M'Vila süllyesztőbe került, fejben nagy gondok vannak nála.M'Viláról is lekéstünk?
Olvasd a madridomot.egy ideje nálam már teljesen megszakadt a vonal, azzal se vagyok tisztában, hogy ki-milyen erőt képvisel most a piacon és kit kéne elhozni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 14:47
M'Vila süllyesztőbe került, fejben nagy gondok vannak nála.M'Viláról is lekéstünk?
Olvasd a madridomot.egy ideje nálam már teljesen megszakadt a vonal, azzal se vagyok tisztában, hogy ki-milyen erőt képvisel most a piacon és kit kéne elhozni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 14:46
letehettek, de nem ertek el semmit, ha Gotze a bajorokhoz akart menni minden aron. Aztan miert ment vona a Citybe rengeteg penzert? annyira azert nem buta a gyerek, a dortmund erosebb volt.ateeemadrid írta:
Egyébként mi ez a 37 milliós kivásárlási áras szöveg? Rohadtul nem hiszem, hogy így volt, akkor szerintem már egy PSG v City rég letette volna ezt érte... Amúgyis 50 milliókról szóltak a hírek kb.
Lehetne igazolni az teny,de az is, h meg mindig a spanyolok az egyik legjobbak utanpotlas teren. Persze ott van egy olyan is, h leigazolhattuk volna Neymart meg gyerekkent es nem tettuk, helyette van ilyen Cserisev aki nem nagy szam.ericco írta:
Nálunk is lehetne olyat játszani, hogy igazolunk a Castillába vagy lejjebb 10 tehetséges 15-16 éves labdarúgót darabjáért pl. 1 millióért, és ha ebből csak 2 bejönne, már megérné. Az a baj, hogy a sociok felől nagy a nyomás. Az elnököt szétszednék, ha az utánpótlásban nem lenne 90%-os fölény, ami a spanyolokat illeti. Az én szememben, ahogy ezt már írtam párszor, ez óriási handicap.
HozzászólásSzerző: Juhy » 2013. április 23., kedd 14:44
Persze, ezt értem. Inkább az a furcsa, hogy csak ennyi volt a kivásárlási ár. Manapság már minden második emberre rárakják az 50-80-100 milliós cédulákat. A Dortmund benézte, a Bayern pedig élelmes volt.ericco írta: A Bayern beelőzött mindenkit, megegyeztek a játékosokkal, és így elmaradt a szokásos licitháború. Okosan csinálták, a többi érdeklődő pedig bealudt.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 14:42
tudom, nem is azt szándékoztam mondani, hogy veled nem értettem egyet, hanem magával a szituval :-)Az én mondanivalóm lényege is ez volt.
M'Viláról is lekéstünk? egy ideje nálam már teljesen megszakadt a vonal, azzal se vagyok tisztában, hogy ki-milyen erőt képvisel most a piacon és kit kéne elhozni.hoztam volna M'Vilát, Lyonból fiatalokat, stb
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 14:39
A Bayern beelőzött mindenkit, megegyeztek a játékosokkal, és így elmaradt a szokásos licitháború. Okosan csinálták, a többi érdeklődő pedig bealudt.Juhy írta:Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak, miközben a sajtóban repkedtek (ezek szerint teljesen értelmetlen) 45-50 milliós pletykák
Arról nem is beszélve, hogy egy világverseny mennyire megdobja egy-egy tehetség árát.realbeckham írta:Erről van szó! Sajnosericco írta: Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.
Az én mondanivalóm lényege is ez volt. Hogy hamarabb kezdhetnénk a tehetségek vadászatát, és nem csak Spanyolországban (nézzük meg a Barcát: tehetségeik legalább fele nem katalán vagy spanyol). Több kockázatot kéne válllani a fiataloknál, és inkább igazolni tényleg tehetséges 16 éves játékost 2-3 millióért (ami nagyon nagy osszeg egy ennyi idős játékosért, magyarul rizikó), de ha 10-ből csak egy jön be, még midnig jobban jártunk, mint ha megvennénk Bale-t 70-rt. a maradék 9-cel epdig ugyanúgy fel lehet tölteni a spanyol ligát, mint most is tesszük. Egy 16 éves játékosból hamarabb lehet madridistát nevelni, mint egy 24-25 évesből.Victor írta:ezzel sosem értettem egyet. azért mert ez a real madrid, attól még igenis hagyatkozhatnának kisebb igazolásokra
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 23., kedd 14:39
De akkor felmerül a kérdés: miért nem csinálja minden nagycsapat ezt? :-) Nem hinném, hogy nincs kedvük Varane szintű játékosokat venni 10 millióért...Hoztunk mi Drenthét 13 milláért, aki valamelyik U VB legjobbja volt, aztán 24 évesen majdnem visszavonult a játéktól. Marcelo meg Higu meg bejött. Gago nem...Mi is próbálkoztunk azért pár ilyen igazolással, de egyszerűen ezek nem mindig jönnek be, mert ennyi idősen nem lehet megmondani biztosan senkiről, hogy mi lesz vele. De nem hogy ilyen játékosokról, még olyanokat is nehéz belőni, mint mondjuk Benzema.Jo, de ha megnezel egy gyereket, aki 18 evesen fizikalisan nem hogy a sajat korosztalyabol , de meg a felnottek kozul is kitunik, tovabba a higgadsagaval es kepzettsegevel is jobb mint az atlag nem hinnem, h bakot lonnel vele.(hozza allasaval meg plane). Ha tartasz olyan megfigyelot akinek van szeme a dolgokhoz, es ismeri a kozeget akkor ugyancsak nagy esely ra, h kihalaszik 10 jatekosbol egyet aki olyan is lesz.
Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2013. április 23., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 14:36
Egyrészt nagyjából mindegy mi jelenik meg a sajtóban, fele sem igaz. Másrészt hiába megy oda a City vagy a PSG a kivásárlási árral, ha a játékos nem akar odaigazolni.Egyébként mi ez a 37 milliós kivásárlási áras szöveg? Rohadtul nem hiszem, hogy így volt, akkor szerintem már egy PSG v City rég letette volna ezt érte... Amúgyis 50 milliókról szóltak a hírek kb.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 14:34
Valóban furcsa. Lehet h Németek egymást közt lerendezték okosan. Amúgy is olyan precíz népség, hogy fillérre pontosan kiszámítanak, kiszámolnak mindent, ott spórolnak ahol tudnak. Lehet volt más opció is vagy ilyesmi. " Csak azok a németek tudnak ilyeneket csinálni"Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak,
Ez meg a másik. Javi Martinezért többet fizettek,nem hogy Götzéért... Engem is meglepett az összeg. Szerintem a Bayern röhögve fizette ki..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. április 23., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 14:31
ezzel sosem értettem egyet. azért mert ez a real madrid, attól még igenis hagyatkozhatnának kisebb igazolásokra, ugyanis le van sz.rva, hogy egy nagy név futkározik, egy már befutott sztárocska a pályán vagy valami "noname" gyerek. a lényeg, hogy tegye ki a lelkét a csapatért (ilyen játékos most sincs túl sok a keretben) és hozza a szintet (ilyen sem).Igen, egy Real Madrid nem hagyatkozhat csak ilyen igazolásokra, kellenek a sztárok, de gyakrabban be lehetne vállalni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 23., kedd 14:30
Ez meg a másik. Javi Martinezért többet fizettek,nem hogy Götzéért... Engem is meglepett az összeg. Szerintem a Bayern röhögve fizette ki..Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak, miközben a sajtóban repkedtek (ezek szerint teljesen értelmetlen) 45-50 milliós pletykák. Azt gondoltam volna, hogy ennél jóval magasabb, ezt a Dortmund rendesen benézte. Pár csapat bőven kifizette volna ezt, a Bayern ráadásul nem csak erősödött, de a legnagyobb közvetlen riválisát is gyengítette vele.
Annyira csak rá lehetett volna venni Götzét, hogy a szerződésében megemeljék a kivásárlási árat. Bár a a 37 millió sem egy rossz összeg, de azért ennél jobban is járhattak volna.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 14:29
Erről van szó! Sajnosericco írta: Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.
