Politika
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Politika
Ez a Bobó Szandi annyira nullamínuszegy jelölt, hogy akkor se lenne esélye, ha Onlyfans accounttal kampányolna. Mondjuk Ruszin vkf admirális-generálisnak bejött
Ha egy krízistárgyalást tartott volna a kormány két legfontosabb embere, akkor nem egy étteremben teszik szerintem. Nekem gyanúsan lazák voltak, Vitya is poénkodott és amikor Tóni beszállt akkor is vigyorgott, mint a vadalma. Nem gondolom, hogy bármitől is félnek..sajnos.
- BlancoMark
Ez azért teljesen más helyzet lenne, mint az eddigi esetek amikor korrupción kapták őket. Itt elvileg két kormánytag (Gulyás-Varga) vitatja meg egy hangfelvételen, hogy egy harmadik kormánytag lop, csal, hazudik. Egyrészt láthattuk 2006-ban egy hangfelvétel mennyit jelent, másrészt nyilván Gulyásnak és Rogánnak annyi lenne és lehet hogy az egész kormány legitimitásának.RealMadridFanatic írta: Attol tartok ez nem felelem, egyszeruen merlegelik, hogy milyen strategia menten lesz a legkisebb az arculatvesztes. Annyira szetbarmoltak mar az emberek ingerkuszobet, hogy "par botrannyal" nem lehet donteni a Fideszt. Erre sem latok eselyt, de legfeljebb Rogan is megy a levesbe. Igazi valtozas Magyar Petertol sem lesz, akarmit is tud, vagy tudni vel, "bizonyitva" is.
Tovabbra is azt gondolom, hogy erdemi valtozas az itthoni poltikaban radikalis dolgok utan lehet, de minden kormany mogott vannak olyan profik, akik jol egyensulyoznak; vagy van az atlagembereknek vesztenivaloja, vagy ilyen-olyan modszerekkel manipulaljak, akiknek nem biztos, hogy sok lenne.
Főleg a kegyelmi botrány után. Kezdek gyanakodni hogy ez a MP jelenség nem a semmiből jött, túl tökéletesen van felépítve és időzítve minden.
Az biztos hogy ha MP tudja bizonyítani az állításait az olyan horderejű ügy amit más európai országban semelyik kormány nem élne túl, meglátjuk itt mi lesz.
- RealMadridFanatic
Attol tartok ez nem felelem, egyszeruen merlegelik, hogy milyen strategia menten lesz a legkisebb az arculatvesztes. Annyira szetbarmoltak mar az emberek ingerkuszobet, hogy "par botrannyal" nem lehet donteni a Fideszt. Erre sem latok eselyt, de legfeljebb Rogan is megy a levesbe. Igazi valtozas Magyar Petertol sem lesz, akarmit is tud, vagy tudni vel, "bizonyitva" is.
Tovabbra is azt gondolom, hogy erdemi valtozas az itthoni poltikaban radikalis dolgok utan lehet, de minden kormany mogott vannak olyan profik, akik jol egyensulyoznak; vagy van az atlagembereknek vesztenivaloja, vagy ilyen-olyan modszerekkel manipulaljak, akiknek nem biztos, hogy sok lenne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- BlancoMark
Arrol a Tonirol vannak kompromitalo dolgok, aki annyira paranoid hogy kozepiskolas gyerekek lejaratasara kolt el tizmilliokat.Faust írta: Rettegnek, minden bizonnyal.
Igen, garantaltan fosik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
toninak az utolso vacsora legyen azert missslen csillagos.
Rettegnek, minden bizonnyal.
- BlancoMark
Milyen veletlen hogy pont most tart megbeszelest Rogannal.
Felnek a fiuk.
- 'shutterisland
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem annyira agymosottak és elkötelezettek a fidesz(orbán) mellet az emberek, hogy nem fogja meghatni őket,max pár százalékot veszithetnek. Kegyelmi ügyel is az volt szerintük a baj, hogy kiderült, nem az hogy megtörtént és Novák Katalint sajnálták a távozása miatt, nem az áldozatokat. Ilyen dolgok őket nem érdeklik, el se jut nagyrészükhőz.
