábrázolta a meztelenséget. Igaz azt egy pierre woodman film is megteszi.
Nem illik.
- wZoLee7
Pár percet láttam belőle, hát valami iszonyat nagy hülyeségziro4vr írta:Fizetek egy zacskó mogyorós m&m'st annak, aki megnézi moziban ezt a fekete 50 árnyalatát. Ja és kirekesztő rasszista állat, aki nem nézi meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon élitek
Megyek megkínzom magam egy leftoversszel, de lehet inkább egy best of Jesét rakok be. Az legalább rövid
Megyek megkínzom magam egy leftoversszel, de lehet inkább egy best of Jesét rakok be. Az legalább rövid
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Akkor próbáljatok meg ilyen elemzést összerakni...
Inkabb provokatív.
- ziro4vr
De miért nem emelte ki félkövérrel az 5/10nél gyengébb filmeket? Diszkriminatív posztnak mondanám.
Nem illik.
Oké, hogy ne offoljak:
Megharagudtam rád Gabi, a Me and Earl egy nagyon patent kis film.
Megharagudtam rád Gabi, a Me and Earl egy nagyon patent kis film.
- ziro4vr
Túlságosan freeflow shooter, távolról halálos, de a posztján van jobb contender is. Egyébként meg nem értem miért kell offolnod, szétbacod ezt a topikot is. Kérem cserébe a tarr Béla gyűjtemény elemzést 300 szóban.Zsombor írta:Oke. Te meg majd meseld el, hogy Jamalival mi a helyci.
Nem illik.
Oke. Te meg majd meseld el, hogy Jamalival mi a helyci.
- ziro4vr
De akkor te állod a levesem. Illetve te hozol sporttáskát, amibe a fehérjés bödönt rakom.
Nem illik.
Inkabb egy adag szezammagos csirket fizess. Legalább a film alatt be is tolnam.ziro4vr írta:Fizetek egy zacskó mogyorós m&m'st annak, aki megnézi moziban ezt a fekete 50 árnyalatát. Ja és kirekesztő rasszista állat, aki nem nézi meg.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én meg akarom, az alapkoncepciónál csak jobb lehet.ziro4vr írta:Fizetek egy zacskó mogyorós m&m'st annak, aki megnézi moziban ezt a fekete 50 árnyalatát. Ja és kirekesztő rasszista állat, aki nem nézi meg.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