Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
___Samy___

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. szeptember 26., szombat 23:05

kierkegaard írta: Nem akarok szemelyeskedo vitat nyitni a kerdesben, elnezest ha a stilusom nem volt megfelelo.

Szoval..

https://streamable.com/hr1a3i

0:12

Ha megnezitek akkor mielott lendult volna mayoral laba, kezzel ellokte a betis jatekost. Nezzetek hol van mayoral keze es milyen pozicioban esik el.
Ez most komoly? Hol volt itt lökő mozdulat?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. szeptember 26., szombat 23:04

Ez szerintem is kifelé rúgás, de hát a nagy VAR ugye tévedhetetlen.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2020. szeptember 26., szombat 23:03

A betises full belefordul a labdaba szandekosan mikor mar Mayorale a pozicio.

Teljesen jogos tizi.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. szeptember 26., szombat 23:03

Másik pozitívum, hogy Valverde kezd visszarázódni. B-)
Többet kell vállalnia mindenképp támadásban, van annyira ügyes, hogy akár két góllal is zárhatta volna a meccset, Kovacicsra hasonlít kicsit ebben a tekintetben, benne is sokkal több volt szerintem.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. szeptember 26., szombat 23:01

Nem akarok szemelyeskedo vitat nyitni a kerdesben, elnezest ha a stilusom nem volt megfelelo.

Szoval..

https://streamable.com/hr1a3i

0:12

Ha megnezitek akkor mielott lendult volna mayoral laba, kezzel ellokte a betis jatekost. Nezzetek hol van mayoral keze es milyen pozicioban esik el.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. szeptember 26., szombat 22:59

Azért ebben a szezonban is volt eddig úgy 10 ziccerünk két meccs alatt ami kimaradt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. szeptember 26., szombat 22:59

Isco és Modric nagyon rendbetette a közepét.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. szeptember 26., szombat 22:58

csak megérte szídni őket, de a var nem mindig fogja megmenteni a seggünket

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 26., szombat 22:58

elég sok helyzetet szorakoztunk el, a masodik felido amugy magasan a mienk volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2020. szeptember 21., hétfő 14:13

Érdekes meccs volt a tegnapi. Nekem az első félidő kifejezetten tetszett. Szépen járt lábról lábra a labda és profásan játszottunk. A második félidőre viszont szétesett a játékunk. Percekig képtelenek voltunk kihozni laposan a labdát. Ramos-->Kroos-->majd Varane majd újra ez.

Vinicius az elsőben nekem kifejezetten tetszett. Ültek a cselei és egészen jól mozgott. Nem nagyon voltak eladott labdái sem. A másodikban viszont főleg a 60. perc után hozta a régi buta játékát. Csetlett botlott elhagyta a labdát...

Rodrygo nekem most bátrabnak tünt mind eddig és megmerte csinálni az 1vs1-ket. Ez tetszett. Viszont a jobb oldal továbbra sem az ideális oldal számára. Sokkal gólveszélyesebb és pontosabb mint Vini viszont benne meg nincs meg az a fajta dinamika és a kaput sem direktbe támadja.

Ödegaard nekem nem igazán tetszett. Persze szoknia kell meg a társaknak is őt, de nem igazán jött át a játéka. A passzainak amúgy szeme van és Özilhez tudnám hasonlítani, de kissé bújkált és nem igazán tudott hatással lenni a játékra.

Összességében nem volt ez rossz. Az elsőbe kellett volna 1-2 gólt begyötörni. A másodikban már örülhettünk a döntetlennek. A soci jó kis csapat és nehéz terep, így ez úgy gondolom nem olyan vészes eredmény.

A probléma, hogy továbbra sem látom, hogy ki fog itt gólt lőni... Siralmasan gyenge a támadójátékunk és a gólokat Hazard sem fogja szórni mert nem az a típus. Ellenben ő keretet adhat majd a támadásainknak ha végre összeszedi magát, de a góllövést nem ő fogja megoldani...

Valvarde nekem is szemetszurt, hogy közel sem olyan energikus mint tavaly. Sokkal több kellene tőle mert tegnap csak bejött kocogni.

Nekem Mendy játéka még kifejezetten tetszik. Brutál gyors és iszonyat erős. Kissé ügyetlennek tűnik a labdával, de valahogy mindig nála marad a bogyó. Nem olyan letisztult mint Marcelo fénykorában, de nekem tetszik a játéka.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 21., hétfő 13:12

Egyébként én tegnap nem is a támadók egyéni teljesítményét húznám le (csapatszinten nem volt oké), hanem a középpályások nem tetszettek.

Kroosnak kifejezetten nem ment tegnap, valószínűleg azért mert hátrébb lett kényszerítve és nem volt mellette Case. Neki ez a halála.
Modric tette,vette elől és hátul is, de sokszor pontatlan volt, és a támadóharmadba nagyon kevés labdát juttatott el. Ami leginkább nem tetszett velük kapcsolatban, hogy kerülték Ödegaardal a kontaktot, nem akarták bevonni a játékba, inkább a szélekre játszottak egyfolytában. Egyébként lassúak és körülményesek voltak még, de hát idény eleji forma...

Ödegaard ugyan pontatlan volt kicsit, de csak a támadókkal tudott összejátszani, Modricék nem keresték őt, pedig nekik kéne odajátszani a bogyót a norvégnak, hogy onnan Ő építhesse tovább a támadást. Derogálna nekik átadni a stafétát a fiatalnak? Egymeccses tapasztalat, majd meglátjuk ősszel, remélem összecsiszolódnak.

Valverde jót kavart, nekem továbbra is Case-Valverde-Kroos a középpályám, ők most brutál mód kiegészítik egymást, remélem sokszor kezd majd ez a hármas.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 21., hétfő 12:53

Ha nem rakom meg a Realt, most nem írnék ebbe a topikba, de néztem a meccset, és ezvégett kifejezetten szorítottam is nektek, de a 60. perc környékén már totál olyan érzésem volt, hogy ebből nem lesz semmi. Azokkal értek egyet, akik nem látnak sok mindent Viniciusban. Néha bejönnek a cselei, vagy talál 1-2 gólt, de ennyi játékintelligenciával egy Realban nem hiszem, hogy meg lehet élni. Max. beugrósnak. Kifejezetten irritáló a játékstílusa. Nem is fogtok amúgy igazolni valami támadót/szélsőt? Múltkor szóba hozták veletek Mahrezt, aztán haverom nagy Realos mondtam is neki, kérdezte, hogy jobb nem volt? Aztán elkezdtem cukkolni, hogy Mahrez kb. egyedül lőtt annyi gólt az előző szezonban, mint a szélsőitek összesen. Szerintem nagyon kéne egy ilyesmi spíler nektek, Hazard egyre inkább úgy tűnik, hogy kuka, Benzemától meg egyedül mindent elvárni elég nonszensz. Jovic is olyan rossz egyébként, hogy ha nem megy a játék negyedórákra nem lehet bedobálni? Hátha kotor egy gólt, mégis csak egy center.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. szeptember 21., hétfő 11:14

Egyébként ha 10-essel fogjuk tolni, oda bőven jó lehet Isco és Hazard is. Előbbit megemlítettem, de a mondandóm lényege, hogy lehet nem is kellene szélsőként erőltetni ezt a Hazard dolgot.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2020. szeptember 21., hétfő 10:45

Az ilyenekért érte visszaregelni :D Ez a jó a Realba, hogyha nyersz még azt is magyarázni kell, ha meg nem... akkor vége a dalnak
Előttem már leírták a lényeget sokan:
-NEHÉZ pálya lett az Anoeta, ez nem egy kutyaütő csapat, easy 3 pontot innen senki nem fog elvinni, az fix

Padre írta:
Hazard és Asensio a két kulcsfigura. *ha ők végre felnőnek a feladathoz* -> így van, ha a kettőből csak 1 is (én inkább Hazardtól várok, Asensiot szeretem, de ő a baloson él (1 top Hazard és mögé Ase berotálva lenne a baloson az álmom)) formába lendül, már bent vagyunk

wZole írta:
*mitol lenne mas? Ennyi van jelenkeg ezekben a jatekosokban -> ez is igaz. a keret annyit változott, h elment a szemét/aki ZZnek nem kell, meg jött egy Odegaard, MINDEN MARADT. És karantén után sem volt csilli-villi -> ez egy ilyen szezon lesz, küszködés, beton védekezés (Körtisz miket fogot wooow), stabilitás a középpályán, elöl meg fejlődni lehet csak

