Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
úgy lenne az igazi ha onnan is kidobatná
lassan azért a helyére fog kerülni a faszi szerencsére, pedig már majdnem elhittem hogy a világlegjobbedzője..
lassan azért a helyére fog kerülni a faszi szerencsére, pedig már majdnem elhittem hogy a világlegjobbedzője..
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na várjá!!! Pepi meg Ibra szerinted megint spancik lesznek?ziro4vr írta:vagy mondjuk egy psg, ott se túl nagy a konkurencia országon belülGéci írta:Megy majd VDB-t pótolni a vállogatotnál. Meglepne, ha nem az történne.
- ziro4vr
vagy mondjuk egy psg, ott se túl nagy a konkurencia országon belülGéci írta:Megy majd VDB-t pótolni a vállogatotnál. Meglepne, ha nem az történne.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Megy majd VDB-t pótolni a vállogatotnál. Meglepne, ha nem az történne.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
LE helyét veszi majd át a Barca kispadjánziro4vr írta:idén se nyernek bl-t, aztán Rumenigge meg a többi szépen kipenderíti Aztán talán egy tottenham befogadja
Nagy meló lesz a Bayern-nek kisöpörni a szemetet Guardiola után, semmi baj nem lenne ezzel, ha nem az elmúlt évtized legjobb Bayern-ét bombázta volna szét... Lehet jönni a német bajnoksággal meg kupával de a Bayern-nek minig is a BL volt a mérce mert a bajnoki címeik komolytalanok, néha előbukkan 1 rivális akik elhappolhatnak 1-2 kupát előlük de ennyi.
Pep-nél meg nagyobb mű embert életembe nem láttam, minden mozdulata nyilatkozata a kameráknak szól, ő egy jó motivátor volt aki kívülről belülről ismerte a Barcát és bemakkolt egy Xavi-Iniesta-Messi triót.Ott nagyot alkotott, de mint edző közel nincs azon a szinten mint ahol emlegetik őt... Nem véletlenül ment ő a Bayern-hez, garantált volt minimum 1 trófea/év, mehetett volna Angliába is megmutatni mekkora edző is ő...
Életem egyik legszebb futball élménye volt a tanácstalan feje áprilisban...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
idén se nyernek bl-t, aztán Rumenigge meg a többi szépen kipenderíti Aztán talán egy tottenham befogadja
Nem illik.
elvileg szerencsétlen amcsi edző példaképe (volt) Pep
link
link
- Galacticos
akkor neked erről a videóról amit most linkeltek mi jön át?messideco írta:Sok edzőre lehet azt mondani, hogy paraszt, de szerintem Guardiola nem sorolható közéjük, legalábbis ez jött nekem át.
vagy mikor nem adja oda ronaldonak ha nem elhúzza aztán eldobja? és ő van felháborodva hogy meglöki?
aztán megkapta.Kerlon írta:Elég Robben tavalyi " Többet vártam a Realtól..." nyilatkozatára gondolni.
na ez g*ci undorító, barátságos meccsen és akkor még bekamuzza a végén, hogy nem látta. Mu-t ilyenért szétszedte volna a nemzetközi sajtó, nem fogják a németek sokáig tűrni ezt a bohócot, még a csapatukat is tönkreteszi... szerintem megvan LE utódja
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
videjóóóó is van. http://www.marca.com/2014/08/07/futbol/ ... 97343.htmlhehe írta:igazi szutyok ez a pepperóni
mls all stars kukirahúzta a bájernjét hajnalban, de az ő baja, hogy túl kemények voltak az amerikaiak.
oké, ezt még el is hiszem, ezen lehet is problémázni.
de utána legyint az edzőjük felé és nem fog kezet,eleve szuperparaszt.
és ráadásul ezek után lenyilatkozza, hogy nem látta, hogy kezet akartak vele fogni
tősgyökeres.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nem. neuer ezen már túl van. kp-n szűr majd lahm mellett, starke lesz a liberó, reina véd.h3x0r írta:Neuer lesz a harmadik vedo? :Đtorjack írta:ugyan, tök jó arc. a legnagyobb bl riválisunkat mindössze pár hónap alatt 7-0-ás csapatról 0-5-ös csapatra építette le. most éppen 3 védővel akar játszani. köszi pep
- ikarus93
Remélem a BL-be lesz majd egy jó kis BM-Chelsea, imádom nézni ahogy az a két edző mennyire ki nem állhatja egymást.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Akkor ezek szerint izgalmas szuperkupa döntő lesz jövő héten.
Remélem jól megalázza őket Klopp. :Đ
Remélem jól megalázza őket Klopp. :Đ
Nem is reagálok, mert megtették előttem. Ide orvosi papír nem kell a tények magukért beszélnek...Sok edzőre lehet azt mondani, hogy paraszt, de szerintem Guardiola nem sorolható közéjük, legalábbis ez jött nekem át.
- h3x0r
Neuer lesz a harmadik vedo? :Đtorjack írta:ugyan, tök jó arc. a legnagyobb bl riválisunkat mindössze pár hónap alatt 7-0-ás csapatról 0-5-ös csapatra építette le. most éppen 3 védővel akar játszani. köszi pep
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ugyan, tök jó arc. a legnagyobb bl riválisunkat mindössze pár hónap alatt 7-0-ás csapatról 0-5-ös csapatra építette le. most éppen 3 védővel akar játszani. köszi pephehe írta:menj már innen undorító barcás
amikor még neki áll feljebb, hogy céronaldo meglöki, közben meg ő nem akarta odaadni a labdát.
és rengeteg ilyen kis dolog, meg már eleve az, hogy ő vezette be a barcánál, hogy csoportosan támadjuk meg a bírót egy piroslap vagy tizi kieszközléséért, meg a rengeteg betanított szimulálás, pfejj köpedék az ember.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
menj már innen undorító barcás
amikor még neki áll feljebb, hogy céronaldo meglöki, közben meg ő nem akarta odaadni a labdát.
és rengeteg ilyen kis dolog, meg már eleve az, hogy ő vezette be a barcánál, hogy csoportosan támadjuk meg a bírót egy piroslap vagy tizi kieszközléséért, meg a rengeteg betanított szimulálás, pfejj köpedék az ember.
Dehogynem.... Álszent szarság... Mindig is ez ment, hogy beállította/ták magukat másnak (, mes que un club meg stb max buzi mind), aztán volt egy kisebb pofon a számukra utána meg ment a köpködés meg arcoskodás. Mindkét csapatánál ilyen és átveszik a játékosok is. Elég Robben tavalyi " Többet vártam a Realtól..." nyilatkozatára gondolni.messideco írta:Sok edzőre lehet azt mondani, hogy paraszt, de szerintem Guardiola nem sorolható közéjük, legalábbis ez jött nekem át.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mindig ez ment nála a Barcelonában. Ha valakit nagyobb kihívás nélkül elvertek akkor fényezték őket. Viszont ha már kemény volt az ellenfél ment a köpködés
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Sok edzőre lehet azt mondani, hogy paraszt, de szerintem Guardiola nem sorolható közéjük, legalábbis ez jött nekem át.
"And my heart will leave you never."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igazi szutyok ez a pepperóni
mls all stars kukirahúzta a bájernjét hajnalban, de az ő baja, hogy túl kemények voltak az amerikaiak.
és ráadásul ezek után lenyilatkozza, hogy nem látta, hogy kezet akartak vele fogni
tősgyökeres.
tősgyökeres.