RealMadridFanatic írta:bármennyire védtem sokáig - illetve nem is védtem, csak magamban mondtam, hogy a sok vak nem látja, hogy milyen képességei vannak - be kell látni, hogy konstans nem tudja hozni azt a nagyon magas szintet, amit megmutatott már itt is, de csak rövid időszakokra. Így pedig valóban mehet. Amiatt, hogy tényleg ragyogó adottságai vannak sajnálni fogom, de mivel a Real az első, így be kell látni, hogy hosszú távra nem megoldás. Viszont még mindig nagyon piacképes játékosnak érzem, szóval értelmes áron kell eladni addig, amíg le nem építi magát teljesen a mostanában mutatott gyatra formájával.
És a baj az, hogy még bízni sem bízhat benne az ember, hogy ,,áh no problem csak egy kicsit kizökkent a játékából, hamarosan visszanyeri régi jó formáját". Nem, mert már másfél éve itt szerencsétlenkedik. Rajta kívül van még pár játékos, akik hasonlóan tesznek a csapatban, de nekik ez valóban egy nagy gödör, és remélhetőleg a következő idényre újult erővel kezdenek neki.
Szerintem is érdemesebb lenne eladni, bármennyire is kedveltem, amikor még "volt agya".