Ja Mourinho a baj. Viszont ha minden évben legalább elődöntőig viszi a csapatot a BL-ben akkor nem érdekel,h milyen játékkal teszi ezt.Götze a Bayernben na bumm. Van még sok nagyszerű futballista, pl Bale. Én kezdek megbarátkozni a gondolattal,h jön a srác. Lehet,h Angol és nem illik bele a stilusa a spanyol bajnokságba(bár ezt sem értem mert a csávó mindenhol tud nagy gólokat lőni és mindenhol vannak védők amelyek mellett el tudja vinni a labdát). Marha sokat is fejlődött az utóbbi egy évben szóval én nem vagyok ellene. A középpályára tengelyére kellene inkább ráfókuszálni. Xabi ha menni akar akkor én már engedném most nyáron. Azt a részét a csapatnak teljesen újra kéne épiteni. Tőlem akár maradhatna Khedira is akár a kezdőben de szigorúan védekező szerepkörre állitanám. Mellé esetleg ha egy nagy transzfert tudunk eszközölni(Vidal v Pogba esetleg Verratti) akkor már meg is van. Modric ott van harmadik és egyben a legfentebb tolt kp-snak.Elhoznám még melléjük Kondogbiát akit szintén befognék only védekezésre és lehetne egy jól szűrő középpályánk is. Elöl nem is kérdés,hogy a Bale-Benz-CR tripla felfalja az enemit, mögöttük egy marha jól szervező Modric. Ja ez álom, de simán létrejöhet.Ha higuain elmegy akkor se nagyon a csatár kérdésre mennék rá mert arra a 3posztra ott lenne cr,bale,benz,morata,özil,jesé. Megoldanák.ericco írta:Mourinho
Higuan out
angyali out
calejón out
xabi out
jesé in
bale in
kondogbia in
pogba in
carvajal in