Most őszintén... Aki ilyen faarccal képes a csúcson lévő csapatokat otthagyni, attól az embertől mit várunk? Mourinho egy zsoldos, és zsoldosként is viselkedik. Ő megpróbálja a nyilatkozataival ennek az ellenkezőjét állítani, de egyre kevesebben hisznek neki.Realcsa írta:"Ha idén nem is nyerem meg a Bajnokok Ligáját, nekem már kétszer sikerült. Harcolni fogok a harmadikért. Vannak edzők, akik semmit sem nyertek még…”
Ezt tényleg így lenyilatkozta??? Oké,eddig is vágtuk a témát,neki a rekordok kellenek,de ez alapján látszik h miért ül faarccal a kispad mellett,neki szinte mindegy,amíg ő nyerte a legtöbb Bl trófeát külön csapatokkal. Vicc az ember,pedig mennyire bíztam/tunk benne te jó ég
Nyilvánvaló volt, hogy ő a spanyol bajnoki címért jött, ez tavaly sikerült, innentől kezdve ő nem motivált a Reallal. Megpróbálta a BL-t harmadszor is, hátha összejön, mindent erre tett fel, de kevés volt. A saját csapdájába bukott bele itt legalább 2x.
De ezen nincs mit meglepődni. Én ezt vártam, ezt is kaptam.
Anno azt írtam, hogy a Real lesz Mourinho mestervizsgája. Ez lesz az első csapata, ahol a minimális elvárások nem sokban különböznek a maximumtól. Ha itt sikeres lesz, akkor tényleg nagy edző. Nálunk Mourinho megbukott. Lehet szépíteni a dolgokat, de tény. Az MU-n kívül nem volt nagy skalp a BL-ben, és ahhoz is mák kellett. Egyedül egy spanyol bajnoki cím van, amire igazán büszke lehet, de a másik két szezonban csúnyán leelőzött minket a Barca. A spanyol kupákra meg ne verje már magát, egy ilyen kerettel nagyobb eredmények kellettek volna. A Barca csúcskorszaka pedig nem mentség.
u.i.: Érdemes megnézni, hogy a Chelsea és a Real hozta a BL győzelem reményében Morinhot, ő mindkét helyen képtelen volt megvalósítani ezt az elvárást.