A meccsről: a magas pressziót, ügyes járatásokat már leírta mindenki. Ez pozitívum, ezen a vonalon kell menni, hajrá-hajrá.
Vinit imádom :D, ha esetleg valaha futbalista lesz még jobban fogom, most egy hasznos bolond, akinek néha momentumai vannak.
A cserék: pont azt mondtam magamban, az 58ik percben, hogy MOST kell változtatni, mert a kezdő addigra fáradt el. Sztem ZZ is így gondolta: ha marad minden, gólt kapunk és 2t nem verünk. Ha beküldöm Case+Fede, akkor stabilak leszünk és hátha találunk egyet. A stabilitás meg is lett, csak kár h a 70ik percig várt, adott 10 perc ajándékot a Socinak.. de már mind1..
A cserecsatáraink meg akkor fognak max pályára lépni, ha a meccs már eldőlt, ha a 60. percben már 2-3 van közte, akkor fognak beállni, ezek nem azok a fiúk, akik a semmiből valamit csinálnak -> ezt is tudtuk hogy így lesz.

Szóval összességében elindultunk egy jobb irányba, Ödegaard mind1 hol fog játszani, el fog férni. A stabilitás megvan, a szélsőink belendülnek, akkor lehet pihentetni Benzit, adni a perceket másoknak. Jó lesz ez!
Vamos Real
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2020. szeptember 21., hétfő 10:36

Az első félidő nagyon tetszett, jó volt a magas letámadás, nagyon jól mozgattuk a labdát és Odegaard is jól mozgott, passzolt a gépezetbe.

A másodikra elkezdtünk elfáradni, ami az előszezon hiánya miatt elfogadható. Örüljünk, ha a játékosok az a pár hét alatt kipihenték magukat, nem hogy még fel is építették magukat.

Zizu jól cserélt, elfáradt a középpálya, kezdett megfutni minket ott az ellenfél, frissíteni kellett.

Középen rendben leszünk, valszeg hátul is, viszont a két kicsinek meg a Sanitasosoknak fel kell kötni a bajuszt, mert amit utolsó key passzok és befejezések tekintetében nyújtottak az kevés.

Az meg, hogy két ifistát is előbb dob be mint a papíron cserecsatárokat az egyértelmű üzenet. Helyzeteink megvoltak, Park elizgulta, Benzema elcsúszott.

Soci szimpatikus csapat, általában jó focit játszanak, rendre nehéz ellenük a nagyoknak, nem olyan rossz ez az eredmény, így felkészülési meccsnek. (majd a nyitómeccset megnyerjük márciusban :mrgreen:)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. szeptember 21., hétfő 10:01

0-0 - nál mindenkit hozunk be, csak centert nem úgy, hogy kettő is ül a padon.
Egyértelműen kukázni kéne őket, ha ennyire nem számol velük ZZ.

Ha nem más --> kölcsön.
Legalább a fizetésük felszabadul 1 évre.
ZIDANE

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 21., hétfő 9:29

gondolom azért is mert a fizuja mellé akar még 15 éves szerződést is.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. szeptember 21., hétfő 9:26

pheco írta: Cavaninak mennyi a fizuja? Ingyen igazolva szerintem megerne azt a penzt egy evre. Nagyon kellene egy hasonlo jatekos.
Asap hozni kellene, ha egyszer nincs átigazolási díj nem értem minek szarozunk a fizetésén. Persze lehet mondani hogy felborítja a csapaton belüli egyensúlyt de egy nulla Bale vagy Jovics is tavaly többet keresett mint jó pár hasznos emberünk.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. szeptember 21., hétfő 9:17

Cavaninak mennyi a fizuja? Ingyen igazolva szerintem megerne azt a penzt egy evre. Nagyon kellene egy hasonlo jatekos.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. szeptember 21., hétfő 9:15

Szerintem is voltak új meg csiszolt elemek, már maga a felállás is ilyen volt. A gond attól még adott, az a baj ha egy Mayoral meg az a Remy tanonc srác a megoldás a gólszárazságra, szarban leszünk.
Nem illik.

Vissza: