Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
A szlovákok a mérkőzés előtt csináltak egy riportot Karhannal, aki dolgozott Kloppal még a Mainzban. Elmondta, hogy haragban váltak el, de a szakmai munkája, ismeretei és a csapata kitűnő, még nem hallott így edzőt beszélni a játékosokkal, pozitív értelemben (pedig szinte az egész Bundesligát végigjárta a tót). Ez utóbbi a kulcs. Klopp nagyon intelligens ember lehet, ZDF-nek dolgozott még 2006-ban a VB alatt, mint elemző. Szerepléssel, beszélőkével nincs gond. Ez az öltözőben nagy előny. a kérdés az, hogy ez spanyolul mennyire menne :-)
Merci Zizou!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
„Hozzáállásunk borzalmas volt, és saját magam emelem ki elsőként a rosszak közül – így a lefújást követően Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya. – Nagyon nehéz lesz otthon ledolgozni ekkora hátrányt, de azért meg kell próbálnunk. Mindent meg kell tennünk, de lesz időnk kiharcolni a döntőbe jutást. A jelen a mai meccs, és mindannyiuknak tanulni kell ebből. Amikor megtörtént a sorsolás, azt mondták sokan, szerencsénk volt a Dortmunddal, de hát ez egy német csapat, azaz nagyszerű csapat. A vereségnek nincsenek egyéni felelősei, ez közös felelősségünk.”
„Ramos túlságosan is érzelmi alapon nyilatkozott – így José Mourinho, a Madrid mestere. – Maradjunk annyiban, hogy kikaptunk. A jobbik csapat győzött, egyénileg és csapatszinten is jobb volt a Dortmund, megérdemelték a németek a sikert. Minden labdához ők értek oda elsőként, sokkal intenzívebben mozogtak, mint mi. Amikor nyomás alá helyeztek minket, nem tudtuk eleget birtokolni a labdát. Azt hiszem, az összes játékosom beleadott mindent. Szerintem tovább tudunk jutni még így is."
„Ramos túlságosan is érzelmi alapon nyilatkozott – így José Mourinho, a Madrid mestere. – Maradjunk annyiban, hogy kikaptunk. A jobbik csapat győzött, egyénileg és csapatszinten is jobb volt a Dortmund, megérdemelték a németek a sikert. Minden labdához ők értek oda elsőként, sokkal intenzívebben mozogtak, mint mi. Amikor nyomás alá helyeztek minket, nem tudtuk eleget birtokolni a labdát. Azt hiszem, az összes játékosom beleadott mindent. Szerintem tovább tudunk jutni még így is."
Ez a Bild mondta azt, hogy Götze a Bayernbe igazol ami végül igaz is lett nem? Kimondottan örülnék ennek. Viheti magával a fél bandát.
A Bild szerint José Mourinho ismét a Chelsea edzője lesz a következő szezontól, és Roman Abramovics tulajdonos biztosította arról, hogy Radamel Falcaóval is számolhat a keretben. A portugál szakember állítólag ezt már Pérezzel és a játékosokkal is közölte a mérkőzés után.
Legalább most megtanultad, hogy a számodra is van túl nagy fa, amibe bele vághatod a fejszéd. Vihetnéd Di Mariat és Khedirát magaddal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Már csomagolhat is, egy- két kiegészítővel együtt... mélységesen csalódtam benne, pedig amikor megérkezett nagyon nagy reményeket fűztem hozzá. Egy- kettő bejött, de tőle, TŐLE többre számítottam.ericco írta:Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.
javítva
-
- Kedvenc játékosaid: Kroos, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: RMCF
Az a baj, hogy nem ezen múlik... Ha jönnek és rájuk is átragad ez a mentalitás, akkor megint kereshetünk új embereket, akik után sóvároghatunk.Géci írta:Nyáron ha jön Pogba-Carvajal-Bale én tán Na meg persze 1 épkézláb csatár
Nem azt mondom, hogy nem lenne előrelépés ha jönnének (sőt szinte biztos előrelépés lenne), de teljesen feleslegesnek tartom, amíg nincs egy edző aki helyre tenné a dolgokat, és meghatározna egy koncepciót.
Úgy kell azt. Akár most is lemondhatna, már nincs rá itt szükség.ericco írta:Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ajj ajj.. Baj lesz itt már látom.
Nyáron le kell igazolni a Dortmundot kompletten, cserékkel, gyúrókkal együtt.
Nyáron le kell igazolni a Dortmundot kompletten, cserékkel, gyúrókkal együtt.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Közben a Bild tényként állítja, hogy Mourinho a Chelseabe igazol. Állítólag a meccs után ezt elmondta a játékosoknak és Pereznek is. Ajándékba megkapja Falcaot az orosztól.
javítva
javítva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 24., szerda 22:56-kor.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Bocs, de már nem engedi szerkeszteni....
Felnéztem arra a bizonyos közösségi oldalra( nem tudom ki lehet e ejteni a nevét) és ez szemet szúrt. Gondoltam megosztom, mert kiváncsi vagyok a véleményekre .
Messi nyilatkozata:
„Nem tudtam szinte semmit hozzátenni az eredményhez, és ezért nagyon szégyellem magam. Igaz ugyan, hogy hosszabb ideje nem játszottam, azonban nem volt semmi problémám a pályán. Nagyon sajnálom!” – kezdte az argentin klasszis.
A négyszeres aranylabdás nem akart sérülésére hivatkozni. Messi bevallotta, hogy egy jobb csapattól kaptak ki.