Jólvanezígybe mondták, hogy milyen furcsa lehet azoknak akikhez csak a propaganda jut el és csak a végeredményt látják,lásd: Lemondott a köztársasági elnök, de hogy miért azt már nem tudják
Jólvanezígybe mondták, hogy milyen furcsa lehet azoknak akikhez csak a propaganda jut el és csak a végeredményt látják,lásd: Lemondott a köztársasági elnök, de hogy miért azt már nem tudják
- 'shutterisland
nem gondoltam volna, hogy ezt meglepheti problema nelkul.
nyilvan topudvegyek veszik korbe, gondolom megkapta a zold lampat.
mit vartok ?
en azt, hogy lemondas helyett inkabb elkoltik a milliardokat arra propagandara, hogy az AI GENERALT hangfelvetel.
nyilvan topudvegyek veszik korbe, gondolom megkapta a zold lampat.
mit vartok ?
en azt, hogy lemondas helyett inkabb elkoltik a milliardokat arra propagandara, hogy az AI GENERALT hangfelvetel.
MP
a vége jópofaMárcius 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat.
...
Táncolj Tóni, búcsúbuli.
Ebben az esetben akkor a muzeummal kapcsolatban az alap infom teves, ugyh igazad van, ha a bezarasrol nem tehetett.Dupla D írta:A régi múzeum hamarabb zárt be, mint ahogy ő igazgató lett volna. Részben utána az ő gondolataival kezdődött a tervpályázat az új múzeumról, amiben legalább időszakos kiállítások vannak, ha már a kormány nem ad pénzt a kivitelezésre.zsuninnyo írta:
Nem teljesen ertem mi volt reszemrol a csusztatas.
A muzeum tervei megvannak, ez nagyszeru. Nem epult meg, van meg sok ezer dologrol terv, ami nem valosult meg. Akkor foigazgatokent mirol tehet? A tervek meg minden az o erdeme, de hogy bezartak, az mar nem az o kudarca?
Lazarek beszantottak mindent = nem tudja ervenyesiteni az akaratat a fidesszel szemben, amit pont igerni probal. Esetleg ez az elozo pontra is rahuzhato, hiszen akkor a feje felett dontottek a bezarasrol, es o nem akarta, akkor szinten egy alsobbrendu fel ebben a szerepben.
Nincs nyilvanos programja, ez igaz. Amiket elmondott azok egybevagnak azzal, ami most is van. Az emberei sincsenek meg, bar nekunk szerintem ez teljesen irrelevans.
Arra sem tudott valaszt adni, hogyan tudna lavirozni a ket oldal kozott (ha kozepen lenne, ami nyilvanvaloan nem igaz).
A biodomrol mondjuk nem hallottam semmit, lehet nem figyeltem, vagy el sem mondta, de az is egy eleg lenyeges kerdes lenne.
A biodómról beszélt. Szerinte elhibázott volt a terv, de mivel nagyrészt megépült, ezért működtetni kell.
Engem kurvára hidegen hagy, hogy valakit ki támogat ki nem. Nem örülök neki, hogy elindult, mert egy ellenzéki bástyát veszíthet az ország. De immár 8 éve követem a munkásságát, és ha valaki, akkor ő tényleg tudja mi kell a városnak, megrögzötten szereti, minden kis szar dologról tud a város kapcsán, mindenről poszttól, amióta követem.
Sokkal jobban tetszett szakpolitikára fókuszáló, független, párpolitikától mentes oldala, ami fél éve átalakult kampányolássá. Nem tudom, hogy a Fidesz az LMP-n keresztül bízta-e meg, de abban én személy szerint biztos vagyok, hogyha egy embert kellett volna mondanom az utóbbi 8 évben, akire ezt a várost rá lehet bízni, az ő. Felőlem elindulhat Fideszes színekben is. Aki ennél tovább nem lát, az ugyanolyan hívő, mint akit birkázunk a másik oldalon.
Ha visszalép Szentkirályi, akkor én 53-47-et mondok Vitézynek. Ha marad a trió, akkor szerintem kiélezett lesz, mert van 25-30%-nyi ember, aki fixen ellenzékre vagy fideszre szavaz. Abból bárki kijöhet győztesen, de inkább ott Karácsonyt mondanám.
Hozzáteszem, én Karácsonyra is nyugodt szívvel húznám az ikszet, és az én szavazatomat az utolsó Medián mérés fogja eldönteni, ha hárman maradnak. Akinek több esélye lesz nyerni Vitézy és Karácsony közül, arra fogok szavazni.
De szeretném egyszer azt látni, hogy a legalkalmasabb emberek vannak a különböző pozíciókban. Ez pedig a főpolgármester esetében nálam sok éve Vitézy lenne.
Egy maffiabol nem fog egy fuggetlen szakerto kikerulni, ez biztos. Eleg megnezni az elmult eveket, azok a telepulesek, amik fideszesek, min mentek keresztul. Szoval nalam nem azert bukik meg, mert nem ellenzeki, hanem mert egy maffia tagja. Es sosem sikerult neki semmilyen akaratat ervenyesiteni, sot tovabbra is mondom, a hangzatok szavakon tul sok mindent nem tud felmutatni. Es o sosem volt es sosem lesz fuggetlen. Mindig lesz egy celja, ami menten kommunikal, es mindig fideszes lesz, hiszen 10+ ev gyokere es egy fel rokoni szala fuzi hozza. A biodomos kommentjei viszont igy nem tetszik. Hat jo, szar-szar, de majd akkor fizetjuk (legalabbis ebbol ez jon le, amit irtal). Remek.
Karacsonnyal is vannak bajaim, es a kritikak egy nagy reszevel egyet is ertek.
Meg tudom erteni, amit gondolsz, de en nem tudok egy fideszesre szavazni, hogy par even belul kiarusitsak Budapestet is.
Es tovabbra sem az a bajom, hogy egyik vagy masik oldal, hanem hogy NE egy maffiatag legyen a fopolgarmester. Ettol nem leszek se hivo se elfogult, mert meg tovabbra sem fekete-feher, jobb vagy bal minden.
En is nagyon szeretnek egy (legalabb egy, de nyilvan ha mindenki az lenne) szakerto embert, aki nem partpolitizal, hanem a dolgaval torodik.
- BlancoMark
Lezer Jani probalja nagyotmondassal visszadumalni magat a prixisbe. Nem tesz jot a narcizmusanak hogy a korabbi szerepkorehez merten parkolopalyara kerult.kierkegaard írta: Lázar is nagyot ment a sparos nyilatkozattal.
Csak en erzem azt, hogy egyre agresszivabb a kommunikacio?
-
Lázar is nagyot ment a sparos nyilatkozattal.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Tehat igaz,hogy ilyen munkahelyeket tudsz szerezni,ha valakid ott van a tuz korul. Idiota magat szurkalja,ugy hogy eszre sem veszi.Kocsis Máté szerint Magyar Péter „bosszút akar állni, a kormányt és annak tagjait okolja azért, mert elhagyta a felesége, és elveszítette a felesége által szerzett munkahelyeit”.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Újabb érdekes vélemény a Magyar Péter jelenségről Szakács Árpád (a múltkor le Szabó Árpádoztam, elnézést érte) tollából. Ő is a NER-ből jött, annak médiagépezetének elég magas pozíciójából. Hosszú cikk, de érdemes lehet elolvasásra még úgy is, ha zsigerből elutasítjuk a Mi hazánkat. https://magyarjelen.hu/kiknek-az-embere ... pad-irasa/
Továbbra is baromi kíváncsi vagyok hová fog ez kifutni.
Továbbra is baromi kíváncsi vagyok hová fog ez kifutni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
gyorsan jott is egy kozlemeny, hogy lenyugtassak a felizgatott nepet...csorrent a telefont toniektol ?A Központi Nyomozó Főügyészség szerda délután négypontos sajtóközleményben reagált Magyar szavaira.
A legfontosabb állításuk az: „Magyarország Ügyészsége képtelen állításnak tartja, hogy a megnevezett ügyben bizonyítékot tartott vissza, vagy bárki az ügyészségen lévő bizonyítékot semmisített volna meg.” A közlemény szerint az ügyészség „az iratok kezelése során minden tekintetben a törvényeknek megfelelően járt el”, és megemlítik azt is, hogy végül „az eljárásban minden olyan személy vádlottként szerepel, akivel szemben vádemelésre alkalmas módon bizonyítani lehetett bűncselekmény elkövetését”.
Visszautasították Magyarnak azt a felvetését is, miszerint valamelyik ügyész figyelmeztetett volna bárkit is az eljárásról, hozzátéve: ezt Magyar maga is hipotetikusnak nevezte a vallomásában. „A nyomozás elrendelését megelőző előkészítő eljárást nem az ügyészség, hanem más hatóság végezte. Olyan állami szervet vagy személyt pedig, aki maga vagy a felügyelete alá tartozó szervezeten keresztül az előkészítő eljárás lefolytatásában részt vett, értelmetlen lett volna figyelmeztetni az eljárás tényéről” – állítja az ügyészség.
Arról is írnak a közleményben, hogy Magyart valóban a Völner-Schadl–ügyben hallgatták meg, és ő olyan állításokat közölt, „amelyeket bizonyítékokkal nem tudott alátámasztani”, de állította: rendelkezik bizonyítékokkal. A jövő heti kihallgatására ezeket magával kell vinnie, „ezek birtokában lehet majd értékelni” az általa elmondottakat.
- 'shutterisland
hasonlo szamokon gondolkodtam en is, de en azert megvarnam, hogy leulnek e vitazni elotte peldaul (asszem karigeri dobta fel) mert ott azert lehet nehany szazalekot nyerni/bukni.Ha visszalép Szentkirályi, akkor én 53-47-et mondok Vitézynek. Ha marad a trió, akkor szerintem kiélezett lesz, mert van 25-30%-nyi ember, aki fixen ellenzékre vagy fideszre szavaz. Abból bárki kijöhet győztesen, de inkább ott Karácsonyt mondanám.
ez meg csak szorszalhasogatas, de a mi hazankos es a jobbikos fazon azert ketten egyutt csak elcsipnek par szazalekot.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A régi múzeum hamarabb zárt be, mint ahogy ő igazgató lett volna. Részben utána az ő gondolataival kezdődött a tervpályázat az új múzeumról, amiben legalább időszakos kiállítások vannak, ha már a kormány nem ad pénzt a kivitelezésre.zsuninnyo írta:Nem teljesen ertem mi volt reszemrol a csusztatas.Dupla D írta:
Kész vannak az új múzeum tervei, amik elég komoly nívót képviselnek. Az egyik legjobb barátom is dolgozott rajtuk. Arról szerintem nem ő tehet, hogy egyből bezárták a régit úgy, hogy az új nem épült még meg (és jelen állás szerint az állam nem is akar rá pénzt adni).
A BFK elindulása elején szerintem jól haladtak a dolgok, aztán Lázárék begőzöltek, és elkezdték büntetni a várost. Utána össze is vesztek Lázárral és lelépett.
Hogyha figyeltél, többször elmondta, hogy még nem nyilvános a programja. Pár hangzatos dolgot dobott csak be.
A muzeum tervei megvannak, ez nagyszeru. Nem epult meg, van meg sok ezer dologrol terv, ami nem valosult meg. Akkor foigazgatokent mirol tehet? A tervek meg minden az o erdeme, de hogy bezartak, az mar nem az o kudarca?
Lazarek beszantottak mindent = nem tudja ervenyesiteni az akaratat a fidesszel szemben, amit pont igerni probal. Esetleg ez az elozo pontra is rahuzhato, hiszen akkor a feje felett dontottek a bezarasrol, es o nem akarta, akkor szinten egy alsobbrendu fel ebben a szerepben.
Nincs nyilvanos programja, ez igaz. Amiket elmondott azok egybevagnak azzal, ami most is van. Az emberei sincsenek meg, bar nekunk szerintem ez teljesen irrelevans.
Arra sem tudott valaszt adni, hogyan tudna lavirozni a ket oldal kozott (ha kozepen lenne, ami nyilvanvaloan nem igaz).
A biodomrol mondjuk nem hallottam semmit, lehet nem figyeltem, vagy el sem mondta, de az is egy eleg lenyeges kerdes lenne.
A biodómról beszélt. Szerinte elhibázott volt a terv, de mivel nagyrészt megépült, ezért működtetni kell.
Engem kurvára hidegen hagy, hogy valakit ki támogat ki nem. Nem örülök neki, hogy elindult, mert egy ellenzéki bástyát veszíthet az ország. De immár 8 éve követem a munkásságát, és ha valaki, akkor ő tényleg tudja mi kell a városnak, megrögzötten szereti, minden kis szar dologról tud a város kapcsán, mindenről poszttól, amióta követem.
Sokkal jobban tetszett szakpolitikára fókuszáló, független, párpolitikától mentes oldala, ami fél éve átalakult kampányolássá. Nem tudom, hogy a Fidesz az LMP-n keresztül bízta-e meg, de abban én személy szerint biztos vagyok, hogyha egy embert kellett volna mondanom az utóbbi 8 évben, akire ezt a várost rá lehet bízni, az ő. Felőlem elindulhat Fideszes színekben is. Aki ennél tovább nem lát, az ugyanolyan hívő, mint akit birkázunk a másik oldalon.
Ha visszalép Szentkirályi, akkor én 53-47-et mondok Vitézynek. Ha marad a trió, akkor szerintem kiélezett lesz, mert van 25-30%-nyi ember, aki fixen ellenzékre vagy fideszre szavaz. Abból bárki kijöhet győztesen, de inkább ott Karácsonyt mondanám.
Hozzáteszem, én Karácsonyra is nyugodt szívvel húznám az ikszet, és az én szavazatomat az utolsó Medián mérés fogja eldönteni, ha hárman maradnak. Akinek több esélye lesz nyerni Vitézy és Karácsony közül, arra fogok szavazni.
De szeretném egyszer azt látni, hogy a legalkalmasabb emberek vannak a különböző pozíciókban. Ez pedig a főpolgármester esetében nálam sok éve Vitézy lenne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.