Götze elcseszte már, de az este még szép lehet.Szép napot csoki
Kérdezd meg a katalánokat is erről a témáról. :-)de ne felejtsük el,hogy mi is megvettük Figot anno a nagy riválistól,de ettől nem hiszem hogy F7 egy jellemtelen senkiházi lenne sőt...
Senki sem azért vette elő, mert nem ide jött, még csak nem is amiatt, hogy eligazolt, hanem hogy a dortmund saját neveléseként és legnagyobb sztrájaként elmegy a Bayernhez.Nem bántom én Götzét azért mert váltott,pláne azért nem ,hogy nem a realba,mert egy közleményt se olvastam a vezetőségtől hogy nagyon tervbe lett volna a német.
most ugy nem a bayern játékospolitikáját szidják az emberek? (nem kifejezetten itt)
Götzlét szidják itt...Egyébként a BM-et azzal szokták csesztetni, hogy úgy erősít, hogy a többieket gyengíti. És ez nem szurkolói szöveg, konkrétan pár hónapja benyögte ezt talán Hoeness, hogy hát igen, valóban, régebben voltak olyan igazolások, amik konkrétan az ellenfelek gyengítését célozták. De ilyenek már nem lesznek...
Isco nekem se, Kondongbiával be lehet próbálkozni, ha olcsón megszerezhető.Ennek viszont örülök, mert nekem egyik sem kellene.
Igazából senkire sem. Nem szokás egy francia kieső csapatból elhozni egy 18 évest, hogy 2 év múlva a posztján az egyik legjobb teljesítményt nyújtja a világon. Ez nem csak megfigyelés kérdése, egyszerűen szerencse is kell hozzá, nincs ráírva senkire, hogy konkrétan mire viszi, ezt nem lehet megmondani biztosra. Van pár csapat, akik jó arányban találnak olcsón játékosokat, akiket később jó áron eladhatnak, de ezek se néhány kiválasztottat vesznek, hanem többet, aztán amelyik bejön, az fedezi a többi "bukást" is. És ugye helyzetükből kifolyólag ők játszatni is tudják őket, mert nem top csapatok.Amúgy az ilyen Varane-féle igazolások nagyon nem a Madridra jellemzőek sajnos