„A Bayern játékosok erőtől és önbizalomtól duzzadtak. Jobbak voltak nálunk. A visszavágón azonban meg kell próbálnunk a lehetetlent, ha nem sikerül, készülhetünk a következő szezonra. A BL-en kívül ott van még a bajnokság is, ahol minél előbb meg kell szereznünk a bajnoki cím bebiztosításához szükséges győzelmeket.” – mondta Leo Messi. /Arnold/
Felnéztem arra a bizonyos közösségi oldalra( nem tudom ki lehet e ejteni a nevét) és ez szemet szúrt. Gondoltam megosztom, mert kiváncsi vagyok a véleményekre .
Messi nyilatkozata:
„Nem tudtam szinte semmit hozzátenni az eredményhez, és ezért nagyon szégyellem magam. Igaz ugyan, hogy hosszabb ideje nem játszottam, azonban nem volt semmi problémám a pályán. Nagyon sajnálom!” – kezdte az argentin klasszis.
A négyszeres aranylabdás nem akart sérülésére hivatkozni. Messi bevallotta, hogy egy jobb csapattól kaptak ki.
„A Bayern játékosok erőtől és önbizalomtól duzzadtak. Jobbak voltak nálunk. A visszavágón azonban meg kell próbálnunk a lehetetlent, ha nem sikerül, készülhetünk a következő szezonra. A BL-en kívül ott van még a bajnokság is, ahol minél előbb meg kell szereznünk a bajnoki cím bebiztosításához szükséges győzelmeket.” – mondta Leo Messi. /Arnold/
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nyáron ha jön Pogba-Carvajal-Bale én tán Na meg persze 1 épkézláb csatár
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
az a gond,hogy nem hiszem hogy lenne helye.
DM-Bale
Callejón-Jesé?
Kaká-Isco?
szerintem így lesznek igazolások.
a kérdőjeles emberek helyére be lehetne rakni,de hát hírekben nem nagyon van,persze ettől még bármi megtörténhet :-)
DM-Bale
Callejón-Jesé?
Kaká-Isco?
szerintem így lesznek igazolások.
a kérdőjeles emberek helyére be lehetne rakni,de hát hírekben nem nagyon van,persze ettől még bármi megtörténhet :-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nekem az tetszik benne, h eszmeletlenul jol cselez es kreativ, na meg a dinamikaja sem utolso.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ügyes, agilis, technikás, gyors, olyan akinek jó nézni a játékát. Nagyjából. Tökéletes kiegészítő ember lehetne, mert szélen és középen is tud játszani. Szóba került már Arsenallal és Tottenhammel is, utóbbi még mindig vinné. Múlt nyáron azért nem lépet azt hiszem, mert kijelentette, hogy még 1 évig maradni akar.És mit tud az a gyerek? Nem nagyon láttam, de a posztja alapján a statisztikája finoman szólva gyenge. Ráadásul az se vall nagy észre, ha támadó középpályásként évi két pirost hoz össze. Az is gyanús, hogy nem nagyon akarják elvinni, pedig már múlt nyáron is úgy volt, hogy lép, aztán csak nem vitte senki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És mit tud az a gyerek? Nem nagyon láttam, de a posztja alapján a statisztikája finoman szólva gyenge. Ráadásul az se vall nagy észre, ha támadó középpályásként évi két pirost hoz össze. Az is gyanús, hogy nem nagyon akarják elvinni, pedig már múlt nyáron is úgy volt, hogy lép, aztán csak nem vitte senki.Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert.
- numberone1
erre nem emlekszem.de arra igen, h tavaly v 2 eve amikor meg Zizou volt a megfigyelo akkor o bedobta.Realista24 írta:Igen, pont azért, amit írtál alább.Szerintetek,ha a Tott bejut a BL-t ero helyre akkor is megvalnanak Bale-tol?
Legutoljára amúgy márciusban dobták be Belhanda nevét, mint lehetséges célpont Madridban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, pont azért, amit írtál alább.Szerintetek,ha a Tott bejut a BL-t ero helyre akkor is megvalnanak Bale-tol?
Legutoljára amúgy márciusban dobták be Belhanda nevét, mint lehetséges célpont Madridban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Szerintetek,ha a Tott bejut a BL-t ero helyre akkor is megvalnanak Bale-tol?
Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert. Nem tudom, de en inkabb az utobbit preferalnam nem csak az ara miatt. Szerintem jobban illeszkedne a Marokkoi a spanyol fociba.
Kar, h csak ekkora nevben gondolkodnak.
Nemreg realistaval arrol beszelgettunk,h mi megvesszuk Bale-t 50-60 misiert, a Tott meg helyere hozza majd Belhandat 10-20-ert. Nem tudom, de en inkabb az utobbit preferalnam nem csak az ara miatt. Szerintem jobban illeszkedne a Marokkoi a spanyol fociba.
Kar, h csak ekkora nevben gondolkodnak.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Di Maria és Higuaín esetében is csak plusz 10 millió lenne amit rápakolnék még a csomagra Baleért. Viszont nagyon kell nekünk a walesi játékos. És jönni is fog ebben biztos vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Zidane, Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Videoton
Ja jól van akkor Szerintem sincs semmi értelme, de hát ez van.Nzedge írta: Ezt tudom,hogy így van.De attól még jó nagy hülyeség.
Nagyon helyes, nem fejőstehén a Real! Bármelyik mehetne tőlem...52 millió euró, ennyi a maximum, amit Pérez hajlandó Balere kifizetni. Angol források szerint ezt az ár tovább csökkenhet, amennyiben a Tottenham továbbra is érdeklődést mutat Di María vagy Higuaín iránt.