HozzászólásSzerző: Juhy » 2013. április 23., kedd 14:27
Ez a furcsa nekem, hogyan lehetett "csak" 37 millió a kivásárlási ára a srácnak, miközben a sajtóban repkedtek (ezek szerint teljesen értelmetlen) 45-50 milliós pletykák. Azt gondoltam volna, hogy ennél jóval magasabb, ezt a Dortmund rendesen benézte. Pár csapat bőven kifizette volna ezt, a Bayern ráadásul nem csak erősödött, de a legnagyobb közvetlen riválisát is gyengítette vele.ericco írta:Bayern letette a kivásárlási árat. Sok beleszólása a Dortmundnak innentől nem volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 23., kedd 14:25
Most is csak azt tudom mondani,amit már leírtam,mindenkinek joga van eldönteni hova igazol,ha lehetősége van rá,amúgy sem az első eset hogy valaki drtmundból münchenbe megy,ékes példa erre Mäthias Sammer,aki egy nyert BL-döntő után igazolt oda '97-ben.Senki sem azért vette elő, mert nem ide jött, még csak nem is amiatt, hogy eligazolt, hanem hogy a dortmund saját neveléseként és legnagyobb sztrájaként elmegy a Bayernhez.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 14:25
Nem erről van szó. Hanem arról, hogy mi más nagycsapatokból akarunk igazolni, kiscsapatok kevésbbé ismert játékosai ritkán érdekelnek minket. Esetleg csak akkor, ha valamilyen világversenyen mutat valamit, mint Özil vagy Coentrao.CS0ki írta:Igazából senkire sem. Nem szokás egy francia kieső csapatból elhozni egy 18 évest, hogy 2 év múlva a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a világon. Ez nem csak megfigyelés kérdése, egyszerűen szerencse is kell hozzá, nincs ráírva senkire, hogy konkrétan mire viszi, ezt nem lehet megmondani biztosra. Van pár csapat, akik jó arányban találnak olcsón játékosokat, akiket később jó áron eladhatnak, de ezek se néhány kiválasztottat vesznek, hanem többet, aztán amelyik bejön, az fedezi a többi "bukást" is. És ugye helyzetükből kifolyólag ők játszatni is tudják őket, mert nem top csapatok.
Nálunk is lehetne olyat játszani, hogy igazolunk a Castillába vagy lejjebb 10 tehetséges 15-16 éves labdarúgót darabjáért pl. 1 millióért, és ha ebből csak 2 bejönne, már megérné. Az a baj, hogy a sociok felől nagy a nyomás. Az elnököt szétszednék, ha az utánpótlásban nem lenne 90%-os fölény, ami a spanyolokat illeti. Az én szememben, ahogy ezt már írtam párszor, ez óriási handicap.Ha tartasz olyan megfigyelot akinek van szeme a dolgokhoz, es ismeri a kozeget akkor ugyancsak nagy esely ra, h kihalaszik 10 jatekosbol egyet aki olyan is lesz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 23., kedd 14:18
Jo, de ha megnezel egy gyereket, aki 18 evesen fizikalisan nem hogy a sajat korosztalyabol , de meg a felnottek kozul is kitunik, tovabba a higgadsagaval es kepzettsegevel is jobb mint az atlag nem hinnem, h bakot lonnel vele.(hozza allasaval meg plane). Ha tartasz olyan megfigyelot akinek van szeme a dolgokhoz, es ismeri a kozeget akkor ugyancsak nagy esely ra, h kihalaszik 10 jatekosbol egyet aki olyan is lesz.CS0ki írta: Igazából senkire sem. Nem szokás egy francia kieső csapatból elhozni egy 18 évest, hogy 2 év múlva a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a világon. Ez nem csak megfigyelés kérdése, egyszerűen szerencse is kell hozzá, nincs ráírva senkire, hogy konkrétan mire viszi, ezt nem lehet megmondani biztosra. Van pár csapat, akik jó arányban találnak olcsón játékosokat, akiket később jó áron eladhatnak, de ezek se néhány kiválasztottat vesznek, hanem többet, aztán amelyik bejön, az fedezi a többi "bukást" is. És ugye helyzetükből kifolyólag ők játszatni is tudják őket, mert nem top csapatok.
az a baj, h nalunk meg az edzo kilete is bizonytalan(vagy akar a Chelseanel is), az sem tudni, h ki lesz milyen koncepcioval.De nem értem h mi vagy a barca vagy a chelsea miért nem próbáltuk elhozni mondjuk 40 millióért és több fizetésért?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 14:17
Meghívnálak egy sörreCS0ki írta:Götze elcseszte már, de az este még szép lehet.Szép napot csoki
Csak nehogy aztán Götze barátunk úgy búcsúzzon a szurkerektől, hogy ver nekünk 2-3 at, pusztán azért, hogy megköszönje nekik az eddigi szeretetüket és biztosítsa őket, hogy örökre helye lesz a Dortmundnak a szívébenRemy írta:Realista24 írta:Kérték a szurkolókat, hogy továbbra is buzdítsák a csapatot és Götzét, mert fontos hetek következnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 14:17
Olvastam olyat, hogy nem akarták bejelenteni, de kétségek között sem akartak hagyni senkit.Mondjuk szerintem hülyeség volt bejelenteni ezt a BL meccsek előtt. 2 hetet nem tudtak volna várni?
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 23., kedd 14:16
numberone1 írta:Szerintem meg Gotze valasztotta a bayernt es nem a Dortmund.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem