Politika
Re: Politika
Egy igazsagugyi miniszter elmondta, hogy egy vadiratbol kihuzgalnak neveket (tobbek kozott egy minisztert), manipulalnak tenyeket, majd azt is, hogy a korrupciorol figyelmeztettek egy allamtitkart, aki ennek ellenere nem hagyta abba. Ez nektek semmi . Ezek utan lehet hajtogatni, hogy milyen a tarsadalom.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy mindent leír az ország állapotáról, hogy az Igazságügyi Miniszter kimondja, hogy a Miniszteri Kabinet elnöke ügyészségi iratokat huzat ki és nyomozati anyagokat módosit, bizonyítékokat tüntetnek el, és mindenki csalódott.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kicsit nagy volt a hype, de egyébként elég komoly állítások is elhangoznak benne.
Miniszter mondja, hogy az ügyészség független, de Polt nem, és hogy ő nem ura a helyzetnek már.
Csak ez az állítás önmagában kormánybuktató állítás lenne máshol.
Nálunk meg röhögünk, célba ér a megafonos propaganda.
Persze én is vártam valami komolyabbat, mert itt már annyira magasan van az ingerküszöb, hiszen semmibe nem buktak bele. Lélegeztetőgép (ami még csak nem is lélegeztetőgép ) business, Lölő, kegyelmi ügy, most csak hirtelen felkapva hármat. És nem érdekel senkit. Annyira korrupt a rendszer, és annyira korruptak vagyunk mi emberek is, hogy ezeket leváltani tényleg csak külső beavatkozással lehet, ez meg nem biztos, hogy jó lenne. De nem lesz más út, külföldi beavatkozás vagy a koleszterin.
Én mondtam már többször, itt amíg nem kerül elő felvétel, hogy OV kisgyerekeket áldoz meztelenül, magát olajjal kenegetve, és korbáccsal csapkodva, egy templomi oltáron, addig itt nem lesz semmi. De valószínűleg ezt is kimagyaráznák valahogyan.
Miniszter mondja, hogy az ügyészség független, de Polt nem, és hogy ő nem ura a helyzetnek már.
Csak ez az állítás önmagában kormánybuktató állítás lenne máshol.
Nálunk meg röhögünk, célba ér a megafonos propaganda.
Persze én is vártam valami komolyabbat, mert itt már annyira magasan van az ingerküszöb, hiszen semmibe nem buktak bele. Lélegeztetőgép (ami még csak nem is lélegeztetőgép ) business, Lölő, kegyelmi ügy, most csak hirtelen felkapva hármat. És nem érdekel senkit. Annyira korrupt a rendszer, és annyira korruptak vagyunk mi emberek is, hogy ezeket leváltani tényleg csak külső beavatkozással lehet, ez meg nem biztos, hogy jó lenne. De nem lesz más út, külföldi beavatkozás vagy a koleszterin.
Én mondtam már többször, itt amíg nem kerül elő felvétel, hogy OV kisgyerekeket áldoz meztelenül, magát olajjal kenegetve, és korbáccsal csapkodva, egy templomi oltáron, addig itt nem lesz semmi. De valószínűleg ezt is kimagyaráznák valahogyan.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ezt pontosan en is igy gondolom.ThePilgrim írta: Az a baj, hogy normálisan működő jogállamban ez nem, hogy atombomba lenne, hanem maga a cárbomba, miközben nálunk ez tényleg csak petárda...
A felvételen az akkori igazságügyi miniszter elmondja, hogy a propagandaminiszter emberei bementek az ügyességre és belenyúltak egy folyamatban lévő ügy nyomozati irataiba.
Jogállamban borulna minden, nálunk jókedvűen ebédelget a miniszterelnök az érintett miniszterrel...
A baj,hogy ez nem uj,viszont az kokemeny,hogy ki mondja ezt akkoriban.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha magyaros akarok lenni, akkor Petya egy fizetett hirdetes Viktoreknak, aki szepen elvitte a rivaldafenyt a pedofil ugyrol es egyebekrol.Kercsó írta: én nagyon reménykedtem, hogy ebből tényleg lehet valami 2006-hoz hasonló megmozdulás, ahol a nép végre kap egy tökös vezetőt, és megmutathatja a foga fehérjét...
ez mi a fallosz volt, Péter???
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az a baj, hogy normálisan működő jogállamban ez nem, hogy atombomba lenne, hanem maga a cárbomba, miközben nálunk ez tényleg csak petárda...
A felvételen az akkori igazságügyi miniszter elmondja, hogy a propagandaminiszter emberei bementek az ügyességre és belenyúltak egy folyamatban lévő ügy nyomozati irataiba.
Jogállamban borulna minden, nálunk jókedvűen ebédelget a miniszterelnök az érintett miniszterrel...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan sokat elarul igy is, de en ennel tobbet vartam, hosszabban, jobban, tisztabban kifejtve, tobb konkretummal.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amit előzetesen állított az benne van, de ezt a tömegek nem fogják tudni értelmezni. Nem lesz ennek semmi következménye.
Felnek!!!4!4!4!!!!kierkegaard írta: hát. oké. így már érthető orbánék mosolya a hétvégéről.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én nagyon reménykedtem, hogy ebből tényleg lehet valami 2006-hoz hasonló megmozdulás, ahol a nép végre kap egy tökös vezetőt, és megmutathatja a foga fehérjét...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
hát. oké. így már érthető orbánék mosolya a hétvégéről.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az atombombából a végére egy petárda lett
kár érte, nagyszerű ügynök volt (lehetett volna)
de mire gondolt a költő, amikor arról beszélt, hogy lehet izzítani a private jetet?
kár érte, nagyszerű ügynök volt (lehetett volna)
de mire gondolt a költő, amikor arról beszélt, hogy lehet izzítani a private jetet?
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
TevedtemRealista24 írta: Nem hinnem hogy valami silány szarral jönnének ki, ha igen, akkor nagyon buták.
Ez a nekem kellemetlen kategoria.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Nem gondolhatta komolyan, hogy ennyi miatt bukni fog egy ilyen korrupt rendszer.
Rip Magyar Peter, rip Magyarorszag.
Rip Magyar Peter, rip Magyarorszag.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondtam én hogy nincs semmi komoly bizonyítéka az embernek.
Az hogy Jucival mit beszélgettek a konyhában az sajnos nem terhelő erejű bizonyíték. Lehet vele járni a sajtót de kb. annyi.
Az hogy Jucival mit beszélgettek a konyhában az sajnos nem terhelő erejű bizonyíték. Lehet vele járni a sajtót de kb. annyi.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Benyomtam az elot… 1 perces beszelgetes. Ki is nyomtam.. ezt ennyire tulhypolni
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ez a realitás, erre van nagyobb esély a tapasztalatok alapján, ez tény. De ha soha semmiben nem bízunk, akkor tényleg full apátia van, és semmi nem fog történni. Mondom ezt úgy, hogy ugyanígy érzek, csak emiatt kicsit lelkiismeret-furdalásom van.hehetheoriginal írta: Szinte biztosra mondom, hogy nem lesz ebbol semmi.
Innentől meg el is vesziti a nagy hypeot es a kezdeti fellangolast, asszem el is lehet felejteni a figurat.
3 hetig tartott, par honap mulva kutya se fog ra emlekezni.
Majd kivi leszek, ha vmi ujsagiro hajlando lesz ránézni, par honap mulva vajon milyen poziban es hol fog az emberunk dolgozni.....
De amúgy nem csak az atombomba, és a nihill van, a két véglet között is vannak értékek. Esetleg a mai nap is lehet a kirakós egy darabja, ami majd az új időkhöz vezet. Vagy nem, majd kiderül.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
gutihaz14ben bizhatsz.hehetheoriginal írta: Szinte biztosra mondom, hogy nem lesz ebbol semmi.
Innentől meg el is vesziti a nagy hypeot es a kezdeti fellangolast, asszem el is lehet felejteni a figurat.
Majd kivi leszek, ha vmi ujsagiro hajlando lesz ránézni, par honap mulva vajon milyen poziban es hol fog az emberunk dolgozni.....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szinte biztosra mondom, hogy nem lesz ebbol semmi.
thereisonly1ronaldo