1. helyes, iscot vigye csak a psg, nő az esélyünk lucasra. ezért nem is hoznék ilyen reusféléket, én nem elégszem meg a jóval, nekem a disznóállatbrutál kell. ha odatesz egy jó vébét, akkor elhozhatjuk, a francia bajnokságot ki lehet nőni.CS0ki írta:"Iscoról sajnos nincsenek hírek"
Hogyne lennének, a PSG állítólag kifizeti a kivásárlási árát, 35 milkát.
Kondogbia nagyon fiatal még, de nyilván nem véletlenül akarják annyian. Nyilván nem tudná azt hozni jövőre, mint mondjuk Vidal, viszont a franciát meg lehet venni Vidallal ellentétben. A chilei abszolút nem tűnik eladónak, ráadásul ő is sokszor lenyilatkozta, hogy ott akar maradni. Pogbára nagyobb esélyt látok.
Egyébként még annyi, hogy jó eséllyel új korszak, új edző, új taktika, szóval jövőre ne várjunk csodákat. A mostani gálakezdőhöz képest akár 4 vagy 5 helyen is lehet változás, kicsi az esélye annak, hogy már a következő szezonban gördülékeny lenne minden.
"falcao a paktum miatt nem jön, "
Hétvégén egyébként újra megerősödött bennem, hogy nem hoznám Falcaot... Persze nekem sepciális igényeim vanna egy csatárra nézve, mondjuk hogy ne szédüljön a 16-oson kívül. A kolumbiai eltávolodva a kaputól, olyan mint egy partra vetett hal, nagyjából Higuain szintjén van. 16oson belül persze más tészta, de nálam alapvetés, hogy minden támadó értékelhetőt legyen képes nyújta a mezőnyben is.
2. ha vidal hozhatatlan, kondogbia meg nem jó/túl fiatal, akkor továbbra is itt pofázom, hogy a megoldás a pogba-verratti/gündogan csomag.
3. falcao esetében egyetértünk, anno kérdeztem, mer nem figyeltem, hogy mezőnyben milyen a fickó. hát nem egy ronaldo. ő valszeg nagyon jó lesz angliában, mint ahogy cavani sem illik ide, legalábbis én nem nistelrooy féle centert akarok, hanem játszó, cselező, kreatív csatárt. arra meg itt van benzema bőven, csak végre betonkezdővé kéne tenni és nem kicseszni vele kéthetente.
amúgy meg alexandre pato.