Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Ha Reust igazolnánk, akkor csatár talán nem kéne. Elég jó befejező a német.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na üdv!
Kicsit megkésve irok fórumra, de az az igazság, hogy elég nehezen dolgoztam fel a keddi meccset.... Nem igazán értem, hogy 1 csapat 1x, hogy tud igy küzdeni menni hajtani előtte meg 1 meg bele sz....ni az egészbe. Nem igazán tudom, hogy ez a vezetőség hibája lenne vagy a csapaté, de szerintem inkább mind a kettő! Tegyük hozzá, hogy szerintem nagy szerepet játszik az is, hogy Mourinho félig meddig már távozott és ez kihatott a csapatra is és idehaza a közönségnek küzdöttek. Igazából mind1 ezen rágódni, mert a múltat nem lehet megváltoztatni. Előre kell nézni és bizakodni, hogy majd jobb lesz...
Kicsit hozzá akarok szólni a témához is mert most hirtelen visszalapozgattam pár oldalt és úgy látom kezdenek beindulni az agytekervények, hogy kit kéne hozni, eladni stb ... Az én részemről előbb meg kéne válni a nem Real Madrid szintű játékosoktól mint pl.: Callejón,Khedira,DM,Higuain. Ezek a játékosok nálam prioritást élveznek, pontosabban élveznének az eladás terén. Ezek mellet meg kell emliteni azt is, hogy Pepe is azok után, hogy van 1 szerintem elég stabil védelmünk amiből nagyon kilóg és mindenki láthatta azt, hogy Ramos, hogy vette le a pályáról Lewandowskit meg, hogy Pepe, hogy vette le..... Igazából cserének tökéletes. Mint ahogy cserének tökéletes Coentrao is még ha teknikailag nem annyira topp mint Marcelo. Ide Carvajal óriási fontossággal bir meg nálam Nacho eddig jobbosan nagyon is tetszett, baloson már kevésbe. Nem szabad azt sem elfeledni, hogy 1 időben Albiolt is vitte volna a MU és ki tudja mit hoz még a nyár...
Megvallom őszintén nekem a nyár akkor lenne teljesen, ha jönne: Anchelotti,Pogba,Veratti,Carvajhal,Bale,Reus és igazából itt vagyok bajban mert nem tudnék mondani hirtelen 1 csatárt akire azt tudnám mondani, hogy ő pedig igenis kell.... Az őszintét megvallva nagyon tetszett ez a Lewndowsky gyerek, mert ami elhagyta a lábát 90% életveszély volt. Az más kérdés, hogy meglepődnék ha elengedné a Dortmund és pont mi vennénk meg...
Casillas-Carvajhal-Varane-Ramos-Marcelo-Veratti-Modric-Bale-Özil-CR-Lewandowsky (igazából erre most gondoltam először, de nem hangzik rosszul. Padon:Lopez-Arbeloa-Nacho-Pepe-Coentrao-Alonso-Pogba-Reus-Jesé-Benzema-Moratta és ezek kombinálva.... Nem tudom valakinek fel fog e tűnni a lényeg!? Vélemény?
Kicsit megkésve irok fórumra, de az az igazság, hogy elég nehezen dolgoztam fel a keddi meccset.... Nem igazán értem, hogy 1 csapat 1x, hogy tud igy küzdeni menni hajtani előtte meg 1 meg bele sz....ni az egészbe. Nem igazán tudom, hogy ez a vezetőség hibája lenne vagy a csapaté, de szerintem inkább mind a kettő! Tegyük hozzá, hogy szerintem nagy szerepet játszik az is, hogy Mourinho félig meddig már távozott és ez kihatott a csapatra is és idehaza a közönségnek küzdöttek. Igazából mind1 ezen rágódni, mert a múltat nem lehet megváltoztatni. Előre kell nézni és bizakodni, hogy majd jobb lesz...
Kicsit hozzá akarok szólni a témához is mert most hirtelen visszalapozgattam pár oldalt és úgy látom kezdenek beindulni az agytekervények, hogy kit kéne hozni, eladni stb ... Az én részemről előbb meg kéne válni a nem Real Madrid szintű játékosoktól mint pl.: Callejón,Khedira,DM,Higuain. Ezek a játékosok nálam prioritást élveznek, pontosabban élveznének az eladás terén. Ezek mellet meg kell emliteni azt is, hogy Pepe is azok után, hogy van 1 szerintem elég stabil védelmünk amiből nagyon kilóg és mindenki láthatta azt, hogy Ramos, hogy vette le a pályáról Lewandowskit meg, hogy Pepe, hogy vette le..... Igazából cserének tökéletes. Mint ahogy cserének tökéletes Coentrao is még ha teknikailag nem annyira topp mint Marcelo. Ide Carvajal óriási fontossággal bir meg nálam Nacho eddig jobbosan nagyon is tetszett, baloson már kevésbe. Nem szabad azt sem elfeledni, hogy 1 időben Albiolt is vitte volna a MU és ki tudja mit hoz még a nyár...
Megvallom őszintén nekem a nyár akkor lenne teljesen, ha jönne: Anchelotti,Pogba,Veratti,Carvajhal,Bale,Reus és igazából itt vagyok bajban mert nem tudnék mondani hirtelen 1 csatárt akire azt tudnám mondani, hogy ő pedig igenis kell.... Az őszintét megvallva nagyon tetszett ez a Lewndowsky gyerek, mert ami elhagyta a lábát 90% életveszély volt. Az más kérdés, hogy meglepődnék ha elengedné a Dortmund és pont mi vennénk meg...
Casillas-Carvajhal-Varane-Ramos-Marcelo-Veratti-Modric-Bale-Özil-CR-Lewandowsky (igazából erre most gondoltam először, de nem hangzik rosszul. Padon:Lopez-Arbeloa-Nacho-Pepe-Coentrao-Alonso-Pogba-Reus-Jesé-Benzema-Moratta és ezek kombinálva.... Nem tudom valakinek fel fog e tűnni a lényeg!? Vélemény?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert az durva hogy nem is olyan regen meg orultunk hogy van Benzema es Higuain arra a poztra, mert hogy majd milyen nagy verseny lesz koztuk es mind a kettobol a legjobbat hozza majd ki a rivalizalas. Erre most ott tartunk hogy egymast muljak alul, es kb mind a ketto bizonyitotta hogy nem lehet ra szamitani mint a Real Madrid elso szamu csatara, mert kevesek hozza... Mindketto a maga modjan. Eleg gyaszos. En mindenkeppen hoznek oda valakit akarmelyik helyett.
Egyebkent ez a Verrati, Bale, Kondogbia, Carvajal nevsor amit a Marca felhozott, ez szerintem kurva harmatos. Bale-t tovabbra sem tartom nagy cuccnak, raadasul rohadtul tularazott. Verrati ha tenyleg olyan tehetseges akkor hosszutavon jo is lehet, de rovidtavon nem megoldas, akkor ott van Kondogbia aki szinten nem megoldas a ketto parban meg foleg nem, orditoan gyenge lenne ez a paros igy. Egyedul Carvajal az aki kezenfekvo es esszeru valasztasnak tunik Arbeloa melle. Tovabbra sem lenne csatarunk, mert Morata egy nulla, Benzema meg toketlen. Nem is nagyon ertem hogy itt sokan megelegednenek egy ilyen erositessel... Szerintem rohadt keves lenne ez.
Bale-hez meg annyit hogy irtak itt paran indoknak hogy "ha egy dimariat meg higuaint meg khedirat elbir a csapat akkor bale-t is el fogja birni"... SERIOUSLY?? Nebassza mar meg az eg, 60-70 vagy kituggyahany millioert nehogymar olyan jatekosnak oruljek akit "elbir" a csapat. Annyiert legalabb olyan szintu huzoember legyen mint Ronaldo. Akkor kb elegedett leszek. Egy total stilusidegen brit jatekos, egy latinos ligaban pont amikor tavolodni akarunk el attol a futballtol amit a walesi is kepvisel... Es akkor itt sokan hegyezik ra a cerkat. Nem ertem. 60 millioert kis tulzassal barkit el lehet hozni, akkor tenyleg fizessuk oda azt a penzt olyan jatekosra aki bele is illik a profilba. A Chelsea Hazardot igazolt olcsobban, a PSG Lucast, a Bayern Gotzet!
