Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 4., vasárnap 23:31

csababarca írta: pengeélen táncolunk már meccsek óta, előbb utóbb jön a vereség szerintem.
bár most pont egy könnyebb szakasz jön, amit egy nehezebb atma elleni otthoni zár le.

illetve azért nagy könnyebbség, hogy majdnem minden rangadónk otthon lesz tavasszal, talán csak Sevillába kell mennünk az élcsapatok közül.
Nem kotekedesbol kerdezem, tenyleg erdekel egy vagy tobb Barcas velemenye. Mennyire vagytok elegedettek a Barca jatekaval? Illetve mennyire tartjatok erosnek a csapatot, eleg lehet a BL meneteleshez? Azert kerdezem, mert en nem erzem a Barcaban sem az atuto erot es tenyleg hihetetlen szamomra, hogy hogyan lehetnek meg veretlenek. Azt erzem, hogy akar a Chelsea is kiejtheti oket, de egy Real/PSG vagy Bayern, City ellen plane azt gondolom, hogy konnyen kipottyanhat a Barca.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. február 4., vasárnap 23:16

G. V.tinho írta:egyébként az is valami idióta vicc, hogy 22 forduló, és nem kaptak ki..

még ha ennyire jók lennének, de nem azok
pengeélen táncolunk már meccsek óta, előbb utóbb jön a vereség szerintem.
bár most pont egy könnyebb szakasz jön, amit egy nehezebb atma elleni otthoni zár le.

illetve azért nagy könnyebbség, hogy majdnem minden rangadónk otthon lesz tavasszal, talán csak Sevillába kell mennünk az élcsapatok közül.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. február 4., vasárnap 23:13

egyébként az is valami idióta vicc, hogy 22 forduló, és nem kaptak ki..

még ha ennyire jók lennének, de nem azok

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. február 4., vasárnap 22:50

MvG írta:Ez egészen biztosan így van, ugyanis a clásico után 14 pont volt az előnyünk és azóta összesen 2 pontot vesztettünk, tehát ha minden meccset nyertek akkor pontosan 12 pont lenne az előnyünk, HA hozzátok az elmaradt meccset a Leganes ellen (tudod, Leganes...) akkor is 9 pont, ez ám a lőtávol.
Még mindig izgalmasabb 9 ponttal mint 19 ponttal te gyökér. :D
MvG írta:de ugyanezt annak az illetőnek is mondhatnátok aki felhozta ezt, ugyanis láthatóan gőze sincs róla, hogy miről beszélt.
Mi ez a hangnem te senki? :D Azért mert hirtelen nem vágtam, hogy pontosan hány pont lehetne a diffi? Te meg egy provokátor kis buzi vagy. :)

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. február 4., vasárnap 20:27

Szerintem hagyjuk a bárcát, legalább csinálja a hangulatot és összefog a fórum, nem pedig csapat temetés van.
B-) :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 4., vasárnap 20:19

Realista24 írta:
lestat írta: Kiváncsi vagyok meddig huzod itt a provokáló stilusoddal.

12 BL cím...tudod. Nem 5.

Meddig szeretnétek? Én személy szerint imádom, ahogy itt vergődik meg ahogy idefújja a szemetet a szél :lol:
úgy kellett volna írnod, hogy szemetet (tudod, szemetet...)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 4., vasárnap 20:17

lestat írta: Kiváncsi vagyok meddig huzod itt a provokáló stilusoddal.

Meddig szeretnétek? Én személy szerint imádom, ahogy itt vergődik meg ahogy idefújja a szemetet a szél :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. február 4., vasárnap 20:11

lestat írta:
nem irt hülyeséget.Te viszont még a hülyét is játszod.
Akkor ezek szerint a legjobb esetben 9 pont az lőtávol. Rendben van.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. február 4., vasárnap 19:59

zseniális állatfaj amúgy a barcás , amikor baj van - értsd kiesnek a béellből vagy épp nem nyernek semmit - akkor elbújnak messzire.
most meg, amikor más faszával tudják verni a csalánt, akkor egyből kimásznak az odúból, sztem még az arsenal, inter és budakalász sc fórumára is regelnek igét hirdetni meg fellengzősködni.
ez az srácok, hajrá tovább.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 4., vasárnap 19:59

MvG írta:Rosszat írtam?

Nem tűnt fel, senkit nem szidtam, nem káromkodtam..... csak leírtam, hogy ki mennyi pontot vesztett és hogy állnánk a vázolt forgatókönyv ismeretében. Pökhendiség? Nem akartam, de ugyanezt annak az illetőnek is mondhatnátok aki felhozta ezt, ugyanis láthatóan gőze sincs róla, hogy miről beszélt.

nem irt hülyeséget.Te viszont még a hülyét is játszod.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. február 4., vasárnap 19:58

rashidm írta:
Buktatok már 10 pontról is, mi 11-ről pár éve. 9 pont simán hozható. Tavaly is volt 10 pont előnyünk, aztán a végére majdnem elfogyott. 11-12 pont sztem bőven hozható, ha a csapat összekapná magát. Mert fogtok ti is még bukni pontot, ebben biztos vagyok. Az más kérdés hogy mi nem fogjuk kihasználni a bukdácsolásotokat.
Persze, ez benne van, lehetnétek jóval közelebb, de azért a 9 pont szerintem még nem lőtávol. Na, nem akarok tényleg kötekedni, úgyhogy lépek is.

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. február 4., vasárnap 19:57

Rosszat írtam?

Nem tűnt fel, senkit nem szidtam, nem káromkodtam..... csak leírtam, hogy ki mennyi pontot vesztett és hogy állnánk a vázolt forgatókönyv ismeretében. Pökhendiség? Nem akartam, de ugyanezt annak az illetőnek is mondhatnátok aki felhozta ezt, ugyanis láthatóan gőze sincs róla, hogy miről beszélt.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 4., vasárnap 19:55

MvG írta:
Sierra írta:Azért bosszantó ha nem töketlenkedünk annyit a 0-3 után, még újra lövőtávba is kerülhettünk volna, izgalmasabb lehetne a bajnokság de nem, ez van mindig.
Ez egészen biztosan így van, ugyanis a clásico után 14 pont volt az előnyünk és azóta összesen 2 pontot vesztettünk, tehát ha minden meccset nyertek akkor pontosan 12 pont lenne az előnyünk, HA hozzátok az elmaradt meccset a Leganes ellen (tudod, Leganes...) akkor is 9 pont, ez ám a lőtávol.
Buktatok már 10 pontról is, mi 11-ről pár éve. 9 pont simán hozható. Tavaly is volt 10 pont előnyünk, aztán a végére majdnem elfogyott. 11-12 pont sztem bőven hozható, ha a csapat összekapná magát. Mert fogtok ti is még bukni pontot, ebben biztos vagyok. Az más kérdés hogy mi nem fogjuk kihasználni a bukdácsolásotokat.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 4., vasárnap 19:53

HA hozzátok az elmaradt meccset a Leganes ellen (tudod, Leganes...)

És most mit vársz? A permanens bannon kívül.

Mondjuk ha ezt le tudod írni értelmes módon is, minden pökhendiség nélkül, még lehet értelme is lett volna.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 4., vasárnap 19:52

MvG írta:
Sierra írta:Azért bosszantó ha nem töketlenkedünk annyit a 0-3 után, még újra lövőtávba is kerülhettünk volna, izgalmasabb lehetne a bajnokság de nem, ez van mindig.
Ez egészen biztosan így van, ugyanis a clásico után 14 pont volt az előnyünk és azóta összesen 2 pontot vesztettünk, tehát ha minden meccset nyertek akkor pontosan 12 pont lenne az előnyünk, HA hozzátok az elmaradt meccset a Leganes ellen (tudod, Leganes...) akkor is 9 pont, ez ám a lőtávol.

Kiváncsi vagyok meddig huzod itt a provokáló stilusoddal.

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. február 4., vasárnap 19:49

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 4., vasárnap 19:43

Torquemada írta:
A szerencse az én szótáramból hiányzik (Obi-Wan Kenobi - A new hope :) ) Szerintem ennek inkább mentális okai lehetnek vagy kisebb eséllyel kondíció problémák.
Ez eddig is egyértelmű volt,hogy iszonyatos mentális erő kell ahhoz,hogy a 80-90+ percben a helyes döntéseket hozd meg ezen a szinten győzelmi kényszerben,ne adj isten bl döntőkben.Csak ugye nálunk ez malac volt :lol: barcáék ezt most jól csinálják idén,annyi,hogy ők ezt nyomás nélkül csinálhatják idén mert az ég világon semmi nincs ha esetleg botlanak.De arról meg nem ők tehetnek,hogy ezt nem bizonyíthatják élesben mivel mi nem tartottuk rajtuk a nyomást :mrgreen:

De fordítva is fejben "egészséges" csapat nem szokott ennyi pontot hullajtani a hajrában mint mi tettük idén.Nincs más hátra mint bízni a bl-ben,hogy ott visszakattan valami.Ha meg nem akkor lehet koncentrálni a következő szezonra.

Mivel a gond elsősorban mentális így akkora baj szerintem nincs, 1-2 helyen kell korrigálni a keretet, nem felejtett el senki sem focizni, ugyan az a helyzet mint a benitez-zidane szezonban.Kérdés,hogy ezt a kattanást meg lehet-e oldani anélkül ,hogy az edzőt eltávolítsuk.Erre én nem tudom a választ, én szeretem Zizu-t fiatal edző még, sokat tanulhat.De ebben a szezonban nem sok jelét mutatja annak,hogy ő képes majd egy generációváltást lehozni nálunk.Reméljük igen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. február 4., vasárnap 19:13

Nem mintha nem lenne mindegy, csak kíváncsiság. Van valami adat arról, hogy hány pontot szerzett a bárszá a hajrában ? Érzésre elég sokat megint. Tavaly is ezt csinálták, Messi tizenvalahányat a 85. perc után, csak akkor még mi is. Mi viszont ebben a szezonban nagyon sokszor pont a végén szopjuk meg.
A szerencse az én szótáramból hiányzik (Obi-Wan Kenobi - A new hope :) ) Szerintem ennek inkább mentális okai lehetnek vagy kisebb eséllyel kondíció problémák.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. február 4., vasárnap 18:56

Azért bosszantó ha nem töketlenkedünk annyit a 0-3 után, még újra lövőtávba is kerülhettünk volna, izgalmasabb lehetne a bajnokság de nem, ez van mindig.
Hát...
ha azóta minden meccsünket nyertük volna, és az elmaradt Leganés ellenit is hozzuk akkor is 9 pont a hátrány ha jól számolom. Ami azért kb behozhatatlan spanyol földön.

A klasszikust kellett volna nyerni, meg az azt követőket sorra,
na akkor szoros lenne, így már sehogy sem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. február 4., vasárnap 18:48

Azért bosszantó ha nem töketlenkedünk annyit a 0-3 után, még újra lövőtávba is kerülhettünk volna, izgalmasabb lehetne a bajnokság de nem, ez van mindig.

Vissza: