Isco - 22
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Isco - 22
Az új kivásárlási ára 700 millió euró lesz.
Nesze PSG.
Nesze PSG.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azért nehogy unatkozzon itt a végén
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha a MOM titulus nem lenne elég. A meccs itan elmondta hogy a hosszabbítása hamarosan meglesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aztán a második félidőben meg megmutatta az összes gyengeségét. Azóta se értem, hogy ronthatott ki Mhkire és hagyta ottzRashfordot...Realista24 írta:Nálam meg Casemiro emelkedett ki. Embertelent hozott az első félidőben.Galacticos írta:Egy zseni, szabalyosan lehetetlen volt megint leszerelni.. Az a gol meg maga a megtestesult lazasag.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálam meg Casemiro emelkedett ki. Embertelent hozott az első félidőben.Galacticos írta:Egy zseni, szabalyosan lehetetlen volt megint leszerelni.. Az a gol meg maga a megtestesult lazasag.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Egy zseni, szabalyosan lehetetlen volt megint leszerelni.. Az a gol meg maga a megtestesult lazasag.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt már nem meri megtenni Zidane sem jövőre (reméljük )Realista24 írta: Világ szégyene lenne ha nem a virágkorát elő Isco játszana, es háttérbe kerülne a BBC bármelyik tagjával szemben.
főleg, hogy szerintem Bale vagy Ronaldo távozik a nyáron...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Világ szégyene lenne ha nem a virágkorát elő Isco játszana, es háttérbe kerülne a BBC bármelyik tagjával szemben.palesz77 írta:Szerintem azért sincs még akkora hype körülötte, mert még kezdőnek se mondható egyelőre. Többször állt be csereként mint ahányszor kezdett a szezonban, amíg ez nem változik, nem hiszem, hogy sokat változik a nemzetközi megítélése. Jövőre ha érkezik Mbappe hozzátok, és megint 3 támadóval játszotok, akkor jó eséllyel megint kicsit partvonalra kerül - vagy Modric, de azt egyelőre még nem hiszem. Kívámcsi leszek hogy oldja ezteg Zidane majd.
Pedig egyetértek azzal, hogy ezt a tavaszi teljesítményt ha innentől hosszútávon képes hozni, akkor ott kéne lennie minimum a legjobb 11-ben, de akár top 3-ban is. De amíg aranycipőre hasonlít inkább az aranylabda, addig szerintem neki is annyi esélye lesz megnyerni, mint Ininek anno. CR után se hiszem, hogy ne lenne nálatok majd egy sztár támadó - Mbappe akár -, úgy meg bazi nehéz dolga lenne ebben a rendszerben.
off: Pogba azért nem volt akkora flop, mint amilyennek sokan hiszik szerintem. 100 milliót első éve alapján nem ért nyilván, de 5 év múlva simán el tudom képzelni, hogy senki nem fogazon agyalni, hogy mennyiért váltott klubot. Persze ahhoz társakat is kell szerezni neki a MU-hoz.
4-4-2 aztán az elejét ossszak be a "nagyok". Isco meg alap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem azért sincs még akkora hype körülötte, mert még kezdőnek se mondható egyelőre. Többször állt be csereként mint ahányszor kezdett a szezonban, amíg ez nem változik, nem hiszem, hogy sokat változik a nemzetközi megítélése. Jövőre ha érkezik Mbappe hozzátok, és megint 3 támadóval játszotok, akkor jó eséllyel megint kicsit partvonalra kerül - vagy Modric, de azt egyelőre még nem hiszem. Kívámcsi leszek hogy oldja ezteg Zidane majd.
Pedig egyetértek azzal, hogy ezt a tavaszi teljesítményt ha innentől hosszútávon képes hozni, akkor ott kéne lennie minimum a legjobb 11-ben, de akár top 3-ban is. De amíg aranycipőre hasonlít inkább az aranylabda, addig szerintem neki is annyi esélye lesz megnyerni, mint Ininek anno. CR után se hiszem, hogy ne lenne nálatok majd egy sztár támadó - Mbappe akár -, úgy meg bazi nehéz dolga lenne ebben a rendszerben.
off: Pogba azért nem volt akkora flop, mint amilyennek sokan hiszik szerintem. 100 milliót első éve alapján nem ért nyilván, de 5 év múlva simán el tudom képzelni, hogy senki nem fogazon agyalni, hogy mennyiért váltott klubot. Persze ahhoz társakat is kell szerezni neki a MU-hoz.
Hát én nem néztem miután az EB-n sem volt nagy szám. Csak azért néztem ott is, mert mindenki bizonygatta, hogy ő mekkora spíler meg stb, aztán ki se tűnt a csapatból. De akkor a haver jól beszopatott. Mondjuk nekem mindegy, leszarom Pogbat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
pont akartam linkelni azt a golt
Ezt a tegnapi charity meccsen is láthattuk.Kerlon írta: Pogba hypeja nagyon visszaesett, MU-s haverom mondta is, hogy sikerült visszcsipni az arcából évvégére, se hülye haj, se füllbevaló meg arcoskodós dolgok.
Azért meg még nem hárult rá teljesen központi szerep és a Realban mindenki Ronaldoról beszél. Megnézed, amikor Ronaldo nem játszott és Isco remekelt, akkor minden tele volt vele. Lehet elmenne egy angol csapatban, kirobbanthatatlan lenne, aztán mást se olvasnánk, mint Isco megint remekelt, zseniális Isco stb..
Pogba hypeja nagyon visszaesett, MU-s haverom mondta is, hogy sikerült visszcsipni az arcából évvégére, se hülye haj, se füllbevaló meg arcoskodós dolgok. Pogbat szerintem ott szabták el nagyon, hogy ennyire felhypolták, TKP-nek szerintem kevés, vkp-nek, kkpnek tökéletes lehetne, ha nem kéne ekkora szupersztárnak lennie, akit el kell adni és róla kell, hogy szóljon minden.
Pogba hypeja nagyon visszaesett, MU-s haverom mondta is, hogy sikerült visszcsipni az arcából évvégére, se hülye haj, se füllbevaló meg arcoskodós dolgok. Pogbat szerintem ott szabták el nagyon, hogy ennyire felhypolták, TKP-nek szerintem kevés, vkp-nek, kkpnek tökéletes lehetne, ha nem kéne ekkora szupersztárnak lennie, akit el kell adni és róla kell, hogy szóljon minden.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
https://www.youtube.com/watch?v=PAquZKxK6vk
Nem tudok betelni ezzel az emberrel! Kis vita téma. Ha nagyobb lenne a média hype körülötte -amit amúgy nem értek, hogy miért nincs- akkor még így CR és Messi mellett is aranylabda esélyes kéne legyen. Kíváncsi leszek a következő szezonjára. Mert ha ezt a szintet jövőre is hozni fogja és sikeres is lesz a csapat, akkor top3 kéne legyen. Furcsa, hogy Neymar, Hazard meg mondjuk Pogba van beállítva a legjobbaknak, de szerintem ez a srác jobb mindnél. Mondjuk elfogult, szubjektív vélemény, de valami elképesztő amit tud.
Nem tudok betelni ezzel az emberrel! Kis vita téma. Ha nagyobb lenne a média hype körülötte -amit amúgy nem értek, hogy miért nincs- akkor még így CR és Messi mellett is aranylabda esélyes kéne legyen. Kíváncsi leszek a következő szezonjára. Mert ha ezt a szintet jövőre is hozni fogja és sikeres is lesz a csapat, akkor top3 kéne legyen. Furcsa, hogy Neymar, Hazard meg mondjuk Pogba van beállítva a legjobbaknak, de szerintem ez a srác jobb mindnél. Mondjuk elfogult, szubjektív vélemény, de valami elképesztő amit tud.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem 100 millió körül.Egyébként szerintetek ő most milyen áron lehetne hozható, ha egy másik csapatban hozta volna az idei teljesítményét?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem eladó státuszban lenne.reeed_ati írta:Egy kis néznivaló estére:
Isco 2017 | Ultimate Skills, Goals & Passes
Egyébként szerintetek ő most milyen áron lehetne hozható, ha egy másik csapatban hozta volna az idei teljesítményét?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egy kis néznivaló estére:
Egyébként szerintetek ő most milyen áron lehetne hozható, ha egy másik csapatban hozta volna az idei teljesítményét?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Végre meglátogatta a fodrászát.
(Instastory)
Habár pénzt kiadni, azért amit Marci is elintéz ingyé
(Instastory)
Habár pénzt kiadni, azért amit Marci is elintéz ingyé
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Újabb bizonyíték, hogy kell a 4 középpályás. Nem adhatunk már olyan luxust az ellenfeleknek, hogy csak Casemiro, Kroos és Modric van a pályán. Isco adja a pluszt.
Azért az első félidőben féltem, hogy a juve kikapcsolja.
Azért az első félidőben féltem, hogy a juve kikapcsolja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots