Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 29., hétfő 10:13

Realista24 írta:
Sierra írta:

Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen. :D
Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.

Egy TV PS kombóért nem fognak ott betörni.
Manchesterben/Liverpoolban kis túlzással 2 havonta kirabolnak egy játékost kb,erre vannak szakosodva már régóta,ugye Reinát 15 éve BL döntő alatt rabolták ki,máig megy, 2022ben már 3 játékos esett áldozatul asszem. Casemiro családja mellett ezért van extra felügyelet és őrök mióta odaigazolt. És ezért vannak hotelben még mindig.
Pogbának a széfét is elvitték tavasszal,kb sehova se tudod rejteni a pénzt a házban. max kertbe a kutyáid alá talán,hogy klasszikussal éljek :mrgreen:
Szerintem simán vannak szenzoros cuccaik átnézni mi hol lehet..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 29., hétfő 10:10

'shutterisland írta: ezt mindig szoba is hozzuk ilyen esetek utan.
egyszeru celpontok, foleg hogy meg azt is 100 szazalekra lehet tudni, hogy mikor nincsenek otthon.
pont akkorra berelnek realtime taposodeszantosokat, shoot to kill ponttal a szerzodesukben :mrgreen:
sztem heti 1-2X van ra penzuk kifizetni azt a parezer eurot egy jo kis fegyveres zsoldosbrigadnak.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 10:07

Sierra írta:
Realista24 írta: Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.
Amúgy ez fura, ha olyan gazdag lennék mint ezek a focisták, tuti lenne vagy 10 fegyveres őröm, 8 rotweillerem akik biztosítanák hogy ilyen tuti ne történjen. :D
Mondjuk én ehelyett inkább az értékeimet egy olyan helyen és olyan minőségben tárolnám a ház egyik eldugott részén, ami nem éri meg a fáradtságot + egy hozzá tartozó biztosítás, ha mégis fáradoznának vele. Mert nyilván az asztalon hagyott Rolexek és gyémántok vonzzák az ilyen embereket.

Egy TV PS kombóért nem fognak ott betörni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 29., hétfő 10:03

ezt mindig szoba is hozzuk ilyen esetek utan.
egyszeru celpontok, foleg hogy meg azt is 100 szazalekra lehet tudni, hogy mikor nincsenek otthon.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 29., hétfő 9:43

Realista24 írta: Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 29., hétfő 9:31

Aubáékat otthon kirabolták. A játékos és felesége is otthon volt...valamelyik oldal azt írja, hogy tettlegesség is volt, más hír szerint odáig nem fajult, de agresszív támadók voltak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 29., hétfő 0:03

Donát írta:
hehetheoriginal írta: gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
aztan egyreszt van benne valami, masreszt azoktol is van benne valami, akik temetik a csapatot, masreszt mivel valoban verszegeny a tamadoszekcio, mert nem tudtunk senki baszot hozni, igy okkal van kiborulva par ember - en pl a hataron mozgok, sztem keves lesz nagyon ez a szezon sajnos..
Nem temetjük a Madridot, nert a Barca könnyen nyert, azt beszéltük, hogy durva vékony a támadó szekció, és így nem lehet egy szezonon át. Persze lehet, hogy csodás módon feltámad Hazard, megtáltosodik Asensio, és Marianoról minden labda bepattan. Imádná mindenki, és drukkolunk is ennek a forgatókönyvnek is. De erre van kisebb esély, és nem mindenkinek van kedve bemacsózni, hogy úgyis megszabunk mindenkit, mi vagyunk a legjobbak!
Ultra vékony a támadósorunk ezt mindenki tudja. Mariano, Hazard nem szint. Asensio nem fogja hozni a tavalyi számait, most sem kapott lehetőséget, ez jelzés értékű. Rodrygo az egyetlen értelmes cserénk előre. Valverde játszik jobbszélsőt, de ő nem támadó, szóval Benzema és Vini vannak előre, ha valamelyikük kidől vagy formahanyatlásban lesz akkor tényleg vége lesz a szezonnak. Elfogult madridista vagyok, de 1 támadót mindenképpen igazolnék.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 23:02

persze hogy gyengeszar a tamadoszekcio, mindenki latja, legalabbis itt.....
thereisonly1ronaldo

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:59

hehetheoriginal írta: gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
aztan egyreszt van benne valami, masreszt azoktol is van benne valami, akik temetik a csapatot, masreszt mivel valoban verszegeny a tamadoszekcio, mert nem tudtunk senki baszot hozni, igy okkal van kiborulva par ember - en pl a hataron mozgok, sztem keves lesz nagyon ez a szezon sajnos..
Nem temetjük a Madridot, nert a Barca könnyen nyert, azt beszéltük, hogy durva vékony a támadó szekció, és így nem lehet egy szezonon át. Persze lehet, hogy csodás módon feltámad Hazard, megtáltosodik Asensio, és Marianoról minden labda bepattan. Imádná mindenki, és drukkolunk is ennek a forgatókönyvnek is. De erre van kisebb esély, és nem mindenkinek van kedve bemacsózni, hogy úgyis megszabunk mindenkit, mi vagyunk a legjobbak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:56

gondolom arra gondol, hogy egybol temeti mindenki a madridot, mert a barca konnyen nyert.
nekem az a bajom, hogy tokatlag vagy atlagnal kicsit jobb, de semmikepp real szintu arcokban bizunk tovabbra is elöl es mindenki hatra van dolve nyugodtan, hogy ez eleg lesz idenre....
thereisonly1ronaldo

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:51

Realista24 írta: Nevetséges, ami itt megy.
Miért?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:34

Nevetséges, ami itt megy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:13

Baszod itt pörögtök a barca topikban miközben focikázunk hát mi a fasz. :lol:
Nem illik.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:12

Ugylatom mar megint elbucsuzhatunk a bajnoksagtol mar a harnadik forduloban a forumon tapasztalhato hangulat alapjan. Mint minden szezonban. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:10

'shutterisland írta:
ég és föld a különbség a két keret között.
hu gyerekekek, en aztan nem vagyok egy dzsi fan, de az ilyeneken jogosan akadna ki. :mrgreen:

ha osszehasonlitjuk a ket keretet, az elol levo firepoweren kivul mas nem szol mellettunk kereterossegben.
Mi újság a csapatoddal Sutter? nyertetek sok góllal? gondolom....azért ég megint a topic :)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:07

'shutterisland írta:
hu gyerekekek, en aztan nem vagyok egy dzsi fan, de az ilyeneken jogosan akadna ki. :mrgreen:

ha osszehasonlitjuk a ket keretet, az elol levo firepoweren kivul mas nem szol mellettunk kereterossegben.
Én is ezt mondom. Meg hogy a bajnokságot nézve ez bazi nagy előny, bőven elég az aranyhoz. Indokoltam is, hogy miért.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 28., vasárnap 22:05

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:59

mocskos embappe jól kibaszott velünk. ha bepucsitott volna a psgnek előbb, lenne egy haalandunk...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:59

Azért ne vegyük már fel a bárki jobb mint aki itt van attitűdöt. NKuki előrelépés lenne, Diaby nem igazán.
Nem illik.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 28., vasárnap 21:58

KAG írta:
illgner írta:

Ő is balszélső
És valverde jobbszélső, LV meg JHV?
Ettől még teljesen valószínűtlen Diaby leigazolása.

Vissza: