Mennyei futball
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Mennyei futball
ha valaki olyan szerencsétlen, hogy még sport1 sincs neki jelenleg, akkor az eurosport is adja.
kíváncsi vagyok, hogy képesek lesznek e olyan csoportot húzni a magyaroknak, amiből még a jelenlegi kijutási feltételek mellett sem leszünk papíron esélyesek.
kíváncsi vagyok, hogy képesek lesznek e olyan csoportot húzni a magyaroknak, amiből még a jelenlegi kijutási feltételek mellett sem leszünk papíron esélyesek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Délben EB sorsolás (sport 1)
Remélem megkapjuk Portugáliát. Magyar - Portugálra tuti felmennék Pestre.
+ Gibraltár is jó lenne. Szalai mehetne a gólkirályi címért :Đ
Remélem megkapjuk Portugáliát. Magyar - Portugálra tuti felmennék Pestre.
+ Gibraltár is jó lenne. Szalai mehetne a gólkirályi címért :Đ
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Vagyis le vagyok maradva.....mond kiPersze, hogy volt de annak már kb 10 éve!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Persze, hogy volt de annak már kb 10 éve!Le vagyok maradva.....miért? Ő nem fradista volt?
IgyekszemMeg arról, hogy már intézed a tiszteletjegyeket.
A Padovában most ha jól emlékszem 15 meccsen játszott, persze ettől még lehet, hogy nem válik be, viszont ingyen nincs vesztenivalónk!Azért várjuk ki a végét. Az olasz másodosztályban sem nagyon tudott megragadni.
Arra kíváncsi lennék, hogy miért nem jelentették még be. Esetleg egyszerre akarjál valakivel? De hát ha még van valaki, azt is le kellett volna már igazolnunk péntekig.
Ha jól tudom még orvosi meg ilyesmi hátra van vele...egyébként van más is elvileg, de bejelenteni akármikor belehet, ha a papírokat elküldtük a fifának!Jövőhét elején be lesz jelentve!(hogy másokkal vagy csak egyedül az majd kiderül)
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért várjuk ki a végét. Az olasz másodosztályban sem nagyon tudott megragadni.BBarni írta:
Amúgy igen erősítés!
Arra kíváncsi lennék, hogy miért nem jelentették még be. Esetleg egyszerre akarjál valakivel? De hát ha még van valaki, azt is le kellett volna már igazolnunk péntekig.
R.M.C.F.
De, volt fradista, aztán elment a Vasashoz is, és a Debrecenhez is.
Ezért is fogadják megoszló véleménnyel.
A mai Ligakupa meccsről röviden annyit, hogy Dibusz és Pavlovic nagy fogásnak tűnik, és reméljük Besic beletanul a jobbhátvéd pozícióba. Böde padoztatásán pedig már erősen elgondolkoznék.
Holnapi sorsolás: Szerintem kb. mindenki minket akar kapni. Igazából ahogy nézegettem, nem sok esélyünk van még a 2. kalapból sem továbbmenni. De hátha a szlovákokat vagy a románokat elkapjuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BBarni írta:Laczkó most már hivatalosan is a Fradi játékosa!
Rajta kívül is lehetséges még erősítés!
Le vagyok maradva.....miért? Ő nem fradista volt?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
DavieS írta:Arról írjál, hogy jön-e a Real vagy nem.BBarni írta:Laczkó most már hivatalosan is a Fradi játékosa!
Meg arról, hogy már intézed a tiszteletjegyeket.
-
Csak picit vagy nevetséges ugye tudod?mert Laczkó erősítés?
különben is arra a posztra ott a Csodabőnig
Amúgy igen erősítés!
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mert Laczkó erősítés?BBarni írta:Laczkó most már hivatalosan is a Fradi játékosa!
különben is arra a posztra ott a Csodabőnig
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Arról írjál, hogy jön-e a Real vagy nem.BBarni írta:Laczkó most már hivatalosan is a Fradi játékosa!
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
Laczkó most már hivatalosan is a Fradi játékosa!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Az is jó lenne, ha pont kerülne a Valpoort, Tuyjp, Otten trió távozására (2015-16-14-ig vannak szerződéseik). Otten gondolom eljátszik egy fél évet a II. csapatban de a másik kettő szerződése tovább tart.
DVTK-nál is valami nagy bejelentésre készülnek!
DVTK-nál is valami nagy bejelentésre készülnek!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Ma óriási igazolást fogunk bejelenteni!
Tessenek figyelni!
Tessenek figyelni!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ne selejtezd Patot,mert hehe megkeres
Hat ugye Pavinak van asszem egy felesege egy kisgyerekkel. Ok voltak benne a Sportklub videojaban is. Csak hat Darkonak van/volt itt is egy baratnoje tudtommal. Aki egyelore meg nem megy utana sztem mert nem eleg idos meg....
Hu,akkor termel B.Zsolt rendesen Kivancsi vagyok hany belebotlos golja volt....
(Kedvencem amikor a Papa ellen ha jol emlekszem, lenditette a jobb labat h lojon,nem talalta el es bepattant a balrol. )
Hat ugye Pavinak van asszem egy felesege egy kisgyerekkel. Ok voltak benne a Sportklub videojaban is. Csak hat Darkonak van/volt itt is egy baratnoje tudtommal. Aki egyelore meg nem megy utana sztem mert nem eleg idos meg....
Hu,akkor termel B.Zsolt rendesen Kivancsi vagyok hany belebotlos golja volt....
(Kedvencem amikor a Papa ellen ha jol emlekszem, lenditette a jobb labat h lojon,nem talalta el es bepattant a balrol. )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anis
Csaja nem ment vele Kecskemétre?
NB1 50 meccsen 21, Nb2-ben 40/26, magyar kupa 8/5, EL selejtező 2/0, UI cup 2/2 = 102/54
Egy jó darabig követtem a Kecskemét meccseit (tetszett a Sivic-féle állandó támadófoci, üdítő kivétel volt a többi csapattal ellentétben). de én is úgy emlékszem hogy pénzügyileg ott sem minden kóser, gondolom ezért is engedték el a selejteket (pl Pato) akik nem értek semmit sem a fizuért.
NB1 50 meccsen 21, Nb2-ben 40/26, magyar kupa 8/5, EL selejtező 2/0, UI cup 2/2 = 102/54
Igen, 17 bajnokiból 14en játszott: 3 kezdő, 5 csere, majd 12-17.forduló 90 percek (itt 2 gól 2 gólpassz).Marci77 írta:Balazs Zsoca mar nincs Kecskemeten? Sztarnevelesunk..
Egy jó darabig követtem a Kecskemét meccseit (tetszett a Sivic-féle állandó támadófoci, üdítő kivétel volt a többi csapattal ellentétben). de én is úgy emlékszem hogy pénzügyileg ott sem minden kóser, gondolom ezért is engedték el a selejteket (pl Pato) akik nem értek semmit sem a fizuért.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tipszmiksz partnerei lesznek.(Aktivan tolja es ezt felvallalja ) Szegeny,fiatal baratnojet meg hatrahagyja...
Csak bajnokikat nezve (1.,2.osztaly) 90 meccsen 47 gol. de amugy sztem osszessegeben is jobb az atlaga mint feles.
Balazs Zsoca mar nincs Kecskemeten? Sztarnevelesunk..
Amugy Kecsoval se jart nagyon jobban,mert tudtommal ott se valami stabil a helyzet.
Csak bajnokikat nezve (1.,2.osztaly) 90 meccsen 47 gol. de amugy sztem osszessegeben is jobb az atlaga mint feles.
Balazs Zsoca mar nincs Kecskemeten? Sztarnevelesunk..
Amugy Kecsoval se jart nagyon jobban,mert tudtommal ott se valami stabil a helyzet.
- Anis
Ez alap: kezdő fog lenni, azért vették meg. ZTE-ben ha jól tudom feles gólátlaga volt (kb 100/50), szóval nem zsákbamacskát vettek, tudták mit kapnak. Nem is nagyon van vetélytársa: az egykori csodagyerek Simon (exPoolB), Pekár és még egy 19 és egy 20 éves "gyerek" van csatár a liláknál. Nem egy nagy konkurencia (Rajczi, a benini csatár és Pato elmentek)Marci77 írta:Kérdés,hogy ott kezdő lesz-e. Mert itt beton kezdő ha járni tud,rá van kihegyezve a csapat. Kíváncsi vagyok,hogy hogyan fog menni neki Kecskeméten.
CSéKá is szerb-monte és a DVSC-től is kölcsönvett Poleksic is montenegrói, szóval nem lesz "egyedül".
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Marci77
Feljutás esélytelen,ez igaz. (Mondjuk ha az őszi csapat maradhatott volna + 1-2 ember akk elérhető lenne,de így nem)Anis írta:Feljutás esélytelen, pár év múlva 30 lesz, legjobb korban van, muszáj volt váltania sztem. Max a nyárig maradhatott volna, de az már pazarlás lett volna valamilyen szinten. Kecskeméten meg szeretik (igazolni) a környékbeli országok focistáit.Marci77 írta:Visszaterve a montenegroira,kar erte,de varhatott volna meg egy kicsit.Ha mar a klub annyit tett erte,es a szurkolok is nagyon szerettek...
Kérdés,hogy ott kezdő lesz-e. Mert itt beton kezdő ha járni tud,rá van kihegyezve a csapat. Kíváncsi vagyok,hogy hogyan fog menni neki Kecskeméten. Én szurkolok neki
Kérdés,hogy most ki lesz a csatár. Mert rendes csatár,aki felnőtt korú az csak a Tanque,ai bár a felkészülési meccseken nem volt rossz ahogy olvasom,de élesbe még semmitse mutatott,amikor valamennyit játszott.
- Anis
Feljutás esélytelen, pár év múlva 30 lesz, legjobb korban van, muszáj volt váltania sztem. Max a nyárig maradhatott volna, de az már pazarlás lett volna valamilyen szinten. Kecskeméten meg szeretik (igazolni) a környékbeli országok focistáit.Marci77 írta:Visszaterve a montenegroira,kar erte,de varhatott volna meg egy kicsit.Ha mar a klub annyit tett erte,es a szurkolok is nagyon szerettek...
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!