Nincs tul jo eloerzetem.
Egyebkent ez a Verrati, Bale, Kondogbia, Carvajal nevsor amit a Marca felhozott, ez szerintem kurva harmatos. Bale-t tovabbra sem tartom nagy cuccnak, raadasul rohadtul tularazott. Verrati ha tenyleg olyan tehetseges akkor hosszutavon jo is lehet, de rovidtavon nem megoldas, akkor ott van Kondogbia aki szinten nem megoldas a ketto parban meg foleg nem, orditoan gyenge lenne ez a paros igy. Egyedul Carvajal az aki kezenfekvo es esszeru valasztasnak tunik Arbeloa melle. Tovabbra sem lenne csatarunk, mert Morata egy nulla, Benzema meg toketlen. Nem is nagyon ertem hogy itt sokan megelegednenek egy ilyen erositessel... Szerintem rohadt keves lenne ez.
Bale-hez meg annyit hogy irtak itt paran indoknak hogy "ha egy dimariat meg higuaint meg khedirat elbir a csapat akkor bale-t is el fogja birni"... SERIOUSLY?? Nebassza mar meg az eg, 60-70 vagy kituggyahany millioert nehogymar olyan jatekosnak oruljek akit "elbir" a csapat. Annyiert legalabb olyan szintu huzoember legyen mint Ronaldo. Akkor kb elegedett leszek. Egy total stilusidegen brit jatekos, egy latinos ligaban pont amikor tavolodni akarunk el attol a futballtol amit a walesi is kepvisel... Es akkor itt sokan hegyezik ra a cerkat. Nem ertem. 60 millioert kis tulzassal barkit el lehet hozni, akkor tenyleg fizessuk oda azt a penzt olyan jatekosra aki bele is illik a profilba. A Chelsea Hazardot igazolt olcsobban, a PSG Lucast, a Bayern Gotzet!
Nincs tul jo eloerzetem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
"Hát, ha jövőre nem igazolunk csatárt, akkor meghalok..."
Ha hozuk Bale-t, akkor nem biztos, hogy akkora hülyeség...Amellet, hogy a csatáraink mérsékelten lőtték a gólokat, a másik probléma az volt, hogy CR mellett nem is volt más, akitől nagyon várni lehetett. Mert mind Özil, mind DM nem az igazi a kapu előtt. Ha van egy Bale, aki jó eséllyel szállít 15-20 gólos szezont, meg esetleg Benzema is jobb formában van, folyamatosabb játékidővel, teljesen korrekt lehet a dolog. És ott van Morata, is. Persze nem bánnám, ha hoznának egy rutinos csatárt, aki tisztában van a saját helyzetével, de nem használhatatlan. Túlélném, ha nem hoznánk sztárcsatárt. Az lenne a nagy baj, ha a középpályát nem raknánk rendbe.
"Nacho megállja ott a helyét. CS0kival abban mondjuk nem értek egyet, hogy Nacho legyen Marcelo alternatívája. Ha nagyon muszáj, ki lehet tenni a szélre, de Ő inkább középső védő."
Tudom, hogy a castillában ott játszik, de az első csapatban bal szélen játszott, és szerintem nem vallott szégyent. De ő jó középen is, meg szélen is cserének, Arbeloát már sehova se raknám be. Óriásit zuhant a faszi, vállalhatatlan szintre.
"2-nél több belső középpályás biztosan nem fog jönni, ha senki nem kerül eladásra a meglévők közül."
Essien biztos megy vissza, illetve Xabi Alonso helyettesét keresik. Ez kettő. És ugye itt még az a kérdés, hogy az új edző két középpályással számol, vagy hárommal. Ha hárommal, akkor még jöhet ember, ha nem, akkor valóban nincs sok esély 3 igazolásra. Persze kérdés, hogy mi lesz a brazil castillás gyerekkel. Ha őt is hozzuk, akkor tényleg max két igazolás.
De talán Khedirát elviszi hozé.
Akartam is kérdezni, hogy ez a Jose Angel Sanchez nyilatkozat ez ugye kamu? Csak nyomnánk le az éárát ezzel...Ha csak nincs már meg a megállapodás.
Ha hozuk Bale-t, akkor nem biztos, hogy akkora hülyeség...Amellet, hogy a csatáraink mérsékelten lőtték a gólokat, a másik probléma az volt, hogy CR mellett nem is volt más, akitől nagyon várni lehetett. Mert mind Özil, mind DM nem az igazi a kapu előtt. Ha van egy Bale, aki jó eséllyel szállít 15-20 gólos szezont, meg esetleg Benzema is jobb formában van, folyamatosabb játékidővel, teljesen korrekt lehet a dolog. És ott van Morata, is. Persze nem bánnám, ha hoznának egy rutinos csatárt, aki tisztában van a saját helyzetével, de nem használhatatlan. Túlélném, ha nem hoznánk sztárcsatárt. Az lenne a nagy baj, ha a középpályát nem raknánk rendbe.
"Nacho megállja ott a helyét. CS0kival abban mondjuk nem értek egyet, hogy Nacho legyen Marcelo alternatívája. Ha nagyon muszáj, ki lehet tenni a szélre, de Ő inkább középső védő."
Tudom, hogy a castillában ott játszik, de az első csapatban bal szélen játszott, és szerintem nem vallott szégyent. De ő jó középen is, meg szélen is cserének, Arbeloát már sehova se raknám be. Óriásit zuhant a faszi, vállalhatatlan szintre.
"2-nél több belső középpályás biztosan nem fog jönni, ha senki nem kerül eladásra a meglévők közül."
Essien biztos megy vissza, illetve Xabi Alonso helyettesét keresik. Ez kettő. És ugye itt még az a kérdés, hogy az új edző két középpályással számol, vagy hárommal. Ha hárommal, akkor még jöhet ember, ha nem, akkor valóban nincs sok esély 3 igazolásra. Persze kérdés, hogy mi lesz a brazil castillás gyerekkel. Ha őt is hozzuk, akkor tényleg max két igazolás.
De talán Khedirát elviszi hozé.
Akartam is kérdezni, hogy ez a Jose Angel Sanchez nyilatkozat ez ugye kamu? Csak nyomnánk le az éárát ezzel...Ha csak nincs már meg a megállapodás.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Értem én, hogy sok ide Marci-Contrao kettős, de hát mégis... annyira nem gáz Fabio!! S akkor mi a faxomat keres még ott Arbeloa és Albiol?? Ezt a Khedira dolgot bazira nem vágom! Ennél egy sokkal fegyelmezettebb játékos kell. Mármint taktikában! Gündogan? Oh istenem..hányszor lépünk ugyanabba a hibába? Ha nem sikerült elhozni Götzét, akkor más onnan nem kell!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Na ez már egész jól hangzik remélejük tényleg jön a két csatár higu helyére!!!
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... tol_-73393
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... tol_-73393
én egy dologban reménykedek, ha khedira marad. mégpedig abban, hogyha mellette lesz a kp-n modric és verratti és nem neki kell majd irányítania, mint idén és csak a védekezésre kell koncentrálnia akkor nem tűnik majd ki annyira a balfaszsága.Toky írta:De ettől féltem, hogy Khedirával továbbra is a kezdőben számolnak.
de én lennék a világ legboldogabb embere, ha már holnap bejelentenék, hogy nyáron a chelseaben folytatja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára accel 2013. május 2., csütörtök 17:08-kor.
2-nél több belső középpályás biztosan nem fog jönni, ha senki nem kerül eladásra a meglévők közül.nem tudom, hogy volt e már ez. a marca képe
Ezt a Marcas képet egyre jobban aláírnám én is. Bár szerintem Bale nem idevaló, de Mariahoz képest előrelépés, mondjuk mibe fájna nekünk ez az előrelépés... Ott van egy kérdőjel Carvajal mögött oda meg nyugodtan be lehetne rakni Nachot. Lenne egy ilyenünk:
Casillas, López, Mejias
Carvajal, Arbeloa, Ramos, Varane, Pepe, Albiol, Marcelo, Nacho(előnye, hogy bárhova berakhatod és viszonylag tűrhetően is teljesített eddig.)
Modric, Güdogan, Alonso, Kondogbia, Khedira
Bale, Callejón?, Özil, CR, Jesé
Benzema, Morata
Nálam Modric még mindig nem tkp, ezért raktam hátrébb illetve Callejónt elengedném és hoznám még a Draxler gyereket cserének. Illetve Kondogbia helyére, akár jöhetne Casemiro is. Ja és Verratti helyett a németet preferálom.
Casillas, López, Mejias
Carvajal, Arbeloa, Ramos, Varane, Pepe, Albiol, Marcelo, Nacho(előnye, hogy bárhova berakhatod és viszonylag tűrhetően is teljesített eddig.)
Modric, Güdogan, Alonso, Kondogbia, Khedira
Bale, Callejón?, Özil, CR, Jesé
Benzema, Morata
Nálam Modric még mindig nem tkp, ezért raktam hátrébb illetve Callejónt elengedném és hoznám még a Draxler gyereket cserének. Illetve Kondogbia helyére, akár jöhetne Casemiro is. Ja és Verratti helyett a németet preferálom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Arbeloa, mint bal bekk? Az rendben, hogy helyettesíthetné Marcelot, ha nagyon kell, de azért mégis csak jobb oldalra kellett volna tenni.accel írta:nem tudom, hogy volt e már ez. a marca képe, azért ha khedira nem lenne ott, akkor sokkal nyugodtabb lennék
Továbbá Varane már Pepe előtt van a sorban, és Albiolt is elengedhetnénk. Nacho megállja ott a helyét. CS0kival abban mondjuk nem értek egyet, hogy Nacho legyen Marcelo alternatívája. Ha nagyon muszáj, ki lehet tenni a szélre, de Ő inkább középső védő.
Verratti inkább Alonso alternatívája, ahogy Kondogbia meg Khediráé. De ettől féltem, hogy Khedirával továbbra is a kezdőben számolnak. (Igen, tudom, hogy ez csak a Marca ötlete. De közel állhat sajnos a valósághoz.)
Callejón jövőre is velünk lesz. Hurrá! Bale...
Morata meg -bármennyire is csípem- most még szerintem kevés egyedül Benzema mögé. :unsure:
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát, ha jövőre nem igazolunk csatárt, akkor meghalok...accel írta:nem tudom, hogy volt e már ez. a marca képe, azért ha khedira nem lenne ott, akkor sokkal nyugodtabb lennék
nem tudom, hogy volt e már ez. a marca képe, azért ha khedira nem lenne ott, akkor sokkal nyugodtabb lennék
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
ha a mai hírek alapján kapunk egy carvajal,kondogbia,verratti/gündogan,bale névsort akkor velük megint baromira megfiatalodna a keret , plusz a cikkben azt is megemlítik hogy jesé és morata nyártól a felnőtt keret tagjai , szintén 20 évesek.
carvajal visszahozatala elég kézenfekvő, régóta beszédtéma . jót tett neki ez a tanuló év a bundesligaban, megfelelő tapasztalatokat szerzett, szerintem bedobhatjuk a mély vízbe arbeloa helyén. kondogbia egyértelműen essien szerepét venné át . elég fiatal ő is, nagyon jó adottságokkal. elnézve nem egy világklasszis kaliber, de idővel egy jó játékos válhat belőle a posztján. verratti és gündogan szintén fiatalok, elég jó képességekkel azon a poszton ahol a leggyengébbek vagyunk. gündogan talán már tapasztaltabb , de ancelotti nyilván verrattit szeretné jobban szóval ő lesz a befutó nagy valószínűséggel. bale-el kapcsolatban többször is leírtam a aggályaimat . nem gondolom hogy illene abba a stílusba amit nekünk valójában játszanunk kéne. én őt nem látnám szívesen főleg nem ennyi pénzért.
carvajal visszahozatala elég kézenfekvő, régóta beszédtéma . jót tett neki ez a tanuló év a bundesligaban, megfelelő tapasztalatokat szerzett, szerintem bedobhatjuk a mély vízbe arbeloa helyén. kondogbia egyértelműen essien szerepét venné át . elég fiatal ő is, nagyon jó adottságokkal. elnézve nem egy világklasszis kaliber, de idővel egy jó játékos válhat belőle a posztján. verratti és gündogan szintén fiatalok, elég jó képességekkel azon a poszton ahol a leggyengébbek vagyunk. gündogan talán már tapasztaltabb , de ancelotti nyilván verrattit szeretné jobban szóval ő lesz a befutó nagy valószínűséggel. bale-el kapcsolatban többször is leírtam a aggályaimat . nem gondolom hogy illene abba a stílusba amit nekünk valójában játszanunk kéne. én őt nem látnám szívesen főleg nem ennyi pénzért.
"-> Lucas Digne, nyáron lesz 20 éves (Varane korosztály), a Lille bal bekkje és irtó szép jövőt jósolnak neki, emellett fél Európa már most sorban áll a fiúrt (MU, Chelsea, az olaszok és állítólag a Real is figyeli már egy jó ideje)! "
Ha ilyen jó, kár elcseszni azzal a karrierjét, hogy idehozzuk. Én továbbra is azt mondom, hogy itt van Nacho. Nem volt szar, amikor játszott, védekezőbb felfogású. Meg mégiscsak saját nevelés.
Ha ilyen jó, kár elcseszni azzal a karrierjét, hogy idehozzuk. Én továbbra is azt mondom, hogy itt van Nacho. Nem volt szar, amikor játszott, védekezőbb felfogású. Meg mégiscsak saját nevelés.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Erdekes, h MU is, amikor nekik ott van egy Buttner Evra utan, es meg Fabio is aki most kolcsonben van.madridronie írta:Így van, én voltam! --> Lucas Digne, nyáron lesz 20 éves (Varane korosztály), a Lille bal bekkje és irtó szép jövőt jósolnak neki, emellett fél Európa már most sorban áll a fiúrt (MU, Chelsea, az olaszok és állítólag a Real is figyeli már egy jó ideje)! Pár meccsen láttam a srácot; azokon csapata egyik legjobbja volt; határozott, technikás srác! 8-15 millára taksálják, de lesz az még több is, ha hagyják fejlődni, játszani! ;)Valaki (talán madridione) ajánlott egy Franciaországban játszó srácot, ki Ő és hány éves és mit tud és mennyire becsülöd a vételárát?
Zizout vissza kell tenni a regi munkakorebe.
Egyebent a Castillaba is igazolhatnank, vannak a francia masodosztalyban azert jocskan nagy tehetsegek.
Olyan opcioval mint Casemiro, elhoznank 1 evre kolcsonbe, igy evente lehetne 2-3 embert probalgatni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Khedira: talán naiv álom, de reménykedem, hogy Mourinho távozásával ő is dobbant...
77 milla+Chicarito=CR: A Sun nyilván nem nézett rá a naptárra, április 1-én ez poénnak éppen elmegy...
Csatártéma: Én hanyagolnám a Cavani/Agüero/Falcao vonalat...
Benzema mögé hoznék egy padot tűrő, de labdával azért nem fogalmatlan tagot. Benzemát meg tolnám egy normális, focizós játékrendszerben. Egy "sztárcsatár" érkeztével Benz megint koptathatná a padot. Remélem az új edző nem a BEFU(b@szd előre, fuss utána) taktikát erőlteti majd, akkor Benzemával nem lesz gond.
Amúgy is a kp. brutális megerősítése a lényeg, a támadószekcióba meg úgy néz ki, Perez Balet-t akarja, az meg komoly lóvé...
Középpályára a Vidal-Pogba-Verratti-Luis Gustavo-Ramires-Gündogan hatosból kell legalább 2. Kondogbia lehet a 3. de padra.
77 milla+Chicarito=CR: A Sun nyilván nem nézett rá a naptárra, április 1-én ez poénnak éppen elmegy...
Csatártéma: Én hanyagolnám a Cavani/Agüero/Falcao vonalat...
Benzema mögé hoznék egy padot tűrő, de labdával azért nem fogalmatlan tagot. Benzemát meg tolnám egy normális, focizós játékrendszerben. Egy "sztárcsatár" érkeztével Benz megint koptathatná a padot. Remélem az új edző nem a BEFU(b@szd előre, fuss utána) taktikát erőlteti majd, akkor Benzemával nem lesz gond.
Amúgy is a kp. brutális megerősítése a lényeg, a támadószekcióba meg úgy néz ki, Perez Balet-t akarja, az meg komoly lóvé...
Középpályára a Vidal-Pogba-Verratti-Luis Gustavo-Ramires-Gündogan hatosból kell legalább 2. Kondogbia lehet a 3. de padra.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Így van, én voltam! --> Lucas Digne, nyáron lesz 20 éves (Varane korosztály), a Lille bal bekkje és irtó szép jövőt jósolnak neki, emellett fél Európa már most sorban áll a fiúrt (MU, Chelsea, az olaszok és állítólag a Real is figyeli már egy jó ideje)! Pár meccsen láttam a srácot; azokon csapata egyik legjobbja volt; határozott, technikás srác! 8-15 millára taksálják, de lesz az még több is, ha hagyják fejlődni, játszani! ;)Valaki (talán madridione) ajánlott egy Franciaországban játszó srácot, ki Ő és hány éves és mit tud és mennyire becsülöd a vételárát?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 2., csütörtök 16:24-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
na ez nem igaz, mert a kp-ra nalam Vidal-Veratti a nyaro.Numbernak meg mindegy csak fekete legyen meg lokaj,beszélje a franciát,akkor jöhet:DDD
Balhatved is csak Marcelo moge kerestetik. Ziozu ajanlotta nekunk Trémoulinast(Bordeaux) es Cissokhot 5-10 millaert. Rosszabbul nem jartunk volna egyikkel sem, arban viszont sokkal jobban megertek volna.
Ertem en a trefat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ateeemadrid
értem én, hogy ettől tartassz, de egyértelműen látható volt, hogy higgadt, nem jön zavarba ha sokan veszik körül, gyors, technikás és a játékhoz is van esze... ezen képességek pedig nem magyarázhatóak csak szimplán azzal, hogy "egy elem egy jól működő rendszerben"Galacticos írta:én nála félnék hogy csak egy elem egy jól működő rendszerben.hehe írta:gündogan
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezzel en is igy vagyok. Csaloka ez szerintem. Iden nyaron sok jatekost el fognak vinni a Dortmundbol, de allitom hogy azok nagyresze a negyedet nem fogja hozni annak amit ott mutatott. Kezdve peldaul Levandowskival. De szerintem Gundogan is ez az eset. Kagawa is jo pelda..."
Ezt írtam már én is,de megkaptam hogy mi köze van a Sahin féle estnek Gundoganhoz...úgyhogy nem akartam vitatkozni inkább senkivel.Én nem vagyok amúgy szétesve a töröktől....
Numbernak meg mindegy csak fekete legyen meg lokaj,beszélje a franciát,akkor jöhet:DDD
Ezt írtam már én is,de megkaptam hogy mi köze van a Sahin féle estnek Gundoganhoz...úgyhogy nem akartam vitatkozni inkább senkivel.Én nem vagyok amúgy szétesve a töröktől....
Numbernak meg mindegy csak fekete legyen meg lokaj,beszélje a franciát,akkor jöhet:DDD
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...