Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 23., kedd 11:12

Most ez fix vagy sajtó hír?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 23., kedd 11:10

Klopp miről tehet, hogy savazzák?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 11:09

Amúgy tényleg mi megy Götze FB oldalán. Tényleg másodpercenként savazzák őt is, meg Kloppot is :lol: De hát, ilyenek vagyunk mi, szurkolók. Mondjuk, ha nálunk is pl: Özil, vagy Modric, elmenne a Barcához, vagy a Valenciához így hirtelen, mi is anyáznánk szépen őket. Én megértem őket. Nem lehet kellemes egy szimpatizánsnak sem. Sok(k)..
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 11:07

azért jó, hogy itt szeretjük szidni guardiolát, de most komolyan, most miért kell szapulni?
Amúgy továbbra sincs elöl olyan nagy gondunk. KP-ra kéne igazolni baszki, mert még egy szezon Khedira-Xabi, akkor én inkább sportot váltok
ezért is kell, hogy mou menjen, mert ameddig ő itt van, addig xabi lehúz még 60 teljes szezont, khedirával karöltve.
Jah, holnap idegenben jó lesz a 0:0, és jövő héten ha véletlenül betalálunk, őrizgetni fogjuk az 1:0-t. A folytatást mindenki ki tudja találni szerintem.
akkor tökön szúrom magam, komolyan mondom. csökönyös edzőbá' ha megint meghúzza ezt, akkor én is sportot váltok :mrgreen:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 23., kedd 11:05

hátha ez most rosszul érintette a dortmundot.
Ha a Dortmundot nem is, mert modnjuk tényleg tudtak róla belső körökben (hiába, ott nem egy Marca van), de az hogy fütyülni fognak, amikor Götzénél a laszti, az biztos.

Amúgy így elég valószínűnek tartom, hogy Klopp érkezik. Mennyire frusztráló lehet, hogy a legjobb játékosodért csak jön a legnagyobb rivális, aki már most is magasan nyerte a ligát, és leteszi a zsét érte. Nem sok értelme van maradni, a Bayernnel nem fog tudni versenyezni, és ők is megtesznek mindent, hogy távozzon a bundásligából. :D
Nem értem mi a probléma, mért ne menne oda?
Az, hogy pofán köpte a nevelőklubját, a szurkolókat, kábé mindenkit.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 11:05

Csabi írta:szerintem Reus nem kéne, már csak azért sem mert ő is szélső
Csatárként is megállná szerintem a helyét. Nagyon jó a kapu előtt, higadt befejező.
Az pedig sosem árt, ha egy játékos két poszton is bevethető.

Amúgy továbbra sincs elöl olyan nagy gondunk. KP-ra kéne igazolni baszki, mert még egy szezon Khedira-Xabi, akkor én inkább sportot váltok :mrgreen:
akkor próbáljunk meg rövidtávon, hátha ez most rosszul érintette a dortmundot.
Jah, holnap idegenben jó lesz a 0:0, és jövő héten ha véletlenül betalálunk, őrizgetni fogjuk az 1:0-t. A folytatást mindenki ki tudja találni szerintem. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 23., kedd 11:07-kor.
Merci Zizou!

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 23., kedd 11:04

Sajnálatosan indul a mai nap. De ezért nem kell szidni szerintem Götzét, bár tény, hogy benyalt nekünk és lenyilatkozta, hogy szeretne Dortmundban maradni, de a Real a vágya stb... De meg lehet őt is érteni. Oda ment, ahol fejlődhet, nem kell más kultúrába mennie, helyben marad, család, barátok stb.... Jó keretbe megy, minden szempontból előrelépés neki és a legkényelmesebb megoldás.
Perez szépen lemaradt azért róla :angry:
Kösz Guardiola, te :cens: :cens: büdös :cens: g**i.

Egyetlen egy dolog fog vigasztalni, az a Verratti, Pogba, Bale kp. Ha ezeket megoldja, akkor nekem belefér. Ki kell nyitnod a tárcádat elnökbá. :agree: Nem a szezon kezdete előtt 3 nappal kell igazolni majd.
A Bayern ügyesen csinálta, ezt meg kell hagyni :agree:
Rohadt életbe
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. április 23., kedd 11:03

A Bayern 7 millát ad neki évente. Mi biztos nem adnánk annyit (nem is lenne helyes).
+ a Bayern a következő évek meghatározó csapata lesz Európában.
Nem lesznek nyelvi gondjai.
Nem értem mi a probléma, mért ne menne oda?
(persze én is szerettem volna ha idejön, dehát...)

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 23., kedd 11:03

egyébként mi húzás lenne,ha Neymar+Götze össz 87 millió körül lenne
mi meg hoznánk Balet ilyen 65-75 m ojróért :lol: :agree:

na de nem borzolom tovább a kedélyeket :shutup:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 11:03

Mondjuk ehhez hozzáértőknek kéne ülni a Madridnál, ami az elmúlt évek igazolásait és döntéseit figyelembe véve nem túl valószinű.
hát igen, ezt mondtam én is, sajnos mindig sz.rba nyúlunk.
szerintem Reus nem kéne, már csak azért sem mert ő is szélső, és inkább Jesét próbálnám meg.
+1. nincs rá garancia, hogy reus spanyolhonban is teljesítene, inkább jesét kéne kipróbálni, ő ingyé lenne :hmmm:
37 milliót nekünk is megért volna.
hány és hány játékost tudtunk volna elhozni "aprópénzért", aztán helyette vettünk 50 millióért valami zsoldost :hmmm:

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 23., kedd 11:02

CS0ki írta: 37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem...

Azt meg végképp nem, hogy ezt miért most jelentették be? Mi lesz holnap, kifütyülik Götzét?
Más se. Esküszöm, szent meggyőződésem volt, hogy marad, Götzét kb istenítették Dortmundban. Más kérdés, hhogy ő még pótolható, de ha az egész csapatot szétvásárolják, annak csúnya vége lesz. Hónapok óta Lewandowskival van tele a német sajtó, a Bayernnel is őt hozták összefüggésbe, a Götze-Reus párosról semmit nem írtak, semmit nem hoztak le. Állandóan ment, hogy így szeretlek Dortmund, úgy maradok, aztán... bumm.

Simán benne van.
PEEtör írta: Tehát Kloppék meg akarnak minket zavarni, hogy azt higgyük, hogy ők azt hiszik, hogy mi hisszük azt, hogy... :mrgreen:
Alap :lol:
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 23., kedd 10:59

szerintem Reus nem kéne, már csak azért sem mert ő is szélső, és inkább Jesét próbálnám meg.

Másrészről meg, ha götze a bayernbe megy és hosszútávon nem tudunk profitálni belőle, akkor próbáljunk meg rövidtávon, hátha ez most rosszul érintette a dortmundot.

Adamo
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 23., kedd 10:59

ericco írta:de ha már szétszedik a Dortmundot, akkor kérnék egy Kloppot és egy Reust
plusz, ha mar kiarusitas van egy gundokan rendel :mrgreen:
12

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 10:57

Baszki, óriási csalódás a gyerek...

37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem.
Sok szempontból érthetetlen ez az átigazolás (Talán ahogy hehe íta, egy futbalkurvával van dolgunk. Ez van.), de ha már szétszedik a Dortmundot, akkor kérnék egy Kloppot és egy Reust. :mrgreen:
Mondjuk ehhez hozzáértőknek kéne ülni a Madridnál, ami az elmúlt évek igazolásait és döntéseit figyelembe véve nem túl valószinű.
Merci Zizou!

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. április 23., kedd 10:54

Ha MARIO :mrgreen: Balotelli odaigazolna, szerintem Pep egyből felmondana :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 23., kedd 10:52

Baszki, óriási csalódás a gyerek...

37 milliót nekünk is megért volna. De sosem tudtam ezt megérteni, hogy nem utálja a Bayernt? Hogy mehet egy Dortmundi nevelés a Bayernbe ilyen évek után? Ráadásul ő akárhova mehetne. Nem értem...

Azt meg végképp nem, hogy ezt miért most jelentették be? Mi lesz holnap, kifütyülik Götzét?

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 23., kedd 10:52

hihetetlen, mindig elkloppolják, akarom mondani klappolják előlünk a játékosokat, mi meg mindig sz.rba nyúlunk. én nem akarom bale-t se 80 millióért, annyit nekem nem érne :|

mindenesetre a bayorok sem gyengülnek :roll:
Túl sok Mario lesz jövőre a Bayernben
várd ki míg balotteli is oda megy :mrgreen:
Érdekes ez. Götze annyiszor lenyilatkozta, hogy emnnyire szereti a Drotmundot, stb., erre eligazol a Bayernbe? Hihetetlen.
a pénz nagy úr :-)

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 23., kedd 10:51

Nekünk úgyis inkább Reus kéne, aki kb kétszer olyan jó befejező, mint Götze. Ráadásul Bale érkezésével az a poszt már túltelítődne. Di Maria kb marad, sajnos :(
Amúgy a sok Bayern szurkoló most már ne pofázzon annyit, hogy ők keveset költenek igazolásokra, mert már náluk is megszaporodtk a 40 millió körüli igazolások.
Érdekes ez. Götze annyiszor lenyilatkozta, hogy emnnyire szereti a Drotmundot, stb., erre eligazol a Bayernbe? Hihetetlen.
Mickey írta:Götze=37
Neymar=47
Bale!!!!.....dobpergés!......77
Mert vagyunk annyira balfaszok, hogy mindig Angliából igazolunk.
Merci Zizou!

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. április 23., kedd 10:50

Túl sok Mario lesz jövőre a Bayernben :D

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 23., kedd 10:49

lehet ezt mar mindenki tudta, honapok ota, csak a nagykozonseg nem, egyebkent ez a valoszinu, nemhiszem, hogy a 2 bl elodonto elott csak ugy leulnek egyezkedni a felek
Tehát Kloppék meg akarnak minket zavarni, hogy azt higgyük, hogy ők azt hiszik, hogy mi hisszük azt, hogy... :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: