Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 23:36

A szlovákok a mérkőzés előtt csináltak egy riportot Karhannal, aki dolgozott Kloppal még a Mainzban. Elmondta, hogy haragban váltak el, de a szakmai munkája, ismeretei és a csapata kitűnő, még nem hallott így edzőt beszélni a játékosokkal, pozitív értelemben (pedig szinte az egész Bundesligát végigjárta a tót). Ez utóbbi a kulcs. Klopp nagyon intelligens ember lehet, ZDF-nek dolgozott még 2006-ban a VB alatt, mint elemző. Szerepléssel, beszélőkével nincs gond. Ez az öltözőben nagy előny. a kérdés az, hogy ez spanyolul mennyire menne :-)
Merci Zizou!

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. április 24., szerda 23:31

„Hozzáállásunk borzalmas volt, és saját magam emelem ki elsőként a rosszak közül – így a lefújást követően Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya. – Nagyon nehéz lesz otthon ledolgozni ekkora hátrányt, de azért meg kell próbálnunk. Mindent meg kell tennünk, de lesz időnk kiharcolni a döntőbe jutást. A jelen a mai meccs, és mindannyiuknak tanulni kell ebből. Amikor megtörtént a sorsolás, azt mondták sokan, szerencsénk volt a Dortmunddal, de hát ez egy német csapat, azaz nagyszerű csapat. A vereségnek nincsenek egyéni felelősei, ez közös felelősségünk.”

„Ramos túlságosan is érzelmi alapon nyilatkozott – így José Mourinho, a Madrid mestere. – Maradjunk annyiban, hogy kikaptunk. A jobbik csapat győzött, egyénileg és csapatszinten is jobb volt a Dortmund, megérdemelték a németek a sikert. Minden labdához ők értek oda elsőként, sokkal intenzívebben mozogtak, mint mi. Amikor nyomás alá helyeztek minket, nem tudtuk eleget birtokolni a labdát. Azt hiszem, az összes játékosom beleadott mindent. Szerintem tovább tudunk jutni még így is."

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 24., szerda 23:26

Ez a Bild mondta azt, hogy Götze a Bayernbe igazol ami végül igaz is lett nem? Kimondottan örülnék ennek. Viheti magával a fél bandát. :roll:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 24., szerda 23:23

A Bild szerint José Mourinho ismét a Chelsea edzője lesz a következő szezontól, és Roman Abramovics tulajdonos biztosította arról, hogy Radamel Falcaóval is számolhat a keretben. A portugál szakember állítólag ezt már Pérezzel és a játékosokkal is közölte a mérkőzés után.
:agree:
Legalább most megtanultad, hogy a számodra is van túl nagy fa, amibe bele vághatod a fejszéd. Vihetnéd Di Mariat és Khedirát magaddal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 24., szerda 23:11

ericco írta:Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.

javítva :mrgreen:
Már csomagolhat is, egy- két kiegészítővel együtt... mélységesen csalódtam benne, pedig amikor megérkezett nagyon nagy reményeket fűztem hozzá. Egy- kettő bejött, de tőle, TŐLE többre számítottam.

apti
Kedvenc játékosaid: Kroos, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: apti » 2013. április 24., szerda 23:07

Géci írta:Nyáron ha jön Pogba-Carvajal-Bale én tán :'( :salute: Na meg persze 1 épkézláb csatár :roll:
Az a baj, hogy nem ezen múlik... Ha jönnek és rájuk is átragad ez a mentalitás, akkor megint kereshetünk új embereket, akik után sóvároghatunk.

Nem azt mondom, hogy nem lenne előrelépés ha jönnének (sőt szinte biztos előrelépés lenne), de teljesen feleslegesnek tartom, amíg nincs egy edző aki helyre tenné a dolgokat, és meghatározna egy koncepciót.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 24., szerda 23:04

ericco írta:Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.
Úgy kell azt. Akár most is lemondhatna, már nincs rá itt szükség.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. április 24., szerda 23:00

Ajj ajj.. Baj lesz itt már látom.
Nyáron le kell igazolni a Dortmundot kompletten, cserékkel, gyúrókkal együtt. :lol: :shutup:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 22:53

Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.

javítva :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 24., szerda 22:56-kor.
Merci Zizou!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. április 24., szerda 16:48

Bocs, de már nem engedi szerkeszteni....
Felnéztem arra a bizonyos közösségi oldalra( nem tudom ki lehet e ejteni a nevét) és ez szemet szúrt. Gondoltam megosztom, mert kiváncsi vagyok a véleményekre :roll: .
Messi nyilatkozata:
„Nem tudtam szinte semmit hozzátenni az eredményhez, és ezért nagyon szégyellem magam. Igaz ugyan, hogy hosszabb ideje nem játszottam, azonban nem volt semmi problémám a pályán. Nagyon sajnálom!” – kezdte az argentin klasszis.
A négyszeres aranylabdás nem akart sérülésére hivatkozni. Messi bevallotta, hogy egy jobb csapattól kaptak ki.
„A Bayern játékosok erőtől és önbizalomtól duzzadtak. Jobbak voltak nálunk. A visszavágón azonban meg kell próbálnunk a lehetetlent, ha nem sikerül, készülhetünk a következő szezonra. A BL-en kívül ott van még a bajnokság is, ahol minél előbb meg kell szereznünk a bajnoki cím bebiztosításához szükséges győzelmeket.” – mondta Leo Messi. /Arnold/

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. április 24., szerda 16:24

Nyáron ha jön Pogba-Carvajal-Bale én tán :'( :salute: Na meg persze 1 épkézláb csatár :roll:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 24., szerda 16:12

az a gond,hogy nem hiszem hogy lenne helye.
DM-Bale
Callejón-Jesé?
Kaká-Isco?

szerintem így lesznek igazolások. :hmmm:

a kérdőjeles emberek helyére be lehetne rakni,de hát hírekben nem nagyon van,persze ettől még bármi megtörténhet :-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 16:11

Nekem az tetszik benne, h eszmeletlenul jol cselez es kreativ, na meg a dinamikaja sem utolso.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 16:04

És mit tud az a gyerek? Nem nagyon láttam, de a posztja alapján a statisztikája finoman szólva gyenge. Ráadásul az se vall nagy észre, ha támadó középpályásként évi két pirost hoz össze. Az is gyanús, hogy nem nagyon akarják elvinni, pedig már múlt nyáron is úgy volt, hogy lép, aztán csak nem vitte senki.
Ügyes, agilis, technikás, gyors, olyan akinek jó nézni a játékát. Nagyjából. Tökéletes kiegészítő ember lehetne, mert szélen és középen is tud játszani. Szóba került már Arsenallal és Tottenhammel is, utóbbi még mindig vinné. Múlt nyáron azért nem lépet azt hiszem, mert kijelentette, hogy még 1 évig maradni akar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 24., szerda 16:00

Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert.
És mit tud az a gyerek? Nem nagyon láttam, de a posztja alapján a statisztikája finoman szólva gyenge. Ráadásul az se vall nagy észre, ha támadó középpályásként évi két pirost hoz össze. :kivagyhe: Az is gyanús, hogy nem nagyon akarják elvinni, pedig már múlt nyáron is úgy volt, hogy lép, aztán csak nem vitte senki.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 15:26

Realista24 írta:
Szerintetek,ha a Tott bejut a BL-t ero helyre akkor is megvalnanak Bale-tol?
Igen, pont azért, amit írtál alább. :(

Legutoljára amúgy márciusban dobták be Belhanda nevét, mint lehetséges célpont Madridban.
erre nem emlekszem.de arra igen, h tavaly v 2 eve amikor meg Zizou volt a megfigyelo akkor o bedobta.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 15:21

Igen, pont azért, amit írtál alább. :(

Legutoljára amúgy márciusban dobták be Belhanda nevét, mint lehetséges célpont Madridban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 15:16

Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert. Nem tudom, de en inkabb az utobbit preferalnam nem csak az ara miatt. Szerintem jobban illeszkedne a Marokkoi a spanyol fociba.

Kar, h csak ekkora nevben gondolkodnak. :roll:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 24., szerda 14:56

Di Maria és Higuaín esetében is csak plusz 10 millió lenne amit rápakolnék még a csomagra Baleért. Viszont nagyon kell nekünk a walesi játékos. És jönni is fog ebben biztos vagyok.

norbinovak
Kedvenc játékosaid: R9, Zidane, Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Videoton

HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. április 24., szerda 14:49

Nzedge írta: Ezt tudom,hogy így van.De attól még jó nagy hülyeség. :|
Ja jól van akkor :D Szerintem sincs semmi értelme, de hát ez van.
52 millió euró, ennyi a maximum, amit Pérez hajlandó Balere kifizetni. Angol források szerint ezt az ár tovább csökkenhet, amennyiben a Tottenham továbbra is érdeklődést mutat Di María vagy Higuaín iránt.
Nagyon helyes, nem fejőstehén a Real! Bármelyik mehetne tőlem...

Vissza: