Rabiot és Kovacic nevét dobta be az RMadridistaReal oldal.
Galacticos írta:
Cebat megertem de a szaudi ajanlaton kivul nincs logikus magyarazat arra hogy ezt miert az ablak legvegen talalja ki.
Eddig is levegőbe volt, hogy menne, lehet hogy most jött meg az ablak végén az ajánlat. Sehol nem látom amúgy, hogy ez szaudi lenne, csak hogy külföldi meg a Betis. Mellesleg simán mondhatná a klub, hogy nem adjuk el már ilyen későn, csak ugye van egy kis szeretetszolgálat jellegünk a távozni óhajtók irányába
RealMadridFanatic írta:
Jim sem sirna ertuk, ha nem spanyolok lennenek. Mi nem a Barca vagyunk, ahol kozepes kepessegu jatekosokat felszopunk a mediaban, vagy ha veletlen tehetsegesek is, kiegetjuk oket (tobbek kozott elobbivel).
Mario Martinért speciel szerintem is kár, én itt tartottam volna, mélységi kps elég stabil passzjátékkal, ha Ceba megy nem leszünk a pálya közepére olyan sokan, és inkább egy saját nevelés mint egy Rabiot.
Rafa Marin ugyanez a szitu volt. Mondjuk érte legalább kaptunk pénzt, Martin sima kölcsön.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"